700 אלף יורו זה שכר סבבה גם לקבוצות מרכז בליגות הטובות.סתיו רווח!.! כתב: אל תשווה בין השכר שאנחנו יכולים להציע לו פה למה שיכולים להציע לו באירופה.
טוני נוואקמה
Re: טוני נוואקמה
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
אבל שחקן ברמתו יכול לקבל כפול מ700,000 יורו לעונה.
רק לאחרונה ראינו זאת, לדעתי הוא צריך לקבל שידרוג רציני בחוזה ולהאריך את משך החוזה שלו ל3-4 שנים לפחות.
רק לאחרונה ראינו זאת, לדעתי הוא צריך לקבל שידרוג רציני בחוזה ולהאריך את משך החוזה שלו ל3-4 שנים לפחות.
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
לא כזה בקי בסדרי גודל של שכר השחקנים בליגות הבכירות, אבל נראה לי שעפת קצת...סתיו רווח!.! כתב:אבל שחקן ברמתו יכול לקבל כפול מ700,000 יורו לעונה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
לא נוכחת לשמוע שרק לפני כשבועיים שלוש קיבל הצעה מקבוצה בסין על סך 1,500,000 יורו לעונה?אורי אדום בנשמה כתב:
לא כזה בקי בסדרי גודל של שכר השחקנים בליגות הבכירות, אבל נראה לי שעפת קצת...
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
האמת שלא התעמקתי בידיעה הזו יתר על המידה...סתיו רווח!.! כתב: לא נוכחת לשמוע שרק לפני כשבועיים שלוש קיבל הצעה מקבוצה בסין על סך 1,500,000 יורו לעונה?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
no tony no party
מסכיםyakar כתב:
700 אלף יורו זה שכר סבבה גם לקבוצות מרכז בליגות הטובות.
אמור להיות מספיק.
הבעיה יכולה להיות אם תגיע הצעה מקבוצה שהיא קצת מעל הדרג הזה בליגות הבכירות איזה איטלקית בטופ, או ספרדית חזקה ואז כבר מדובר בהגשמת חלום ולא יודע איך מתמודדים עם זה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
סין זה לא ליגה גדולה. מניח שמליגות כאלה הזויות הוא יכול לקבל הרבה מאוד כסף. אבל לדעתי יותר ידבר אליו ליגה טובה. והוא יכול.סתיו רווח!.! כתב: לא נוכחת לשמוע שרק לפני כשבועיים שלוש קיבל הצעה מקבוצה בסין על סך 1,500,000 יורו לעונה?
עם זהבי הייתה את הבעיה הזאת. קבוצות בינוניות בליגות איכותיות לא יכלו לעמוד בשכר שלו במכבי.
אתמול אחרי המשחק כשקראו לטוני והוא נישק את הסמל התלהבתי כמו מעריצה של ג'סטין ביבר בפארק הירקון.
האיש גורם לכדורגל להראות כמו אומנות.
האיש גורם לכדורגל להראות כמו אומנות.
ראיתי אותו אתמול במקרה וניגשתי אליו להגיד שלום, וואלה עשה טובה שהתייחס אליי בכלל. קצת אנטיפת
תחשוב כמה כאלה עובר ביום. גם הם רוצים לחיות את חייהם, לסיים קניות ולחזור הביתה.נתי כתב:ראיתי אותו אתמול במקרה וניגשתי אליו להגיד שלום, וואלה עשה טובה שהתייחס אליי בכלל. קצת אנטיפת
שמע אני לא איזה מעריצה של ג'סטין ביבר שקפצה עליו וחנקה אותו, כולה אמרתי לו מה שלומך ותמשיך לשמח אותנו, לענות בתודה לא מצריך מאמץ מיוחד.סניור כתב:
תחשוב כמה כאלה עובר ביום. גם הם רוצים לחיות את חייהם, לסיים קניות ולחזור הביתה.
לשחרר.נתי כתב:ראיתי אותו אתמול במקרה וניגשתי אליו להגיד שלום, וואלה עשה טובה שהתייחס אליי בכלל. קצת אנטיפת
חחחח לא נפגעתי, עדיין אוהב אותוyakar כתב:
לשחרר.
לפני שנה ראיתי את ג'ון וטוני בגרנד ,זה היה טיפה לפני המשחק מול מכבי בטרנר , שניהם נחמדים , לא כולם רגילים ל"חום הבארשבעי" מבחינת האנשים.נתי כתב:ראיתי אותו אתמול במקרה וניגשתי אליו להגיד שלום, וואלה עשה טובה שהתייחס אליי בכלל. קצת אנטיפת
לפני כמה ימים ראדי וטאהא היו אצלי בעבודה , ושוחחתי עם שניהם , ראדי הכי גבר בעולם , שאמרתי לאנשים בעבודה (לא מתים על כדורגל) שמדובר בכוכב כדורגל שלקח אליפות 5 פעמים ברצף , הוא ישר הסמיק ואמר "די אח שלי תפסיק," חייך וצחק.