לוסיו
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: לוסיו
שיהיה לו בהצלחה, נמשיך לעקוב אחריו בטופיק המושאלים -

חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לוסיו הכל חוץ מ גולר
אדם נפלא השתלב יפה חברתית מול השער לא משהו
אמרתי את זה כבר על ההתחלה שהגיע
הזכיר לי את חלוץ הפועל תא בעבר ( איבזיטו אוגבונה )
אדם נפלא השתלב יפה חברתית מול השער לא משהו
אמרתי את זה כבר על ההתחלה שהגיע
הזכיר לי את חלוץ הפועל תא בעבר ( איבזיטו אוגבונה )
דמות מאוד חיובית, שחקן שבא לעבוד על המגרש, כל הזמן לוחץ גבוה את השוער והבלמים, תמיד נותן מעצמו 200%.
גם אם חסרה לו הסיומת, מאוד אהבתי אותו על המגרש.
הלוואי והוא יקבל את הביטחון שלו ויסיים את העונה במקום ה3 בטבלת הכובשים מעל בן חיים החלוץ...
גם אם חסרה לו הסיומת, מאוד אהבתי אותו על המגרש.
הלוואי והוא יקבל את הביטחון שלו ויסיים את העונה במקום ה3 בטבלת הכובשים מעל בן חיים החלוץ...
אם זה נכון איך שהתיחסו עלו זה בושה וחרפה
???hb7 כתב:אם זה נכון איך שהתיחסו עלו זה בושה וחרפה
https://m.ynet.co.il/Articles/4907651" onclick="window.open(this.href);return false;
אגב אם סוארס יחתום כאן לשנה וחצי (ולא יתאזרח), זה מן הסתם אומר שלוסיו לא יחזור גם בעונה הבאה.
- dardasmiley
לא בהכרח, יכול להיות שאופיר חוזר במקום קורהוט (אני לא בעד), יכול להיות שהובאן ישוחרר, יכול להיות שאוגו יפרוש (עמה יעמיק)Eelect כתב:אגב אם סוארס יחתום כאן לשנה וחצי (ולא יתאזרח), זה מן הסתם אומר שלוסיו לא יחזור גם בעונה הבאה.
אתה צודק. מבין האופציות שציינת מה שריאלי בעיניי זה שחרור של הובאן.dardasmiley כתב:
לא בהכרח, יכול להיות שאופיר חוזר במקום קורהוט (אני לא בעד), יכול להיות שהובאן ישוחרר, יכול להיות שאוגו יפרוש (עמה יעמיק)
אבל אני עדיין לא סגור על זה שישחררו אותו כי היו לו משחקים מצויינים גם השנה.
החתמה של סוארס לשנה וחצי בלי שיתאזרח תהיה קצת כמו קוץ בתחת.
קראתי בטמקא כמדומני שסוארז מעוניין בחוזה לעונה וחצי והמועדון מעוניין בחצי עונה בלבד.Eelect כתב: אתה צודק. מבין האופציות שציינת מה שריאלי בעיניי זה שחרור של הובאן.
אבל אני עדיין לא סגור על זה שישחררו אותו כי היו לו משחקים מצויינים גם השנה.
החתמה של סוארס לשנה וחצי בלי שיתאזרח תהיה קצת כמו קוץ בתחת.
סוארז בבעיה היות ושוחרר כבר מליאז' והעונה הוא יכול לשחק אצלנו בלבד. לא יחתום כאן, ישב חצי שנה בחוץ. כדאי להשתמש בכך וברצונו לחוזה לעונה וחצי כמנוף לשכנע אותו להתאזרח.
לא מאמין שבכר ילך עם חוד של שהר,גאדיר,ברדה,זריהן,וחאלילה
חמד לא יגיע נשאר שוינפלד שאני לא סגור עלו שיכול לשדרג אותנו
חמד לא יגיע נשאר שוינפלד שאני לא סגור עלו שיכול לשדרג אותנו
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אפשר להשתמש בסיטואציה של סוארס כדי להחתים אותו לחצי שנה ולא לשנה וחצי, אי אפשר להשתמש בסיטואציה כדי לאזרח את סוארס שכבר התנגד נחרצות מס' פעמים בעבר כי הוא לא מוכן בשום סיטואציה לוותר על האזרחות הפורטוגלית/הברזילאית שלו.delta7 כתב: קראתי בטמקא כמדומני שסוארז מעוניין בחוזה לעונה וחצי והמועדון מעוניין בחצי עונה בלבד.
סוארז בבעיה היות ושוחרר כבר מליאז' והעונה הוא יכול לשחק אצלנו בלבד. לא יחתום כאן, ישב חצי שנה בחוץ. כדאי להשתמש בכך וברצונו לחוזה לעונה וחצי כמנוף לשכנע אותו להתאזרח.
לגבי הכתבה על לוסי ,
אחרי כמה שעות זה ירד בעריכה של כתב וואינט אח"כ תגידו שהם לא מחפשים לעשות לנו אש בקבוצה

אחרי כמה שעות זה ירד בעריכה של כתב וואינט אח"כ תגידו שהם לא מחפשים לעשות לנו אש בקבוצה

כבר קבעת שאי אפשר? אתה מכיר מקרוב את פרטי המו"מ? אם לא אז מאיפה ההחלטיות?Sir Alex Ferguson כתב: אפשר להשתמש בסיטואציה של סוארס כדי להחתים אותו לחצי שנה ולא לשנה וחצי, אי אפשר להשתמש בסיטואציה כדי לאזרח את סוארס שכבר התנגד נחרצות מס' פעמים בעבר כי הוא לא מוכן בשום סיטואציה לוותר על האזרחות הפורטוגלית/הברזילאית שלו.
אני לא מכיר את פרטי המו"מ למעט המתפרסם בעיתונות אך באם הפרסומים מדויקים לא צריכה להיות שום בעיה להגיד לו שרק אם יתאזרח יקבל חוזה לשנה וחצי. אם לא, חצי שנה בלבד. הוא לא חייב להסכים, לא מתאים, לא צריך. שינוח בבית חצי שנה. כבר כתבו פה לפני שרצוי להפסיק להיות "נחמדים" במשאים ומתנים. האינטרס שלנו הוא החשוב ויהיה טיפשי בעיני להחזיק בשנה הבאה 2 זרים באותה עמדה ואת ויטור, צדק, סוארז וטאהא כבלמים בסגל.
ובאופן כללי, אני לא רואה אסון גדול באם צדק וטאהא ישמשו בלמים עד סוף העונה כשאוחיון (ובמקרה חירום גם הובאן ובראון) יהיה גיבוי. יכול להיות בעיה בעיקר נגד בשיקטאש אבל לא רואה אסון גדול אם המסע הנהדר שלנו באירופה יסתיים בשלב זה.
תאמת יותר מדאיג אותי עכשו ההתקפה כשיש רק את שהר וגאדיר,אין מצב נוחת פה חלוץ זר?