רותם חטואל חתם

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

Re: רותם חטואל חתם

שליחה על ידי שיש »

הוא כרגע מתאים להיות מחליף והוא גם השתפר והתקדם בתור מחליף , בגלל שהסגל עקום ואנסה ויחזקאל יותר גרועים ממנו הוא נזרק למים אבל הוא לא יודע לשחות טוב כרגע

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

nitsande כתב:
12 ספטמבר 2022, 08:11
מה קשור שמחה לאיד? ומה קשור מיכה?
מיכה עשה כמה גברים בקריירה וברור מה הוא מסוגל לתת אז נותנים לו זמן.
חטואל עלה מכלום סוג של לונג שוט של המועדון והוכיח שהוא טיפש (כדורגלית) ואגואיסט, ואז הוא הוכיח שיש לו גם כמה תכונות טובות.
אבל מה לעשות שהטיפשות והאנוכיות שלו גוברות ומוציאות ממך את הכעס על השחקן?

בשביל להנות מהיתרונות שלו ולסבול כמה שפחות מהחסרונות הוא צריך להיות רק מחליף, אך ורק. מקסימום חצי שעה.
זה חטואל,לצפות ממנו להיות מליקסון הבא כבר לא יקרה.
מצד שני הציפייה כאן כל הזמן לשחקן שלא בא טוב בעיניים שייפול מדהימה אותי כל יום מחדש.
מיכה כבודו במקומו מונח,חטואל עד היום נתן לנו הרבה יותר ממנו והוא ״זכאי״ לתקופה פחות טובה.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Red Tiger כתב:
12 ספטמבר 2022, 08:40
זה חטואל,לצפות ממנו להיות מליקסון הבא כבר לא יקרה.
מצד שני הציפייה כאן כל הזמן לשחקן שלא בא טוב בעיניים שייפול מדהימה אותי כל יום מחדש.
מיכה כבודו במקומו מונח,חטואל עד היום נתן לנו הרבה יותר ממנו והוא ״זכאי״ לתקופה פחות טובה.
לא חושב שמישהו מצפה שיפול
מצפים למחליף , כרגע אי אפשרלבנות עליו להרכב וצריך לבשל אותו לאט
אני לא מחזיק ממנו אבל הוא שחקן שלי והלוואי שיצליח וכמה שיותר

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

יש ניגוד מוחלט בין הדעה עליו מחוץ באר שבע לבין הזלזול בו אצלנו... בעיקר הההתעסקות במה שיש לו בראש בין האוזניים, ולא בראש שנגח כמה שערים גדולים...
השחקן הכי משתפר, תמיד מייצר מהומות, מניח שממשיכים לעבוד אתו (מליקסון?) על החולשות, ויש עדיין הרבה חולשות.
כשאני קורא שרושמים אותו ואת יחזקאל באותה נשימה, אני כועס.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

