CrazyRed7 כתב:חחחח אחד החלשים בליגת העל. אהא.
בשבילך כל מי שהביא אותנו עד הלום לא מספיק טוב. עכשיו אתה בעל שאיפות גבוהות בהרבה(פחחח, התפוצץ בפרצוף), הפועל ברצלונה, אז כל מיני ״אפסים״ כמו צדק, טאהא, שהר וכו׳ לא ברמה של הפועל ברצלונה.
מצטער משה, הכישלון המקצועי מהקיץ שיבש אותך קצת.
לעניין - שיר צדק אחד הבלמים הכי טובים בכדורגל הישראלי. שחקן סופר מנוסה, סופר חכם, סופר מחויב וקפטן ואני לא מוותר עליו בשביל שום בלם ישראלי(גם לא ייני ששנה שעברה צחקתם עליו ואגב אחלה דוגמא לשחקן שחזר לעצמו, כמו גם מליקסון אחרי עונת בלהות בחזרה שלו) בגלל שהוא בכושר לא טוב/עונה לא טובה.
שיר צדק יחזור לעצמו. אם המועדון יהיה מספיק טיפש לוותר עליו - ההפסד כולו שלנו.
אתה צריך להירגע ולנשום אוויר לפני שאתה מגיב.
זה מרגיש שאתה מנסה להקצין הודעות של אחרים בשביל האג'נדה שלך, וחבל שכך.
אף אחד לא קרא לשחרר את שיר, כן חושב ששיר צדק השנה, מקצועית, הוא אחד החלשים בליגת העל. אני הייתי בעדו לאורך כל הדרך, ותראה גם תדיונים שניהלתי הקיץ, אבל צריך להיות אמיתי. כל משחק שהוא על המגרש הוא טועה בפעולות פשוטות, הוא עושה טעויות שעולות לנו בשערים ישירים, הוא מאבד כדורים, הוא מפסיד במאבקים, הוא לא מתקרב להיות שיר צדק של לפני הפרשה.
כבר כתבתי שאני לא חושב שאנחנו ניזום שחרור שלו, אבל יש כאן סוגיה לא פשוטה בין היכולת הנוכחית שלו לבין מה שהיה בעבר והתקווה שיחזור להיות מה שהיה.
"בחלק האחרון של סקירתנו, הלכנו ובדקנו את המדדים ההגנתיים האישיים של כל אחד מבלמי ב"ש: לואי טאהא, חאתם עבד אלחמיד ושיר צדק. למדנו כי בעוד השניים הראשונים מציגים נתונים סבירים, גם אם לא מהגבוהים בליגה, השלישי מציג סטטיסטיקה רעה במיוחד, שממש לא מאפיינת את יכולתו הגבוהה מלפני שנתיים והפיכתו לאחד הבלמים הטובים בישראל ולבלם מוביל בנבחרת.
בשמונת המשחקים בהם שותף העונה, רשם צדק ממוצע של 2.6 ניסיונות לתיקול במשחק, מהם רק 1.3 היו מוצלחים (50 אחוזי הצלחה). בנוסף, הוא צובר 3.1 איבודי כדור בממוצע, כאשר 1.2 מהם בכל משחק מגיעים בחצי המגרש שלו. והנתון אולי המשמעותי ביותר, הוא סיפק שלוש טעויות שגרמו לשער של היריבה, מתוך תשעה שערים אשר נכבשו כאשר הוא על המגרש. כן, שליש משערי יריבות ב"ש כאשר צדק על המגרש מגיעים אחרי טעות שלו."