דור אלו
Re: דור אלו
ממש לא סביר, אין לו שכל וגם בשיאו זה היה ידוע. אם אפשר לעשות עליו כמה גרושים אז לדחרר וכמה שיותר מהר
אלו גם בשיא היה תמיד חסר מחוייבות אמיתית להגנה. לא ידפוק ספרינט לחפות אחרי שחקן אחר. תמיד היה לו את הקטעים האלה.
אבל אתמול מגיעה לו הנחה. נתן 90 דק' שבהן רץ המון, והיה לא רע בכלל.
אבל אתמול מגיעה לו הנחה. נתן 90 דק' שבהן רץ המון, והיה לא רע בכלל.
היה חלש, רק לא מבין את הקטע הזה של להחזיר שחקנים שלא שיחקו עשור ישר ל90 דקות
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אהבתי את השילוב לכמה דקות מול מכבי חיפה, זה הרגיש לי כאילו הוא השלים 95 דקות מה שרק מחזק את ההחלטה ההזויה לכלול אותו בסגל מול בני יהודה אבל ברגע האמת להעדיף את מתן אוחיון.ForeverRed כתב: כששחקן חוזר מפציעה ארוכה בדרך כלל משלבים אותו לדקות בודדות שירגיש קצת דשא, אחר כך לרבע שעה, ואז לעשרים דקות, ובסוף הוא מקבל מחצית ומשחק מלא.
במשחק חשוב הנטייה של מאמנים היא ללכת עם שחקנים שנמצאים בכושר משחק וזה מה שברק עשה.
הוא לא יכל לצפות שאוחיון יחרבן בתחתונים.
האמת שעם איך שדברים הולכים העונה בכלל לא בטוח שעם אלו זה נגמר אחרת.
יותר מזה, אני בטוח שאם הוא היה נכנס במקום אוחיון ומקבל שער על הראש הייתם שואלים למה שחקן ללא כושר משחק עולה לשחק.
די להתעסק בטפל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
כל כך נחרדו מאוחיון נגד בני יהודה שזאת התוצאה.Sir Alex Ferguson כתב: אהבתי את השילוב לכמה דקות מול מכבי חיפה, זה הרגיש לי כאילו הוא השלים 95 דקות מה שרק מחזק את ההחלטה ההזויה לכלול אותו בסגל מול בני יהודה אבל ברגע האמת להעדיף את מתן אוחיון.
אתם אכולי סרטים, או משוחדים, או הזויים.
היה טוב באופן כללי אתמול, לא הוא היה הבעיה שלנו, ובטח שהגול לא באחריותו.
בכר שלח אותם לתקוף ALL IN ומה שיהיה יהיה...
אני אישית (לא מהחסידים שלו) מאוד אהבתי את הלחימה והרצון. וגם היכולת לא הייתה רעה אחרי תקופה כזאת ארוכה.
(אגב כל הגאונים שהסבירו למה הוא לא קיבל מחצית נגד בני יהודה... איפה הטיעון שלכם עומד?)
אני אישית (לא מהחסידים שלו) מאוד אהבתי את הלחימה והרצון. וגם היכולת לא הייתה רעה אחרי תקופה כזאת ארוכה.
(אגב כל הגאונים שהסבירו למה הוא לא קיבל מחצית נגד בני יהודה... איפה הטיעון שלכם עומד?)
רק אהבה תנצח...
- The red one
לקרוא לרוב המשתמשים כאן הזויים ובאותה נשימה להגיד שהוא היה טוב אתמול.nitsande כתב:אתם אכולי סרטים, או משוחדים, או הזויים.

אתה קורא לארבע תגובות שהיו פה נגדו רוב המשתמשים...
ואתה מחליט שהוא היה גרוע כי אתה יודע יותר טוב מכולם... ולכן כשאני אומר שהוא היה טוב באופן כללי אני ההזוי לטענתך...
סיג לחכמה שתיקה.
ואתה מחליט שהוא היה גרוע כי אתה יודע יותר טוב מכולם... ולכן כשאני אומר שהוא היה טוב באופן כללי אני ההזוי לטענתך...
סיג לחכמה שתיקה.
רק אהבה תנצח...
- The red one
אני ממש לא טענתי שהוא היה גרוע (מצד שני גם לא טוב) אבל ההתנשאות שלך בשורה הראשונה ואחרייה הקביעה ש"הוא היה טוב" שעשעה אותי מאוד. אני לא מכנה פה אף אחד בשמות, אתה עשית את זה.nitsande כתב:אתה קורא לארבע תגובות שהיו פה נגדו רוב המשתמשים...
סיג לחכמה שתיקה.
מצטער אם נפגעת... קשה לשוטט בפורום הזה היום... מרגיש קצת כמו הפייסבוק של אוהדי הפועל ב"ש לפעמיםThe red one כתב: אני ממש לא טענתי שהוא היה גרוע (מצד שני גם לא טוב) אבל ההתנשאות שלך בשורה הראשונה ואחרייה הקביעה ש"הוא היה טוב" שעשעה אותי מאוד. אני לא מכנה פה אף אחד בשמות, אתה עשית את זה.
נהייתה פה השתלחות חסרת רסן בכולם, כולל כולם. ללא קשר למציאות לפעמים. סתם לשחרר קיטור, חבל.
אנשים פה מבקרים את טאהה, בכר, אוגו וכד שמאבדים את העשתונות מעצבים במשחק ואנחנו בלי הלחץ של המשחק והקהל וכו' לא מצליחים לשלוט בכעס שלנו.