MikiRed כתב:
12 ספטמבר 2022, 08:52
יש ניגוד מוחלט בין הדעה עליו מחוץ באר שבע לבין הזלזול בו אצלנו... בעיקר הההתעסקות במה שיש לו בראש בין האוזניים, ולא בראש שנגח כמה שערים גדולים...
השחקן הכי משתפר, תמיד מייצר מהומות, מניח שממשיכים לעבוד אתו (מליקסון?) על החולשות, ויש עדיין הרבה חולשות.
כשאני קורא שרושמים אותו ואת יחזקאל באותה נשימה, אני כועס.
״הדעה עליו מחוץ לבאר שבע״?
הדעה שלי מי, אם הוא שחקן חופשי, חיפה/מכבי בכלל שוקלות ללכת עליו? למה צריך לעניין אותנו כמה מחזיקים ממנו בקבוצות כמו חדרה או נס ציונה.
אל תתבלבלו, בקבוצה אחרת הוא בחיים לא מקבל את הלוקסוס לתרום רק כמחליף ומחליקים לו על העובדה שאי אפשר לבנות עליו להרכב.
לנו זה מתאים, ואני שמח שהוא אצלנו, אבל שלא תהיה טעות, חטואל צריך להודות כל יום שהוא משחק בהפועל באר שבע, כי ביום שיעזוב אותנו הוא יחזור לקבוצות אמצע טבלה/תחתית בליגת העל ואפילו צמרת לאומית.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Sir Alex Ferguson כתב:
12 ספטמבר 2022, 09:06
הדעה שלי מי, אם הוא שחקן חופשי, חיפה/מכבי בכלל שוקלות ללכת עליו? למה צריך לעניין אותנו כמה מחזיקים ממנו בקבוצות כמו חדרה או נס ציונה.
אל תתבלבלו, בקבוצה אחרת הוא בחיים לא מקבל את הלוקסוס לתרום רק כמחליף ומחליקים לו על העובדה שאי אפשר לבנות עליו להרכב.
לנו זה מתאים, ואני שמח שהוא אצלנו, אבל שלא תהיה טעות, חטואל צריך להודות כל יום שהוא משחק בהפועל באר שבע, כי ביום שיעזוב אותנו הוא יחזור לקבוצות אמצע טבלה/תחתית בליגת העל ואפילו צמרת לאומית.
אין מועדון אחר בארץ מלבד שתי הגדולות שלא ייקח אותו וינעל בהרכב.
אפילו במכבי חיפה הוא בכיף מחליף לכנפיים, יש להם שם בספסל רק את צ׳יבוטה שרוצים לטאטא משם וכל השאר זה אלתורים של שחקנים שלא זו העמדה שלהם.

עונת בוגרים שלישית שלו (כשבעונה וחצי הראשונות הוא בקושי שיחק בכלל) עם התקדמות עקבית.
צריך עוד להשתפר לא מעט וצריך לקבל על הראש על משחקים כמו הכמה האחרונים שלו אבל במאקרו הבאנו פה אאוט אוף דה בלו שחקן צעיר שעושה כברת דרך ותוך כדי גם תרם לנו לא מעט לגביע ולהעפלה לבתים.
לשים אותו עם יחזקאל באותה שורה זה לעשות לו עוול רציני

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

dor69 כתב:
12 ספטמבר 2022, 09:14
אין מועדון אחר בארץ מלבד שתי הגדולות שלא ייקח אותו וינעל בהרכב.
אפילו במכבי חיפה הוא בכיף מחליף לכנפיים, יש להם שם בספסל רק את צ׳יבוטה שרוצים לטאטא משם וכל השאר זה אלתורים של שחקנים שלא זו העמדה שלהם.

עונת בוגרים שלישית שלו (כשבעונה וחצי הראשונות הוא בקושי שיחק בכלל) עם התקדמות עקבית.
צריך עוד להשתפר לא מעט וצריך לקבל על הראש על משחקים כמו הכמה האחרונים שלו אבל במאקרו הבאנו פה אאוט אוף דה בלו שחקן צעיר שעושה כברת דרך ותוך כדי גם תרם לנו לא מעט לגביע ולהעפלה לבתים.
לשים אותו עם יחזקאל באותה שורה זה לעשות לו עוול רציני
על מה אתה מדבר? ציבוטה באירופה שיחק איזה 4 דקות. הוא מקבל דקות בליגה רק כי בכר עושה רוטציה מאוד רחבה כשאפילו כל מיני מאור לוי והשוער השני מקבלים דקות.
בחיפה יש לך בכנף אחד את חזיזה ובכנף השני את אצילי/דוד (בהתאם להאם זה אירופה או ליגה) כשגם שרי משחק באגף לא מעט.
על חשבון מי חיפה יקחו אותו? שרי, חזיזה, אצילי או דין דוד?

שאר המועדונים בישראל לא מעניינים אותי כי הם לא אלה שמתמודדים איתנו ושאנחנו שואפים להיות ברמה שלהם.

