שיר צדק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: שיר צדק

שליחה על ידי The red one »

הפועלעולה כתב:צדק כרגע צריך בעיקר לשחק ולהחזיר לעצמו את הביטחון. אצלנו הוא לא יעשה את זה, לפחות לא בעונה הקרובה. השאלה בקבוצה קטנה שלא נלחמת על ירידה (פ"ת?) תעשה לו טוב ואולי תחזיר לו קצת את חדוות המשחק.
זה או זה, או לוותר עליו או להמשיך במצב הנוכחי שהוא בעיניי הגרוע מכולם כי הוא שווה 2-3 שערים בכל משחק ובסוף לקהל ימאס.
אחי אתה באמת חושב שמישהו בכלל יחשוב על להעלות הצעה של להשאיל את שיר לקבוצת אמצע טבלה?
עזוב את מה שיר יגיד..בוא נתחיל משמישהו בכלל יעלה את זה על הדעת.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

השקט שלפני הסערה ;-(

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

צדק מודל 2018 הוא רכש קלאסי למכבי חיפה. שחקן שמחתימים בגלל הרזומה ולא בגלל היכולת בהווה.
בהווה, לדעתי הוא הבלם החמישי בטיבו בסגל (רביעי אם מורידים את מיגל שצריך לראות איך חוזר, גם מתן אוחיון עדיף על צדק מודל 2018), ולצערי אחד החלשים בליגת העל.
יש כאן מאבק בין הלב שרוצה להמשיך לתת לו הזדמנויות בגלל התרומה שלו בעבר והפרשה בשנה שעברה לראש שאומר שטאהה וחאתם עשו התקדמות גדולה בזמן ששיר רק הלך אחורה ביכולת כשגם יש את מיגל שחוזר ככה שטובת הקבוצה מבחינה מקצועית היא שהוא לא יראה דקות.
לא חושב שאנחנו ניזום עזיבה שלו, כן חושב שאם מיגל יחזור בצורה טובה יכול להיות ששיר בעצמו ירצה ללכת למקום שיתן לו יותר דקות, בטח אם מכבי חיפה שוב תהיה רלוונטית...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

חחחח אחד החלשים בליגת העל. אהא.
בשבילך כל מי שהביא אותנו עד הלום לא מספיק טוב. עכשיו אתה בעל שאיפות גבוהות בהרבה(פחחח, התפוצץ בפרצוף), הפועל ברצלונה, אז כל מיני ״אפסים״ כמו צדק, טאהא, שהר וכו׳ לא ברמה של הפועל ברצלונה.
מצטער משה, הכישלון המקצועי מהקיץ שיבש אותך קצת.

לעניין - שיר צדק אחד הבלמים הכי טובים בכדורגל הישראלי. שחקן סופר מנוסה, סופר חכם, סופר מחויב וקפטן ואני לא מוותר עליו בשביל שום בלם ישראלי(גם לא ייני ששנה שעברה צחקתם עליו ואגב אחלה דוגמא לשחקן שחזר לעצמו, כמו גם מליקסון אחרי עונת בלהות בחזרה שלו) בגלל שהוא בכושר לא טוב/עונה לא טובה.
שיר צדק יחזור לעצמו. אם המועדון יהיה מספיק טיפש לוותר עליו - ההפסד כולו שלנו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

CrazyRed7 כתב:חחחח אחד החלשים בליגת העל. אהא.
בשבילך כל מי שהביא אותנו עד הלום לא מספיק טוב. עכשיו אתה בעל שאיפות גבוהות בהרבה(פחחח, התפוצץ בפרצוף), הפועל ברצלונה, אז כל מיני ״אפסים״ כמו צדק, טאהא, שהר וכו׳ לא ברמה של הפועל ברצלונה.
מצטער משה, הכישלון המקצועי מהקיץ שיבש אותך קצת.

