+1
אפשר להגדיל גם למאה אלף מקומות, מה זה יעזור אם 85 אלף מתוכם יישארו ריקים? ההפך - רק יפגע בעידוד, באקוסטיקה, באוירה וכו'.
כנראה יהיה צריך להגדיל בעתיד, כרגע זה מוקדם מידי לטעמי.
אם יש רצון ויכולת עכשיו, הדבר הכי מטומטם זה לדחות את זה למועד עתידי לא ידוע.
אם יש רצון ויכולת עכשיו, הדבר הכי מטומטם זה לדחות את זה למועד עתידי לא ידוע.
קודם תבנה אחר כך תמלא, ולא להפך.
קלי קלות, מאות מיליונים בשביל פיל לבן.
קודם שנצליח למלא את האיצטדיון לפחות במחצית משחקי הבית, ועוד לא דיברתי על עונות פחות טובות שיכולות להגיע במעלה הדרך.
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 15 מאי 2025, 17:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
קלי קלות, מאות מיליונים בשביל פיל לבן.
קודם שנצליח למלא את האיצטדיון לפחות במחצית משחקי הבית, ועוד לא דיברתי על עונות פחות טובות שיכולות להגיע במעלה הדרך.
פיל לבן??? למה מה אנחנו מ.ס אשדוד?
בדיוק הפוך,אם הפועל בש רוצה להתקדם היא חייבת להגדיל את האיצטדיון.
תרשום לך שאם מגדילים זה 17000 מנויים קל קודם כל.
אתה מכניס קהל חדש שהיום לא יכול להיכנס בגלל עניין החידושים,אתה מזרים דם חדש ליציעים וזה יהיה איצטדיון שימשוך אליו קהל בגלל החוויה העוצמתית שתהיה בו.
אתה מכניס קהל חדש שהיום לא יכול להיכנס בגלל עניין החידושים,אתה מזרים דם חדש ליציעים וזה יהיה איצטדיון שימשוך אליו קהל בגלל החוויה העוצמתית שתהיה בו.
איפה הקהל הזה שאתה מדבר עליו?
אני לא רואה אותו גודש את הצפוני במשחקים שהם לא מול מכבי ומכבי, שלא לדבר על הקרחות בשאר היציעים וזה כשהקבוצה רצה נהדר ומשחקת כדורגל שווה עין.
איזה חויה עוצמתית תהיה באיצטדיון של 30K ש-40-50% ממנו ריקים? (ועוד הייתי לארג', בעונה או שתיים פחות טובות כשנחזור פתאום לגרעין הקשה בלבד - 6-7K במשחק בית, זה יהיה 80% ריק)
אלונה צריכה להבין ולדעת שאם הולכים למהלך כזה של הגדלת איצטדיון - תמו ימי המנוחה על זרי הדפנה ושהכל יקרה מעצמו .
מאותו יום צריך לעבוד בלהביא מנויים וליצור waiting list שרק מחכה שיצלצלו אליו . וזה יכול לקרות אם תמשיך להיות השקעה גדולה מידי שנה.
היא צריכה להבין שכדי לגדול, צריכים להיות לנו אוהדים גם בת"א, חיפה, ירושלים ופ"ת. וזה דורש עבודת שורש שתהיה קשה בהתחלה אבל תניב פירות ויציבות כלכלית בהמשך.
נערך לאחרונה על ידי 4 לב אדום ב 15 מאי 2025, 17:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני לא רואה אותו גודש את הצפוני במשחקים שהם לא מול מכבי ומכבי, שלא לדבר על הקרחות בשאר היציעים וזה כשהקבוצה רצה נהדר ומשחקת כדורגל שווה עין.
איזה חויה עוצמתית תהיה באיצטדיון של 30K ש-40-50% ממנו ריקים? (ועוד הייתי לארג', בעונה או שתיים פחות טובות כשנחזור פתאום לגרעין הקשה בלבד - 6-7K במשחק בית, זה יהיה 80% ריק)
אתה בגדול צודק אבל בונים אצטדיון ל30 שנה קדימה לא לעכשיו.
