אליניב ברדה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
xboy

Re: אליניב ברדה

שליחה על ידי xboy »

גנדאלף האדום כתב:
09 ספטמבר 2022, 09:46
ברדה מרגיש את הלחץ בתפקיד. בשנה שעברה לא היתה לו שום אחריות. יכול היה להעז ולשחק התקפי, לא היו באים אליו בטענות בגלל החושך שהיה קודם. פתאום הכל עליו והוא לא משחרר עדיין. גם בכר התחיל מהוסס אבל, כמו שהעיד בעצמו, שחרר אחרי כמה מחזורים, והשאר הסטוריה. אני מצפה מברדה, אם הוא רוצה לגדול, לעשות אותו הדבר.
ברדה לא צריך להרגיש שום לחץ, יש לו מהקהל גיבוי שאף מאמן לא יקבל פה. הוא רק צריך להביא את מה שהוא הביא בתור שחקן וזה הרצון לנצח כל משחק, הסגנון הזה של לשחק על תיקו או במערכים זהירים לא יושב עליו טוב.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

xboy כתב:
09 ספטמבר 2022, 11:01
ברדה לא צריך להרגיש שום לחץ, יש לו מהקהל גיבוי שאף מאמן לא יקבל פה. הוא רק צריך להביא את מה שהוא הביא בתור שחקן וזה הרצון לנצח כל משחק, הסגנון הזה של לשחק על תיקו או במערכים זהירים לא יושב עליו טוב.
אל תהיה נאיבי, אובדן נקודות נגד הפועל תל אביב והוא מקבל בוז במחצית רעה הבאה בבית.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

Totti כתב:
09 ספטמבר 2022, 11:06
אל תהיה נאיבי, אובדן נקודות נגד הפועל תל אביב והוא מקבל בוז במחצית רעה הבאה בבית.
לא נאיבי, כבר עכשיו הוא מקבל פה ושם במערבי, עדיין חושב שהרוב הגדול יתנו לו גיבוי (אם הוא לא יראה שהוא העתק של רוני לוי).

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

Totti כתב:
09 ספטמבר 2022, 11:06
מסכים לצערי הרב.

אגב, לדעתי הוא לא יהיה מהוסס בכלל בליגה בשוטף
באירופה (בטח בחוץ) ונגד חיפה ות״א זה סיפור אחר ובעיני בצדק

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

הלוואי שהוא ילך אול אין ויתאבד על המשחק נגד הפועל ת"א מבלי לחשוב על כלום

אני חושב שהוא יהסס ויעדיף נצחון סולידי בטח אחרי הפתיחה הגרועה בליגה, אם הקהל יהיה סבלני איתו אז נגרד נצחונות ואז בע"ה יבוא גם הכדורגל

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

שיש כתב:
09 ספטמבר 2022, 11:37
הלוואי שהוא ילך אול אין ויתאבד על המשחק נגד הפועל ת"א מבלי לחשוב על כלום

אני חושב שהוא יהסס ויעדיף נצחון סולידי בטח אחרי הפתיחה הגרועה בליגה, אם הקהל יהיה סבלני איתו אז נגרד נצחונות ואז בע"ה יבוא גם הכדורגל
תגדיר אול אין? אני לא בטוח שגם אם ירצה יש לנו את הכלים האלה.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

talb55 כתב:
09 ספטמבר 2022, 11:42
ש :D
תגדיר אול אין? אני לא בטוח שגם אם ירצה יש לנו את הכלים האלה.
הכי התקפי שעומד לרשותו, לחץ גבוה
הרבה שחקנים למעלה

לא לחכות מאחור ולחפש לעקוץ

זה לא נוק אאוט באירופה

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

ברדה איכזב אותי מאוד אתמול,שלב בתים באירופה זה לא נוקאאוט שאי אפשר לתקן,היה חייב להמר על התקפה וללכת על ניצחון גם במחיר של הפסד,0 בעיטות למסגרת מול הגנה של בקושי מרכז טבלה פה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

hb7 כתב:
09 ספטמבר 2022, 12:36
ברדה איכזב אותי מאוד אתמול,שלב בתים באירופה זה לא נוקאאוט שאי אפשר לתקן,היה חייב להמר על התקפה וללכת על ניצחון גם במחיר של הפסד,0 בעיטות למסגרת מול הגנה של בקושי מרכז טבלה פה
משחק התקפה איטי וסטטי ובעיקר בעיה קשה בקבלת החלטות. אם מעמיקים טיפה לנתונים רואים שבקטגוריה של התקפות מסוכנות היו לנו מעט יותר מהם. גם לקחנו הפעם יותר כדורים יותר גבוה
אגב, איך הבעיטה של אבו עביד אחרי הנגיחה של מיגל למשקיף לא נחשבת מסגרת? לא שזה משנה יותר מדי אבל סתם מעניין אותי

