סיראז' נאסר : תמה הסאגה חתם על חוזה ל- 3 שנים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
8red

Re: סיראז' נאסר - התרגיל והתגובה המתבקשת.

שליחה על ידי 8red »

yedidel כתב:
רמי גרשון, מאור מליקסון, ליאור רפאלוב, דודו ביטון... רשימה חלקית.
שחקנים רואים איך הוא מוציא שחקנים לאירופה אין מה לעשות.
גם לא לשכוח שבקבוצה שכוחת אל בבלגיה עדיין יש תנאי אימון הרבה יותר טובים וסטנדרטים יותר גבוהים, שלא לדבר על השכר שמרוויחים שם לעומת מה שהם מקבלים פנ.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

לא חולק על זה שהוא מוציא לחול שחקנים. חולק על הדרך שלו, הבנאדם לא בוחל בשום דבר, תרגילים מסריחים, שקרים, העלמויות, עידוד לאי חתימה על חוזה וכאלה... דודו דהאן היום מבחינתי הוא הדוגמא והסיבה לאיך שהליגה שלנו נראית ומתנהלת... כסף, כסף, כסף ולגזור כמה שיותר אחוזים וקופונים על כל ילד שבעט פעמיים למסגרת

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

dardasmiley כתב:לא חולק על זה שהוא מוציא לחול שחקנים. חולק על הדרך שלו, הבנאדם לא בוחל בשום דבר, תרגילים מסריחים, שקרים, העלמויות, עידוד לאי חתימה על חוזה וכאלה... דודו דהאן היום מבחינתי הוא הדוגמא והסיבה לאיך שהליגה שלנו נראית ומתנהלת... כסף, כסף, כסף ולגזור כמה שיותר אחוזים וקופונים על כל ילד שבעט פעמיים למסגרת
דודו דהאן הוא רק חלק מהבעיה. הבעיה האמיתית היא נאסר.

הרבה פעמים בשנים האחרונות שאלו אותי למה אני לא רואה בנאסר כשחקן בית, למה אני לא מסתכל עליו באותה צורה שבה אני מסתכל על אבו לאבן למשל, למרות ששניהם היו בערך באותו הגיל כשהם עשו את הופעת הבכורה בבוגרים שלנו, והסיבה היא שמתחילת הדרך נאסר הראה שמה שמעניין את נאסר הוא נאסר ולא מעבר לכך.
זה בא לידי ביטוי גם במשחק שלו שהוא משחק סוליסטי רוב הזמן, וזה בא לידי ביטוי גם באישיות שלו.
ההרגשה היא שנאסר חיפש לנצל את הפועל באר שבע ולא מעבר לכך. זה לא נדיר ששחקנים בשנה האחרונה של החוזה חותמים על הארכת חוזה, עם סעיף יציאה לחו"ל, כדי שלהם תהיה האופציה לעזוב במידה ותגיע הצעה וכדי שהקבוצה שלהם תקבל תמורה כאשר הם יעזבו.
בצורה הזאת שני הצדדים מרוויחים, וזה מתבקש במיוחד במקרה שלנו, וזאת לאור העובדה שהפועל באר שבע לקחה את נאסר כשהוא היה בקבוצה בליגה נמוכה (כפר קנא) ועזרה לו לצמוח ולהתפתח.

זכותו של נאסר לא לחתום על הארכת חוזה, אבל מבחינתי הוא כפוי טובה ואני תומך בקבוצה שלאור התנהגותו הליטה להושיב אותו ביציע/למכור אותו אם תגיע הצעה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

https://sports.walla.co.il/?w=/157/2556767" onclick="window.open(this.href);return false;

נאסר יגיש בוררות. הוא רוצה קבוצה באירופה.

נשבע שאם אני ברקת אני מושיב אותו ביציע עד שתגיע הצעה מתאימה ולהעיף אותו לאלף עזעזל !!!!!

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב: דודו דהאן הוא רק חלק מהבעיה. הבעיה האמיתית היא נאסר.

הרבה פעמים בשנים האחרונות שאלו אותי למה אני לא רואה בנאסר כשחקן בית, למה אני לא מסתכל עליו באותה צורה שבה אני מסתכל על אבו לאבן למשל, למרות ששניהם היו בערך באותו הגיל כשהם עשו את הופעת הבכורה בבוגרים שלנו, והסיבה היא שמתחילת הדרך נאסר הראה שמה שמעניין את נאסר הוא נאסר ולא מעבר לכך.
מה זה זה קשור לשחקן בית? אני מזכיר לך כמה בונפלד, עוז יפרח, תומר חליבה, יניב אלול ועוד ועוד "התלבטו" לפני שעברו קבוצה? (ובמקרים שלהם זה לא היה בגלל שאיפות לאירופה)

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

חבל שעושים לו את זה, אנחנו מפסידים שחקן טוב. אין קבוצה בארץ שהייתה מתנגדת לשחקן כמו נסאר.
אפשר לשחק איתו ואח"כ לקבל עליו דמי השבחה.

