דיינר קיניונס חתם לעונה וחצי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: דיינר קיניונס חתם לעונה וחצי

שליחה על ידי ForeverRed »

הפועלעולה כתב:
25 אוגוסט 2024, 23:25
מה ההבדל בין זה לאבא של מדמון שלטענתו מדמון טוב מגורדנה או הסוכן של דדיה שמאשים בטוויטר את אוהדי ב"ש שרק בגללם הטאלנט לא מככב?
"המהלך ההזוי של העשור", "אנשים קטנים מאוד", מה נגיד ומה נאמר.

מציע לכם להפסיק להקשיב כל כך הרבה לבעלי עניין חסרי מושג כמו אייל רביד והסוכן של קניונס אבל נראה שהתאהבתם בלהתעסק בחרא.
הסיפור עם ההשעייה לא ברור וכרגע גם כלפי שותק. נו, נדע עוד כמה שעות מה נכון ומה לא. בינתיים דיינר מחק את הסטורי אם זה מעניין מישהו.
המקרים של מדמון ודדיה קשורים לפה כמו השמש והירח.
מה הקשר בכלל.
בנוסף לאי הדיוקים בדברים שכתבת.

במהלך ההזוי של העשור, אגב, הוא התכוון לפיטורים של ברדה. והוא לא טועה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ForeverRed כתב:
25 אוגוסט 2024, 23:44
המקרים של מדמון ודדיה קשורים לפה כמו השמש והירח.
מה הקשר בכלל.
בנוסף לאי הדיוקים בדברים שכתבת.

במהלך ההזוי של העשור, אגב, הוא התכוון לפיטורים של ברדה. והוא לא טועה.

כשהוא עזר למועדון להביא את דייקי (בלי לקבל שכר לדעתי, הוא לא סוכן, פשוט ידע שעקבנו אחריו בעבר אז עדכן אותנו כשהפך לזמין וייצר את החיבור) אז נתנו לו כאן מחמאות, אמרו שהוא מומחה לכדורגל בדרום אמריקה, ושצריך להקשיב למה שהוא כותב כי הוא מבין עניין.
ברגע שחשף את האמת והעביר ביקורת על ההתנהלות, פתאום הוא שווה ערך לאבא של שחקן או לסוכן שלו.
סתם אדם שמתבאס שבכלל עזר לנו ועשה לנו טובה כשגילה את יחסי האנוש החרא שיש כאן.
זה כמובן מספיק כדי להפוך אותו ברגע מאחלה גבר שעזר לנו ולאחד שמבין עניין ל״בעל עניין חסר מושג״, כמו שאוהדים כמוני וכמוך הפכו לכאלה שהם נגד המועדון ורוצים שלא יצליח ברגע שהעברנו ביקורת על ההתנהלות…
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב:
26 אוגוסט 2024, 00:10
כשהוא עזר למועדון להביא את דייקי (בלי לקבל שכר לדעתי, הוא לא סוכן, פשוט ידע שעקבנו אחריו בעבר אז עדכן אותנו כשהפך לזמין וייצר את החיבור) אז נתנו לו כאן מחמאות, אמרו שהוא מומחה לכדורגל בדרום אמריקה, ושצריך להקשיב למה שהוא כותב כי הוא מבין עניין.
ברגע שחשף את האמת והעביר ביקורת על ההתנהלות, פתאום הוא שווה ערך לאבא של שחקן או לסוכן שלו.
סתם אדם שמתבאס שבכלל עזר לנו ועשה לנו טובה כשגילה את יחסי האנוש החרא שיש כאן.
זה כמובן מספיק כדי להפוך אותו ברגע מאחלה גבר שעזר לנו ולאחד שמבין עניין ל״בעל עניין חסר מושג״, כמו שאוהדים כמוני וכמוך הפכו לכאלה שהם נגד המועדון ורוצים שלא יצליח ברגע שהעברנו ביקורת על ההתנהלות…
אותו משתמש שכינה את עידן שגב הסוכן שלו, הוא זה שהביא את הציטוטים שלו כשדיינר חתם בקבוצה.