בטווח הקרוב אין לך 17000 מנויים בחיים.
הסיבה היחידה שלא מעט אנשים מחדשים כל שנה זה כי יש מחסור. לא רוצים לאבד את הכסא. ברגע שבנאדם שלא משוגע לדבר יודע שלא תהיה לו בעיה להגיע רק למשחקים הגדולים עם היסטוריית רכישה, אין לו שום סיבה לקנות מנוי.
אתה בגדול צודק אבל בונים אצטדיון ל30 שנה קדימה לא לעכשיו.
מסכים איתך, בונים איצטדיון ל-30 שנה קדימה אבל מתחילים כשיש לכך צורך והיתכנות כלכלית. לא משקיעים מאות מיליונים (בטח בתקופה כזו) על פנטזיות שאולי מתישהו בעתיד הרחוק יצדיקו.
צר לי, אך עם כל האהבה למועדון (כאחד שרואה את משחקי הקבוצה כבר מעל 50 שנה), אני יכול לראות אין ספור מטרות ראויות יותר להשקעה הכספית הזו.
הסיבה היחידה שלא מעט אנשים מחדשים כל שנה זה כי יש מחסור. לא רוצים לאבד את הכסא. ברגע שבנאדם שלא משוגע לדבר יודע שלא תהיה לו בעיה להגיע רק למשחקים הגדולים עם היסטוריית רכישה, אין לו שום סיבה לקנות מנוי.
תקשיב גם שפתחו את טרנר אנשים חשבו שיהיה אולי 7000 מנויים,בסוף היו 11500.
מאז הקבוצה רק הלכה והתעצמה והגדילה(לא מספיק) את מאגר האוהדים שלה.
ברור שיצטרכו כאן עבודה שיווקית וזה התפקיד של המועדון ועדיין,היום לעשות מנוי בטרנר לחא חידוש זה בעייתי מאוד.
יש לך פה כסא פנוי שם כסא פנוי וזה מבאס שמגיע מישהו שרוצה לעשות 3-4 מנויים ולשבת ביחד.
מעבר לזה אם רוצים לגשר על הפער התקציבי זה מאסט.
חחח מה?
משום מה התיאוריה שלך לא תקפה לבלומפילד וסמי עופר.
כשיש מחסור במנויים זה גורם לך להפוך את הקהל לקהל סגור. אתה לא נפתח בפני קהלים חדשים וטריים.
אם אני אבא ל3 לילדים איך אני אמור כיום לרכוש מנוי?כל אחד ישב במקום אחר?או בפינה של האיצטדיון או סכומי עתק ביציע המזרחי?
כשיש לך איצטדיון כמו סמי עופר אתה יכול למכור לו מנוי משפחתי במחירים נמוכים יותר.
בכל העולם איצטדיון גדול יותר=קהלים חדשים וגדולים יותר ורק בבאר שבע מספרים לנו על תהליך הפוך.
פשוט רוצים להישאר מועדון קטן ולא תחרותי. חושבים שאלונה תביא כל שנה עשרות מיליונים מהכיס. לא יקרה וצריך להתחיל לחשוב קדימה.
איצטדיון קריית אליעזר הכיל 16000 מקומות ברובו לא היה מלא,סמי עופר נבנה ו22000 מנויים נרכשו שבלא מעט משחקים נכחו 30,000 באיצטדיון בעשור השחון.
איצטדיון בלומפילד הכיל 16000 מקומות במשחקים של מכבי לא תמיד היה מחא במשחקים של הפועל בוודאי שלא,שופץ והתמלא.
הקהל הישראלי כבר לא פראייר,הוא רוצה שיתחייסו אליו בכבוד וזה מתחיל במתקן.
אם בתחילת העונה הנוכחית עם הוויב המסריח ואלונה הקמצנית ועניין ברדה וכו וכו המועדון מכר 10500 מנויים זה אומר שכבר הגרעין גדל וזה אומר שתן להם לטעום שוב מטעמו של הצלחה ותראה איצטדיון מלא.
אי אפשר להתקדם עם מחשבה כזאת.