לוסיו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: לוסיו

שליחה על ידי הפועלעולה »

hb7 כתב:תאמת יותר מדאיג אותי עכשו ההתקפה כשיש רק את שהר וגאדיר,אין מצב נוחת פה חלוץ זר?
וזריהן
וחלאיילה
וברדה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

delta7 כתב: כבר קבעת שאי אפשר? אתה מכיר מקרוב את פרטי המו"מ? אם לא אז מאיפה ההחלטיות?
אני לא מכיר את פרטי המו"מ למעט המתפרסם בעיתונות אך באם הפרסומים מדויקים לא צריכה להיות שום בעיה להגיד לו שרק אם יתאזרח יקבל חוזה לשנה וחצי. אם לא, חצי שנה בלבד. הוא לא חייב להסכים, לא מתאים, לא צריך. שינוח בבית חצי שנה. כבר כתבו פה לפני שרצוי להפסיק להיות "נחמדים" במשאים ומתנים. האינטרס שלנו הוא החשוב ויהיה טיפשי בעיני להחזיק בשנה הבאה 2 זרים באותה עמדה ואת ויטור, צדק, סוארז וטאהא כבלמים בסגל.
ובאופן כללי, אני לא רואה אסון גדול באם צדק וטאהא ישמשו בלמים עד סוף העונה כשאוחיון (ובמקרה חירום גם הובאן ובראון) יהיה גיבוי. יכול להיות בעיה בעיקר נגד בשיקטאש אבל לא רואה אסון גדול אם המסע הנהדר שלנו באירופה יסתיים בשלב זה.
1. גם אני מעדיף את סוארס לחצי עונה בלבד, אבל אני לא יודע מה שבכר יודע. האם צדק בקיץ ינסה להגשים את החלום האירופאי בהזדמנות האולי אחרונה שלו? האם טאהה יישאר בקבוצה בקיץ אחרי שמחתימים בלם שאמור לדחוק אותו שוב לספסל דווקא כשהגיעה ההזדמנות הגדולה שלו? האם הפציעה של ויטור יכולה להיות כזאת שהוא לא יחזור ממנה באותה רמה שהיה לפני? האם בכר חושב להפוך את סוארס, שיכול לשחק גם בקישור, לזר השישי שלנו לאחר שמיגל יחזור?
בגלל שאני לא מעורב במשא ומתן, ובגלל שאני לא יודע מה השיקולים המקצועיים של בכר במבט לקיץ אני בוטח בבכר ובאלונה בעיניים עצומות.
בכל מקרה, קשה לי להאמין שסוארס יעזוב את בלגיה וייקח סיכון שהוא ישאר בלי קבוצה עד סוף העונה בלי סיכום מוקדם איתנו.
לדעתי מדובר בעניין של ימים עד שיכריזו על החתימה של סוארס.

2. בנוגע לאזרוח של סוארס, כאן דווקא אני מכיר את הנושא מקרוב שכן כשחשבו לאזרח את סוארס הגורם הרלוונטי בקבוצה שיזם את המהלך דיבר איתי על הנושא ואז גם עידכן אותי שסוארס מתנגד נחרצות לנושא.
לוותר על אזרחות זה לא משהו שעושים בקלות כפי שאתה מציג זאת. בטח עבור שחקן בן 32 שרואה את סוף הקרירה וכבר חושב על היום שאחרי ועל המקום שבו הוא יתגורר לאחר הפרישה.
מי כאן היה מוותר על האזרחות הישראלית בשביל להרוויח עוד שנה של חוזה?
אומר לך מידיעה אישית, ניסו לא פעם ולא פעמיים לשכנע את סוארס להתאזרח, ובכל פעם הוא סירב בצורה נחרצת.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

hb7 כתב:תאמת יותר מדאיג אותי עכשו ההתקפה כשיש רק את שהר וגאדיר,אין מצב נוחת פה חלוץ זר?
יש גם אותו, שמעתי שמדובר במקצוען שעובד קשה על המגרש עם הרבה מאוד איכויות -

https://www.youtube.com/watch?v=-PNS2FAxzVE" onclick="window.open(this.href);return false;
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Sir Alex Ferguson כתב: 1. גם אני מעדיף את סוארס לחצי עונה בלבד, אבל אני לא יודע מה שבכר יודע. האם צדק בקיץ ינסה להגשים את החלום האירופאי בהזדמנות האולי אחרונה שלו? האם טאהה יישאר בקבוצה בקיץ אחרי שמחתימים בלם שאמור לדחוק אותו שוב לספסל דווקא כשהגיעה ההזדמנות הגדולה שלו? האם הפציעה של ויטור יכולה להיות כזאת שהוא לא יחזור ממנה באותה רמה שהיה לפני? האם בכר חושב להפוך את סוארס, שיכול לשחק גם בקישור, לזר השישי שלנו לאחר שמיגל יחזור?
בגלל שאני לא מעורב במשא ומתן, ובגלל שאני לא יודע מה השיקולים המקצועיים של בכר במבט לקיץ אני בוטח בבכר ובאלונה בעיניים עצומות.
בכל מקרה, קשה לי להאמין שסוארס יעזוב את בלגיה וייקח סיכון שהוא ישאר בלי קבוצה עד סוף העונה בלי סיכום מוקדם איתנו.
לדעתי מדובר בעניין של ימים עד שיכריזו על החתימה של סוארס.

