ג'יאניס אנסטיס - שוחרר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: ג'יאניס אנסטיס חתם ל-3 שנים

שליחה על ידי bs war »

אלכס כתב:
ציני ? אוי לנו אם נלמד מהם
לא ציני, וגם לא אמרתי שהם מודל מושלם לחיקוי (אין באמת כזה בארץ), אבל עובדתית מערך הסקאוטינג שלהם יותר גדול ומתקדם משלנו.
ולצערי אני חושב שגם סטטיסטיקת ה"פגיעה" בזרים מתחילה להתיישר בהתאם

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

bs war כתב:
לא ציני, וגם לא אמרתי שהם מודל מושלם לחיקוי (אין באמת כזה בארץ), אבל עובדתית מערך הסקאוטינג שלהם יותר גדול ומתקדם משלנו.
איך מתחילה להתיישר אם שניהם יחד פגעו שנה שעברה ב2 מתוך 12 זרים שגם עם ה2 אני לאר'ג.
לא אמיתיים אתם.

סמל אישי של משתמש
אלכס

שליחה על ידי אלכס »

bs war כתב:
לא מסכים איתך , חיפה בכלל אין מה לדבר ןאחרי עוד נפילה השנה (אמן ) יתחילו משטר צנע קשוח שם .
מכבי גם נפלה לא מעט בשנים האחרונות , למרות שאני מודה שיש כמה זרים שהם לא השכילו להשתמש בהם בצורה נכונה .
אם כבר ק״ש רעננה וביתר מראות אחוזי פגיעה בזרים לא רעות בכלל

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

טוב אחרי שנרגעתי קצת והרצתי את השערים בראש בלי סוף, קשה לי להפיל את כל האשמה עליו.
ולפני שאני אומר משהו, אני עדיין חושב שהוא צריך לעלות על מטוס, לעשות סולחה עם חיימוב ולהחזיר אותו להיות שוער ראשון.

בכל מקרה, נכון שרוב האשמה היא עליו, אבל הגולים שהוא ספג זה נטו גולים של חוסר ביטחון וחלודה, בכר לא היה צריך לעלות איתו בשום מצב.
מי שאשם זה שחקני ההגנה שנתנו לקבוצה בינונית להגיע לכ"כ הרבה מצבים (פאקינג 13 בעיטות) כ"כ בקלילות, וגם אחרי שהשוער הדף כדורים שנבעטו עליו (וכן, הוא הדף אותם גרוע ביותר) איך קורה ש3 פעמים שחקן שלהם מצליח להגיע לכדור החוזר ולדחוק אותו פנימה בקלילות?

אז כן, עם שוער יותר נורמלי היינו יורדים עם הפסד כואב יותר, אבל מתישהו זה היה מתפוצץ, משחק ההגנה היה הנוראי ביותר שראיתי בשנים האחרונות

סמל אישי של משתמש
zelik
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי zelik »

אני חושב כל עוד הנושא חם והוא מרגיש אשם צריך לנצל את זה וללחוץ עליו לעזוב בפיצוי מינימלי. אחרת יהיה מאוחר והוא עוד יבקש פיצוי מלא

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אלכס כתב:
לא מסכים איתך , חיפה בכלל אין מה לדבר ןאחרי עוד נפילה השנה (אמן ) יתחילו משטר צנע קשוח שם .
מכבי גם נפלה לא מעט בשנים האחרונות , למרות שאני מודה שיש כמה זרים שהם לא השכילו להשתמש בהם בצורה נכונה .
אם כבר ק״ש רעננה וביתר מראות אחוזי פגיעה בזרים לא רעות בכלל
הסטטיסטיקה מתחילה להתיישר בעיקר מהכיוון שלנו, לצערי.
מאז ויטור (שגם אצלו היה קאץ') לא הצלחנו להביא זרים באמת משדרגים.

אבל ההשוואה למכבי וחיפה היא לא העיקר, כמו שאמרתי גם הן ממש לא מודל מושלם.
ביחס לקבוצות אירופיות בדרג שלנו (או לפחות בדרג שאנחנו שואפים אליו), כל נושא הסקאוטינג אצלנו ואצל קבוצות ליגת העל בכלל הוא כמעט חובבני.

סמל אישי של משתמש
אלכס

שליחה על ידי אלכס »

bs war כתב:
הסטטיסטיקה מתחילה להתיישר בעיקר מהכיוון שלנו, לצערי.
מאז ויטור (שגם אצלו היה קאץ') לא הצלחנו להביא זרים באמת משדרגים.

