לא יודע מי, זה לא התפקיד שלי, מה שבטוח בן תורג'מן לא מספיק טוב.simply-red כתב: אולי יואב זיו?
מה עם טוויטו? עדיין שייך לנו? אם כן מחזיר ועכשיו.
לא יודע מי, זה לא התפקיד שלי, מה שבטוח בן תורג'מן לא מספיק טוב.simply-red כתב: אולי יואב זיו?
בכמה עוד פעמים חוץ מבלומפילד הוא הוכיח את עצמו? אני זוכר שבאלוף האלופים הוא היה גרוע לא פחות מאתמול והניצחון טיטא את ההופעה שלו מתחת לשטיח, למען האמת חוץ מההופעה הטובה שלו בבלומפילד בכל הזדמנות שקיבל הוא היה חלש גם אם זה לא עלה לנו בנקודות.yossi כתב:אתמול תורג'מן היה מזעזע, אבל זה נבע הרבה יותר מחוסר ביטחון ופיק ברכיים מאשר נטו יכולת.
הוא הוכיח מספיק פעמים, אפילו בבלומפילד, שלעשות את התפקיד שלו בצורה סולידית הוא מסוגל.
אוחיון פתח טוב את העונה הזו.
אחלה סותם חורים שבעולם.
שיחק חודשיים במקום אופיר וטור הספיגות לא חווה שום עלייה משמעותית.South Boy כתב:
בכמה עוד פעמים חוץ מבלומפילד הוא הוכיח את עצמו? אני זוכר שבאלוף האלופים הוא היה גרוע לא פחות מאתמול והניצחון טיטא את ההופעה שלו מתחת לשטיח, למען האמת חוץ מההופעה הטובה שלו בבלומפילד בכל הזדמנות שקיבל הוא היה חלש גם אם זה לא עלה לנו בנקודות.
הוא פשוט לא מספיק טוב כדי לעמוד בשאיפות של המועדון, לא כשחקן ספסל ובטח שלא כשחקן הרכב. אחלה בחור אבל זה לא זה.
איך אתה יכול לשפוט אדם שלא היית במצב שלן בכלל?הראל כתב:הפוסט שלו בפייסבוק יותר מביך מהיכולות שלו.
במקום להלחם במגרש הוא מחפש נחמה בפייסבוק עם לייקים וליקוקים מאוהדים שהתרגשו מהפוסט הזה
מה רשם?הראל כתב:הפוסט שלו בפייסבוק יותר מביך מהיכולות שלו.
במקום להלחם במגרש הוא מחפש נחמה בפייסבוק עם לייקים וליקוקים מאוהדים שהתרגשו מהפוסט הזה
הם כן קיימים. הם פשוט נבלעים (או לפחות כך אני מקווה) בין עשרות האלפים האחרים.הפועלעולה כתב:לא דואג, ה100 (ואני מפרגן) אפסים מהפייסבוק לא קיימים במציאות ותורג'י יקבל את העידוד שמגיע לו בטרנר.
oranu כתב:
איך אתה יכול לשפוט אדם שלא היית במצב שלן בכלל?
לא מאחל לאף אחד שיעבור כזאת פצצת שיימינג קללות ירידות בדיחות ומה לא ועוד מ"אוהדים" של הקבוצה שלו.
וואלה פתח את הלב ושיתף מה עובר עליו כשהוא יודע שכל באר שבע כנראה תקרא את הפוסט הזה, יצא גבר אחושרמוטה ופתח וכן גם קיבל תגובות בהתאם וטוב שכך!
חלאס לחשוב ששחקנים הם רובוטים אם היה מקבל ביקורת לגיטימית מילא אבל אחרי מה שעשו לו? ועוד איך שהוא שיתף ודיבר על כמה שאבא שלו חסר לו וחינך אותו להיות חזק תגיד לי מה יש לך אחי ? נראה לך שהוא מוזיל את הזיכרון של אבא שלו בשביל לייקים ותגובות נחמה?
חשבת לרגע שאולי ככה יש מצב קטן שזה אשכרה יצא לו מהלב ומבפנים?
כל מי שקילל והסריח ת מקלדת שלו כאילו הוא רון קופמן הוא אדם חסר אינטילגנציה רגשית ואין לו מושג עם מה הבן אדם שעליו כתוב הפוסט צריך להתמודד.
וגם לך אין מושג שאתה יוצא נגד הפוסט שלו ואומר שהוא מביך, אתם מביכים.
כתבתי שגם כשלא איבדנו נקודות והמשכנו בדהירה הוא עדיין היה החוליה החלשה בהגנה ועשה הרבה טעויות, אל תסתמך על המאזן של הקבוצה כדי להוכיח שהיכולת האינדיבידואלית שלו הייתה טובה כי אין קשר בין השניים והוא כמעט תמיד היה הכי חלש מבין שחקני ההגנה למרות שהיינו מנצחים.yossi כתב: שיחק חודשיים במקום אופיר וטור הספיגות לא חווה שום עלייה משמעותית.
לא חושב שהוא שחקן טוב, ממש לא. אבל זה מוגזם.