אני חיי בשלום ואפילו באהבה עם רותם חטואל כמחליף מהספסל, אבל כשחקן הרכב אין לו מקום ברמות האלה.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

אז בו נסכים שהוא שחקן רוטצייה לגיטמי, עשה התקדמות גדולה, ויש לו עוד דרך להתקדם, חושב שעבדו ועובדים אתו פרטנית על הליקויים הלא מעטים שלו.
יש לנו לא מעט נגרים בקבוצה, הוא לא נגר, וכשכדור אצלו עשויים (או עלולים...) להתרחש דברים לא צפויים.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אחלה חטואל, מתקדם יפה. גם פחות אגואיסט כמו בשנה שעברה והמקודמות באירופה השנה. אם הבעיטה שלו במחצית הראשונה אחרי שסיבסב את קונט נכנסת, כל הדעות פה הפוכות.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

צריך להפריד בין היכולת שלו על הדשא לבין המספרים שהוא מביא. הוא אמנם מעמיד מספרים מעולים מבחינת שערים אבל לרב מדובר בסיומת טובה, בעיקר עם הראש, ומיקום טוב ברחבה. חוץ מזה ב99 אחוז מהמשחקים הוא לא מצליח לעבור קונוס ושמדובר בשחקן אגף זה בעייתי. לא סתם הוא כמעט ולא מבשל.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

ReDo כתב:
12 ספטמבר 2022, 12:38
צריך להפריד בין היכולת שלו על הדשא לבין המספרים שהוא מביא. הוא אמנם מעמיד מספרים מעולים מבחינת שערים אבל לרב מדובר בסיומת טובה, בעיקר עם הראש, ומיקום טוב ברחבה. חוץ מזה ב99 אחוז מהמשחקים הוא לא מצליח לעבור קונוס ושמדובר בשחקן אגף זה בעייתי. לא סתם הוא כמעט ולא מבשל.
בשביל לבשל צריך למסור. אף אחד לא מחכה שיפול וכולם רוצים בהצלחתו אבל ראבק, תממממססססוור כדור

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

אני מאוד אוהב אותו, שישאר צנוע וימשיך לעבוד קשה כי רואים את העבודה הקשה עד כה. יש לו תקרה גבוהה אם ישאר בגישה מקצוענית.

אולי ספסל יוריד ממנו קצת ציפיות שמקשים עליו, אולי ביטחון בהרכב - מי שקרוב אליו וחש אותו מהצוות בטוח ידע להגיד.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

Sir Alex Ferguson כתב:
12 ספטמבר 2022, 09:06
רק אצלנו אוהבים לזלזל במי שקצת לא בא טוב בעיניים.
אגדיל ואומר שאם חטואל כזה משחק באשדוד או פ״ת או קש תג המחיר עליו לא יורד בשוק של היום ממליון יורו ואז כולם כאן היו טוענים שצריך להקדים במירוץ את השתיים האחרות כדי להישאר רלוונטיים במאבק על השחקנים המובילים.
קח עולם דמיוני תאר את הסיטואציה ותראה שאני צודק.
במציאות שבה מוכרים נחמיאס כזה ב800 אלף יורו,חתואל אוכל אותו לארוחת בוקר.
אבל.. כמו תמיד שזה אצלנו זה לא מספיק טוב,לא בשל,לא אפוי,לא מתאים וכו וכו וכו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Red Tiger כתב:
12 ספטמבר 2022, 12:51
רק אצלנו אוהבים לזלזל במי שקצת לא בא טוב בעיניים.
אגדיל ואומר שאם חטואל כזה משחק באשדוד או פ״ת או קש תג המחיר עליו לא יורד בשוק של היום ממליון יורו ואז כולם כאן היו טוענים שצריך להקדים במירוץ את השתיים האחרות כדי להישאר רלוונטיים במאבק על השחקנים המובילים.
קח עולם דמיוני תאר את הסיטואציה ותראה שאני צודק.
במציאות שבה מוכרים נחמיאס כזה ב800 אלף יורו,חתואל אוכל אותו לארוחת בוקר.
אבל.. כמו תמיד שזה אצלנו זה לא מספיק טוב,לא בשל,לא אפוי,לא מתאים וכו וכו וכו.
שוב כותב, לסיטואציה הנוכחית שלנו הוא אחלה עם היתרונות והחסרונות שלו. אבל זה לא נכון להפוך אותו למה שהוא לא. אם לא מביאים קיצוני זר לשמאל והוא אמור להיות שחקן ההרכב שם העונה אז כולם יפגעו, גם הוא וגם הקבוצה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

כמה התעסקות בשחקן טיפש שאמור להיות שולי בסגל.
זה אומר הרבה.

שלח תגובה