שער 5 החדש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

Re: שער 5 החדש

שליחה על ידי Amit M »

המאירי כתב:אוטוטו העונה נגמרת אנשים פונים לעיסוקיהם האישיים ודבר לא זז בדיוק כמו בשנה שחלפה.
מה הבעיה לקבוע פגישה לשבת לדבר? צריך משהו אישי בלי כל הסגנים למינהם, ראשי חוגי האוהדים ישבו יחליטו ויגיעו להבנות, לדעתי ההתנגדות היא של השחקנים המישניים בהצגה.
דווקא הקיץ היא התקופה היותר עמוסה מבחינת חוגי האוהדים.
בקיץ האחרון אני לא זוכר יום בו לא התעסקתי במשהו שקשור להפועל ב"ש.

דווקא להיפך.
פגישה צריכה להיות בין כל האנשים (או לפחות הפעילים והמשפיעים) בתוך חוגי האוהדים.
לשמוע מגוון רחב יותר של דעות, לכל אדם זכות להביע את דעתו בנושא... בדיוק כמו הפגישה שהייתה עם דרור רובין במקלט הקרייזי, אני חושב שהיה מעניין לשמוע את הדעות של כולם.
לא חוכמה להפגיש רק 2 אנשים, כי גם אם כן יוחלט להכנס לתהיל של איחוד או סוג של איחוד חשוב לדעת איך וכיצד הדבר יעשה, לפחות בשלבים הראשונים. ועל-כן חשוב מאוד לשמוע את דעת כולם בנושא.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

עומר, ראשית שיהיה לך מזל טוב.
לגבי זה שאנחנו לא עוזרים או לא עושים מספיק - יש לי רק תשובה אחת (ובאמת בלי שום זלזול או התנשאות ונתתי לאורי את התשובה הזאת כשהעלה את הטענה הזאת): כשתגדל - תבין ואז אולי תוכל לשפוט את חלק מהאנשים אצלנו על מה שאצלכם מתפרש כ"חוסר עשייה"
אני אקח את סדר היום שלי בתור דוגמא (שמן הסתם נכונה לחלק גדול מחברי הקרייזי רד וגם לא מעט אנשים בגילאים קצת יותר מבוגרים אצלכם):
מגיע הבייתה מהעבודה בשעות הערב המוקדמות (סביבות שש ולפעמים יותר מאוחר) מהעבודה, צריך לעזור לאשתי במטלות הבית, לבלות עם הילדים (תהיה בטוח כשהם יגדלו ארתום אותם לפעילות לטובת תצוגות עידוד...) לארגן מקלחות, אוכל ולהשכיב אותם לישון - ורק אחר כך איי שם בסביבות 21:30-22:00 (ברוב הפעמים הרבה יותר מאוחר) אני נשאר עם זמן פנוי - וכל זה שבשעה 7:00 בבוקר כבר צריך להתחיל לפזר את הילדים ואת אשתי לגן \לעבודה ולהמשיך לעבודה שלי מחוץ לעיר.

חלילה אני לא מזלזל בסדר יום שלך בתור תלמיד תיכון (בטח לא אם יש לך ללמוד לבגרויות וכאלו) - רק אומר שסדר היום שלך "קצת" יותר גמיש משלי כדי שתוכל להתעסק יותר בתפאורה ובהכנת תצוגות עידוד (שאותי הן מרגשות לא פחות מזה שהקבוצה מנצחת).

זה עדיין לא פוטר אותי מלמצוא את הזמן לבוא לעזור לפעמים בצביעת שלטים, בתלייה ובקיפול שלהם לפני ואחרי משחקים, לבוא לפגישות ארגון לקראת משחקים, לפגישות פנימיות של הארגון שלי וכמובן לבוא למשחקי בית וחוץ ולתת שם את הגרון ולצאת צרוד לא פחות מכם (ובתור מישהו שחלק גדול מהעבודה שלו זה לדבר עם לקוחות מהארץ ובעיקר מחו"ל בטלפון - זה לא אידיאלי לבוא עם גרון גמור) - כמו שאני עושה ואמשיך לעשות - למרות שזה על חשבון זמן עם המשפחה \ ימי חופש וימי מחלה מהעבודה. גם אף פעם לא אמרתי "לא" כשהיה צורך בלתרום מכספי לטובת אמצעי עידוד, אלא תרמתי בכיף ולא משנה מה היה מצבי הכלכלי באותו רגע.
ותאמין לי שאני לא עושה את זה בשביל לקבל קרדיט או כדי להאדיר את שם הארגון שלי, אלא כי הפועל באר שבע חשובה לי (אשתי חושבת שלפעמים חשובה לי יותר ממנה...) לא פחות מ-לך.
לכן אני לא מרגיש צורך להתנצל לא בפני אורי או בפנייך על התרומה שלי - אלא רק להראות לך שלא צריך לזלזל ולשפוט אוטומטית בן אדם או קבוצה של אנשים שתורמים וימשיכו לתרום לאוהדי הפועל באר שבע בדרכים שונות.
חבל שאתם לא רואים את זה ככה וממשיכים בתהליכים חד צדדיים תוך כדי זה שאתם מזלזלים ברעיונות של אנשים שחושבים על עתיד הקבוצה ועל אולי פעם באמת להיות חלק פעיל ממנה אם לא לתפעל אותה בעצמנו.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

עם כל הכבוד אתם מתנהגים כמו חבורה של ילדות בנות 14 "הוא אכל לי, הוא שתה לי, הוא לא עוזר לי, הוא כן עוזר לי" המטרה של כולכם (גם הקאמלס וגם הקרייזי) היא הצלחת הפועל ב"ש. זה באמת משנה למישהו שלא עבד על השלט מי חתום עליו? אז בתור אוהד מהשורה שלא קשור לא לזה ולא לזה, אני מודיע לכם שאני נפעם ומתלהב מכל השלטים ולא משנה לי אם הכין אותו עומר, אביב או מוחמד מטייבה.
המטרה היא אחת - הפועל ב"ש!!!!!!!!
ונראה לי שפה קצת פספסתם את הנקודה, גם לקאמלס וגם לקרייזי רד אין זכות קיום ללא הפועל ב"ש, ואם מה שאתם מייחלים לו זה המצב בקהל האוהדים של מכבי ת"א אז אתם חוטאים למטרה, בתור מי שיש לו חברים טובים ורבים שהם אוהדי מכבי, אני יכול להודיע לכם חד-משמעית שהפילוג שם רק פוגע בקבוצה, יותר מזה, יש כל כך הרבה אוהדים נאמנים שהלכו עם הקבוצה באש ובמים והיום כבר לא מגיעים למשחקים מרוב הגועל ששורר ביציעים, לא אחד ולא עשרה, המוני אוהדים!

שימו את האגו בצד ותפסיקו לשחק בקקה, זה צו השעה הפועל ב"ש צריכה גוף אוהדים מאוחד.!!!!
רוצים להמשיך לקבל קרדיטים? תחליטו על חלוקת תפקידים מי לועדת קישוט, מי לעידוד ומי לישיבות עם ההנהלה. אבל באמת שהגיע הזמן שתפסיקו להתנהג כמו חבורה של ילדות!

אגב, אם מישהו לא הבין זה מיועד לכולם גם לקאמלס וגם לקרייזי, לרוב רובו של הקהל (שלא מקושר לאף ארגון) בכלל לא אכפת מי בקאמלס ומי בקרייזי זה לא אומר לנו כלום!

יאללה הפועל.

שלח תגובה