Sir Alex Ferguson כתב:
שי, לאחרונה איבדת את זה.
רק דיא סבע וקיארנטסון כבשו יותר מבן בסט בשנה שעברה.
רצו שיהיה שחקן רוטציה, אולי אפילו הרכב, איפה זה ואיפה שבירו שגם בראשון נותן עונה בינונית...
אני איבדתי משה, מה שתגיד.
תעבור בזמנך על הטופיק...תספור כמה אנשים כאן בדעתך מיום שהוחתם וכמה חושבים כמוני.
תעבור בזמנך על הטופיק...תספור כמה אנשים כאן בדעתך מיום שהוחתם וכמה חושבים כמוני.
ומה הרוב כתבו על גורש כשחתם ועל חיימוב ואפילו על חנן ממן? לא שנפלתי מהכיסא, כתבתי שמדובר בהימור, אבל ביקשתי בזמנו שמות של ישראלים איכותיים שאפשר להביא ולא הביאו אפילו שם אחד במקומו וזה אומר הכל...
Sir Alex Ferguson כתב:
ומה הרוב כתבו על גורש כשחתם ועל חיימוב ואפילו על חנן ממן? לא שנפלתי מהכיסא, כתבתי שמדובר בהימור, אבל ביקשתי בזמנו שמות של ישראלים איכותיים שאפשר להביא ולא הביאו אפילו שם אחד במקומו וזה אומר הכל...
כן רק שעדן בן בסט חוץ ממשחק אחד לא הוכיח את עצמו כמו מי שהזכרת.
Sir Alex Ferguson כתב:
הוא לא איתמר שבירו אבל ההחתמה שלו הייתה תמוהה מהרגע הראשון.
על מה ולמה חוזה ל3 שנים ועוד בסכומים שהוא מקבל? טמטום מוחלט גם גובה החוזה וגם האורך שלו.
היה עדיף להשאיר את מלמד בחצי משכורת או להביא שחקן צעיר ורעב ברבע משכורת שיכניס אש ומלחמה לעמדה הזאת, אזובל היה אופציה (נכון שניסו לחלוב את אלונה אבל אם היו מחכים בסוף היה עובר לפה כמו שעבר להפועל חיפה) .
וככל שאני חושב על זה יותר אני מסכים שעדיף שבירו/טראבין/אלקרנאווי כחלוץ מספר 3-4 בהיררכיה עם משכורת "רעב" (במושגים שלנו) ופוטנציאל השבחה ושיפור היכולת מאשר בן בסט בגיל 31-32 לפאקינג 3 שנים על כמעט 300 אלף דולר לעונה מיסוי ישראלי ואפס פוטנציאל מכירה ותקרה מאוד ברורה ליכולת, בטח ובטח בקבוצה יוזמת שרצה לתארים ולאור העובדה שבארבע העונות שלו בקבוצה כזו בארץ הוא נכשל כישלון מוחלט ואי אפשר להגיד שלא הייתה לו מעטפת טובה במכבי.
oranu כתב:
על מה ולמה חוזה ל3 שנים ועוד בסכומים שהוא מקבל? טמטום מוחלט גם גובה החוזה וגם האורך שלו.
היה עדיף להשאיר את מלמד בחצי משכורת או להביא שחקן צעיר ורעב ברבע משכורת שיכניס אש ומלחמה לעמדה הזאת, אזובל היה אופציה (נכון שניסו לחלוב את אלונה אבל אם היו מחכים בסוף היה עובר לפה כמו שעבר להפועל חיפה) .
וככל שאני חושב על זה יותר אני מסכים שעדיף שבירו/טראבין/אלקרנאווי כחלוץ מספר 3-4 בהיררכיה עם משכורת "רעב" (במושגים שלנו) ופוטנציאל השבחה ושיפור היכולת מאשר בן בסט בגיל 31-32 לפאקינג 3 שנים על כמעט 300 אלף דולר לעונה מיסוי ישראלי ואפס פוטנציאל מכירה ותקרה מאוד ברורה ליכולת, בטח ובטח בקבוצה יוזמת שרצה לתארים ולאור העובדה שבארבע העונות שלו בקבוצה כזו בארץ הוא נכשל כישלון מוחלט ואי אפשר להגיד שלא הייתה לו מעטפת טובה במכבי.
oranu כתב:
בדיעבד קל לדבר, מוזמן להראות לי אחד בקיץ שאמר שהוא מעדיף את שבירו או טרבין או אלקרנואי על בן בסט.
רצו בקיץ לחזק את הספסל שאיכזב שנה שעברה עם שמות כמו גאדיר וגם מלמד שכבש רק מול יריבות מליגות נמוכות בגביע ובליגה אחרי שכבר הבטחנו אליפות, זה מה שהיה צריך כדי להחתים את בן בסט שברק האמין שיכול לתת לנו לפחות שנתיים עם אופציה לעונה נוספת במידה וירשים.
היה ברור שמדובר בהימור, אבל להגיד עכשיו בדיעבד שהיה ברור שצריך לתת לשבירו או אחד הילדים תדקות, זאת חכמה בדיעבד ובזמן אמת אף אחד לא חשב על זה וגם לאף אחד לא היה שם טוב יותר (על אזובל דרשו כסף על כרטיס השחקן וגם הוא לא חלוץ כזה גדול, ולראיה העונה הבינונית שלו בהפועל חיפה).