2. בנוגע לאזרוח של סוארס, כאן דווקא אני מכיר את הנושא מקרוב שכן כשחשבו לאזרח את סוארס הגורם הרלוונטי בקבוצה שיזם את המהלך דיבר איתי על הנושא ואז גם עידכן אותי שסוארס מתנגד נחרצות לנושא.
לוותר על אזרחות זה לא משהו שעושים בקלות כפי שאתה מציג זאת. בטח עבור שחקן בן 32 שרואה את סוף הקרירה וכבר חושב על היום שאחרי ועל המקום שבו הוא יתגורר לאחר הפרישה.
מי כאן היה מוותר על האזרחות הישראלית בשביל להרוויח עוד שנה של חוזה?
אומר לך מידיעה אישית, ניסו לא פעם ולא פעמיים לשכנע את סוארס להתאזרח, ובכל פעם הוא סירב בצורה נחרצת.
בעניין סעיף 1 - הרבה יותר מידי אם'ים, אי אפשר להתכונן מראש לכל אפשרות שאולי עלולה לצוץ בעוד חצי שנה. אם וכאשר תתעורר מי מהבעיות שנקבת יפעלו כדי לפתור אותן מה עוד שתמיד תוכל להציע לסוארז להישאר אם אחד מהאם'ים שמנית יתממש. עובדתית סוארז סוגר לנו את מיכסת הזרים, ויתרנו בעבורו על חלוץ שאולי אינו מדהים אבל לדעתי טוב מהחלופה שהביאו ובעוד מספר חודשים (כשויטור חוזר) הוא יושב על עמדה שיש לנו בה יכולת + תחליפים מספקים ומצב זה הוא בזבוז של עמדת זר.

בעניין סעיף 2 - אף אחד לא מציג זאת בקלות, גם התפרסם לא פעם שסוארס לא מוכן להתאזרח כי יצטרך לוותר על אחת מהאזרחויות שיש לו. יחד עם זאת אני חושב שזו טעות להשאירו כזר ליותר מחצי שנה מכל הסיבות שכבר מניתי. אולי הסיטואציה שאליה נקלע תביא אותו להתרכך ואם לא אז רצונו, כבודו, אבל גם לנו יש צרכים ורצונות ובסיטואציה שאינו מסכים להתאזרח נוכל (לדעתי, כן?) להציע לו חוזה עד סוף העונה בלבד.
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 17 ינואר 2017, 07:55, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

הפועלעולה כתב: וזריהן
וחלאיילה
וברדה
זריהן לא חלוץ
חלאיילה ישחק בנוער מאז ההחמצה שלו מולינו לא ראיתי אותו משחק
ברדה כבר לא יחזור לכושר העונה

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

hb7 כתב: זריהן לא חלוץ
חלאיילה ישחק בנוער מאז ההחמצה שלו מולינו לא ראיתי אותו משחק
ברדה כבר לא יחזור לכושר העונה
בעניין חלאיילה קראתי (לא זוכר היכן בדיוק) כי לאור העובדה שמעולם לא שיחק בנוער שלנו הרי לא יוכל לשחק כחריג גיל.
מישהו מכיר את החוק בעניין?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

טעות להחתים את סוארס ליותר מחצי עונה + אופציה.
אלונה צריכה לעמוד על זה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

delta7 כתב: בעניין חלאיילה קראתי (לא זוכר היכן בדיוק) כי לאור העובדה שמעולם לא שיחק בנוער שלנו הרי לא יוכל לשחק כחריג גיל.
מישהו מכיר את החוק בעניין?
לא מכיר את החוק, אבל זה לא בהכרח רע.
עדיף שייצא להשאלה מלהתבזבז בנוער.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

גם באשדוד כרגע לא ממש כובש, אבל מסדר אחלה מצבים לחבר'ה.
אני מתגעגע

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

פה מודדים חלוץ לפי הגולים שאר הדברים לא נחשבים

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

yedidel כתב:גם באשדוד כרגע לא ממש כובש, אבל מסדר אחלה מצבים לחבר'ה.
אני מתגעגע
ראיתי לא מעט דקות שלו באשדוד והוא חלש מאוד בינתיים.
רחוק מהציפיות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

מה דעתכם על ההחלטה של המועדון שהודיע ללוסיו לפני מספר שבועות שהם יכבדו את החוזה שלו אבל הוא לא צריך להגיע לאימונים (כולל מחנה האימונים) וכמובן משחקים של הקבוצה?
אולי היה מקום להשתמש בלוסיו כמו שהשתמשנו בסוארס בשנה שעברה במשחקים באירופה?
שכל עוד שלא מחתימים חלוץ חדש, לוסיו הוא חלק מהסגל ואפשר להשתמש בו.
גם אם מחפשים חלוץ דומיננטי יותר, לוסיו הוא עדין חלוץ בסגנון אחר משהר וגאדיר, יכול להביא איתו דברים אחרים, ובמילא אנחנו משלמים לו את החוזה, אז למה לא להשתמש בו כמה שאפשר? (לטעמי גם היה עוזר על מציאת קבוצה חדשה ללוסיו, אבל זה כבר נושא אחר).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

בלי קשר לשחקן ספציפי כל מי שיש לו חוזה בקבוצה צריך להגיע לאימונים,אני הייתי רוצה לראות אותו פה לפחות עד שמגיע חלוץ במקומו אבל אם לאלונה לא אכפת לשלם 400 אלף דולר ושישב בבית שיהיה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

מה זה אומר מכבדים את החוזה אבל הוא לא מחוייב לכלום? הוא מקבל כסף על כלום?

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

The red one כתב:מה זה אומר מכבדים את החוזה אבל הוא לא מחוייב לכלום? הוא מקבל כסף על כלום?
מקבל כסף ואוכל אסאי בקופה קבאנה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה