בן שהר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: בן שהר

שליחה על ידי ForeverRed »

South Boy כתב:השחקן שהכי חסר לנו. לא פחות מויטור.
נכון שחלוץ נמדד קודם כל בשערים, אבל יש אנשים שהיו צריכים שבן יפצע כדי לראות כמה חסרה התנועה שלו בכל חלקי המגרש, כמה חסרים האיומים שלו מחוץ לרחבה (לא בעטנו לשער ולו פעם אחת אתמול, רק נגיחות) כדי להבין שגם אם הוא לא תמיד כובש ולפעמים לא מורגש הוא דומיננטי מאוד ברוב המשחקים שהוא משחק והוא משנה לחלוטין את משחק ההתקפה שלנו שפשוט נתקע מאז שנפצע.
חלוץ מצוין, חסר מאוד.
תסלח לי, אבל בלבול ביצים.
הוא חסר אך ורק כי ברדה פרש ולא הודיע וגאדיר עלה פצוע.
אם פקהארט כשיר ל-90 דקות אף אחד בכלל לא מזכיר את השם של שהר.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

niv1 כתב: עלה עם זריקות וסיכן החמרת פציעה בשביל לשחק.. אי אפשר ממש לבוא בטענות לשחקן שעושה מעשה כזה..
הבנתי, בגלל זה כשהוא עם צהוב הוא עשה עבירה ששווה צהוב שני והיה אמור להשאיר אותנו ב-10 שחקנים כבר בדקה ה-30.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

Sir Alex Ferguson כתב: הבנתי, בגלל זה כשהוא עם צהוב הוא עשה עבירה ששווה צהוב שני והיה אמור להשאיר אותנו ב-10 שחקנים כבר בדקה ה-30.
וגרארד לא קיבל אדום אחרי עשר שניות נגד יוניטד? מה זה קשור..

יש לו מוטיבציה גבוהה, רץ בלי הפסקה.. לפעמים זה מוביל לעבירות מיותרות ולכרטיסים.. קורה גם לגדולים ביותר.. מעדיף שחקן עם אובר מוטיבציה שלא מפסיק לרוץ מאשר שחקן אדיש

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

niv1 כתב: וגרארד לא קיבל אדום אחרי עשר שניות נגד יוניטד? מה זה קשור..

יש לו מוטיבציה גבוהה, רץ בלי הפסקה.. לפעמים זה מוביל לעבירות מיותרות ולכרטיסים.. קורה גם לגדולים ביותר.. מעדיף שחקן עם אובר מוטיבציה שלא מפסיק לרוץ מאשר שחקן אדיש
מוטיבציה גבוהה, רץ בלי הפסקה, אני יוסיף גם מהיר, כל זה לא עוזר לי כשאין לו שכל כדורגל, אין לו אינטליגנציית משחק, הוא לא יודע לאן לרוץ, הוא לא יודע איך ללחוץ, אין לו מושג בעמידה טקטית (אתמול כשמליקסון וטוני לחצו הוא לא ידע לאן לרוץ מבחינה טקטית, אז הוא פשוט רץ לאותו אגף ואותו שחקן כמו מליקסון), הוא לא סקורר, הוא יכול להוסיף התלהבות ומהירות במשחקים מסוימים, אבל במעמד כמו אתמול אנחנו צריכים הרבה יותר.

וכן, כמעט לקבל אדום בדקה ה-30 במשחק כמו אתמול מלמד בדיוק על החוסר בהבנת כדורגל שדיברתי עליו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

ForeverRed כתב: תסלח לי, אבל בלבול ביצים.
הוא חסר אך ורק כי ברדה פרש ולא הודיע וגאדיר עלה פצוע.
אם פקהארט כשיר ל-90 דקות אף אחד בכלל לא מזכיר את השם של שהר.
כי וכי וכי. במצב העניינים הנוכחי החיסרון שלו מורגש לא פחות מהחיסרון של מיגל, וכל התנאים האלה שאתה מעמיד כדי להוכיח שהחיסרון שלו לא הורגש רק מוכיחים את זה.
גם אם פקהארט כשיר ל90 דקות אני לא בטוח שהוא מוסיף לנו יותר מבן שהר מבחינת דינמיות לחץ על היריב ואיומים מרחוק, ופקהארט היה טוב ואפילו טוב מאוד מאז שנכנס אבל זה פשוט סגנון שונה לחלוטין משהר ויש משחקים שמתפתחים בצורה כזאת שאנחנו צריכים חלוץ מהיר וחזק שמאיים על השער כמו שהר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

