גם אני עם שלושה מנויים.
מרצ'נדייז: חולצות, חנות, אתר, אפליקציה, שיווק ושאר ירקות
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: מרצ'נדייז: חולצות, חנות, אתר, אפליקציה, שיווק ושאר ירקות
גם אני עם שלושה מנויים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
המשפט מהשיר אוהדים ״וגם כשלפעמים כואב אני הולך אחרי הלב, בניצחונות בהפסדים אני אדום לכל החיים״ צריך להיות לנגד עיני כל מי שקורא לעצמו אוהד.
היום קבוצת כדורגל צריכה להיות אטרקטיבית כדי למשוך קהל, זה לא סוד ואני לא מתכחש לזה. ועם זאת כדורגל (בעיניי) זה לא איזה מסעדה שאוהבים והולכים אליה רק אם האוכל טעים ונוטשים כשהשף מתחלף, זה אהבה ורמת רגש מסוג אחר. למרות החילוקי דעות חושב שאתה יודע ומכיר זאת היטב.
אני לא מרוצה ממה שהולך במועדון ועדיין לא אעמיד תנאים כדי לתמוך בקבוצה, בטח לא בגלל שבכנף ימין יש איזה בדש ולא איזה ספרדי מלהיב במיליון יורו.
חושב שזו דעה מנותקת? לגיטימי, זה שלך לגמרי.
עומד מאחורי הדעה הזו בלב שלם.
3 מנויים חודשו כבר לפני שבועיים.
תמיד אשיר לך את אותו פזמון, עד היום האחרון.
תמיד אשיר לך את אותו פזמון, עד היום האחרון.
לי יש 4... וחידשתי רק 1 לשער 6.
יש לי עוד 3 מנויים לשער 2 למעלה למעלה, צמוד לקיר.
אני לא מחדש לשם העונה. זה יותר מגעיל משער 3 בווסרמיל. זה סיוט.
מקווה שיתמזל מזלי ב 16.8 ואמצא עוד מנוי אחד לפחות בשער 6-7 שורות 9-11.
לא רואה.
ידידאל, שפע חזרו אליי בווטסאפ אחרי איזה שבוע ויומיים מהפנייה הראשונים אם אני זוכר נכון.
בשיחה הרביעית ענה לי נציג שאשכרה יכול לעזור בטיפול הבעיה.
כל המעבר הזה זה באמת חובבני, אין לי מילה אחרת.
וגם אני עם מנוי בודד, אותו חשבון.
אגב זה מאוד תלוי איך נכנסים לרכישה.
כשנכנסתי דרך גוגל לשפע הפקות באמת לא הופיע שיש מנוי פעיל/מנוי מהעבר. אבל כשנכנסים דרך הקישור שהמועדון פרסם בטלגרם התהליך עבר תוך פחות מ-3 דקות.
כשנכנסתי דרך גוגל לשפע הפקות באמת לא הופיע שיש מנוי פעיל/מנוי מהעבר. אבל כשנכנסים דרך הקישור שהמועדון פרסם בטלגרם התהליך עבר תוך פחות מ-3 דקות.
- ForeverRed
לזקק את כל הבעיות לפרמטר אחד, במקרה הזה רכש, זה בדיוק הניתוק שאני מדבר עליו. יש כל כך הרבה מעבר.Itay כתב: ↑06 אוגוסט 2024, 21:28המשפט מהשיר אוהדים ״וגם כשלפעמים כואב אני הולך אחרי הלב, בניצחונות בהפסדים אני אדום לכל החיים״ צריך להיות לנגד עיני כל מי שקורא לעצמו אוהד.
היום קבוצת כדורגל צריכה להיות אטרקטיבית כדי למשוך קהל, זה לא סוד ואני לא מתכחש לזה. ועם זאת כדורגל (בעיניי) זה לא איזה מסעדה שאוהבים והולכים אליה רק אם האוכל טעים ונוטשים כשהשף מתחלף, זה אהבה ורמת רגש מסוג אחר. למרות החילוקי דעות חושב שאתה יודע ומכיר זאת היטב.
