מאור מליקסון
Re: מאור מליקסון
אי אפשר להסביר את האהבה אליו.
בנאדם מדהים
בנאדם מדהים
קצת הומואי כל התגובות כאן.
תרגיעו טיפה.
מלך.
תרגיעו טיפה.
מלך.
אדום זקן כתב:קצת הומואי כל התגובות כאן.
תרגיעו טיפה.
מלך.
אמרתי לאשתי מזמן שאני בחיים לא אבגוד בה אלא אם אליניב ברדה יסכים. לא בר רפאלי ולא ביונסה. רק אליניב
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
חחחחחגדי כתב:
אמרתי לאשתי מזמן שאני בחיים לא אבגוד בה אלא אם אליניב ברדה יסכים. לא בר רפאלי ולא ביונסה. רק אליניב
מה שנקרא משבר זהות בעשור הרביעי/חמישי
אני השנה בן 50.אדום זקן כתב: חחחחח
מה שנקרא משבר זהות בעשור הרביעי/חמישי
שום משבר זהות. ברדה זה אל...
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
"עם כל הכבוד לאליפות, אנשים שכחו מהדרך. הפסדנו לדינמו זאגרב ולא היה נעים לקום יום אחרי ולקרוא מה עשו לנו.
איזו דוגמה הדור הצעיר מקבל? מה, אסור להפסיד?
גם אנחנו שכחנו קצת מהדרך, צריך ליהנות ממנה ואיתה גם יגיעו תוצאות טובות וניצחונות.
אנחנו רוצים לנצח כל משחק, אבל מה שהביא את האליפויות האחרונות היה ההנאה מהדרך, אי אפשר רק לנצח, זה משהו לא הגיוני"
https://www.youtube.com/watch?v=v1qxJPzjObI" onclick="window.open(this.href);return false;"ברק הלך איתי עד הסוף, למרות שאני רוצה להאמין שנתתי לו את כל הסיבות לכך. לא אשכח שהוא האמין בי גם בתקופות פחות טובות, ובגלל זה אני אלך איתו עד הסוף"
כמה שאני אוהב אותו ,היום היה לא פה ולא שם
תוסיפו שאחרי ההחמצה שלו קיבלנו גול
תוסיפו שאחרי ההחמצה שלו קיבלנו גול
בסדר
היה חלש
הדבר האחרון שצריך להתעסק בו כרגע.
היה חלש
הדבר האחרון שצריך להתעסק בו כרגע.
אסור לעצום עיניים. השחקן היצירתי היחיד הוא מליקסון. אנחנו תלויים בו, זה לא עוד שחקן. בגילו הירידה צפוייה, צריך לידו באופן דחוף עוד שחקן יצירתי.
היה ברור שבגיל הזה אנחנו נראה את מליקסון עם עליות ומורדות דרסטיות .
חן עזרא זה לא המחליף שלו ולא ממן ולא בן בסט ולא גאדיר ולא מלמד .
חן עזרא זה לא המחליף שלו ולא ממן ולא בן בסט ולא גאדיר ולא מלמד .
היום היה חלש מאוד, חושב שההופעה הכי חלשה שלו בעידן בכר.
אבל צריך גם להיות עם מודעות עצמית. כשוואקמה לא על המגרש אנחנו מקבלים מליקסון פחות טוב. זה היה בולט עוד בעונה שעברה.
היריב מתרכז בעיקר בו ומצליח להגביל.
הגדולה בטוני שגם אם הוא עומד סטטי הוא מושך אוטומטית תשומת לב של 2-3 שחקנים ומאפשר לאחרים חופש. חופש שהיום פשוט אין.
אבל צריך גם להיות עם מודעות עצמית. כשוואקמה לא על המגרש אנחנו מקבלים מליקסון פחות טוב. זה היה בולט עוד בעונה שעברה.
היריב מתרכז בעיקר בו ומצליח להגביל.
הגדולה בטוני שגם אם הוא עומד סטטי הוא מושך אוטומטית תשומת לב של 2-3 שחקנים ומאפשר לאחרים חופש. חופש שהיום פשוט אין.
מלך.
לבד בשדה הקרב ולא מפסיק לתת את התחת.
במצב הנוכחי כשהוא ייגמר..
מפחיד לחשוב על זה אפילו.
לבד בשדה הקרב ולא מפסיק לתת את התחת.
במצב הנוכחי כשהוא ייגמר..
מפחיד לחשוב על זה אפילו.
הוא לא יחזיק הרבה זמן מעמד.
חייב עזרה(לא עזרא). עוד קשר התקפי שיעזור אחרת נהיה בבעיה בחלק ההתקפי.
חייב עזרה(לא עזרא). עוד קשר התקפי שיעזור אחרת נהיה בבעיה בחלק ההתקפי.