לעניין - שיר צדק אחד הבלמים הכי טובים בכדורגל הישראלי. שחקן סופר מנוסה, סופר חכם, סופר מחויב וקפטן ואני לא מוותר עליו בשביל שום בלם ישראלי(גם לא ייני ששנה שעברה צחקתם עליו ואגב אחלה דוגמא לשחקן שחזר לעצמו, כמו גם מליקסון אחרי עונת בלהות בחזרה שלו) בגלל שהוא בכושר לא טוב/עונה לא טובה.
שיר צדק יחזור לעצמו. אם המועדון יהיה מספיק טיפש לוותר עליו - ההפסד כולו שלנו.
אתה צריך להירגע ולנשום אוויר לפני שאתה מגיב.
זה מרגיש שאתה מנסה להקצין הודעות של אחרים בשביל האג'נדה שלך, וחבל שכך.
אף אחד לא קרא לשחרר את שיר, כן חושב ששיר צדק השנה, מקצועית, הוא אחד החלשים בליגת העל. אני הייתי בעדו לאורך כל הדרך, ותראה גם תדיונים שניהלתי הקיץ, אבל צריך להיות אמיתי. כל משחק שהוא על המגרש הוא טועה בפעולות פשוטות, הוא עושה טעויות שעולות לנו בשערים ישירים, הוא מאבד כדורים, הוא מפסיד במאבקים, הוא לא מתקרב להיות שיר צדק של לפני הפרשה.
כבר כתבתי שאני לא חושב שאנחנו ניזום שחרור שלו, אבל יש כאן סוגיה לא פשוטה בין היכולת הנוכחית שלו לבין מה שהיה בעבר והתקווה שיחזור להיות מה שהיה.

"בחלק האחרון של סקירתנו, הלכנו ובדקנו את המדדים ההגנתיים האישיים של כל אחד מבלמי ב"ש: לואי טאהא, חאתם עבד אלחמיד ושיר צדק. למדנו כי בעוד השניים הראשונים מציגים נתונים סבירים, גם אם לא מהגבוהים בליגה, השלישי מציג סטטיסטיקה רעה במיוחד, שממש לא מאפיינת את יכולתו הגבוהה מלפני שנתיים והפיכתו לאחד הבלמים הטובים בישראל ולבלם מוביל בנבחרת.

בשמונת המשחקים בהם שותף העונה, רשם צדק ממוצע של 2.6 ניסיונות לתיקול במשחק, מהם רק 1.3 היו מוצלחים (50 אחוזי הצלחה). בנוסף, הוא צובר 3.1 איבודי כדור בממוצע, כאשר 1.2 מהם בכל משחק מגיעים בחצי המגרש שלו. והנתון אולי המשמעותי ביותר, הוא סיפק שלוש טעויות שגרמו לשער של היריבה, מתוך תשעה שערים אשר נכבשו כאשר הוא על המגרש. כן, שליש משערי יריבות ב"ש כאשר צדק על המגרש מגיעים אחרי טעות שלו."

תמונה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

עדיין לא ויתרתי עליו. אם יש אפשרות להשאיל לקבוצה שתיתן לו דקות וביטחון, הולך על זה.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

שיר צדק הוא סמל!! היה על השלט פריסה של מאונט ראשמור ביחד עם ברדה, מליקסון ובכר. הוא הקפטן השני! שאכל הרבה חרא בגלל טעות של המועדון. המועדון צריך לעשות הכל כדי להשאיר אותו פה עד הפרישה, גם אם זה אומר שהוא יהיה בלם מחליף.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

אם עזוב אסור לו ללכת לחיפה או ביתר. הוא צריך שקט כדי לחזור לעצמו

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Sir Alex Ferguson כתב: אתה צריך להירגע ולנשום אוויר לפני שאתה מגיב.
זה מרגיש שאתה מנסה להקצין הודעות של אחרים בשביל האג'נדה שלך, וחבל שכך.
אף אחד לא קרא לשחרר את שיר, כן חושב ששיר צדק השנה, מקצועית, הוא אחד החלשים בליגת העל. אני הייתי בעדו לאורך כל הדרך, ותראה גם תדיונים שניהלתי הקיץ, אבל צריך להיות אמיתי. כל משחק שהוא על המגרש הוא טועה בפעולות פשוטות, הוא עושה טעויות שעולות לנו בשערים ישירים, הוא מאבד כדורים, הוא מפסיד במאבקים, הוא לא מתקרב להיות שיר צדק של לפני הפרשה.
כבר כתבתי שאני לא חושב שאנחנו ניזום שחרור שלו, אבל יש כאן סוגיה לא פשוטה בין היכולת הנוכחית שלו לבין מה שהיה בעבר והתקווה שיחזור להיות מה שהיה.