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

שיסע לאירופה, שיסע.

נראה אם גם שם הוא יהיה יכול לכתוב איזה סטטוס שהוא בדיוק פירק שני מגשי פיצה והוא מפוצץ או איזה סמיילי מבסוט חצי שעה אחרי שהקבוצה נפרדה משחקן המפתח שלה (מליקסון) ואחרי הפסד (מול ביתר).

מסוג השחקנים שטובתם האישית מוצבת הרבה לפני טובה קבוצתית. אולי אני נאיבית אבל לי הוא לא יחסר. שלום.
נערך לאחרונה על ידי הילה חדד ב 08 אוגוסט 2012, 16:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

שמעון א כתב:חבל שעושים לו את זה, אנחנו מפסידים שחקן טוב. אין קבוצה בארץ שהייתה מתנגדת לשחקן כמו נסאר.
אפשר לשחק איתו ואח"כ לקבל עליו דמי השבחה.
אתה לא רציני שאתה אומר דבר כזה, נכון?
אפשר לשחק איתו ולקבל דמי השבחה? אתה אמיתי ?

זה שחקן שהתג מחיר שלו אם הוא נותן עונה טובה קופץ לחצי מיליון דולר-מיליון דולר בקלות.
אז לקבל עליו איזה 50 אלף שקל דמי השבחה אחרי שאנחנו עשינו בשבילו את העבודה והוא קיבל כל כך הרבה צ'אנסים נראה לי קצת לא פייר.

אין לי בעיה להפסיד שחקן כזה במקרה שהאינטרס של הקבוצה נפגע

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

פרדה דורש שחרור לבלגיה, לא הגיע לאימון.
נחשו מי הסוכן שלו?
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 69&Lang=he" onclick="window.open(this.href);return false;

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

הילה חדד כתב:שיסע לאירופה, שיסע.

נראה אם גם שם הוא יהיה יכול לכתוב איזה סטטוס שהוא בדיוק פירק שני מגשי פיצה והוא מפוצץ או איזה סמיילי מבסוט חצי שעה אחרי שהקבוצה נפרדה משחקן המפתח שלה (מליקסון) ואחרי הפסד (מול ביתר).

מסוג השחקנים שטובתם האישית מוצבת הרבה לפני טובה קבוצתית. אולי אני נאיבית אבל לי הוא לא יחסר. שלום.
את אלופה!! שיילך לשפץ בתים בבלגיה..

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yedidel כתב: מה זה זה קשור לשחקן בית? אני מזכיר לך כמה בונפלד, עוז יפרח, תומר חליבה, יניב אלול ועוד ועוד "התלבטו" לפני שעברו קבוצה? (ובמקרים שלהם זה לא היה בגלל שאיפות לאירופה)
איך ידעתי שתקפוץ...
מדובר במקרים שונים, גם מבחינת הגיל (נאסר רק בן 21) וגם מבחינת הבעלים שהיו במועדון (זינו לעומת אלונה).
אי אפשר לערוך השוואה בין שחקן שעוזב בתקופת זינו לשחקן כמו נאסר שמקבל מאלונה את כל התנאים כדי להצליח.

ידידאל, לאורך שנים אתה מגן על נאסר, אבל כפי שהדוגמאות של הילה מראות, מדובר בשחקן שלא "סופר" את הפועל באר שבע ודואג רק לטובתו האישית. הוא אומנם לא גדל בבאר שבע, ולא יצא מהמערכת, בניגוד לאבו לאבן או אבוחצירא, אבל עדין היה מצופה ממנו, לאור הבמה שקיבל כאן, להתנהג בצורה אחרת ולא לשכוח בקיץ אחד את כל מה שהפועל באר שבע עשתה בשבילו בשנים האחרונות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

https://www.one.co.il/Article/204016.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ככה זה עובד במקומות אחרים- לא תחתום---->לא תראה דשא!
אין סיבה שאצלנו כל ממזר ייצא 'מלך' שיישב ביציע ליד דודו דהאן ויאכל מאזטים.
אגב..אם הוא כזה טאלנט, איך זה שאין הצעה אחת לרפואה עבורו? רק בחינם מוכנים לקחת אותו? שחקן בינוני ומטה לא תורם למשחק הקבוצתי וברור לי לגמרי שאף קבוצה לא תציע סכומים ניכרים עליו.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

הפועל באר שבע החרימה את רכבו של סיראז' נאסר
https://sports.walla.co.il/?w=/157/2556966" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב: איך ידעתי שתקפוץ...
מדובר במקרים שונים, גם מבחינת הגיל (נאסר רק בן 21) וגם מבחינת הבעלים שהיו במועדון (זינו לעומת אלונה).
אי אפשר לערוך השוואה בין שחקן שעוזב בתקופת זינו לשחקן כמו נאסר שמקבל מאלונה את כל התנאים כדי להצליח.

