הפועל ב"ש - בני סכנין , 1.9 יום א' , 20:00 , טרנר , ספורט1

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שמעון א
Title: CrazyRed

Re: הפועל ב"ש - בני סכנין , 1.9 יום א' , 20:00 , טרנר , ספורט1

שליחה על ידי שמעון א »

dor69 כתב:
17 ספטמבר 2024, 10:07
למרות העקיצה אענה לך ברצינות.
אישית, אני לא מוכן לקחת על עצמי את הכתם האישי שבמעצר ותיק פלילי, יש לי יותר מדי מה להפסיד בחיי האישיים והמקצועיים. עם זאת, אני מאוד מזדהה עם הערך שבשמו נעשה המעשה. בעיניי המועדון הזה וקהל האוהדים שלו מייצגים חבל ארץ שלם וקהילה שלמה לפני הכל. ביזוי ההמנון, ביזוי החללים, ביזוי החטופים וקריאות בעד חמאס הם תמיכה מלאה באויב, קל וחומר בתקופה כזאת וביום הספיציפי שהיינו בו. זו שבירת מוסכמה הכי בסיסית שיכולה להיות ואני מצדיע לאנשים שעשו פעולה אקטיבית על כל המחירים האישיים שהיא מביאה איתה ולא עברו על זה לסדר היום.
בעיניי זה יותר חשוב מנקודה, 4 או 20.
א. לא ניסיתי לעקוץ. באמת. ואם ככה הבנת - סליחה.
ב. לא נכנסת למגרש כי אתה בן אדם עם ראש על הכתפיים.
זה לא קשור שיש לך מה להפסיד או אין לך מה להפסיד. היו הרבה חבר'ה צעירים במגרש ש"אין להם מה להפסיד" ועדיין הם לא נכנסו לנגרש.

כולנו כאובים את ביזוי ההמנון, את החללים והנרצחים.
החבר'ה שנכנסו פגעו בקבוצה. במועדון.
זה מינוס 4 נקודות וככה צריך להתייחס לזה כפרה.
עכשיו אנחנו עם 2 נקודות מחזור רביעי במקום להיות עם 6.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Melikson24 כתב:
17 ספטמבר 2024, 09:52
אתה עורך דין. אתה אמור לדעת שיש תקנון והתקנון זה החוק של הכדורגל הישראלי. התקנון לא אמור להיות גמיש לפי הפוליטיקה הקטנה של ההתאחדות.

אתה יכול להראות לי בגין איזה סעיף בתקנון קבעו 0-0 ללא נקודות?

תמונה

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

חחחחחחח

אתה רציני איתי?

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אורי אדום בנשמה כתב:
17 ספטמבר 2024, 10:12
ראשית - בא נדייק: ביזו את ההמנון ולא את הנופלים שלך.. :ugeek:

שנית - כל בר דעת מבין שהפריצה תוכננה מראש וביזוי ההמנון הוא תירוץ ותו לא... :נוגח:

אגב, שאלת תם - אתה גם פרצת למגרש? לא אה? תומך תומך, אבל שהפרייארים המושפעים יתלכלכו לבד? :roll:
שרקו בוז בטקס לחלל צהל שהתקיים לפני העלייה למגרש.
לגבי פריצה, עניתי על זה כבר. השיקולים שלא בלא לפרוץ היו אישיים ואינטרסנטיים? נכון. אתה יכול להקניט עד מחר. עדיין מותר לי להצדיע לחברה שבניגוד אליי עשו משהו. תזכור את ה״מושפעים״ בפעם הבאה שאתה מצלם תפאורה כדי לשים איזה רקע לטלפון או תמונת נושא בפייסבוק.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

Melikson24 כתב:
17 ספטמבר 2024, 09:52
אתה עורך דין. אתה אמור לדעת שיש תקנון והתקנון זה החוק של הכדורגל הישראלי. התקנון לא אמור להיות גמיש לפי הפוליטיקה הקטנה של ההתאחדות.

אתה יכול להראות לי בגין איזה סעיף בתקנון קבעו 0-0 ללא נקודות?
פעם ראשונה בחיי כנראה שאני מסכים עם משה, היה ברור מההתחלה מה העונש שייפסק.
חלק מהכתבים פרסמו את העונש שיהיה עוד לפניי הדיון אז לא מבין מה ההפתעה.

