נושא איצטדיון טוטו טרנר
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: נושא איצטדיון טוטו טרנר
זה לא יקח עונה.
אין מה לעשות פעם מנויים אחרים יצטרכו לוותר על מקומם תמורת החזרת הכסף או לנדוד לצפוני נניח.
יש מספיק אפשרויות. לנדוד לאצטדיון אחר בעיני זאת האופציה הכי פחות טובה.
אין מה לעשות פעם מנויים אחרים יצטרכו לוותר על מקומם תמורת החזרת הכסף או לנדוד לצפוני נניח.
יש מספיק אפשרויות. לנדוד לאצטדיון אחר בעיני זאת האופציה הכי פחות טובה.
נערך לאחרונה על ידי Melikson24 ב 15 מאי 2025, 13:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
טרנר כבר במתכונתו הנוכחית לא עושה סולד אאוט כרטיסים למעט משחק-שניים בעונה.
יש חשיבות כלכלית שאני לא חולק עליה, אבל בסוף אי אפשר לנתק את החשיבות המקצועית, האם מוכנים ללכת למציאות כזו שב-90% מהזמן יהיה 40%-50% איצטדיון ריק? זה מחיר שצריך לחשוב עליו. בסוף הביתיות והקומפקטיות זה הקסם של טרנר שהביא לנו במו ידיו נקודות ותארים.
יש חשיבות כלכלית שאני לא חולק עליה, אבל בסוף אי אפשר לנתק את החשיבות המקצועית, האם מוכנים ללכת למציאות כזו שב-90% מהזמן יהיה 40%-50% איצטדיון ריק? זה מחיר שצריך לחשוב עליו. בסוף הביתיות והקומפקטיות זה הקסם של טרנר שהביא לנו במו ידיו נקודות ותארים.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 15 מאי 2025, 13:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא חייב.
אפשר בחלקים - נגיד להשבית רק צפוני, להרחיב אותו לקומה נוספת ולפתוח בחזרה. חייב להתחיל בצפוני כי הוא היחיד ללא מנויים - עונה 1
כשמסתיים הצפוני, להשבית דרומי ( המנויים שלו ינויידו לצפוני הישן+החדש ) , להרחיב אותו לקומה נוספת ולפתוח חזרה - עונה 2
כל זה כשהמערבי והמזרחי פתוחים כרגיל, כן ?
אחר כך לעבור למזרחי ( לנייד את המנויים הקיימים לצפוני+הדרומי החדשים ), להרחיב קומה נוספת ולפתוח בחזרה - עונה 3
לבסוף לעבור למערבי ( לנייד את המנויים שלו למזרחי החדש ) - עונה 4
כל זה כדי לא להשבית את טרנר לחלוטין .
אלא אם כן אומרים שניתן לעשות הכל בשנה אחת.
ליברפול הגדילה את אנפילד בדיוק כך
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
זה לא ממש ריאלי כי יש גם קהל חוץ שאתה צריך להושיב איפשהו.4 לב אדום כתב: ↑15 מאי 2025, 13:51לא חייב.
אפשר בחלקים - נגיד להשבית רק צפוני, להרחיב אותו לקומה נוספת ולפתוח בחזרה. חייב להתחיל בצפוני כי הוא היחיד ללא מנויים - עונה 1
כשמסתיים הצפוני, להשבית דרומי ( המנויים שלו ינויידו לצפוני הישן+החדש ) , להרחיב אותו לקומה נוספת ולפתוח חזרה - עונה 2
כל זה כשהמערבי והמזרחי פתוחים כרגיל, כן ?
אחר כך לעבור למזרחי ( לנייד את המנויים הקיימים לצפוני+הדרומי החדשים ), להרחיב קומה נוספת ולפתוח בחזרה - עונה 3
לבסוף לעבור למערבי ( לנייד את המנויים שלו למזרחי החדש ) - עונה 4
כל זה כדי לא להשבית את טרנר לחלוטין .
אלא אם כן אומרים שניתן לעשות הכל בשנה אחת.
ליברפול הגדילה את אנפילד בדיוק כך
התסריט היחיד שאפשר לחשוב עליו הוא באמת בנייה בשלבים שתתחיל קודם כל מהצפוני והדרומי שתאפשר בעתיד ויסותים, בהנחה וזה יכול לקחת כמה חודשים אז מקסימום יכולים להתחיל בתום אותה עונה ונאלץ לנדוד לכמה משחקים באשדוד.
- ForeverRed
לכל המוטרדים למיניהם, שהם במקרה אותם אלה שקוראים לתת קרדיט לאלונה - פראיירית היא לא. תסמכו עליה שאם היא רוצה בהגדלת טרנר, יש לה סיבות מספיק מוצקות.
למועדון הפועל באר שבע אין זכות קיום בצמרת הגבוהה ללא הגדלת הכנסות. האצטדיון חייב לגדול. אין איך לברוח מזה.
