רק בשביל התגובות שלך אני טורח.
משהו להמתיק את ההפסד.

רק בשביל התגובות שלך אני טורח.
משהו להמתיק את ההפסד.
+1
אחלה הרכבdardasmiley כתב: ↑21 אפריל 2022, 18:43ז'וסוואה
זוסוואה
זושוואה
ז'ושואה
גוסואה
ג'וסוואה
ג'וס
הוא היעד הראשון והכי חשוב לקיץ.
שאלה שנטחנה מכל הכיוונים, בסופו של יום בכדורגל לוקחים סיכונים כדי להצליח גם אם זה אומר לעשות צעדים לא פופולריים. ז׳וס הוא שחקן שאנחנו יודעים מה היכולות המקצועיות שלו ומה הוא יכול לתת לנו. היה חסר לו בורג במוח לאורך הקריירה זה לא סוד אך כיום אנחנו רואים איזושהי רגיעה אצלו, מוביל את לגיה כשחקן הרכב וזכה לאחרונה בשחקן החודש בפולין ובעוד איזשהו תואר אישי, (עוקב אחרי לגיה בתקווה שתיפול מה שאולי ישחרר לנו אותו, כרגע בתקופה לא טובה ומדורגים במקום ה- 10). להגיד שיש לנו תעודת ביטוח לגבי איך הוא יתנהג אם וכאשר יחזור? הלוואי והיה אפשר, בסופו של דבר המערכת מאוד מעריכה אותו ובמידה וחזרה שלו תהיה רלוונטית (אני בספק לאור היכולת שהוא מפגין בפולין) ידעו איך לתחזק אותו.
Itay כתב: ↑22 אפריל 2022, 00:21שאלה שנטחנה מכל הכיוונים, בסופו של יום בכדורגל לוקחים סיכונים כדי להצליח גם אם זה אומר לעשות צעדים לא פופולריים. ז׳וס הוא שחקן שאנחנו יודעים מה היכולות המקצועיות שלו ומה הוא יכול לתת לנו. היה חסר לו בורג במוח לאורך הקריירה זה לא סוד אך כיום אנחנו רואים איזושהי רגיעה אצלו, מוביל את לגיה כשחקן הרכב וזכה לאחרונה בשחקן החודש בפולין ובעוד איזשהו תואר אישי, (עוקב אחרי לגיה בתקווה שתיפול מה שאולי ישחרר לנו אותו, כרגע בתקופה לא טובה ומדורגים במקום ה- 10). להגיד שיש לנו תעודת ביטוח לגבי איך הוא יתנהג אם וכאשר יחזור? הלוואי והיה אפשר, בסופו של דבר המערכת מאוד מעריכה אותו ובמידה וחזרה שלו תהיה רלוונטית (אני בספק לאור היכולת שהוא מפגין בפולין) ידעו איך לתחזק אותו.
אם כבר השאלה היא אופי, למה לא לשאול אותו דבר על ספורי? הוא עשה משהו בעיניי הרבה יותר חמור מטפו לריקן או סטירה לעמית ביטון, הוא הגיע בשיא האנוכיות ובשיא העזות מצח למעמד חצי גמר הגביע והתנהג כפי שהתנהג . בעיניי אם כבר זו בעיית אופי הרבה יותר מהותית שעליה ראוי לזרוק שחקן מקבוצה, שחקן שרק טובתו האישית לנגד עיניו לא ראוי ללבוש את החולצה. חיברת את זה לנושא החברתי, אני די בטוח שז׳וס דמות הרבה יותר אהודה בחדר הלבשה מספורי, מספיק לעלעל ברשתות החברתיות ולראות את זה, התקשורת שיודעת להעצים עבדה חזק כדי שנחשוב אחרת.
ז'וסוואה מנהיג. לקראת הסוף פה הוא הפך להיות מנהיג רעיל, בלגיה ורשה העונה הוא לקח בעלות על הקבוצה ומוציא אותם מהבור שהם נקלעו אליו.
ככה אני רואה את הדברים…
ספורי עם עבירת משמעת אחת ז'וסוואה עם 3 או 4 עבירות משמעת בלי קשר למה שהיה על הדשא, רב עם ברדה, נתן מכות לאור דדיה ולשגיב יחזקאל ונדמה לי שהיה עוד משהו.Itay כתב: ↑22 אפריל 2022, 10:02ככה אני רואה את הדברים…
בעיניי עבירת משמעת כמו של ספורי לא פחות חמורה מהעבירות של ז׳וסוואה בזמנו. התקשורת והשופטים עבדו שעות נוספות כדי להשחיר אותו ולהפוך אותו למוקצה ולראייה זה הצליח להם, נשגב מבינתי שיש אוהדים (לא מכוון אליך) שמתנגדים בכל כוחם לזר שידוע מראש שהוא טופ 5 בליגה ואחד כזה שמסוגל לסחוב על הגב קבוצה שלמה, לא אבין את הנחרצות השלילית כלפיו מצד אוהדינו אבל כל אחד ודעתו.
אגב ככל שעובר הזמן הדיון סביבו מרגיש פחות רלוונטי, אני בספק שישחררו אותו לאור היכולת שלו ולאור החיבה שהקהל מפגין כלפיו.