South Boy כתב:
כי וכי וכי. במצב העניינים הנוכחי החיסרון שלו מורגש לא פחות מהחיסרון של מיגל, וכל התנאים האלה שאתה מעמיד כדי להוכיח שהחיסרון שלו לא הורגש רק מוכיחים את זה.
גם אם פקהארט כשיר ל90 דקות אני לא בטוח שהוא מוסיף לנו יותר מבן שהר מבחינת דינמיות לחץ על היריב ואיומים מרחוק, ופקהארט היה טוב ואפילו טוב מאוד מאז שנכנס אבל זה פשוט סגנון שונה לחלוטין משהר ויש משחקים שמתפתחים בצורה כזאת שאנחנו צריכים חלוץ מהיר וחזק שמאיים על השער כמו שהר.
1. חסר לא פחות ממיגל? הצחקת אותי. אמירה תלושה מהמציאות.

2. אתה ממשיך לספר לנו על האיומים מרחוק. מציע לך לעבור על הסטטיסטיקה ולבדוק מתי בפעם האחרונה הוא הבקיע שער מחוץ לרחבה.

3. עם איך שהמשחק התפתח אתמול, חלוץ מהיר זה הדבר האחרון שהיה חסר לנו. בן שהר היה נחנק שם בדיוק כמו גאדיר, ובדיוק כפי שכבר נחנק מול סגנון כזה בעבר.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

ForeverRed כתב: 1. חסר לא פחות ממיגל? הצחקת אותי. אמירה תלושה מהמציאות.

2. אתה ממשיך לספר לנו על האיומים מרחוק. מציע לך לעבור על הסטטיסטיקה ולבדוק מתי בפעם האחרונה הוא הבקיע שער מחוץ לרחבה.

3. עם איך שהמשחק התפתח אתמול, חלוץ מהיר זה הדבר האחרון שהיה חסר לנו. בן שהר היה נחנק שם בדיוק כמו גאדיר, ובדיוק כפי שכבר נחנק מול סגנון כזה בעבר.
זה לא משנה כמה הוא כובש, משנה שזה מימד שהוא כן מוסיף לנו. אם כבר בלחזור ולבדוק עסקינן תחזור ותבדוק כמה פעמים איימנו על השער של מאריבור בבעיטה וכמה איימנו בכל משחק שבן שהר שיחק? אתה חושב שאם בן היה משחק היינו מסיימים עם 0 בעיטות לשער במשחק כזה? זה קטסטרופה.
כשברק הכניס את אוחנה במחצית הדבר שהכי היית צריך זה חלוץ עם תנועה טובה לעומק שישתף איתו פעולה בשליש האחרון, לא סתם שיחקנו על הגבהות מהאגפים ברגע שפקהארט נכנס כי זאת הדרך הכי טובה לנצל את האיכויות שלו, אבל חלוץ כמו בן שהר כשמיכאל מאחוריו זה בול מה שהיינו צריכים במחצית השניה.
בן שהר היה נחנק בדיוק כמו גאדיר? כמו שהוא נחנק מול מכבי ומול אינטר ועוד משחקים? לא מובן לי על סמך מה אתה קובע דבר שלא רק שאי אפשר להוכיח בשום דרך הוא אפילו לא מתיישר עם הסטטיסטיקה. אתה יודע למי ניתנו כל הנבואות האלה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

South Boy כתב:
זה לא משנה כמה הוא כובש, משנה שזה מימד שהוא כן מוסיף לנו. אם כבר בלחזור ולבדוק עסקינן תחזור ותבדוק כמה פעמים איימנו על השער של מאריבור בבעיטה וכמה איימנו בכל משחק שבן שהר שיחק? אתה חושב שאם בן היה משחק היינו מסיימים עם 0 בעיטות לשער במשחק כזה? זה קטסטרופה.
כשברק הכניס את אוחנה במחצית הדבר שהכי היית צריך זה חלוץ עם תנועה טובה לעומק שישתף איתו פעולה בשליש האחרון, לא סתם שיחקנו על הגבהות מהאגפים ברגע שפקהארט נכנס כי זאת הדרך הכי טובה לנצל את האיכויות שלו, אבל חלוץ כמו בן שהר כשמיכאל מאחוריו זה בול מה שהיינו צריכים במחצית השניה.
בן שהר היה נחנק בדיוק כמו גאדיר? כמו שהוא נחנק מול מכבי ומול אינטר ועוד משחקים? לא מובן לי על סמך מה אתה קובע דבר שלא רק שאי אפשר להוכיח בשום דרך הוא אפילו לא מתיישר עם הסטטיסטיקה. אתה יודע למי ניתנו כל הנבואות האלה.
לכל משחק יש דינמיקה משלו. לקבוע ששהר הוא הגורם האחראי למספר האיומים של הקבוצה זה לא רציני. הוא אחד השחקנים הכי פסיביים בהרכב שלנו.

