המאירי כתב:הבעיה היא לא משה אוחיון.
הבעיה שכאשר אוהדים בעיקר כאלה שהם מובילים כותבים דברים שליליים אז החברה הצעירים והלא מגובשים לוקחים דוגמאות והולכים איתם לאורך כל הדרך.
השחקן אפילו לא נתן פס בקבוצה אז בואו ניתן לו את דקות החסד שלו, שנה שעברה מחזור עשירי מישהו האמין שקדוסי יבקיע 18 שערים?! הרי קבעו שהוא כבר גמור, ככה גם אסולין אומרים שהוא בעייתי אבל תנו צאנס להראות אולי פה יהיה אחרת ואז כולנו להלל אותו.
זהו המאירי שזה בדיוק הפוך -
משה אוחיון כתב:
מה שהכי אירוני בכל הדיון הזה, שפתיחת הנושא של ניב באה הרבה בגלל התגובות שלי, של מישל ושל אחרים להחתמת אסולין. האירוניה היא שדווקא אנשים כמוני וכמו מישל, שמבקרים את החתמת אסולין, ניתן לבחור את הגב בעונה הקרובה. כל אלה שלא מסתכלים על מה שאסולין מביא איתו, ומסתכלים רק על התרומה המקצועית שלו, חלקם הגדול יהיה הראשון שיצעק לאסולין מהמר וישרק לו בוז אם לא יצליח מבחינה מקצועית. דווקא אנחנו, אלה שמדברים על דרך, נעודד חזק יותר אם אסולין יאכזב ויקללו אותו בגלל שאנחנו מסתכלים על דברים מעבר. בעוד שאלה עכשיו שאכפת להם רק שהכדור יכנס לרשת, הם יהיו הראשונים לקלל במידה ואסולין לא יכבוש כפי שהם מצפים.
RED-GUNNER כתב:אני אישית חושב שהוא עגלה בידיוק כמו קדוסי לא מחזיק מאף משניהם בכלל.
ציפיתי שעם התקציב שלנו ועם 10M שקלים על תקציב שחקנים(שזה לא רע בכלל בין ה5 הראשונים בליגה)
שלפחות יביאו איזה סטאר בגדר טוטו תמוז/ארבייטמן או משהו בסגנון הזה
אכזבה עם החוד שיש לנו אני לא רואה אותנו בכלל מסיימים מקום 6 לפלייאוף
משה זה בדיוק מה שאמרתי, אתה מישל ניר וכל השאר הם לא הבעיה בתגובות האלה מי שכן לוקח את השלילי הם החברה הצעירים מרביתם אפילו לא יודעים מי אסולין ומה אסולין.
לי אין ספק שאתה האחרון שתקלל אותו גם במקרה ולא יצליח.