הנעלם X (=יוסי שבחון) שוב משחק ובאר שבע נראית רע
Re: הנעלם X (=יוסי שבחון) שוב משחק ובאר שבע נראית רע
התפקוד שלו באגף שמאל התברר כבינגו, לדעתי צריך להמשיך ככה גם במשחקים הבאים (עם סבע באמצע ונאסר בימין).
חייב להגיד, שהיום ראיתי את אסי בלדוט (מלך הבישולים של הליגה), קצת תהיתי איך שבחון נחשב יותר "כוכב" ממנו...
אולי זה בגלל שפשוט שבחון טוב ממנו בהרבה בכל דבר...yedidel כתב:חייב להגיד, שהיום ראיתי את אסי בלדוט (מלך הבישולים של הליגה), קצת תהיתי איך שבחון נחשב יותר "כוכב" ממנו...
הסטטיסטיקה מראה קצת (הרבה) אחרת. והאמת שגם על המגרשniv1 כתב: אולי זה בגלל שפשוט שבחון טוב ממנו בהרבה בכל דבר...
חבל שאין קילומטראז' בסטטיסטיקה...
הסטיסטיקה לא מראה הכל.. סתם רביבו לעניים כמעט כל השערים/בישולים מנייחים..yedidel כתב:
הסטטיסטיקה מראה קצת (הרבה) אחרת. והאמת שגם על המגרש
בס"ד
מגיע לו כל הכבוד.
עשה המון עבודה שחורה, בנה התקפות והוסיף שער.
צריך להמשיך בעונה הבאה.
מגיע לו כל הכבוד.
צריך להמשיך בעונה הבאה.
אולי, אבל בטח לא במתכונת של העונה האחרונה, שבה שימש כשחקן המוביל כביכול.yossi כתב:בס"ד
מגיע לו כל הכבוד.
צריך להמשיך בעונה הבאה.
אולי כ"עוד שחקן" הוא יוכל באמת לתרום, אבל אסור לנו לבנות עליו (ודרך אגב, נכון גם לגבי דיא סבע).
למרות כל מה שתמיד אמרו עליו, דווקא במאני טיים הוא התעלה העונה.
שני המשחקים הכי טובים שלו היו אתמול ומול מכבי פ"ת.
ברור שזה לא מספיק והציפיות ממנו גבוהות (בעיקר בגלל המחיר) אבל הוא לא מנהיג. הוא בעצמו נבהל מזה.
אם שבחון היה שחקן שיודע לשמור על יציבות עונה שלמה, הוא מזמן כבר לא היה בארץ.
שחקן חכם ברמות אחרות, כשהוא טוב- כולם טובים. תגידו מה שתגידו.
ברור שהבעיה שלו היא היציבות והשמירה על היכולת לאורך זמן.
להשאיר, אני לגמרי בעד.
שני המשחקים הכי טובים שלו היו אתמול ומול מכבי פ"ת.
ברור שזה לא מספיק והציפיות ממנו גבוהות (בעיקר בגלל המחיר) אבל הוא לא מנהיג. הוא בעצמו נבהל מזה.
אם שבחון היה שחקן שיודע לשמור על יציבות עונה שלמה, הוא מזמן כבר לא היה בארץ.
שחקן חכם ברמות אחרות, כשהוא טוב- כולם טובים. תגידו מה שתגידו.
ברור שהבעיה שלו היא היציבות והשמירה על היכולת לאורך זמן.
להשאיר, אני לגמרי בעד.

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כרגע ישנם פערים בין הקבוצה ליוסי שבחון -
https://www.one.co.il/Article/11-12/1,1 ... 00902.html" onclick="window.open(this.href);return false;
השאלה היא האם כדאי להשאיר את יוסי שבחון? האם כדאי לשלם את המחיר (גם מבחינה כלכלית וגם מבחינת הויתור על המערך של שני חלוצים) בשביל יוסי שבחון?
https://www.one.co.il/Article/11-12/1,1 ... 00902.html" onclick="window.open(this.href);return false;
השאלה היא האם כדאי להשאיר את יוסי שבחון? האם כדאי לשלם את המחיר (גם מבחינה כלכלית וגם מבחינת הויתור על המערך של שני חלוצים) בשביל יוסי שבחון?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
חייבים להשאיר. אחרי לויטה וסוארז שהיו מצטיינים הוא היה הכי טוב.
משה אוחיון כתב:כרגע ישנם פערים בין הקבוצה ליוסי שבחון -
יש לך אחלה פרשנות למשפט כמו "לא נרשמה התקדמות". אני מאמינה שמבחינה כספית הדברים יסגרו.
