גיא עזורי לך הביתה נמאס לנו ממך

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הפועל עולה
Title: הפועל עד המוות

Re: גיא עזורי לך הביתה נמאס לנו ממך

שליחה על ידי הפועל עולה »

דורון, אחרי שראיתי איך אתה מתבטא גם באשכולות אחרים אני חייב לציין שאתה פשוט איש גס וחסר נימוס. תעשה לכולנו טובה ופטור אותנו מעונשך
גם אם זה כואב אותך אוהב!!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

הפועל עולה כתב:דורון, אחרי שראיתי איך אתה מתבטא גם באשכולות אחרים אני חייב לציין שאתה פשוט איש גס וחסר נימוס. תעשה לכולנו טובה ופטור אותנו מעונשך

פיייייייייי משה, כמה חברים יש לך :lol:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ReD nIgHt

שליחה על ידי ReD nIgHt »

עזורי הביתה נמאס גם לי ממך

סמל אישי של משתמש
ארז3333

שליחה על ידי ארז3333 »

דורון, אין לי כוונה לעלוב בך, או לרדת עליך. בבקשה המנע מנאצות אחרי שתקרא את תגובתי.

איך אתה מצפה שאנשים יתיחסו אליך, כשאתה כותב באופן כה גס וארסי? אתה הרווחת ביושר את היחס המזלזל כלפיך.

האמת, מאדם שהתפלל בבית קודש כאשר איחולי סרטן בפיו לדודו עזריה (כפי שנכתב לפני שנים מספר באחד מהפורומים של אתרי ׁהאוהדים), אין הרבה ציפיות. האשם הוא שלנו האוהדים שלא הוקענו אותך אז בפומבי. אני מקווה שהתנצלת בפני מר עזריה.

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

ארז3333 כתב:דורון, אין לי כוונה לעלוב בך, או לרדת עליך. בבקשה המנע מנאצות אחרי שתקרא את תגובתי.

איך אתה מצפה שאנשים יתיחסו אליך, כשאתה כותב באופן כה גס וארסי? אתה הרווחת ביושר את היחס המזלזל כלפיך.

האמת, מאדם שהתפלל בבית קודש כאשר איחולי סרטן בפיו לדודו עזריה (כפי שנכתב לפני שנים מספר באחד מהפורומים של אתרי ׁהאוהדים), אין הרבה ציפיות. האשם הוא שלנו האוהדים שלא הוקענו אותך אז בפומבי. אני מקווה שהתנצלת בפני מר עזריה.
אין לי כוונה להתנצח איתך , את היחס שלו זכו מספר גולשים באתר הם הרוויחו ביושר רב.
תסתכל לאיזה יחס זכה הגולש "אהרוני" בהודעה הקודמת שלי.
דודו עזריה??? בחיים לא איחלתי לו מחלה כלשהיא, זה שקר גס שאתה מפיץ בשמי.
נכון שהיו בינינו עימותים על רקע המחאה כאשר שנינו היינו ב-2 צידי המתרס, אבל לא עשיתי לדודו שום דבר רע,נהפוך הוא כל יום הולדת ובכל ראש השנה אני שולח לו ברכות בהודעות SMS.
מלבד זאת דודו גם חבר שלי בפייסבוק, אבל זה בסדר תמשיך להשמיץ אותי, יש לך "גב רחב" כאן בפורום, מה לא תעשה כדי להיות פופולארי, העיקר שאתה מרגיש טוב עם זה.יום טוב.

סמל אישי של משתמש
ארז3333

שליחה על ידי ארז3333 »

דורון, אני לא מנסה להיות פופולרי. פשוט אני חושב שדרך ארץ קודמת להבעת דיעה כזו או אחרת.

אני מאתגר את אורי לחפש את דבריך בשני הפורומים האחרים (אם לא נמחקו): קאמלס ו HBS . אם יתברר אחרת לוקח הכל חזרה כאן בפומבי. אתה לדעתי שכחת את ארסיותך אז.

אגב 1, בטופיק זה כלל לא הבעתי דיעה, משום שבעיני יש דברים חשובים מדיעות כאמור למעלה. אגב 2, לא מאחל לך שום רע.

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

ארז3333 כתב:דורון, אני לא מנסה להיות פופולרי. פשוט אני חושב שדרך ארץ קודמת להבעת דיעה כזו או אחרת.

אני מאתגר את אורי לחפש את דבריך בשני הפורומים האחרים (אם לא נמחקו): קאמלס ו HBS . אם יתברר אחרת לוקח הכל חזרה כאן בפומבי. אתה לדעתי שכחת את ארסיותך אז.