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

hb7 כתב:
09 ספטמבר 2022, 12:36
הפוך גוטה הפוך, בבית של 4 קבוצות כשיש לך עוד גומלין בטרנר, יש לך יותר מה להפסיד כשאתה במצב של תיקו. במצב הנוכחי אם אתה מנצח בטרנר אתה במפגש הישיר שלכם מול האוסטרים עם 4 נקודות בזמן שהם עם 1.
קונה בדיוק אותו משחק ואותה תוצאה גם בפולין ושהבית יוכרע בשני המשחקים מול שתי הקבוצות בטרנר...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Sir Alex Ferguson כתב:
09 ספטמבר 2022, 12:44
הפוך גוטה הפוך, בבית של 4 קבוצות כשיש לך עוד גומלין בטרנר, יש לך יותר מה להפסיד כשאתה במצב של תיקו. במצב הנוכחי אם אתה מנצח בטרנר אתה במפגש הישיר שלכם מול האוסטרים עם 4 נקודות בזמן שהם עם 1.
קונה בדיוק אותו משחק ואותה תוצאה גם בפולין ושהבית יוכרע בשני המשחקים מול שתי הקבוצות בטרנר...
מצד שני אתה תלוי בהם עכשיו בתוצאות מול הפולנים. אם הפולנים מנצחים שם אתה בבעיה.

אם ננצח את האוסטרים והפולנים בבית(וזה אם גדול, במיוחד מול הפולנים) ונפסיד בשאר המשחקים מול ויאריאל ופוזנן בחוץ נסיים עם 7 נקודות. זה לא צפוי להספיק.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

CrazyRed7 כתב:
09 ספטמבר 2022, 12:51
מצד שני אתה תלוי בהם עכשיו בתוצאות מול הפולנים. אם הפולנים מנצחים שם אתה בבעיה.

אם ננצח את האוסטרים והפולנים בבית(וזה אם גדול, במיוחד מול הפולנים) ונפסיד בשאר המשחקים מול ויאריאל ופוזנן בחוץ נסיים עם 7 נקודות. זה לא צפוי להספיק.
אם אתה עושה 8 נקודות מהמשחקים מול הפולנים והאוסטרים, זה אומר שהם עשו מולך 1 מתוך 4, ואז אתה תעלה לשלב הבא אלא אם כן יהיה משהו מאוד יוצא דופן מול הספרדים וקשה לי להאמין שזה יקרה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Sir Alex Ferguson כתב:
09 ספטמבר 2022, 12:57
אם אתה עושה 8 נקודות מהמשחקים מול הפולנים והאוסטרים, זה אומר שהם עשו מולך 1 מתוך 4, ואז אתה תעלה לשלב הבא אלא אם כן יהיה משהו מאוד יוצא דופן מול הספרדים וקשה לי להאמין שזה יקרה.
אם תעשה תיקו בפולין ותנצח אותם בטרנר אז בוודאי. קשה לי להאמין שזה יקרה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

CrazyRed7 כתב:
09 ספטמבר 2022, 13:03
אם תעשה תיקו בפולין ותנצח אותם בטרנר אז בוודאי. קשה לי להאמין שזה יקרה.
לא יודע אם יקרה, רק הסברתי לכותב הקודם שדווקא בבתים תיקו בחוץ זאת לא תוצאה רעה ואני קונה אותה גם בפולין והעברת ההכרעה למשחקים מול שתי הקבוצות בטרנר.

נ.ב
אני גם לא שותף לדעה שאוסטריה וינה היא הנמושה של הבית ושהפולנים ינצחו אותה בקלות באוסטריה.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

Sir Alex Ferguson כתב:
09 ספטמבר 2022, 13:19
לא יודע אם יקרה, רק הסברתי לכותב הקודם שדווקא בבתים תיקו בחוץ זאת לא תוצאה רעה ואני קונה אותה גם בפולין והעברת ההכרעה למשחקים מול שתי הקבוצות בטרנר.

נ.ב
אני גם לא שותף לדעה שאוסטריה וינה היא הנמושה של הבית ושהפולנים ינצחו אותה בקלות באוסטריה.
האוסטרים אם הם לא מוציאים לפחות תיקו בחמישי הם הולכים לים ואני בספק גדול אם יקחו עוד נקודה,אנחנו במקרה האופטימי נגיע למחזור אחרון עם 5-6 מקסימום ופוזנן תהייה על 5-7 ולך תסמוך על וויאראל בפולין כאשר הם עם 15 נקודות ובוקשי נצחו אותם בבית

שלח תגובה