מקצועית, דעתך עליו ידועה. תמיד היית מוצא סיבות למה לא להשאיר אותו, עכשיו זה השטות של מערך שני חלוצים. מזמן כבר הבנו שזו אשליה אופטית ולא מעט פעמים אנחנו טובים יותר עם חלוץ אחד. חוץ מזה, שאם רוצים לשחק עם שני חלוצים, תמיד שבחון יכול ליהיות על תקן 50- 50. רק שזה קצת בעיה, זה יהרוס לך את הטיעונים.

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. תקני אותי אם אני טועה, "לא נרשמה התקדמות" במשא ומתן משמע שיש עדין פערים בין הצדדים (כספים? אורך החוזה?).הילה חדד כתב:
יש לך אחלה פרשנות למשפט כמו "לא נרשמה התקדמות". אני מאמינה שמבחינה כספית הדברים יסגרו.
מקצועית, דעתך עליו ידועה. תמיד היית מוצא סיבות למה לא להשאיר אותו, עכשיו זה השטות של מערך שני חלוצים. מזמן כבר הבנו שזו אשליה אופטית ולא מעט פעמים אנחנו טובים יותר עם חלוץ אחד. חוץ מזה, שאם רוצים לשחק עם שני חלוצים, תמיד שבחון יכול ליהיות על תקן 50- 50. רק שזה קצת בעיה, זה יהרוס לך את הטיעונים.
2. אני חושב שהבעיה עם שבחון היא העובדה שהוא לוקח נתח לא קטן מהתקציב (יחסית לתרומה שלו) ושהוא שחקן שמגביל אותנו לסגנון משחק מאוד מסוים.
אני חושב שמדובר בשחקן מאוד חכם אבל מאוד לא יציב שנעלם לפרקים גדולים מידי. יוסי שבחון של לפני 5-6 שנים היה מושלם עבורנו. אבל כרגע אני מרגיש שהוא מעבר לשיא.
שבחון, בניגוד לשחקנים אחרים בסגל, בגלל המשכורת שלו, בגלל המעמד שלו, בגלל סגנון המשחק שלו, לא יכול להיות עוד שחקן בקבוצה, לא יכול להיות שחקן משלים. שבחון הוא הברומטר שלנו. כשהוא על מגרש שחקנים יחפשו בעיקר אותו כשירצו מישהו שינהל את המשחק וכן, עם שבחון אנחנו מוגבלים לשיטת משחק מסוימת.
וכששבחון נעלם, וזה קרה לצערי לעיתים קרובות מידי, וכששבחון לא לוקח אחריות ולא מנהיג, וזה גם קורה לעיתים קרובות מידי, זה משפיע על כל המערך והתפקוד של הקבוצה.
אי אפשר להתייחס לשבחון כמו שמתייחסים למוטי מלכה או לוטם זינו. אי אפשר לקבוע את רף הציפיות משבחון באותו דרגה שניצבים שחקנים במעמד נמוך יותר בקבוצה וכן כאלה שגם מרוויחים פחות כסף.
אל יוסי שבחון צריך להתייחס כמו שחקן שנמצא במעמד גבוה ומרוויח את אחת מהמשכורות הגבוהות בקבוצה אם לא הגבוהה שבהם.
משחקן כמו אדלי לדוגמא הציפיות נמוכות וגם השכר בהתאם. שחקן כמו שבחון הוא משהו אחר וצריך לשפוט אותו בהתאם. לפי המדד הזה אני לא בטוח שכדאי להשאיר את יוסי לעונה נוספת.
שבחון במשחקו האחרון כאן (ולדעת רבים גם הטוב ביותר שלו) נגד בית"ר שיחק באגף ימין. לא מגביל ולא נעליים...
בס"ד
להשאיר.
ממובילי הכדור היחידים בקבוצה, עושה המון קילומטראז' ושחקן שבאופן כללי ראוי להערכה.
לא נתן עונה גדולה אבל הופיע במאני טיים וזה לא דבר שניתן לזלזל בו.
קשר 50\50 שיחסוך לו את כל הריצות לאחור ויעזור בניהול המשחק הוא בגדר חובה, ראדי יושב בול על המשבצת.
להשאיר.
ממובילי הכדור היחידים בקבוצה, עושה המון קילומטראז' ושחקן שבאופן כללי ראוי להערכה.
לא נתן עונה גדולה אבל הופיע במאני טיים וזה לא דבר שניתן לזלזל בו.
קשר 50\50 שיחסוך לו את כל הריצות לאחור ויעזור בניהול המשחק הוא בגדר חובה, ראדי יושב בול על המשבצת.