אבל ההשוואה למכבי וחיפה היא לא העיקר, כמו שאמרתי גם הן ממש לא מודל מושלם.
ביחס לקבוצות אירופיות בדרג שלנו (או לפחות בדרג שאנחנו שואפים אליו), כל נושא הסקאוטינג אצלנו ואצל קבוצות ליגת העל בכלל הוא כמעט חובבני.
מסכים עם השורה האחרונה , כבר מזמן היה צריך להשקיע בפיתוח של מערך סקאוטינג רציני -נקווה שאליה יעשה את זה

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

maxkid22 כתב:טוב אחרי שנרגעתי קצת והרצתי את השערים בראש בלי סוף, קשה לי להפיל את כל האשמה עליו.
ולפני שאני אומר משהו, אני עדיין חושב שהוא צריך לעלות על מטוס, לעשות סולחה עם חיימוב ולהחזיר אותו להיות שוער ראשון.

בכל מקרה, נכון שרוב האשמה היא עליו, אבל הגולים שהוא ספג זה נטו גולים של חוסר ביטחון וחלודה, בכר לא היה צריך לעלות איתו בשום מצב.
מי שאשם זה שחקני ההגנה שנתנו לקבוצה בינונית להגיע לכ"כ הרבה מצבים (פאקינג 13 בעיטות) כ"כ בקלילות, וגם אחרי שהשוער הדף כדורים שנבעטו עליו (וכן, הוא הדף אותם גרוע ביותר) איך קורה ש3 פעמים שחקן שלהם מצליח להגיע לכדור החוזר ולדחוק אותו פנימה בקלילות?

אז כן, עם שוער יותר נורמלי היינו יורדים עם הפסד כואב יותר, אבל מתישהו זה היה מתפוצץ, משחק ההגנה היה הנוראי ביותר שראיתי בשנים האחרונות
אנשים חושבים פה שהפסדנו בגלל השוער,קבוצה שלא שווה ליגה ב הבקיע לנו שני שערים והחמיצו עוד 2-3 ופתחו את ההגנה והקישור כמו מרגרינה,אנשים חושבים שאנחנו נותנים בראש בגומלין,אנחנו נראה פה שחזור של המשחקים באירופה:שליטה מלאה שלנו 2-3 טעויות בגנה ומתפרצות וזה יגמר ב 1-3 כדורים ברשת וכבר לא יהיה לשחקני ההגנה שלנו את מי להאשים,הלוואי שננצח על האפס ואני טועה

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

hb7 כתב: אנשים חושבים פה שהפסדנו בגלל השוער,קבוצה שלא שווה ליגה ב הבקיע לנו שני שערים והחמיצו עוד 2-3 ופתחו את ההגנה והקישור כמו מרגרינה,אנשים חושבים שאנחנו נותנים בראש בגומלין,אנחנו נראה פה שחזור של המשחקים באירופה:שליטה מלאה שלנו 2-3 טעויות בגנה ומתפרצות וזה יגמר ב 1-3 כדורים ברשת וכבר לא יהיה לשחקני ההגנה שלנו את מי להאשים,הלוואי שננצח על האפס ואני טועה
האמת במשחק הראשון לא הגיע להם גול, קיבלו פנדל מתנה מהשופט וקצת קשה לבוא בטענות למישהו כשמקבלים גול בפנדל שלא היה...
אבל כן, במשחק השני הם הגיעו ליותר מדי מצבים, ורק בגלל שהם דייגים קיבלנו מהם רק 2 בסיכום המשחקים...
אני אישית חשבתי שזה בגלל שהקבוצה הייתה כ"כ חלשה, אז שחקנים לא היו במיטבם ולא נתנו את ה200% שלהם כי גם ככה הבסנו אותם, מסתבר שטעיתי, משחק הגנה קטסטרופלי בלי שום קשר ליריב

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אני חושב שבשנים האחרונות הזרים שלנו הם בפער הזרים הטובים בישראל.
ואני לא מדבר רק על ויטור, אוגו ונואקמה, מכבי חיפה ומכבי תל אביב לא הצליחו להביא אפילו זרים ברמה של קורוהוט לישראל.
שני הזרים היחידים שהיו טובים במכבי תל אביב, וגם הם לא יציבים ומחפשים למכור אותם הקיץ, עלו להם מיליוני יורו.
לאור העובדה שמחלקת הסקאוטינג במכבי חיפה ומכבי תל אביב גדולה הרבה יותר משלנו, זה מלמד בעיקר על האיכות המקצועית של מי שעושה את העבודה אצלנו.