האמת שזה כבר נהיה מצחיק.
לא משנה מה יקרה תמיד ימצאו הצדקות וסיפורים.
רק להוציא את המועדון השכונה הזה טוב.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

מלוכלך מאוד כל הסיפור הזה, האמת שקלטתי את זה מיד כשהספונסר כתב מה שכתב,
אין לזה תקדים, לא ראיתי דבר כזה הזוי בחיים שלי, ספונסר מקורב להנהלה, מביא את המאמן ומלכלך על שחקן במודע ועוד עם סמיילי צוחק על תגובה "בטטה קסביה". עכשיו זה ברור שזה היה נסיון להכשיר את המהלך של היום.
לא מצליח להבין איך אוהדים אובייקטיבים לא קולטים דברים כאלה מקולקלים וממשיכים לסנג'ר על המועדון. תתעוררו אנשים אנחנו צוללים למטה במהירות.
המועדון בקריסה התנהלותית, אני כל יום שומע עוד דברים הזויים מכל הכיוונים. זה הולך להתפוצץ מהר מאוד לדעתי, חלק גדול מהקהל כבר הבין את הבלוף, התגובות ברובן לא טובות כבר.
אני באמת מחפש דברים חיוביים ולא מצליח לראות. לצערי כמו שהקהל (נכון לדקות אלו) רואה דברים לא טובים, הם גם יתהפכו אחרי ניצחון-שניים שיהוו פלסטר לבעיות הבאמת גדולות.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

ran כתב:
26 אוגוסט 2024, 00:54
מלוכלך מאוד כל הסיפור הזה, האמת שקלטתי את זה מיד כשהספונסר כתב מה שכתב,
אין לזה תקדים, לא ראיתי דבר כזה הזוי בחיים שלי, ספונסר מקורב להנהלה, מביא את המאמן ומלכלך על שחקן במודע ועוד עם סמיילי צוחק על תגובה "בטטה קסביה". עכשיו זה ברור שזה היה נסיון להכשיר את המהלך של היום.
לא מצליח להבין איך אוהדים אובייקטיבים לא קולטים דברים כאלה מקולקלים וממשיכים לסנג'ר על המועדון. תתעוררו אנשים אנחנו צוללים למטה במהירות.
המועדון בקריסה התנהלותית, אני כל יום שומע עוד דברים הזויים מכל הכיוונים. זה הולך להתפוצץ מהר מאוד לדעתי, חלק גדול מהקהל כבר הבין את הבלוף, התגובות ברובן לא טובות כבר.
אני באמת מחפש דברים חיוביים ולא מצליח לראות. לצערי כמו שהקהל (נכון לדקות אלו) רואה דברים לא טובים, הם גם יתהפכו אחרי ניצחון-שניים שיהוו פלסטר לבעיות הבאמת גדולות.

כל עוד נהיה שתיקת הכבשים, נקבל עוד מאותו דבר.

יגיע עוד מאמן שחושב שזה משחק מחשב ואפשר לזרוק הכל ולהביא הכל חדש חדש ושזה יתפוס, נער הייתי וגם בגרתי-את התרגילים האלה של החובבנים שבאים להסביר לי מה זה כדורגל מקצועני ושהדרומיים לא מפותחים ואיתו הבשורה אני מכיר מימי גיא לוי ועזורי.

הקהל צריך להראות בקולו את תמיכתו בקיניונס כי הוא מקרה בוחן קיצוני להתנהלות כעורה של בכסות של ׳משמעת׳ ו׳ענייני משקל׳ שצוחקים על האינטיליגנציה של כולנו.

ההתנהלות של קוזו וצוותו (חד משמעית, וולפסון כסמן ימני) מעידה בעיקרה עליהם, ועלינו כשק החבטות של מתלמדים חסרי נסיון בתחום.

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

באמת שאני לא מבין אותו,מה יש לו לחפש בקבוצה המגעילה שלנו,שילך ויתפור אותנו ואני ישמח כשיכבוש

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

הפועלעולה כתב:
25 אוגוסט 2024, 23:25
מה ההבדל בין זה לאבא של מדמון שלטענתו מדמון טוב מגורדנה או הסוכן של דדיה שמאשים בטוויטר את אוהדי ב"ש שרק בגללם הטאלנט לא מככב?
"המהלך ההזוי של העשור", "אנשים קטנים מאוד", מה נגיד ומה נאמר.

מציע לכם להפסיק להקשיב כל כך הרבה לבעלי עניין חסרי מושג כמו אייל רביד והסוכן של קניונס אבל נראה שהתאהבתם בלהתעסק בחרא.
הסיפור עם ההשעייה לא ברור וכרגע גם כלפי שותק. נו, נדע עוד כמה שעות מה נכון ומה לא. בינתיים דיינר מחק את הסטורי אם זה מעניין מישהו.
אז הדעה שלו נחשבת רק שזה ניתוח מקצועי על השחקן? אין לו דעות אחרות?
ולמה לא יוצאים פה על הדעות של הספונסר? הוא לא בעל עניין?