"בחלק האחרון של סקירתנו, הלכנו ובדקנו את המדדים ההגנתיים האישיים של כל אחד מבלמי ב"ש: לואי טאהא, חאתם עבד אלחמיד ושיר צדק. למדנו כי בעוד השניים הראשונים מציגים נתונים סבירים, גם אם לא מהגבוהים בליגה, השלישי מציג סטטיסטיקה רעה במיוחד, שממש לא מאפיינת את יכולתו הגבוהה מלפני שנתיים והפיכתו לאחד הבלמים הטובים בישראל ולבלם מוביל בנבחרת.

בשמונת המשחקים בהם שותף העונה, רשם צדק ממוצע של 2.6 ניסיונות לתיקול במשחק, מהם רק 1.3 היו מוצלחים (50 אחוזי הצלחה). בנוסף, הוא צובר 3.1 איבודי כדור בממוצע, כאשר 1.2 מהם בכל משחק מגיעים בחצי המגרש שלו. והנתון אולי המשמעותי ביותר, הוא סיפק שלוש טעויות שגרמו לשער של היריבה, מתוך תשעה שערים אשר נכבשו כאשר הוא על המגרש. כן, שליש משערי יריבות ב"ש כאשר צדק על המגרש מגיעים אחרי טעות שלו."

תמונה
הדבר שהכי קפץ לי בעין זה כמות המשחקים. מעט מדי(כן אני יודע שהיה גם מוקדמות אירופה ועוד כמה משחקים פה ושם).
מה גם שאני אישית כן ראיתי שיפור ממשחק למשחק. קצת יותר חדות, קצת יותר ביטחון, קצת יותר מהכל.
תן לו לרוץ עוד 20 משחקים עד סוף העונה ותקבל בלם הרבה יותר חד ועם הרבה יותר ביטחון ופחות טעויות.
שיר בסה״כ בלם מאוד אחראי ומאוד מפוקס(במיוחד ביחס לטאהא ואלחמיד), זה אך ורק דקות.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

בכושרו הנוכחי צדק הוא אסון. נגד הפועל חיפה הוא כשל בכל פעולה בסיסית שזה היה עצוב לראות אותו. לא הוגן לתת לו לשחק רק כי הוא שיר צדק, לא כלפי הקבוצה ולא כלפי שיר עצמו. כבר רשמתי מקודם שצריך להשאיל אותו. גם אני לא חושב שזה יהיה נכון לוותר עליו, יש לי תחושה שהוא עוד יעשה קאמבק כמו מליקסון, הוא ווינר גדול.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

להשאיל אותו?
רק קחו בחשבון שאם יושאל למכבי חיפה/בית"ר באותו שכר, לא בטוח שירצה לחזור. וכן, אני יודע שמבחינה חוזית הוא מחוייב לחזור מהשאלה, אבל זה לא מצב נוח להחזיק בקבוצה שחקן שלא ירצה להיות כאן.

היחידים שיכולים לעמוד בשכר שלו הם בית"ר ומכבי חיפה. שניהם מועדוני פאר בכדורגל, שצמאים לשחקנים טובים, מנהיגים, ויינרים כמותו. חצי עונה טובה אצלם והוא יקבל אהבה שלא בטוח שהוא כבר ירצה לחזור אלינו.

