לא נראה לי. יש לך 3 חלוצים חוץ מבןשיש כתב:אז מביאים חלוץ נוסף?
בן שהר
Re: בן שהר
קשה לבנות על הכשירות של 2 מתוך ה3CrazyRed7 כתב: לא נראה לי. יש לך 3 חלוצים חוץ מבן
אפשר להגיד את זה גם על מליקסון, קוואנקה וזריהן. אז להביא עוד קיצוני?שיש כתב: קשה לבנות על הכשירות של 2 מתוך ה3
אי אפשר לנתח את זה בצורה הזו.
- ForeverRed
על פי ידיעות הנגב שהר לקח את הזמן בנוגע להארכת החוזה, לפחות עד שיתברר מעמדו לאחר צירוף החלוץ הזר.
כל זה נכון לימים שלפני הפציעה.
מעניין איך זה ישפיע.
כל זה נכון לימים שלפני הפציעה.
מעניין איך זה ישפיע.
בסוף לא עושה ניתוח ?
לאhb7 כתב:בסוף לא עושה ניתוח ?
אמור לחזור לאימונים בקרוב
- ForeverRed
אם הוא לא מאריך חוזה הוא מוזמן להישאר ביציע מבחינתי.
אהלן אלי טביבForeverRed כתב:אם הוא לא מאריך חוזה הוא מוזמן להישאר ביציע מבחינתי.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
יש משהו בדבריו.maor20094 כתב: כבודו, לאן עפת?
צריך להשתמש בו כפי שעשינו עם בוזגלו.
בסופו של דבר אנחנו נשלם לו משכורת שמנה מאוד עד הרגע האחרון. אין שום סיבה שלא נשתמש בו.
למרות שאני עדיין בדעה שאם פקהארט נכנס לעניינים וגדיר יפסיק להיפצע לא יהיה בו צורך מיוחד.
בסופו של דבר אנחנו נשלם לו משכורת שמנה מאוד עד הרגע האחרון. אין שום סיבה שלא נשתמש בו.
למרות שאני עדיין בדעה שאם פקהארט נכנס לעניינים וגדיר יפסיק להיפצע לא יהיה בו צורך מיוחד.
לכל המצדדים בשליחת שחקנים ליציע:
גם בדיעבד, האם הייתם פועלים אחרת בנושא בוזגלו? האם גם היום אתם חושבים שזה היה עושה טוב לקבוצה אם היו שולחים אותו ליציע מינואר? האם העובדה ששיחק השפיעה לרעה על הקבוצה?
גם בדיעבד, האם הייתם פועלים אחרת בנושא בוזגלו? האם גם היום אתם חושבים שזה היה עושה טוב לקבוצה אם היו שולחים אותו ליציע מינואר? האם העובדה ששיחק השפיעה לרעה על הקבוצה?
- ForeverRed
אין כאן שום השפעה מקצועית, אלא תדמיתית.bs war כתב:לכל המצדדים בשליחת שחקנים ליציע:
אם בוזגלו היה יושב חצי שנה ביציע (ואני מקצין בכוונה - יש מספיק דרכים אחרות להוריד אותו בהיררכיה) בן שהר לא היה מרשה לעצמו לשחק איתנו משחקים.
אבל אנחנו הוגנים וישרים ונחמדים. אז אתמול זה היה בוזגלו, היום זה שהר ומחר טוני או מישהו אחר.
מועדון כמו הפועל באר שבע לא יכול להרשות לעצמו את הדבר הזה.
שואל שוב: בדיעבד, היית פועל אחרת במקרה בוזגלו?ForeverRed כתב: אין כאן שום השפעה מקצועית, אלא תדמיתית.
אם בוזגלו היה יושב חצי שנה ביציע (ואני מקצין בכוונה - יש מספיק דרכים אחרות להוריד אותו בהיררכיה) בן שהר לא היה מרשה לעצמו לשחק איתנו משחקים.
אבל אנחנו הוגנים וישרים ונחמדים. אז אתמול זה היה בוזגלו, היום זה שהר ומחר טוני או מישהו אחר.
מועדון כמו הפועל באר שבע לא יכול להרשות לעצמו את הדבר הזה.