אבל, אם יש לנו שאיפות לחזור על ההישג של השנתיים הקודמות ולהגיע לליגה האירופאית, לא לדבר על להעפיל בעתיד לשלב הבתים בליגת האלופות, להיות הכי טוב בישראל זה פשוט לא מספיק. קחו את דינמו זאגרב נגיד ששיחקה מולנו, יש להם מחלקת סקואטינג מטורפת והם לא מפסיקים לפגוע בשחקנים איכותיים שחלקם גם נמכרים בעתיד בסכומי עתק.

וכן, לאורך זמן העובדה שמחלקת הסקואטינג כוללת אדם אחד בחצי משרה, עם ההצטרפות של אליניב יהיה מדובר בשני אנשים, תגרום לנו גם לטעות בבחירת הזרים, כמו קוואנקה בשנה שעברה ואולי גם השוער היווני העונה, בגלל שמדובר ביותר מידי אחריות ועבודה לשני אנשים שגם עושים דברים אחרים חוץ מלראות זרים (כשאליניב גם עוזר מאמן ומנהל הקשר עם אתלטיקו ככה שגם הוא לא יהיה סקאוט במשרה מלאה).

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

bs war כתב:
חיפה ומכבי.
וגם אצלם "מתקדם" זו מילה קצת גדולה מדי
הייתי ציני חבר. מכבי ת"א וחיפה עם כל המערך שלהם אחראיות על הפלופים הכי גדולים. דווקא רעננה, בייתר וק"ש הביאו מציאות יחסית

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

אחרי שטיפה נרגענו.
מתקשה להאמין שהיכולת שראינו ממנו בזאגרב היא היכולת האמיתית שלו.
מאוד יכול להיות שהוא לא שוער ששווה זר, מאוד יכול להיות שהוא אפילו לא שדרוג מחיימוב,
אבל וואלה, עם יכולת כמו שהציג, הוא לא שורד בא.א.ק חצי שעה.

בלי קשר ליכולת המקצועית שלו אני חושב שההבאה שלו היא טעות אסטרגית קשה.
ייתכן שבסוף יתברר שהוא מפלצת ועוד שנתיים נמכור אותו ב5 מליון יורו, אבל זה לא משנה.
שכל כך הרבה כסף מונח על הכף והמשחק כבר מעבר לפינה, אין לך פריבליגיה להביא שוער שלא שיחק חצי שנה ולקוות לטוב.
אם כבר מביאים מישהו לעמדה כל כך קריטית זה חייב להיות שחקן חם בשיא היכולת. שטקוס למשל.

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

הבעיה היא פחות במערך הסקאוטינג אלא יותר בהיעדר אסטרטגיית רכש. במצב הנוכחי גם 6 סקאוטרים במשרה מלאה לא יועילו כל עוד שהגדרת התפקיד שלהם היא לבדוק שחקנים שהוצעו על ידי סוכנים ולא לאתר שחקנים באופן יזום.

לטעמי חסר לנו מנהל מקצועי שיתווה אסטרטגיית רכש בהתאם לסגנון המשחק שהמועדון שואף לשחק. לדוגמא אם אנחנו שואפים להיות קבוצה שמתבססת על הנעת כדור לא יכול להיות שמחתימים שחקן שלא יכול לתת פס קדימה (סטו) אם שואפים לעליונות פיזית לא יכול להיות שמגיע לכנף שחקן רך (קוואנקה) ואם משחקים על מסירות קצרות לא יכול להיות שמגיע חלוץ שלא יכול להשתתף בהנעת הכדור (פקהארט).

ברק בכר מאמן מדהים אבל הוא איש אחד ואי אפשר להיות 100 בכל התחומים.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

במועדון שוקלים להחליף אותו בשוער זר/ישראלי אחר.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

CrazyRed7 כתב:במועדון שוקלים להחליף אותו בשוער זר/ישראלי אחר.
אוי ויי זמיר רק לא עוד שוער זר, שיביאו את אריאל הרוש או שישאירו את חיימוב, אין פה מקום להימורים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה