רועי גורדנה
Re: רועי גורדנה
מצד אחד מדברים על קבוצה שיכולה לרוץ עד הסוף ומצד שני רוצים לשחרר כל אחד שעושה פרצוף.
אתם חייבים להיגמל מהריגשי הזה כל הזמן.
גם הוא וגם חטואל צריכים להישאר כאן נקודה סוף.
עוד נצטרך אותם והרבה, מה גם ששניהם שחקנים שיכולים לחזק יריבות.
תתאפסו בבקשה.
אתם חייבים להיגמל מהריגשי הזה כל הזמן.
גם הוא וגם חטואל צריכים להישאר כאן נקודה סוף.
עוד נצטרך אותם והרבה, מה גם ששניהם שחקנים שיכולים לחזק יריבות.
תתאפסו בבקשה.
מי זה אתם? לא כתבתי שצריך לשלוח אותו מפה.ForeverRed כתב: ↑17 נובמבר 2024, 17:37בוא נחכה לשמוע ממנו שהוא רוצה לעזוב לפני שאתם שולחים אותו מפה כאילו איזה ישראלים כבר יש לנו.
לא.
פשוט ונטורה וקאנגוואה שהוא יכול לשחק בשתי העמדות שלהם הם מעל הליגה ובטח מעל הרמה שלו.
נגד חיפה ומכבי אולי אפשר לשלב קישור של ונטורה,גורדנה וקנגואה
פשוט ונטורה וקאנגוואה שהוא יכול לשחק בשתי העמדות שלהם הם מעל הליגה ובטח מעל הרמה שלו.
נגד חיפה ומכבי אולי אפשר לשלב קישור של ונטורה,גורדנה וקנגואה
- Melikson24
- Title: CrazyRed
הוא לא נמחק ומספיק עם הרחש בחש הזה כל פעם ששחקן מסוים לא משחק. אנחנו לא מס אשדוד.
הוא חזר מפציעה ויש לו 2 כוכבים על הראש במרכז המגרש. הוא עוד ישחק ואסור לשכוח את גילו.
הוא חזר מפציעה ויש לו 2 כוכבים על הראש במרכז המגרש. הוא עוד ישחק ואסור לשכוח את גילו.
דווקא מול חיפה אתה משחק איתו?
דווקא פרץ מאוד מרשים בהשתלבות שלו
אני יותר מתכוון לזה שרועי ידוע בתור אחד שחסר סבלנות במיוחד בגיל שלו שהוא רוצה לשחק לקראת הסוף ויש בו הרבה עצבים
נקווה שזה לא יזיק
כן דווקא מול חיפה משחק איתו , בדיוק כמו שבכר פתח נגד חיפה ומכבי עם ראדי,הובאן,אוגו .
יותר מאוזן ופחות התקפי.
יותר מאוזן ופחות התקפי.
למה קשה לכם להשלים עם זה ששחקן פחות טוב כרגע להרכב?
יש שחקנים יותר טובים ממנו, יותר בכושר, יותר צעירים ויותר מתאימים כרגע.
לא צריך לרחם על אף אחד, מתישהו הוא יקבל דקות ויצטרך לקחת אותן בשתי רגליים.
מאמין שגם הוא מבין את זה
יש שחקנים יותר טובים ממנו, יותר בכושר, יותר צעירים ויותר מתאימים כרגע.
לא צריך לרחם על אף אחד, מתישהו הוא יקבל דקות ויצטרך לקחת אותן בשתי רגליים.
מאמין שגם הוא מבין את זה
+1
אני גם מאמין שבניגוד לפעם הקודמת הוא יעדיף להיות מחליף בקבוצה שנאבקת על תארים על פני הרכב באשדוד כלשהי. הוא התייחס לזה בעצמו כטעות בריאיונות אחרי שחזר
מה שהיה הוא לא מה שיהיה אל תיקח הכל כמובן מאליו.
הוא רוצה לשחק ולטעמי גם יש לו מקום לקבל יותר דקות משחק גם האמצע צריך רוטציה ותחרות וכמו שנאמר גם נצטרך אותו ובענק אנחנו עדיין בפור פליי העונה ארוכה וצריך שגם שחקני הספסל יהיו חדים.
אתם ממהרים לקבוע אבל, אנחנו כולה סיימנו מחזור 11. תכף יתחילו גם גביע, מנוחות, פציעות והרחקות והוא יראה הרבה יותר דקות.
עוד נקודה חשובה - אני מניח שהוא היה רואה יותר דקות אם היינו גומרים משחקים יותר מוקדם. אי אפשר להכניס שחקנים לקצב כשאתה כל משחק במתח עד הדקה ה99 - קשה להתמודד עם שחקן חלוד כשאתה צריך את כולם חדים בדקות הסיום וזה תמיד יהיה ״במשחק הבא כבר ניתן לו״. כמו שזה משפיע על גורדנה זה גם מעכב חזרה מהירה יותר של יוספי ואלמוג.
לא אתפלא אם הוא ייזום מהלך של מעבר להפועל תל אביב, בחוזה האחרון שלו.
אני בטוח שלא תהיה יוזמה כזו מהקבוצה.
אני בטוח שלא תהיה יוזמה כזו מהקבוצה.
צריך להגיד את האמת לגורדנה יש פלוסים ומינוסים, המינוסים זה שאולי הוא לא ממושמע מבחינה טקטיקית, שגם אם הוא מאבד כדור הוא פחות מהאלה שירוצו וינסו
אם כל האהבה אליו כנראה שקוזוק קולט דברים ובדיוק בגלל זה הוא מעדיף לשחרר את כל אותם שחקנים שלא מחויבים לקבוצה(בדש, חטואל, גורדנה)
וגם הגיל משחק פה תפקיד, וגם העצבים כל פעם שיש לשחקן.... וגם שיש לך צמד זרים מעל הליגה באמצע.
אם יש אפשרות לוותר על החוזה שלו לטובת זה שיסיים את הקריירה בקבוצה אחרת- הייתי הולך על זה
אם כל האהבה אליו כנראה שקוזוק קולט דברים ובדיוק בגלל זה הוא מעדיף לשחרר את כל אותם שחקנים שלא מחויבים לקבוצה(בדש, חטואל, גורדנה)
וגם הגיל משחק פה תפקיד, וגם העצבים כל פעם שיש לשחקן.... וגם שיש לך צמד זרים מעל הליגה באמצע.
אם יש אפשרות לוותר על החוזה שלו לטובת זה שיסיים את הקריירה בקבוצה אחרת- הייתי הולך על זה
אז כל האמת שלי היא שאתה כותב אוסף של שטויות חבר.אודי כתב: ↑01 דצמבר 2024, 13:36צריך להגיד את האמת לגורדנה יש פלוסים ומינוסים, המינוסים זה שאולי הוא לא ממושמע מבחינה טקטיקית, שגם אם הוא מאבד כדור הוא פחות מהאלה שירוצו וינסו
להגיד שגורדי לא מחויב זו בדיחה לא מצחיקה.
הסיבה היחידה שהוא לא רואה דשא היא שיש שני חייזרים על העמדה שלו, מה לעשות?
וכן, הוא ישחק הרבה והוא מאוד מוערך בקרב המקצועי ובחדר ההלבשה.
אני זוכר כמעט כל משחק איתו זה איבוד כדור
וגם בגמר גביע מול מכבי פתח תקווה היו לו איבודי כדור והוא הפסיק פשוט לרוץ או להילחם והפקיר את האמצע
אתה חושב שקוזוק לא ראה את זה אז?