yedidel כתב:אם יש משהו שאני בטוח בו לגבי קורהוט אחרי שנה וקצת, זה שמדובר בשחקן מאוד ממושמע שלא סוטה מההוראות שמקבל מבכר.
מה שגורם לי לתהיות בשני צדי המגרש:
בהתקפה - נראה שיש רק אופציה אחת, למסור לטוני ולעקוף על הקו כדי למשוך ממנו שחקן הגנה. זה למרות שכולם כבר יודעים שמטוני הכדור בחיים לא יחזור אליו.
מעט מאוד נסיונות הגבהה, זה ניחא. אבל אף פעם לא חותך פנימה או בועט לשער למרות שכבר ראינו שיש לו בעיטה טובה מאוד.
בהגנה - כל מתפרצת של היריב הוא מצמצם פנימה ומצטרף לבלמים במקום לצאת לשחקן על הקו. זה קורה באופן כל כך סיסטמטי שקשה לי להאמין שזאת לא הוראה של בכר. שזה די מוזר בהתחשב שאין באמת מי שמחפה חוץ מאייבינדר או ראדי שצריכים להספיק לצאת לקו שמאל במהירות.
קורהוט לא מבצע עקיפות מספיק טוב. אפשר להגיד הרבה דברים על טוני, פראייר הוא לא.
בואו נגיד ככה, אם קורהוט (או כל שחקן אחר) פותח לו נתיב מסירה מספיק טוב, הסיכוי שהוא ימסור את הכדור גבוה.
זה עדיין לא יקרה תמיד, אבל הסיכוי שזה יקרה גדל הרבה יותר. טוני מתחיל להיות "אגואיסט" כשנתיב המסירה דרדלה.
יש לקורהוט עוד בעיה וזה בתיזמון של העליה שלו למעלה. מעטים עד כדי לא קיימים הפעמים שהוא עולה למעלה בספרינט.
לרוב הוא יעלה למעלה בנונשלנטיות וזה יוביל לרוטינה השקופה הזו שבה טוני מקבל כדור באגף והשאר בוהים בו.
כי הרי טוני מחזיק כדור הרבה יותר טוב על הקו מקורהוט אז למה למסור להונגרי. הספרינט של המגן שמושך אש מאוד חסר פה.
הגנתית בלא מעט מקרים קורהוט דווקא כן הולך על שחקן הקו פשוט נותן לו יותר מדי שטח (לדעתי בעיקר כי קורהוט
לא בטוח בצעד הראשון שלו ולכן מעדיף להשאיר מרווח במידה והשחקן ינסה לעקוף אותו באחד על אחד).
יש לו יתרונות (יציב) ויש חסרונות (לא משפיע מספיק על ההתקפה, איטי יחסית).