בטוח שרן ראה אבל הוא היה משוכנע שלא נחלק מתנות ואז היה עושה שינוי במחצית או דקה 60 כשחיפה כבר גמורים. הימר פה וזה עלה לנו בשתי נקודותMikiRed כתב: ↑04 מרץ 2025, 12:30מבין את התכנון לגבי אחמד.
כיוון שהבלמים החיפאים חזקים מאד וכבדים, רן ניסה להביך אותם עם שחקן לכאורה זריז ומהיר...
גם אני חשבתי ששלושה בלמים מתאימים למשחק הזה.
כבר אחריי 20 דקות ראינו ששתי ההנחות לא עובדות, והיה צורך בביצוע שינוי מהיר.
יש מאמנים שלא דופקים חשבון ומבצעים את השינוי גם בדקה מוקדמת, רן העדיף להמתין להפסקה.
אלון תורגמן - חתם לשנתיים
Re: אלון תורגמן - חתם לשנתיים
- Melikson24
- Title: CrazyRed
מעניין יהיה לשמוע ממנו על ההחלטה ההיא. אם באמת הייתה לו הצעה מאיתנו.ForeverRed כתב: ↑04 מרץ 2025, 12:46את תורגמן אני רציתי כמה שנים אחורה.
כעסתי בזמנו שהפסדנו אותו להפועל חיפה.
העונה הוא כאילו חזר בזמן. אחלה חלוץ.
נשגב מבינתי איך העדיף את הפועל חיפה.
להבנתי בזמנו הפועל חיפה פשוט הציעה יותר. יואב כץ יודע יפה מאוד לשלם יפה לשחקנים מרכזיים (גם אם התנאים מסביב פח) ופה אלון לא היה אמור להיות חלוץ ראשון בשום שלב שרצינו אותו וגם ההצעה אני מניח שהייתה בהתאםMelikson24 כתב: ↑04 מרץ 2025, 17:42מעניין יהיה לשמוע ממנו על ההחלטה ההיא. אם באמת הייתה לו הצעה מאיתנו.
מליקסון סיפר על זה באחד הפודקאסטים האחרונים בפודיום, היה איזשהו משחק מעולה של אלון נגדנו ובמחצית מלי הלך לאסי ואמר לו תביאו את אלון.Melikson24 כתב: ↑04 מרץ 2025, 17:42מעניין יהיה לשמוע ממנו על ההחלטה ההיא. אם באמת הייתה לו הצעה מאיתנו.
עוד הוא סיפר שפעמיים פנינו לתורג׳מן, פעם אחת הוא העדיף לצאת לפולין ופעם אחת בחר בהפועל חיפה, זה גרם למועדון קצת להיפגע ממנו ולא לפנות אליו במשך כמה עונות עד שלבסוף כן הגיע אלינו.
איזה עונה הוא נותן יא אללה, הכי אנדרייטד שיש.
ממש, עונת קאמבק כזאת לא זכורה לי.
האריך לעצמו את הקריירה בעוד שנתיים-שלוש לפחות.
האריך לעצמו את הקריירה בעוד שנתיים-שלוש לפחות.
- ForeverRed
היה טוב מאוד עם הגב אתמול.
גם בגלל שהשאלנו שני חלוצים שהיו נוגסים בשעות שלו.
הרוויח בכבוד חוזה חדש, אבל בשנה הבאה מול זלטאנוביץ' יהיה לו מאד קשה לקבל את הדקות של השנה.
הגול לא מסנוור אותי .
משחק חלש שלו , הרבה איבודי כדור במחצית הראשונה הרבה כדורים שנשלחו אליו והוא לא הצליח לעצור עם הגב .
גריטה שנכנס עשה את זה יפה מאוד , קיבל כדורים עם הגב והוריד אחורה וככה התחלנו הרבה התקפות.
משחק חלש שלו , הרבה איבודי כדור במחצית הראשונה הרבה כדורים שנשלחו אליו והוא לא הצליח לעצור עם הגב .
גריטה שנכנס עשה את זה יפה מאוד , קיבל כדורים עם הגב והוריד אחורה וככה התחלנו הרבה התקפות.