מי שלא רואה עכשיו יראה בהמשך כי אי אפשר להסתיר
המועדון מתנהל כמו מתנס אבל מתנס של הביוקר כי יש הרבה כסף ויוקרה

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

hb7 כתב:
26 אוגוסט 2024, 06:04
באמת שאני לא מבין אותו,מה יש לו לחפש בקבוצה המגעילה שלנו,שילך ויתפור אותנו ואני ישמח כשיכבוש
נו
אחר כך כשאני אומר שיש לנו אוהדים ששונאים את המועדון, אומרים שאני מגזים.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

באמת הסיפור של קיניונס לא ברור ואפילו מרגיז .

מצד אחד כולם מבינים שיש לבחור קסם ברגליים ומצד שני יש דוגמאות שההתנהלות שלו לא מקצועית ( משקל ומישמעת ) .
צד נוסף הוא שבאמת הסיפור שלו נופח כאילו אנחנו הולכים לוותר פה על ג׳וסואה .

רב הנסתר על הגלוי .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

איזה דוגמאות יש על התנהלות לא מקצועית?הוא לא עשה בעיות בשום שלב בקריירה.

הגזמה פראית לכל הכיוונים. בסוף מי שמפסיד זה אנחנו. שחקן מצוין.
נהנה עם בדש האגדי עונה שלמה.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

Melikson24 כתב:
26 אוגוסט 2024, 07:01
איזה דוגמאות יש על התנהלות לא מקצועית?הוא לא עשה בעיות בשום שלב בקריירה.

הגזמה פראית לכל הכיוונים. בסוף מי שמפסיד זה אנחנו. שחקן מצוין.
נהנה עם בדש האגדי עונה שלמה.
עלבון לאינטיליגנציה ברמת הגיא לוי וגיא עזורי שראו את הקהל של באר שבע כברברים שהם באים ללמד כדורגל.
כל נסיונות ההשחרה לכאורה של קיניונס להכשיר שחרור שלו הם מביכות ברמת הכיתה ג.

יעשה טוב אדון קוזו שעליתי על הבלוף שלו עוד במחנה אימונים שיבין מהר שאין להמציא גלגל. אין לוותר על כשרונות בשביל שחקנים רמה נמוכה מאוד. ואין להשתמש בתרגילי תקשורת הקבצה ג לעבוד על הקהל. תתחיל לשחק כדורגל נשמה ותן לקיניונס לשחק!
רוצה לפנות מקום לזר? תעיף את העמוד חשמל שושנאצ׳ב.

קיניונס ועוד עשר!!

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

4 לב אדום כתב:
26 אוגוסט 2024, 06:57
באמת הסיפור של קיניונס לא ברור ואפילו מרגיז .

מצד אחד כולם מבינים שיש לבחור קסם ברגליים ומצד שני יש דוגמאות שההתנהלות שלו לא מקצועית ( משקל ומישמעת ) .
צד נוסף הוא שבאמת הסיפור שלו נופח כאילו אנחנו הולכים לוותר פה על ג׳וסואה .

רב הנסתר על הגלוי .
הבעיה שלי היא עם הדרך, לא טוב למאמן תשחררו וזהו
בשביל מה כל החרא הזה?

וזה רק סימפטום של משהו גדול יותר , היום זה דיינר מחר זה זר אחר

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

שיש כתב:
26 אוגוסט 2024, 07:12
הבעיה שלי היא עם הדרך, לא טוב למאמן תשחררו וזהו
בשביל מה כל החרא הזה?

וזה רק סימפטום של משהו גדול יותר , היום זה דיינר מחר זה זר אחר
מיטיבי הלכת יזכרו את העונה של המנודים. מישי קורהוט מחכה ואחרים. איך העונות האלה הסתיימו כולם זוכרים.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

מבלי להכנס לסיפור או שחקן כזה או אחר פשוט כואב הלב, יש לי הרגשה ששורפים פה כל חלקה טובה ושאנו עומדים להישאר עם אדמה חרוכה. חושש מאוד מהעונה שמתחילה היום, אנחנו בסיטואציה שלילית מאוד.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

Melikson24 כתב:
26 אוגוסט 2024, 06:22
נו
אחר כך כשאני אומר שיש לנו אוהדים ששונאים את המועדון, אומרים שאני מגזים.
למה זה בושה לשנוא את ההתנהלות המגעילה שלהם לשחקנים?אחרי ההודעת פרדה המגעילה לברדה אין סליחה ואין מחילה להתנהלות המבחילה שלהם,אתה רוצה לסנגר על הבושה הזאת בבקשה תמשיך ותשלח גם הודעות תמיכה לספונסר ולהחתמות שלא תאמינו שהגיעו,העונה מתחילה ולא רק שלא התחזקנו מהעונה שעברה אנחנו הלכנו 3 צעדים אחורה ואם נסיים בפליאוף העליון זה יהיה נס

שלח תגובה