גיא מלמד
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: גיא מלמד
פקהארט תופס מקום של זר, וזה לא פחות קריטי מהנושא של השכר.
אני לא מאמין שאני אומר את זה על שהר, אבל בחצי השני של העונה הוא היה הרבה יותר ממספרים יבשים בעוד פקהארט הרגיש לי לא מחובר, לא מוצא את עצמו בסגנון המשחק שלנו.
לא סתם ב"מאני טיים" בכר העדיף את שהר על פקהארט, ובמשחקים מסוימים ראינו שמי שמחליף את שהר בשפיץ זה בכלל טוני כלומר פקהארט כמעט ולא נספר על ידי ברק ב"מאני טיים".
אני לא מאמין שאני אומר את זה על שהר, אבל בחצי השני של העונה הוא היה הרבה יותר ממספרים יבשים בעוד פקהארט הרגיש לי לא מחובר, לא מוצא את עצמו בסגנון המשחק שלנו.
לא סתם ב"מאני טיים" בכר העדיף את שהר על פקהארט, ובמשחקים מסוימים ראינו שמי שמחליף את שהר בשפיץ זה בכלל טוני כלומר פקהארט כמעט ולא נספר על ידי ברק ב"מאני טיים".
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
פורסם בוואלה שהוצע למכבי פ"ת תמורת 300 אלף דולר.
מנסים לצמצם הפסדים?
מנסים לצמצם הפסדים?
לא אמרו שהייתה הצעה מהולנד? מוזר שלא שחררו אותו אז לשם ועכשיו מציעים אותו למכבי פ״תForeverRed כתב:פורסם בוואלה שהוצע למכבי פ"ת תמורת 300 אלף דולר.
מנסים לצמצם הפסדים?
מהליגה השניהdor69 כתב: לא אמרו שהייתה הצעה מהולנד? מוזר שלא שחררו אותו אז לשם ועכשיו מציעים אותו למכבי פ״ת
חשיבה נכונהForeverRed כתב:פורסם בוואלה שהוצע למכבי פ"ת תמורת 300 אלף דולר.
מנסים לצמצם הפסדים?
- ForeverRed
מאיזו בחינה?שיש כתב: חשיבה נכונה
לצמצם הפסדיםForeverRed כתב: מאיזו בחינה?
להשאיר אותו ,יכול לבוא הרבה יותר לביטוי אחרי העזיבה של וואקמה (ולא בעמדת הכנף אלא בעמדת החלוץ), הוא ובן סהר יתחרו על עמדת החלוץ ,בן בסט ועזרא על עמדת קיצוני שמאל,
מליקסון וזריהן בימין.
מליקסון וזריהן בימין.
נמכר.
בכר: ״הוא שחקן שלנו ואין סיבה שלא ישאר כזה״
בכר: ״הוא שחקן שלנו ואין סיבה שלא ישאר כזה״
תכל'ס בכר ניהיה משעמם עם הקלישאה הזו, אתה תמיד אמיתי תפסיק לחרטט.
גם באותו שבוע שחיימוב עזב הוא אמר יש לנן שלושה שוערים מצוינים וזה לא ישתנה ( משהו בסגנון).
די אם יש סיכוי שהוא עוזב תיהיה גורי כמו שאתה דוגרי לגבי היכולת של הקבוצה במשחקים
גם באותו שבוע שחיימוב עזב הוא אמר יש לנן שלושה שוערים מצוינים וזה לא ישתנה ( משהו בסגנון).
די אם יש סיכוי שהוא עוזב תיהיה גורי כמו שאתה דוגרי לגבי היכולת של הקבוצה במשחקים
- ForeverRed
מתחיל להזכיר את יואב כץ ברדיו חיפה.
"אני לא שמעתי על זה".
המקרה של חיימוב הוא שונה.
אני חושב שברק קיווה שהוא ישאר.
"אני לא שמעתי על זה".
המקרה של חיימוב הוא שונה.
אני חושב שברק קיווה שהוא ישאר.
נערך לאחרונה על ידי ForeverRed ב 19 אוגוסט 2018, 20:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
- The red one
אני לא זוכר בדיוק את התאריכים אבל זה היה ככה -הראל כתב:תכל'ס בכר ניהיה משעמם עם הקלישאה הזו, אתה תמיד אמיתי תפסיק לחרטט.
די אם יש סיכוי שהונ עוזב תיהיה גורי כמו שאתה דוגרי לגבי היכולת של הקבוצה במשחקים
לפני הגומלין בזאגרב - יש לנו שלושה שוערים מצויינים, גורש, אנסטיס וחיימוב
לפני ההחתמה של הרוש - יש לנו את גורש ואנסטיס, אנחנו איתם
היום - יש לנו שוערים מצויינים, הרוש, גורש.
אח שלנו יש דובר, שאלות גנריות של שדרי כתבים ייענו בתשובות גנריות.הראל כתב:תכל'ס בכר ניהיה משעמם עם הקלישאה הזו, אתה תמיד אמיתי תפסיק לחרטט.
תגיד תודה שלמישהו יש אג'נדה תקשורתית שהיא מעל הביצה הזאת.
מלחמת התשה עם רייטינג אפס זה האינטרס.
חוץ מלרגש אותך איזה אינטרס יש למועדון לנהל מ"ומ במסיבות עיתונאים ובתקשורת?
זה לא מכולת
מה אתם רוצים שיעדכן את כתב הקווים בנוגע לתוכניות לגבי שחקנים?דוגרי עלק
לא ישאלו שאלות מטומטמות - לא יקבלו תשובות מטומטמות.
לא ישאלו שאלות מטומטמות - לא יקבלו תשובות מטומטמות.