לא היה מה להביא, כולם הבריזו, אז התפשרו ("הימרו") על בן בסט, אתם יודעים שהוא היה שלישי בכיבושים אחרי דיא ווידאר?"
אז תן לי להגיד לך משהו משה, אם את סטו היינו צריכים לראות בעיניים כדי להבין שהוא לא מתאים, אז לגבי בן בסט לא היה ספק ושום נתונים תומכים שתביא לא ישנו זאת. בן בסט שחקן בינוני, שלמעט שתי עונות גדולות, בעיקר בלט בהיותו שודד בטרנינג במכבי (ע"ע 600 אלף אירו על קצה הספסל של גורדי- אבל לא משחרר).
אז בלי סיפורים ובלי הימורים, אם הדקות הולכות מראש לבינוני, אז עדיף להשקיע אותן בקצה שעוד יש לו לאן להתפתח.
תרצה- אזובל.
תרצה- שבירו.
תרצה- אמיר חלאילה.
השם לא באמת משנה.
והדבר היחיד שמוזכר כאן "בדיעבד", זה השמות של שחקני הבית הצעירים (ע"ע קונספט מכבי והילדים).
*ולמען הסר ספק, גם אני בקיץ ניסיתי לנחם את עצמי ולהאמין שהמערכת "יודעת מה היא עושה"
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 30 ינואר 2019, 09:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
מעבר לזה גם לפי דעתי, התעלמו יותר מדי מהיחסים של הקהל עם השחקנים שהביאו, ז"א שבן בסט וחן עזרא זה 2 שחקנים שלפני שהוחתמו לא היו הכי נערצים בטרנר.
מבחינתי אני לא יכול לחכות כבר ליום שבן בסט ועזרא יעזבו, לא רציתי ולא רוצה אותם במועדון. ואולי זה מפגר כי זו הקבוצה שלי והצלחתם היא הצלחת הקבוצה, אבל אני לא אוהב אותם ולא רוצה שיצליחו פה.
Sir Alex Ferguson כתב:
בדיעבד קל לדבר, מוזמן להראות לי אחד בקיץ שאמר שהוא מעדיף את שבירו או טרבין או אלקרנואי על בן בסט.
רצו בקיץ לחזק את הספסל שאיכזב שנה שעברה עם שמות כמו גאדיר וגם מלמד שכבש רק מול יריבות מליגות נמוכות בגביע ובליגה אחרי שכבר הבטחנו אליפות, זה מה שהיה צריך כדי להחתים את בן בסט שברק האמין שיכול לתת לנו לפחות שנתיים עם אופציה לעונה נוספת במידה וירשים.
היה ברור שמדובר בהימור, אבל להגיד עכשיו בדיעבד שהיה ברור שצריך לתת לשבירו או אחד הילדים תדקות, זאת חכמה בדיעבד ובזמן אמת אף אחד לא חשב על זה וגם לאף אחד לא היה שם טוב יותר (על אזובל דרשו כסף על כרטיס השחקן וגם הוא לא חלוץ כזה גדול, ולראיה העונה הבינונית שלו בהפועל חיפה).
מה בדיעבד? המון אנשים פה טענו מהרגע הראשון שזו החתמה הזויה.
וואלה אפילו גאדיר יכל לתת את אותה תרומה ועם תקרה קצת יותר גבוהה
בשורה התחתונה, היו בשנה וקצת האחרונים סידרה של החתמות הזויות ( שיימן, בן בסט, הארכת חוזה לשלוש שנים למיחאי, סטו, השוער היווני) שכמעט כל המשתמשים פה בפורום צעקו שזה הזוי עוד לפני הכישלונות
ns75 כתב:בשורה התחתונה, היו בשנה וקצת האחרונים סידרה של החתמות הזויות ( שיימן, בן בסט, הארכת חוזה לשלוש שנים למיחאי, סטו, השוער היווני) שכמעט כל המשתמשים פה בפורום צעקו שזה הזוי עוד לפני הכישלונות
באמת שלא ברור לי איך ומי מקבל שם החלטות
זה אפילו לא שגיאות של טירונים, זה גרוע מזה
כי הייתה הרגשה של יהיה בסדר גם ככה כל מטאטא יורה.. לדעתי בעקבות השנה הזאת זה יפסיק, יחזרו ליסודות, לבחור שחקנים בפינצטה
red guy כתב:
כי הייתה הרגשה של יהיה בסדר גם ככה כל מטאטא יורה.. לדעתי בעקבות השנה הזאת זה יפסיק, יחזרו ליסודות, לבחור שחקנים בפינצטה
מה אני אגיד לך? הלוואי. NS75 תיאר כאן חמש החתמות שכרגע אני לא זוכר את הסדר הכרונולגי שלהם אבל אחרי כל אחת מהן אמרנו "טוב יאללה הגזימו עשו טעות אחת יותר מדיי, ילמדו" וזה רק המשיך והמשיך והמשיך..