צריך להבין שנקלענו לתקופה קשה, לשנס מותניים, להבין שיוצאים למלחמה על שמנו הטוב, לא פחות.
להדוף בשתי ידיים כל ביקורת שעלולה לפגוע בלכידות שלנו כקבוצה, קהל, מועדון! ולעשות כל מה שצריך כדי לדחוף את הקבוצה החוצה מהבוץ.
רק אהבה תנצח...
לקרוא כותרות בכל מיני אתרים ש"אוהדי הפועל ב"ש" קוראים לבכר להתפטר זה לא פחות ממגוחך...
מביא ציטוט של משהו שחבר (ניר בוטבול) כתב היום בפייסבוק בתגובה לליצנים שקראו לבכר להתפטר... סתם כי התחברתי.
"היי ברק מה קורה?
אתה יודע, יש את הקלישאה הזאת, שלהיות טיפש ולהיות מת זה אשכרה כמעט אותו דבר. כי כשאתה טיפש אתה לא יודע שאתה טיפש, רק הסובבים סובלים מזה. ממש כמו שאתה מת.
אז בחייאת ברק, תקשיב קטע.
יש כמה אוהדים שרוצים שתתפטר. אחח כמה אנחנו סובלים.
ולא, לא בגלל הקבוצה. 3 שנים פשוט לקחנו כל מה שזז. באר שבע הייתה מפלצת. ומי שאוהד כדורגל, ידע בכל רגע שהנה, עוד רגע זה מסתיים. כי ככה זה. דרכו של עולם. ואתה? אתה גרמת לרגע הזה להיות רחוק. במרחק 3 שנים.
אבל כשאתה מפונק, וכשאתה בא רק כדי להתבדר ולהשתעשע ממשחק כדורגל, מה לעשות י'בכר...כשלא משעשע זורקים עגבניות על מציגי המופע. אבל כשאתה בא עם הסמל שלך, עם העיר שלך, עם הילדות שלך? האכזבות הן גם חלק מהמופע. לא רק שהן חלק מהמופע, הרחמים העצמיים הם חלק כמו האהבה הראשונה שלא שמה עליך בכיתה ו'.
והבעיה י'בכר, שאלה שבאים להשתעשע, הם הכי רועשים כי כואב להם על הכסף שהם שילמו על הכרטיס כנראה.
כי מי שכואב לו באמת, נושך שפתיים ומחכה לרגע הטוב שיגיע. כי ככה זה בכדורגל. זה דרכו של עולם.
תשאר י'בכר. בימים טובים, הם שוב יהיו בצד שלך."
מביא ציטוט של משהו שחבר (ניר בוטבול) כתב היום בפייסבוק בתגובה לליצנים שקראו לבכר להתפטר... סתם כי התחברתי.
"היי ברק מה קורה?
אתה יודע, יש את הקלישאה הזאת, שלהיות טיפש ולהיות מת זה אשכרה כמעט אותו דבר. כי כשאתה טיפש אתה לא יודע שאתה טיפש, רק הסובבים סובלים מזה. ממש כמו שאתה מת.
אז בחייאת ברק, תקשיב קטע.
יש כמה אוהדים שרוצים שתתפטר. אחח כמה אנחנו סובלים.
ולא, לא בגלל הקבוצה. 3 שנים פשוט לקחנו כל מה שזז. באר שבע הייתה מפלצת. ומי שאוהד כדורגל, ידע בכל רגע שהנה, עוד רגע זה מסתיים. כי ככה זה. דרכו של עולם. ואתה? אתה גרמת לרגע הזה להיות רחוק. במרחק 3 שנים.
אבל כשאתה מפונק, וכשאתה בא רק כדי להתבדר ולהשתעשע ממשחק כדורגל, מה לעשות י'בכר...כשלא משעשע זורקים עגבניות על מציגי המופע. אבל כשאתה בא עם הסמל שלך, עם העיר שלך, עם הילדות שלך? האכזבות הן גם חלק מהמופע. לא רק שהן חלק מהמופע, הרחמים העצמיים הם חלק כמו האהבה הראשונה שלא שמה עליך בכיתה ו'.
והבעיה י'בכר, שאלה שבאים להשתעשע, הם הכי רועשים כי כואב להם על הכסף שהם שילמו על הכרטיס כנראה.
כי מי שכואב לו באמת, נושך שפתיים ומחכה לרגע הטוב שיגיע. כי ככה זה בכדורגל. זה דרכו של עולם.
תשאר י'בכר. בימים טובים, הם שוב יהיו בצד שלך."
רק אהבה תנצח...
ממנו לא ציפיתי אבל מליקסון היה שם גם ולא עשה כלוםRed Temple כתב:אחרי הגול ה 2 לא רוצה לראות אותו לא בהרכב ולא בספסל.
יותר ממיליון יורו שילמנו עליו...
נפילה עצומה, אין ספק.
חייב לצאת להשאלה. גם אם זה אומר שאוחיון יהיה המגן המחליף להמשך העונה. אותו דבר לגבי זריהן שעושה רושם שהולך להישאר בכל זאת.
חייב לצאת להשאלה. גם אם זה אומר שאוחיון יהיה המגן המחליף להמשך העונה. אותו דבר לגבי זריהן שעושה רושם שהולך להישאר בכל זאת.
לפי הפירסומים הוא לא רוצה השאלההפועלעולה כתב:נפילה עצומה, אין ספק.