"הדיין הראשי, ישראל שמעוני, כתב בפסק הדין: "יבחרתי לדבוק בהוראת תקנון האליפות ולהעמיד את תוצאת המשחק על 0:0 ללא נקודות. תקנה 12(ט)(3) לתקנון האליפות קובעת כדלהלן: 'הורשעו 2 הקבוצות | שהתמודדו במשחק מסוים, בעבירה מהעבירות המפורטות בס"ק (4) להלן, תפסדנה שתי הקבוצות את |נקודות המשחק ותוצאת המשחק תירשם 0:0 ללא |נקודות'. תקנה 12(א)(4) מונה בין היתר ברשימת |העבירות שבגינן יחולו ההוראות המפורטות בס"ק (3) |לעיל גם 'התפרצות קהל אוהדים,... אשר כתוצאה ממנה לא החל המשחק.."

קיצור יש סעיף כזה וברגע שזה נתון "לפרשנות" היה ברור מה העונש שייפסק.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Melikson24 כתב:
17 ספטמבר 2024, 10:16
חחחחחחח

אתה רציני איתי?

שוב אתה לא מבין.
אתה משחק דמקה כשבמציאות משחקים שחמט.

אני חושב, גם משפטית, כמו הדיין נועם ליובין שצריך לעשות הפרדה בין הפריצה למגרש (עליה הפחיתו לנו נקודה ונתנו לנו קנס משמעותי) לבין אי קיום המשחק שנבע בגלל הסירוב של שחקני סכנין לשחק. לאחר שעברו 20 דקות, ואז 30 דקות, ואז 50 דקות מהאירוע, והשופט, והמשטרה, והמשקיף וכולם אומרים שניתן לשחק, הם היו צריכים לעלות לשחק, ואם הם לא מוכנים הם צריכים להיענש על כך ולדעת לקבל אחריות על המעשים שלהם.

אבל אני, בניגוד אליך ולרוב הכותבים כאן, יודע באיזה מציאות אני חיי, גם משפטית, והיה לי ברור שיעשו מניפולציה גם בתחום המשפט כדי שלא יצא בטעות פסק דין שאחריו בעלי ואוהדי סכנין יכולים לטעון לקיפוח או גזענות כי זה מה שמעניין אותם.
בגלל זה הם יכולים גם עוד מאה פעם לא להביא כמות סדרנים שצריך, ולבזות את ההמנון, ושהמגרש לא יאושר בגלל שלטי פרסומת או שלא תיקנו את הליקויים שאמרו להם, ובכל פעם יתנו להם עונש קל שבקלים.

זאת המציאות.
בגלל שאני מכיר אותה כתבתי מה שכתבתי בזמן אמת.
אתה רוצה צדק? הנה צדק -

תמונה

סמל אישי של משתמש
Melikson24

Sir Alex Ferguson כתב:
17 ספטמבר 2024, 10:29
שוב אתה לא מבין.
אתה משחק דמקה כשבמציאות משחקים שחמט.

אני חושב, גם משפטית, כמו הדיין נועם ליובין שצריך לעשות הפרדה בין הפריצה למגרש (עליה הפחיתו לנו נקודה ונתנו לנו קנס משמעותי) לבין אי קיום המשחק שנבע בגלל הסירוב של שחקני סכנין לשחק. לאחר שעברו 20 דקות, ואז 30 דקות, ואז 50 דקות מהאירוע, והשופט, והמשטרה, והמשקיף וכולם אומרים שניתן לשחק, הם היו צריכים לעלות לשחק, ואם הם לא מוכנים הם צריכים להיענש על כך ולדעת לקבל אחריות על המעשים שלהם.

אבל אני, בניגוד אליך ולרוב הכותבים כאן, יודע באיזה מציאות אני חיי, גם משפטית, והיה לי ברור שיעשו מניפולציה גם בתחום המשפט כדי שלא יצא בטעות פסק דין שאחריו בעלי ואוהדי סכנין יכולים לטעון לקיפוח או גזענות כי זה מה שמעניין אותם.
בגלל זה הם יכולים גם עוד מאה פעם לא להביא כמות סדרנים שצריך, ולבזות את ההמנון, ושהמגרש לא יאושר בגלל שלטי פרסומת או שלא תיקנו את הליקויים שאמרו להם, ובכל פעם יתנו להם עונש קל שבקלים.

