גיא מלמד
- ForeverRed
Re: גיא מלמד
אפרופו פקהארט, מגיע לו מזל טוב.
אתמול הייתה הפעם הראשונה שראיתי אותו מגיע לכדור רוחב ונוגח כמו שצריך.
זה לקח רק עונה שלמה.
אתמול הייתה הפעם הראשונה שראיתי אותו מגיע לכדור רוחב ונוגח כמו שצריך.
זה לקח רק עונה שלמה.
בביקורת שלי על פקהארט אני מנטרל את היותו זר עם חצי מיליון יורו שכר.
גם אם היה ישראלי בחצי שכר לא הייתי בעדו. לא מתאים בעליל למשחק שלנו.
מלמד לא קיבל ריצה של 2-3 משחקים כמו שפקהארט קיבל כששהר היה פצוע. להוכיח את מקומך מפירורים זה לא פשוט בכלל ואיזה מחצית חלשה היא לא עדות אמיתית.
למלמד יש כדורגל, הנושא הזה עד שאני טוען את זה מזמן ולא בעקבות השפעה של שני המשחקים שהיו.
לא יודע אם זה לרמה שלנו, היה צריך להיבדק בשלב אחר של העונה.
מלמד לא קיבל ריצה של 2-3 משחקים כמו שפקהארט קיבל כששהר היה פצוע. להוכיח את מקומך מפירורים זה לא פשוט בכלל ואיזה מחצית חלשה היא לא עדות אמיתית.
למלמד יש כדורגל, הנושא הזה עד שאני טוען את זה מזמן ולא בעקבות השפעה של שני המשחקים שהיו.
אגב, בכלל לא בטוח שפקהארט עוזב. מאוד מתלבטים לגביו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גיא מלמד קיבל פירורים בגביע המדינה ובעמדה זרה לו כקיצוני.
זה לא הולך ככה, אם היו נותנים לא הזדמנות אמיתית יש מצב שהוא היה תורם לנו כמו פקהארט או יותר.
אני לא מתיימר לדעת מה היה קורה אם הוא היה מקבל יותר דקות משחק אבל אולי כדאיי לתת לו צ'אנס נוסף.
זה לא הולך ככה, אם היו נותנים לא הזדמנות אמיתית יש מצב שהוא היה תורם לנו כמו פקהארט או יותר.
אני לא מתיימר לדעת מה היה קורה אם הוא היה מקבל יותר דקות משחק אבל אולי כדאיי לתת לו צ'אנס נוסף.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מאוד מקווה שזה לא נכון, פקהארט אולי לא פחות טוב מבן שהר אבל הוא לא מתאים לנו.CrazyRed7 כתב:אגב, בכלל לא בטוח שפקהארט עוזב. מאוד מתלבטים לגביו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אם הוא היה ישראלי והיו קוראים לו בן שהר? אתה באמת רואה הבדל משמעותי?yossi כתב:בביקורת שלי על פקהארט אני מנטרל את היותו זר עם חצי מיליון יורו שכר.
בוודאי.yedidel כתב:
אם הוא היה ישראלי והיו קוראים לו בן שהר? אתה באמת רואה הבדל משמעותי?
- ForeverRed
כשהוא על הדשא המשחק שלנו לא זורם (אתמול זה לא מדד).yedidel כתב:
אם הוא היה ישראלי והיו קוראים לו בן שהר? אתה באמת רואה הבדל משמעותי?
מחזיק ממנו שחקן לא רע בכלל אבל אוי ואבוי לנו אם הוא נשאר.
לא בדקתי סטטיסטיקה של הקבוצה בדקות שכל אחד מהם על הדשא, אבל יש לי תחושה שהיא לא כל כך שונה.ForeverRed כתב: כשהוא על הדשא המשחק שלנו לא זורם (אתמול זה לא מדד).
מחזיק ממנו שחקן לא רע בכלל אבל אוי ואבוי לנו אם הוא נשאר.
אין ספק שהסגנון שלהם שונה. מבחינת תרומה למשחק? לא ראיתי כאלה הבדלים. אפשר לחשוב כמה מרגישים את שהר במשחקים שהוא לא מבקיעyossi כתב: בוודאי.