למועדון הפועל באר שבע אין זכות קיום בצמרת הגבוהה ללא הגדלת הכנסות. האצטדיון חייב לגדול. אין איך לברוח מזה.
- simply--red
בדיוק כךForeverRed כתב: ↑15 מאי 2025, 14:02לכל המוטרדים למיניהם, שהם במקרה אותם אלה שקוראים לתת קרדיט לאלונה - פראיירית היא לא. תסמכו עליה שאם היא רוצה בהגדלת טרנר, יש לה סיבות מספיק מוצקות.
אנחנו צריכים לצאת מנקודת הנחה שהפועל באר שבע היא כבר איננה אפיזודה חולפת בצמרת ליגת העל
היא בטופ 5 מועדונים בארץ וכיאה למעמד שלה אנחנו חייבים להגדיל את טרנר וזה שווה עוד אלפי מנויים ועשרות אלפי כרטיסים בעונה
נערך לאחרונה על ידי simply--red ב 15 מאי 2025, 16:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
בול והיא גם צודקתForeverRed כתב: ↑15 מאי 2025, 14:02לכל המוטרדים למיניהם, שהם במקרה אותם אלה שקוראים לתת קרדיט לאלונה - פראיירית היא לא. תסמכו עליה שאם היא רוצה בהגדלת טרנר, יש לה סיבות מספיק מוצקות.
כולם כאן חושבים שצריך להגדיל את טרנר וכתוצאה מכך גם את ההכנסות הטבעיות של המועדון אבל צריך להבין את המשמעויות של זה.
אם זה קורה, זה אומר שנה-שנתיים באשדוד עם 9-10 אלף אוהדים באצטדיון של 30, ויכול להיות שאני מחמיא פה לקהל שלנו.
לא מבין כלום ושום דבר בשיפוץ אצטדיונים, הדבר היחיד שאני יודע זה שבשנים הראשונות אמרו שאין היתכנות להגדלה של טרנר ואם זה יקרה אז יצטרכו לשבור ולבנות מחדש.
אם זה קורה, זה אומר שנה-שנתיים באשדוד עם 9-10 אלף אוהדים באצטדיון של 30, ויכול להיות שאני מחמיא פה לקהל שלנו.
לא מבין כלום ושום דבר בשיפוץ אצטדיונים, הדבר היחיד שאני יודע זה שבשנים הראשונות אמרו שאין היתכנות להגדלה של טרנר ואם זה יקרה אז יצטרכו לשבור ולבנות מחדש.
אין מה לעשות.
צריך לסבול בטווח הקצר כדי להנות בטווח הארוך.
זה צעד הכרחי שטוב שיקרה כמה שיותר מהר.
צריך לסבול בטווח הקצר כדי להנות בטווח הארוך.
זה צעד הכרחי שטוב שיקרה כמה שיותר מהר.
- Melikson24
נו אבל אם תדחה את זה בעוד 10 שנים לא נצטרך לנדוד?הרי מתישהו זה יקרה. בינתיים אתה מתרחק כלכלית מהיריבות ומפסיד אוהדים פוטנציאליים.הפועלעולה כתב: ↑15 מאי 2025, 14:16כולם כאן חושבים שצריך להגדיל את טרנר וכתוצאה מכך גם את ההכנסות הטבעיות של המועדון אבל צריך להבין את המשמעויות של זה.
צריך להסתכל על הטווח הארוך ולהבין מה המשמעויות של הישארות במצב הנוכחי. זה מקבע אותנו בוודאות כמועדון נחות תקציבית בחצי ויותר מהיריבות. נקודה.
יש היתכנות להגדלת טרנר ויש גם היתכנות להגדלה והישארות. כמובן לא בתכולה מלאה.
הכל עניין של כסף. אסור לנו להירדם בנושא כי זה ירדוף אותנו עשרות שנים קדימה.
- ForeverRed
גם מכבי נדדה לנתניה והיום קוצרת את הפירות.
+1.
לנדוד לאשדוד זה באסה רצינית.
אבל לא משהו שאי אפשר לסבול שנתיים.
טרנר כמו שהוא בנוי כיום עם הגדלה ל25 30 אלף יהפוך להיות מפלצתי.
לא נראה לי הסיפור הזה, אבל אם אלונה באמת תרצה, זה יקרה ואני מקווה שהמצדדים צודקים שזה גם יוכיח את עצמו. בינתיים, מתאים לי אשדוד מבחינת הנסיעות.....
+1Itay כתב: ↑15 מאי 2025, 13:51טרנר כבר במתכונתו הנוכחית לא עושה סולד אאוט כרטיסים למעט משחק-שניים בעונה.
אפשר להגדיל גם למאה אלף מקומות, מה זה יעזור אם 85 אלף מתוכם יישארו ריקים? ההפך - רק יפגע בעידוד, באקוסטיקה, באוירה וכו'.
כנראה יהיה צריך להגדיל בעתיד, כרגע זה מוקדם מידי לטעמי.