זאת המציאות.
בגלל שאני מכיר אותה כתבתי מה שכתבתי בזמן אמת.
אתה רוצה צדק? הנה צדק -

תמונה
לא מעניין אותי צדק שמדק. אני נצמד לחוקים ולתקנון.
ובניגוד אליך כל המהות שלי היא לא "אני אמרתי אני ידעתי אני צדקתי". אתה איש מקצוע, אם אתה לא מבין שבמקצוע שלך אין כיפוף חוקים ופוליטיקה וסימטריה אז אתה בבעיה.

אני לא מצפה מבית הדין של ההתאחדות לכלום. אני מכיר את הסחורה.
לכן הציפייה שלי היא אך ורק מהמועדון ללכת עד הסוף - בית משפט אזרחי או אי עלייה להמשך המשחקים בליגה.
רק כך יפסיקו לזיין אותנו. זה הדבר היחיד שמעניין אותי. לא נקודה כזאת או אחרת.

ואם אתה לא מכבד את עצמך, תמיד נמצא כאופוזיציה למועדון ונכנע לכל עונש בניגוד לחוק - אז קח וזלין ותהנה.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

RedHell כתב:
17 ספטמבר 2024, 10:28
פעם ראשונה בחיי כנראה שאני מסכים עם משה, היה ברור מההתחלה מה העונש שייפסק.
חלק מהכתבים פרסמו את העונש שיהיה עוד לפניי הדיון אז לא מבין מה ההפתעה.

"הדיין הראשי, ישראל שמעוני, כתב בפסק הדין: "יבחרתי לדבוק בהוראת תקנון האליפות ולהעמיד את תוצאת המשחק על 0:0 ללא נקודות. תקנה 12(ט)(3) לתקנון האליפות קובעת כדלהלן: 'הורשעו 2 הקבוצות | שהתמודדו במשחק מסוים, בעבירה מהעבירות המפורטות בס"ק (4) להלן, תפסדנה שתי הקבוצות את |נקודות המשחק ותוצאת המשחק תירשם 0:0 ללא |נקודות'. תקנה 12(א)(4) מונה בין היתר ברשימת |העבירות שבגינן יחולו ההוראות המפורטות בס"ק (3) |לעיל גם 'התפרצות קהל אוהדים,... אשר כתוצאה ממנה לא החל המשחק.."

קיצור יש סעיף כזה וברגע שזה נתון "לפרשנות" היה ברור מה העונש שייפסק.
הסעיף הזה לא מאפשר לו לפסוק את מה שפסק כשקבוצה אחת כן עלתה למשחק והמשטרה והשופט אישרו לקיים את המשחק.
זה היה תקף אם השופט היה מפוצץ את המשחק מיד אחרי האירוע.

עזוב זה עניינים משפטיים. הדיינים עושים צחוק מהתקנון והדיין השלישי התייחס לנושא כמו שצריך.
לא מקובל עליי הבית זונות הזה. הם מוזמנים לשנות את התקנון אבל עד אז הולכים עם התקנון או הולכים לבית משפט.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Melikson24 כתב:
17 ספטמבר 2024, 10:35
לא מעניין אותי צדק שמדק. אני נצמד לחוקים ולתקנון.
ובניגוד אליך כל המהות שלי היא לא "אני אמרתי אני ידעתי אני צדקתי". אתה איש מקצוע, אם אתה לא מבין שבמקצוע שלך אין כיפוף חוקים ופוליטיקה וסימטריה אז אתה בבעיה.

אני לא מצפה מבית הדין של ההתאחדות לכלום. אני מכיר את הסחורה.
לכן הציפייה שלי היא אך ורק מהמועדון ללכת עד הסוף - בית משפט אזרחי או אי עלייה להמשך המשחקים בליגה.
רק כך יפסיקו לזיין אותנו. זה הדבר היחיד שמעניין אותי. לא נקודה כזאת או אחרת.

ואם אתה לא מכבד את עצמך, תמיד נמצא כאופוזיציה למועדון ונכנע לכל עונש בניגוד לחוק - אז קח וזלין ותהנה.