- ForeverRed
אני תמיד אוהב להגיד שמראה עיניים טוב מסטטיסטיקה.yedidel כתב:
לא בדקתי סטטיסטיקה של הקבוצה בדקות שכל אחד מהם על הדשא, אבל יש לי תחושה שהיא לא כל כך שונה.
אבל עזוב, זורם איתך.
אתה מסכים שצריך לשאוף ליותר משהר?
במידה וכן, האם פקהארט הוא השדרוג הדרוש, השחקן הטוב יותר באופן מובהק?
ההשוואה בין שהר לפקהארט שגויה מלכתחילה.
שניהם לא מספיק טובים. מאחר ושהר ישראלי וחתום כאן לעוד 5 שנים, פקהארט יצטרך לשלם את המחיר.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ברור שיש משמעות לשכר של פקהארט ולכך שהוא זר.
אם למלמד היו קוראים מלמדוביץ' והוא היה מרוויח 500 אלף יורו בעונה מישהו בכלל היה מדבר על לתת לו עונה נוספת?
ואצל פקהארט זה הפוך, אם היו קוראים לו חיים פקהארט היהודי שמרוויח משכורת באיזור של מלמד אז הייתי בהחלט תומך בלתת לו עונה נוספת.
אני לא חושב שיש ספק מי שחקן טוב יותר מבין השניים, אבל כשיש תקציב מוגבל והגבלה של זרים, בטח כשמיגל כניראה יפתח את העונה הבאה כזר השישי, אז הציפיות מהזר היקר הם אחרות מהישראלי היותר זול (וכמו שכתבתי, אבין את בכר אם ישחרר את שניהם).
אם למלמד היו קוראים מלמדוביץ' והוא היה מרוויח 500 אלף יורו בעונה מישהו בכלל היה מדבר על לתת לו עונה נוספת?
ואצל פקהארט זה הפוך, אם היו קוראים לו חיים פקהארט היהודי שמרוויח משכורת באיזור של מלמד אז הייתי בהחלט תומך בלתת לו עונה נוספת.
אני לא חושב שיש ספק מי שחקן טוב יותר מבין השניים, אבל כשיש תקציב מוגבל והגבלה של זרים, בטח כשמיגל כניראה יפתח את העונה הבאה כזר השישי, אז הציפיות מהזר היקר הם אחרות מהישראלי היותר זול (וכמו שכתבתי, אבין את בכר אם ישחרר את שניהם).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לא משנה איך קוראים להם משהו , פקארהט או מלמד או חיים או מירוסלב .
שניהם לא קיבלו מספיק כרדיט לדעתי , במיוחד מלמד .
שניהם לא קיבלו מספיק כרדיט לדעתי , במיוחד מלמד .
לא מסכים.Sir Alex Ferguson כתב:ברור שיש משמעות לשכר של פקהארט ולכך שהוא זר.
אם מלמד היה מלמדביץ הוא היה מקבל כמות דקות כמו של פקהרט, ואז היה לו הזדמנות אמיתית להראות מה הוא יודע.
פקהרט במיליון דקות הראה שהוא לא מתאים.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אני לא סגור עד הסוף על פקהארט.
לא יודע מה דעתכם על שהר -
אבל אני מקווה שבדקתם וראיתם שיחס השערים לדקות של פקהארט יותר טוב משל שהר.
שהר - 1867 דקות, 11 שערים (שני פנדלים)
פקהארט - 1552 דקות, 10 שערים (פנדל אחד ועוד נס גלוי שהכדור פגע בו בק"ש)
לשניהם גם בישול אחד.
חשוב גם לציין ששהר עולה לב"ש הרבה יותר (מיסוי של זר לעומת ישראלי...)
לא יודע מה דעתכם על שהר -
אבל אני מקווה שבדקתם וראיתם שיחס השערים לדקות של פקהארט יותר טוב משל שהר.
שהר - 1867 דקות, 11 שערים (שני פנדלים)
פקהארט - 1552 דקות, 10 שערים (פנדל אחד ועוד נס גלוי שהכדור פגע בו בק"ש)
לשניהם גם בישול אחד.
חשוב גם לציין ששהר עולה לב"ש הרבה יותר (מיסוי של זר לעומת ישראלי...)