זה לא שמשאילים אותו לקבוצה קטנה עם 200 אוהדים רק כדי שיצבור דקות ויקבל ביטחון. זה פאקינג בית"ר או חיפה.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

שמעון א כתב:להשאיל אותו?
רק קחו בחשבון שאם יושאל למכבי חיפה/בית"ר באותו שכר, לא בטוח שירצה לחזור. וכן, אני יודע שמבחינה חוזית הוא מחוייב לחזור מהשאלה, אבל זה לא מצב נוח להחזיק בקבוצה שחקן שלא ירצה להיות כאן.

היחידים שיכולים לעמוד בשכר שלו הם בית"ר ומכבי חיפה. שניהם מועדוני פאר בכדורגל, שצמאים לשחקנים טובים, מנהיגים, ויינרים כמותו. חצי עונה טובה אצלם והוא יקבל אהבה שלא בטוח שהוא כבר ירצה לחזור אלינו.

זה לא שמשאילים אותו לקבוצה קטנה עם 200 אוהדים רק כדי שיצבור דקות ויקבל ביטחון. זה פאקינג בית"ר או חיפה.
מי שלא רוצה להיות פה וולקאם.
חלאס, נהיה פה פאקינג בית תמחוי, נכון יש אשמה של המועדון בטעות עם שיר, אבל ראבאק עונה וחצי עברה מאז, הבן אדם נראה כמו שחקן נוער מפוחד. המנטליות כבר ךא אותה מנטליות שאנחנו נהנים להתרפק עליה, הכושר לא אותו כושר, היכולת לא אותה יכולת ויודעים מה? גם הרצון לא אותו רצון.

מגיע שלב בין קבוצה לשחקן שיש מיצוי הדדי. צריך לזהות לפעמים את הנקודה, לתץ לשחקן להתקדם הלאה ולאפשר למועדון להחתים שחקנים שבתקוו יקדמו אותו יותר.

לפעמים נדמה שאתם חוששים מה תהיה כותרת העיתון ביום שאחרי ופחות מה תהיה התוצאה במגרש.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

אז מה האופציה לעשות איתו אם לא להשאיל או לשחרר?
מקצועית הוא לא שווה הרכב. אפילו לא קרוב לכך. בטח לא כשויטור יתפוס את התקן של מתן דקות לבלם משתקם.
אם יש סיכוי שהוא יחזור ליכולת לפני שנתיים (עונה שעברה גם היה רע מאוד טרם הפרשה), זה רק מריצה קבועה בהרכב.
פה הוא לא יקבל את זה.
לגיטימי מבחינתו להעדיף את בית"ר במעבר קבוע מאשר איזה הפועל חיפה או בני יהודה בהשאלה.
צריך לזכור שהוא חושב על הפרנסה שלו, חצי עונה לא טובה באיזה קבוצה בינונית וזו מכה קשה לשם שלו ולחוזה הבא אם ירצה מועדון בו מקומו בהרכב יהיה מובטח.

בעולם מושלם כשכולם בכושר אידיאלי הייתי מאוד רוצה לראות את ויטור וצדק כשאלחמיד מגן ימני וטאהא בלם מחליף.
במציאות זה לא יתכנס כנראה לעולם.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

yossi כתב:אז מה האופציה לעשות איתו אם לא להשאיל או לשחרר?
להשאיר. פשוט מאוד.
במקום להביא את כחילה, אפשר פשוט להשאיר את צדק.
יש את ויטור, שהוא זר, ולא בטוח שיחזור לעצמו אי פעם. ככה מוותרים על אחד השחקנים הישראלים הטובים שיש בארץ?

נ.ב.
שמע, אם צדק בא וביקש ומתעקש לעזוב... זה משהו אחר. אבל אם מראים לו את הדרך החוצה בלי שיבקש לעזוב, זאת טעות(עוד אחת לאוסף) חמורה לדעתי.

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

שיר צדק עם מיגל ויטור לידו יהיה הבלם הישראלי הכי טוב בליגה.
אתם שוכחים כמה חשוב אלמנט הביטחון לשחקן כדורגל. אין לי ספק שכולם כאן עוד יאכלו את הכובע לגביו

שלח תגובה