אני לא מרוצה ממה שהולך במועדון ועדיין לא אעמיד תנאים כדי לתמוך בקבוצה, בטח לא בגלל שבכנף ימין יש איזה בדש ולא איזה ספרדי מלהיב במיליון יורו.
זה 90 אחוז רכש. ברור שיש הרבה בעיות,ForeverRed כתב: ↑06 אוגוסט 2024, 22:43לזקק את כל הבעיות לפרמטר אחד, במקרה הזה רכש, זה בדיוק הניתוק שאני מדבר עליו. יש כל כך הרבה מעבר.
אבל אם היו נוחתים פה אצילי שון וייסמן ושני זרים סקסיים הקהל הרחב היה מחדש באטרף.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Itay כתב: ↑06 אוגוסט 2024, 21:28המשפט מהשיר אוהדים ״וגם כשלפעמים כואב אני הולך אחרי הלב, בניצחונות בהפסדים אני אדום לכל החיים״ צריך להיות לנגד עיני כל מי שקורא לעצמו אוהד.

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- ForeverRed
הקבוצה שנה שעברה לא הייתה מלהיבה בלשון המעטה.ForeverRed כתב: ↑06 אוגוסט 2024, 23:45תגובה כזאת מצד הקהל לא ראינו מעולם.
מי שחושב שזה רק בגלל רכש פשוט לא מבין את הסיטואציה.
הקהל הרחב בא בשביל שואו, ושואו זה שחקנים טובים וכוכבים.
אם אתה חושב שהפלפולים שאנחנו מריצים פה בפורום גורמים לאוהד בממוצע לא לחדש מנוי לדעתי אתה טועה.
יש כמובן עוד בעיות במועדון ולא מעט כאלו.ForeverRed כתב: ↑06 אוגוסט 2024, 22:43לזקק את כל הבעיות לפרמטר אחד, במקרה הזה רכש, זה בדיוק הניתוק שאני מדבר עליו. יש כל כך הרבה מעבר.
אבל בוא לא נשקר את עצמנו, אם היה נוחת פה חלוץ אחרי עונה של 20 שערים בליגה מכובדת ועם רזומה מרשים הרבה מאוד אוהדים היו מזנקים על האתר של שפע, ככה שזו הסיבה העיקרית איך שלא תסובב את זה, מוזמן לגלול ברשתות החברתיות ולראות מה אומרים אלו שכרגע לא מחדשים- ספויילר- מחכים לעשירי/לא מרוצים מהסגל.
כפי שכתב re do- כל יתר הפלפולים שעולים כאן בפורום לא עוברים לרוב המכריע של האוהדים בראש כשהם תוהים האם לחדש או לא.
בכל מקרה אף בעיה שיש כיום בהפועל ב״ש איננה מצדיקה בעיניי חרם מנויים. אפשר למחות, אפשר לבקר, אפשר גם לעמוד עם מגפון ושלטים מחוץ לבית האדום. חרם מנויים זה הקליע האחרון שקהל אמור לירות על המועדון שלו.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
"חרם"..
מילה מכובסת לאוהדי הצלחות. מצאו תירוץ לרכב עליו.
ידענו שיש לנו לא מעט כאלה וידענו שהם ינטשו אחרי 2-3 עונות פחות "מרגשות".
לא רק שאני לא מתרגש, לדעתי יש מצב שזה יעשה רק טוב ליציעים.
מילה מכובסת לאוהדי הצלחות. מצאו תירוץ לרכב עליו.
ידענו שיש לנו לא מעט כאלה וידענו שהם ינטשו אחרי 2-3 עונות פחות "מרגשות".
לא רק שאני לא מתרגש, לדעתי יש מצב שזה יעשה רק טוב ליציעים.