נראה לי שאתה לא מבין באיזה מציאות אתה חיי.
בבתי המשפט בישראל יש המון כיפוף חוקים ופוליטיקה.
בהרבה מקרים אם שופט רוצה להגיע לפסק דין מסוים, הוא ימצא דרך להגיע אליו, דרך פרשנות של החוק, דרך לחץ על הצדדים להגיע להסכם פשרה או כמו עכשיו להסתכל על התמונה בזווית מסוימת שמאפשרת לו להיכנס לסעיף בתקנון שהוא רוצה.

טובת המועדון תמיד לנגד עיני, בגלל זה הייתי כאן מהמיעוט שלא אהב את ההתפרצות למגרש ולא אהב שאנשים מעמידים את האגו והכבוד לפני השכל הישר וטובת המועדון.

אני בניגוד אליך חיי במציאות וקורא אותה מצוין, ולכן ידעתי מראש לקראת מה אנחנו הולכים.

אני גם לא מבין מה המועדון קשור כאן. מישהו נגדו? במה הוא אשם? מה הוא כבר יכל לעשות? צריכים לערער לעליון, אם לא יעזור לבית דין אזרחי, לעשות הכל כדי לשנות את העונש.
אני מבקר את מי שהחליט לעשות מעשה שפגע בכל הקהל ובמועדון.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

dor69 כתב:
17 ספטמבר 2024, 10:22
השיקולים שלא בלא לפרוץ היו אישיים ואינטרסנטיים? נכון. אתה יכול להקניט עד מחר. עדיין מותר לי להצדיע לחברה שבניגוד אליי עשו משהו.

זה שאתה לא רואה בעייתיות בהתנהלות אינטרסנטית כזו, זו בעיה בפני עצמה אבל קטונתי מלחנך אותך... אני לצורך העניין, גם אם הייתי תומך רעיונית בזה (ואני לא), הייתי נגד אקט כזה כדי שאותם ילדים לא יסתבכו ולא יאלצו את ההורים שלהם לממן להם עורכי דין בעשרות אלפי שקלים כ''א...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Melikson24

מי שעשה את המעשה נענש.
ולהתבכיין על מה עשו לא יעזור. זה כבר קרה. גם לדברר את הדיין שמעוני הסמרטוט הנאלח זה לא בדיוק לעמוד לצד המועדון.

צריך להגיב בחריפות אחרת נמשיך לאכול חרא בכפית.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

Melikson24 כתב:
17 ספטמבר 2024, 10:48
מי שעשה את המעשה נענש.
וגם מי שלא עשה את המעשה נענש.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

שוב אני אגיד משהו שלא ישמע פופולרי, אם במהלך הדיון בעליון נציג הקבוצה יבין מהדיינים, מהלך הרוח, שהערעור הולך להידחות, הייתי בודק אופציה להגיע עם סכנין להסכמה שתוגש לבית הדין העליון של התאחדות, על קיום משחק חוזר, בלי נוכחות קהל חוץ כמובן.

כמו שכתבתי, לפעמים עדיף להיות חכם ולא צודק.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אורי אדום בנשמה כתב:
17 ספטמבר 2024, 10:47
זה שאתה לא רואה בעייתיות בהתנהלות אינטרסנטית כזו, זו בעיה בפני עצמה אבל קטונתי מלחנך אותך... אני לצורך העניין, גם אם הייתי תומך רעיונית בזה (ואני לא), הייתי נגד אקט כזה כדי שאותם ילדים לא יסתבכו ולא יאלצו את ההורים שלהם לממן להם עורכי דין בעשרות אלפי שקלים כ''א...
לא ממקומי לחנך אנשים (הרבה מהעצורים אגב לא ילדים, אפילו רוב). אני כל החיים שלי הייתי נגד שפעה, גם בעברי היותר רחוק בתור נער חבר בארגון לא התחברתי מעולם לחלק של האלימות בתרבות האולטראס ולא לקחתי בה פרומיל של חלק. זה מקרה בודד וסופר חריג שאני מזדהה לחלוטין עם הערך כי אני חושב שזה הרבה מעבר לכדורגל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

חרא על המדינה הרקובה והמתרפסת הזאת ועל מוסדותיה.
ותודה ללהקת הבבונים שהפקירו אותנו ושוב שמו את עצמם מעל המועדון. מקווה שיהפכו את ההשעיה העצמית שלהם לקבועה.

אתם סתם טוחנים מים.
לא היה צפוי מזה.

שלח תגובה