ידידאל, לאורך שנים אתה מגן על נאסר, אבל כפי שהדוגמאות של הילה מראות, מדובר בשחקן שלא "סופר" את הפועל באר שבע ודואג רק לטובתו האישית. הוא אומנם לא גדל בבאר שבע, ולא יצא מהמערכת, בניגוד לאבו לאבן או אבוחצירא, אבל עדין היה מצופה ממנו, לאור הבמה שקיבל כאן, להתנהג בצורה אחרת ולא לשכוח בקיץ אחד את כל מה שהפועל באר שבע עשתה בשבילו בשנים האחרונות.
אני לא מגן על נאסר, אני פשוט טוען שאין שום הבדל בינו (שזאת קבוצת הבוגרים הראשונה שלו) לשחקן בית.
זה פשוט מצחיק אותי כל פעם שמדברים על "מחויבות" ו"נאמנות" של שחקני בית לאור נסיון העבר המר שלנו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yedidel כתב:
אני לא מגן על נאסר, אני פשוט טוען שאין שום הבדל בינו (שזאת קבוצת הבוגרים הראשונה שלו) לשחקן בית.
זה פשוט מצחיק אותי כל פעם שמדברים על "מחויבות" ו"נאמנות" של שחקני בית לאור נסיון העבר המר שלנו.
זאת לא קבוצה הבוגרים הראשונה שלו. אנחנו קנינו אותו מקבוצת הבוגרים של כפר קנא אחרי שהוא עלה איתם למשחקי המבחנים על העלייה לליגה הלאומית.
נאסר לא גדל בבאר שבע, לא נבנה במחלקת הנוער שלנו, ולא קשור לעיר שלנו בשום דרך.
מדובר בשחקן רכש כמו יתר שחקני הרכש שהגיעו לכאן בשנים האחרונות, כשההבדל היחידי הוא שנאסר הגיע לכאן בגיל צעיר יותר.

ניסיון מר עם שחקני הבית? אולי תוכל לרענן את זכרוני, למעט אילוז שעושה שרירים כל קיץ ובסוף חותם על הארכת חוזה (ואנחנו יודעים מהי דעת הקהל עליו) איזה שחקן בית בשנים האחרונות הזכיר את נאסר בהתנהגות שלו?
איך אתה יכול לערוך השוואה בין התקופה של זינו (שבה אפילו אדם כמו אסי רחמים עזב את הקבוצה) לתקופה של אלונה?
למה דוידזאדה (שהחזיק לא מעט זמן בהצעה ממכבי ת"א) לא עושה שרירים?

לנאסר היה את כל מה שצריך כדי להיכנס ללב האוהדים שלנו ולהחשב "כמו" שחקן בית. הוא הגיע לכאן בגיל צעיר, הוא קיבל את הקרדיט והתמיכה מהמועדון למרות יכולת בינונית ומטה בשנים הראשונות שלו בקבוצה, הוא קיבל המון אהבה מהקהל, אבל נאסר החליט, וזה היה מהרגע הראשון שלו כאן, להתייחס לבאר שבע כתחנת מעבר, לנצל אותנו כמה שאפשר, ואז לעבור הלאה.
סגנון המשחק האגואיסטי לאורך השנים, חוסר האחריות בהתנהלות שלו (מי אמר התקרית עם מגשי הפיצה? מי אמר כרטיס אדום טיפשי ומרתיח ששינה את המשחק בקרב התחתית מול הפועל פ"ת?) ובעיקר היחס למועדון (הדברים שפירסם אחרי משחק הפרידה ממליקסון וההפסד! לבית"ר י"ם) גרמו לכך שיש הבדל גדול בין נאסר לבין שחקני הבית.

ידידאל, הגיע הזמן שאלונה תגרום לאנשים להבין שהיא לא מוכנה שינצלו אותה יותר.
נאסר קיבל כאן את התנאים, הבמה והתמיכה כדי להפוך מכישרון שמשחק בליגה א' לשחקן הרכב קבוע בקבוצה בליגת העל ולחבר בסגל הנבחרת האולמפית. אם הוא חושב שאחרי כל זה הוא יכול פשוט לנצל אותנו ולעבור הלאה, אז כדי שיחשוב פעמיים.

שלח תגובה