ברדה לא צריך להרגיש שום לחץ, יש לו מהקהל גיבוי שאף מאמן לא יקבל פה. הוא רק צריך להביא את מה שהוא הביא בתור שחקן וזה הרצון לנצח כל משחק, הסגנון הזה של לשחק על תיקו או במערכים זהירים לא יושב עליו טוב.גנדאלף האדום כתב: ↑09 ספטמבר 2022, 09:46ברדה מרגיש את הלחץ בתפקיד. בשנה שעברה לא היתה לו שום אחריות. יכול היה להעז ולשחק התקפי, לא היו באים אליו בטענות בגלל החושך שהיה קודם. פתאום הכל עליו והוא לא משחרר עדיין. גם בכר התחיל מהוסס אבל, כמו שהעיד בעצמו, שחרר אחרי כמה מחזורים, והשאר הסטוריה. אני מצפה מברדה, אם הוא רוצה לגדול, לעשות אותו הדבר.
אליניב ברדה
Re: אליניב ברדה
אל תהיה נאיבי, אובדן נקודות נגד הפועל תל אביב והוא מקבל בוז במחצית רעה הבאה בבית.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הלוואי שהוא ילך אול אין ויתאבד על המשחק נגד הפועל ת"א מבלי לחשוב על כלום
אני חושב שהוא יהסס ויעדיף נצחון סולידי בטח אחרי הפתיחה הגרועה בליגה, אם הקהל יהיה סבלני איתו אז נגרד נצחונות ואז בע"ה יבוא גם הכדורגל
אני חושב שהוא יהסס ויעדיף נצחון סולידי בטח אחרי הפתיחה הגרועה בליגה, אם הקהל יהיה סבלני איתו אז נגרד נצחונות ואז בע"ה יבוא גם הכדורגל
ברדה איכזב אותי מאוד אתמול,שלב בתים באירופה זה לא נוקאאוט שאי אפשר לתקן,היה חייב להמר על התקפה וללכת על ניצחון גם במחיר של הפסד,0 בעיטות למסגרת מול הגנה של בקושי מרכז טבלה פה
משחק התקפה איטי וסטטי ובעיקר בעיה קשה בקבלת החלטות. אם מעמיקים טיפה לנתונים רואים שבקטגוריה של התקפות מסוכנות היו לנו מעט יותר מהם. גם לקחנו הפעם יותר כדורים יותר גבוה
אגב, איך הבעיטה של אבו עביד אחרי הנגיחה של מיגל למשקיף לא נחשבת מסגרת? לא שזה משנה יותר מדי אבל סתם מעניין אותי
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הפוך גוטה הפוך, בבית של 4 קבוצות כשיש לך עוד גומלין בטרנר, יש לך יותר מה להפסיד כשאתה במצב של תיקו. במצב הנוכחי אם אתה מנצח בטרנר אתה במפגש הישיר שלכם מול האוסטרים עם 4 נקודות בזמן שהם עם 1.
קונה בדיוק אותו משחק ואותה תוצאה גם בפולין ושהבית יוכרע בשני המשחקים מול שתי הקבוצות בטרנר...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מצד שני אתה תלוי בהם עכשיו בתוצאות מול הפולנים. אם הפולנים מנצחים שם אתה בבעיה.Sir Alex Ferguson כתב: ↑09 ספטמבר 2022, 12:44הפוך גוטה הפוך, בבית של 4 קבוצות כשיש לך עוד גומלין בטרנר, יש לך יותר מה להפסיד כשאתה במצב של תיקו. במצב הנוכחי אם אתה מנצח בטרנר אתה במפגש הישיר שלכם מול האוסטרים עם 4 נקודות בזמן שהם עם 1.
קונה בדיוק אותו משחק ואותה תוצאה גם בפולין ושהבית יוכרע בשני המשחקים מול שתי הקבוצות בטרנר...
אם ננצח את האוסטרים והפולנים בבית(וזה אם גדול, במיוחד מול הפולנים) ונפסיד בשאר המשחקים מול ויאריאל ופוזנן בחוץ נסיים עם 7 נקודות. זה לא צפוי להספיק.
- Sir Alex Ferguson
אם אתה עושה 8 נקודות מהמשחקים מול הפולנים והאוסטרים, זה אומר שהם עשו מולך 1 מתוך 4, ואז אתה תעלה לשלב הבא אלא אם כן יהיה משהו מאוד יוצא דופן מול הספרדים וקשה לי להאמין שזה יקרה.
אם תעשה תיקו בפולין ותנצח אותם בטרנר אז בוודאי. קשה לי להאמין שזה יקרה.Sir Alex Ferguson כתב: ↑09 ספטמבר 2022, 12:57אם אתה עושה 8 נקודות מהמשחקים מול הפולנים והאוסטרים, זה אומר שהם עשו מולך 1 מתוך 4, ואז אתה תעלה לשלב הבא אלא אם כן יהיה משהו מאוד יוצא דופן מול הספרדים וקשה לי להאמין שזה יקרה.
- Sir Alex Ferguson
לא יודע אם יקרה, רק הסברתי לכותב הקודם שדווקא בבתים תיקו בחוץ זאת לא תוצאה רעה ואני קונה אותה גם בפולין והעברת ההכרעה למשחקים מול שתי הקבוצות בטרנר.
נ.ב
אני גם לא שותף לדעה שאוסטריה וינה היא הנמושה של הבית ושהפולנים ינצחו אותה בקלות באוסטריה.
האוסטרים אם הם לא מוציאים לפחות תיקו בחמישי הם הולכים לים ואני בספק גדול אם יקחו עוד נקודה,אנחנו במקרה האופטימי נגיע למחזור אחרון עם 5-6 מקסימום ופוזנן תהייה על 5-7 ולך תסמוך על וויאראל בפולין כאשר הם עם 15 נקודות ובוקשי נצחו אותם בביתSir Alex Ferguson כתב: ↑09 ספטמבר 2022, 13:19לא יודע אם יקרה, רק הסברתי לכותב הקודם שדווקא בבתים תיקו בחוץ זאת לא תוצאה רעה ואני קונה אותה גם בפולין והעברת ההכרעה למשחקים מול שתי הקבוצות בטרנר.
נ.ב
אני גם לא שותף לדעה שאוסטריה וינה היא הנמושה של הבית ושהפולנים ינצחו אותה בקלות באוסטריה.