איומים על השער מרחוק? יש לו אחד כזה בערך פעם בשני משחקים. אם על זה בנית את התזה שלך אז אין לי מה להוסיף בנושא.

תנועה לעומק גם פקהארט וגאדיר יודעים לעשות. רק שזה קצת קשה כשיש 11 שחקנים מאחורי הכדור וההגנה נסוגה. הדברים שלך יפים בתור תיאוריה. הם לא בהכרח מתקיימים במבחן מציאות.

בשורה התחתונה שהר הוא שחקן כדורגל טוב מגאדיר, אבל מכאן ועד לחשיבות שאתה מייחס לו המרחק עצום לפחות כמו המרחק שלנו כרגע מליגת האלופות.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

עם בן שהר אתמול פותח על חשבון גאדיר אנ חנו עושים הרבה יותר , לגאדיר יש את המהירות וזהו לשהר יש יותר מזה .
וזה ההבדל בינהם.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

המשחק היה נראה בדיוק אותו דבר.
כשאין לך קשר מרכזי שבא להזיז את המשחק, אתה מעיף כדורים.
לא שהר ולא גאדיר מהווים פאקטור במשחק כזה.

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

yossi כתב:המשחק היה נראה בדיוק אותו דבר.
כשאין לך קשר מרכזי שבא להזיז את המשחק, אתה מעיף כדורים.
לא שהר ולא גאדיר מהווים פאקטור במשחק כזה.
היו לנו אתמול שלושה קשרים כאלה. מליקסון ראדי ואוגו.
אני עד עכשיו לא מבין מה גרם לנו להעיף כדורים ארוכים ולוותר על הכדור פעם אחר פעם.
אם כבר הדלילות היתה צריכה לבוא לבוא לידי ביטוי ברגל המסיימת, לא באמצע.
לא מובן לי מה היתה התוכנית ההתקפית שלנו במחצית הראשונה.

*סורי שאני חורג קצת מנושא האשכול.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

Eelect כתב: היו לנו אתמול שלושה קשרים כאלה. מליקסון ראדי ואוגו.
אני עד עכשיו לא מבין מה גרם לנו להעיף כדורים ארוכים ולוותר על הכדור פעם אחר פעם.
אם כבר הדלילות היתה צריכה לבוא לבוא לידי ביטוי ברגל המסיימת, לא באמצע.
לא מובן לי מה היתה התוכנית ההתקפית שלנו במחצית הראשונה.

*סורי שאני חורג קצת מנושא האשכול.
פשוט מאוד, הינו עקרים חסרי איזון ומעוף.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ממתי בן שהר בועט מרחוק?
בן שהר אנמי ואם הוא היה שלשום התוצאה לא הייתה שונה.
היחידי שהיה עוזר לנו זה ויטור.
איתו היינו עולים בוודאות.
שהר היה נחנק מבחינה התקפית בדיוק כמו גאדיר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

אתם נטפלים יותר מדי לקטע של ה"מאיים מרחוק" כאילו אמרתי שהוא בועט חופשיות, אז אין לי כוח להרחיב על הנושא כי אין טעם אבל בשביל קבוצה שסיימה עם 0 בעיטות לשער שחקן כמו בן שמסיים מצבים מתוך הרחבה זה משמעותי וזאת הייתה הכוונה שלי.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

South Boy כתב:אתם נטפלים יותר מדי לקטע של ה"מאיים מרחוק" כאילו אמרתי שהוא בועט חופשיות, אז אין לי כוח להרחיב על הנושא כי אין טעם אבל בשביל קבוצה שסיימה עם 0 בעיטות לשער שחקן כמו בן שמסיים מצבים מתוך הרחבה זה משמעותי וזאת הייתה הכוונה שלי.
לאיזה מצבים הגענו כבר בתוך הרחבה?
גם גאדיר יודע להבקיע.
שלשום חוץ מנגיחות שום דבר לא היה קרוב למצב הבקעה נורמלי.
זה לא שאם בן שהר היה על המגרש הוא היה כובש.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה