רונן כהן כתב:חחח,לא נעלמתי אחי תמיד הייתי פה.
בקשר למה שרשמת אז קודם כל תודה על מה שרשמת ודבר שני זה שאוהדים חושבים שאני מקורב לאלונה זה לא נכון ולא רציני בכלל,אני מאוד מכבד את אלונה,אני מכבד הרבה מהנהלת הפועל באר שבע,אבל זה לא קשור.
אמרתי לא פעם ולא פעמיים שברגע שאני יצטרך להעביר ביקורת על מישהו מסוים אני לעולם לא יהסס.
בקשר לזה שרשמת שאני יכול להפסיד הרבה דברים אז אני יגיד לך ככה אני מעדיף להפסיד אבל לעולם לא להיות צבוע,אני יגיד דברים בפנים ומי שנפגע שיהיה לו לבריאות,אז להפסיד אין לי מה.
אין לי שום דבר אישי נגד אבי שכטר ולעולם לא אמרתי משהו אישי נגדו,מה שכן אני אומר זה שאין לו מושג בכדורגל והוא לא חושב על האוהדים אלא מה יגידו עליו.
אני לא קורא לעצמי נציג ולא אחד מראשי האוהדים אני רק אוהד בדיוק כמו כולם,אבל ברגע שכמו שאמרת התקשרו אלי וביקשו ממני לפתוח את הנושא אז אמרתי אני יבדוק ואם אני יחשוב שזה נכון אני לא יהסס לפתוח טופיק על זה וזה בדיוק מה שעשיתי.
אז אלי תיהיה רגוע אחי אני פה ותמיד יגיב מתי שצריך
אני רגוע אחי ואני הספקתי להבין מי אתה ומה אתה מסוגל לעשות,אני יודע שאתה לא תרפה מאבי שכטר ומכל אחד מהנהלת הפועל באר שבע שיצא נגד האוהדים.
בקשר לזה שרשמתי שאתה מקורב לאלונה זה היה מכיוון שזה מה שחושבים עלייך ולא מה אני חושב אני יודע שאתה מדבר אם הרבה אנשים ואתה בקשר טוב אם שחקנים ואם ההנהלה ובגלל זה אני מחזיק ממך,כי אתה יודע לעשות את ההפרדה בין חבר לבין מה טוב לאוהדים.
תבין רונן דיברתי עם הרבה אוהדים ולכולם היתה את אותה תשובה שהם ידעו שלך יהיה אומץ לצאת נגד אבי שכטר בגלוי.
בקאמלס רשמו שאבי שכטר הוא מינימום המשיח של הפועל באר שבע ואני בטוח שהם רשמו את בשביל לקנות את ההנהלה אבל הם יבינו שהם עשו טעות ואם הם חושבים שהם קנו לעצמם את אביזרח עידוד בזכות הלשון שלהם אז שיבושם להם.
אנחנו איתך רונן כהן ואל תרפה ממה שאתה חושב ומאמין