אגב 1, בטופיק זה כלל לא הבעתי דיעה, משום שבעיני יש דברים חשובים מדיעות כאמור למעלה. אגב 2, לא מאחל לך שום רע.
ראשית גם אני לא מאחל לך רע, נהפוך הוא מחאל לך הצלחה בלימודים, בעבודה , את כל הטוב שבעולם.הרבה הרבה בריאות, תאמין לי יותר חשוב מכל דבר אחר.אני מדבר בשפה נעימה ורהוטה כאשר הגולש האחר נותן את אותו היחס, כאשר נותנים יחס אחר זה גורר תגובה בהתאם.
שנית אני לא מכחיש את מה שהיה בעבר, אבל לאחל לדודו את מה שאמרת את זה לא עשיתי.
אין לי בעיה להודות בדברים שעשיתי ולהתנצל אם צריך, על מה שלא עשיתי אני לא אתנצל.
מה גם "לאתגר" את אורי בשביל שיביא "חומר טוב" זה לרדת לרמה סופר נמוכה, אבל כל אחד יחיה ברמה המתאימה לו.
בכל מקרה הסר דאגה מליבך , אני ממעט לגלוש באתר, עקב עבודתי בראש העין אני לא "משופע" בזמן פנוי, מה גם שבנוסף לעבודה יש לי משפחה, חברים , בילויים (יותר מדי עקב העובדה שאני נמצא חצי שעה מתל אביב) בניגוד לאחרים שחוץ מללכלך בפורום אין להם יותר מדי מה לעשות.

דבר נוסף שאני מתפלא עליו, הדבר שציינת (שלא קרה) אתה טוען שארע לפני 3 שנים (בזמן המחאה נגד זינו) , לפני 4 חודשים במשחק נגד רעננה עמדתי לידך ואף התחבקנו אחרי הגולים....
אז הייתי בן אדם טוב עכשיו לא???עונה שעברה נגד הפועל חיפה בבית גם הייתי לידך ולא זכור לי את הטענות שאתה מעלה היום, אבל זכותך וזכות כל גולש באתר לפסול אותי או להתעלם ממני.
קטונתי מלחנך אחרים, הבנות שלי זה מספיק עבורי, שיהיה לך סוף שבוע נעים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אהרוני כתב:דורון, רק בריאות

ואני לא חבר של משה אוחיון
מכיר אותו בדיוק כמוך
זהו אהרון, אתה לא חבר שלי, נפגעתי. :D
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ארז.
הביטוי הספציפי ההוא לא נאמר. "איחולים לבביים" כמעט באותה רמת גועל נפש, והתבטאויות מחליאות פי כמה בהקשרים שונים (תרענן את זכרונך לגבי הפעם האחרונה בה נחסם בזמנו), נאמרו גם נאמרו (ולא שגולשים אחרים מלבד דודו קופחו).
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 25 דצמבר 2009, 15:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ארז3333

שליחה על ידי ארז3333 »

דורון, ראשית כל אשיב לך באיחול בסגנונך המליצי משהו. מאחל לך ולבני משפחתך בריאות ואושר. מי יתן ובנותיך ישגשגו, יצליחו ויהיו פרופסוריות מכובדות במכון ויצמן למדע (האיחולים אמת המה).

עכשיו כשהנימוס מאחורינו. הבהרה. האתגור לאורי, לא נעשה על מנת לפגוע. הענין פשוט מזה. אוהדים רבים יודעים שבכל הקשור להפועל ב"ש מאמצע שנות התשעים ואילך, אורי ארכיון מהלך. יתרה מזאת, אורי ניחן בזכרון נדיר גם לעובדות, הדברויות וניואנסים בין האוהדים מהעשור האחרון ובכלל.

לאור מה שאורי ציין כאן, אני מתנצל בפניך על הדברים הלא נכונים שכתבתי בשמך. יחד עם זאת, אם טעיתי בניסוח המדויק, זוכר גם זוכר אני את דברי הבלע שלך בנוגע למר עזריה הנכבד. אציין שלגבי דידי, אם לא מדובר במקרה מוות לך ולקרובים אליך, דבריך (אז) לא מקובלים בכל פורום הומני בו תפגוש.

מזל כולנו בני המין האנושי, שמצאנו בליבנו מקום לסליחה, גם שרציונלית היא לא במקום. אי לכך, דודו ואתה תחליפו איחולי שנה טובה ותאמרו שלום זה לזה. ובאותו מטבע, האיום המרומז שהשמיע ניב כהן ברדיו המקומי כלפי אנשי משמרות המחאה, נענה היום בשלום שלום כשאני פוגש אותו, על אף הזעף הגדול שחשתי אז.

שבת שלום וסופ"ש נעים.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

זה הפך להיות אחד הטופיקים הכי חופרים שהיו פה בשנים האחרונות !
זה שי!
תמונה

סמל אישי של משתמש
red ron

שליחה על ידי red ron »

זה שי ! כתב:זה הפך להיות אחד הטופיקים הכי חופרים שהיו פה בשנים האחרונות !
זה שי!
כן אה ...
עוד מעט אני מביא דלי לדמעות לכמה אנשים פה מה זה השטויות האלו הוא ארסי לא מדבר יפה אני נפגע ממנו - מה זה אתר צפוני של בכייניים

ועזורי לך הבייתה גם לי נמאס ממך ואפילו יש מחליף ראוי

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

red ron כתב:

ועזורי לך הבייתה גם לי נמאס ממך ואפילו יש מחליף ראוי
מי המחליף?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אורית מתוק

שליחה על ידי אורית מתוק »

הייי שבת שלום לכל אוהדי הפועל באר שבע אפשר לדעת למה לא שינו בגלריה את התמונות של המשחק בבני יהודה לתמונות של המשחק נגד הפועל חיפה
בהצלחה לבאר שבע מחר.......
תמונה

שלח תגובה