דודי פדלון שוחרר (עריכה: גם סבג וזרקו)
Re: דודי פדלון שוחרר (עריכה: גם סבג וזרקו)
על כל דבר אנחנו אומרים טעות אבל השאלה היא מה אנחנו בתור אוהדים צריכים לעשות?
עכשיו תבואו ותגידו לי שדי כבר להתערב בהחלטות מאמן ואתם צודקים כי אנחנו לא מתערבים בשיקול של מאמן.
אבל אנחנו גם יותר מדי בצד כך לפחות אני חושב ואני לא מתכוון להתווכח אם אף אחד אם צריך לעשות משהו או לא.
נתחיל מהחתמות של המאמן:
1.קאלה= בחירה מצוינת ואחלה שוער שאני מקווה שתיהיה לו חוליית הגנה חזקה לליגת העל.
2.ארז מסיקה= תעלומה,הבחור לא שיחק כדורגל כמעט שנתיים אז תרשו לי לא להתלהב ממנו וכרגע לא להחזיק ממנו והלוואי שהוא יהיה תגלית העונה.
3.אייל שן= שעזב אותנו ידע ללכלך עלינו ועכשיו הוא חוזר כמו כלב אלינו והוא יבין שאני באופן אישי לא סולח לו כל כך מהר.
4.בלם בריזלאי= אין לי מה לומר לא מכיר אותו.
שיחרורים:
1.אופיר חיים= לפי דעתי ותגידו שאני משוחד ואני הכל,אבל לשחרר את אופיר זה טעות חמורה,אפילו בגילו הוא יותר טוב מהרבה שחקנים ומה שבטוח שהוא הווינר הכי גדול שהיה פה.
יש לו הרבה מניות בשערים של אוהד קדוסי ובלעדיו אוהד קדוסי היה אכזבת העונה ולא מלך שערים,הגיע הזמן שבמועדון ייתנו כבוד לשחקנים כמו אופיר.
2.דודי פדלון= מגן שמאלי מעולה מכיוון שבראש ובראשונה הוא מגן ולא קשר,נכון שהוא לא עולה למעלה כמעט אבל מישהו שאל למה הוא לא עולה?
אולי הקשר השמאלי שאמור לעזור לו לא יורד אז פדלון צריך לשמור בחלק ההגנתי לא?
אולי הוא קיבל הוראה מהמאמן לא לעלות?
אולי הוא לא התקפי ובגלל זה הוא מגן ולא קשר?
אני רוצה לקוות שגיא יודע מה שהוא עושה אבל לא נראה לי שהוא יודע.
ו
עכשיו תבואו ותגידו לי שדי כבר להתערב בהחלטות מאמן ואתם צודקים כי אנחנו לא מתערבים בשיקול של מאמן.
אבל אנחנו גם יותר מדי בצד כך לפחות אני חושב ואני לא מתכוון להתווכח אם אף אחד אם צריך לעשות משהו או לא.
נתחיל מהחתמות של המאמן:
1.קאלה= בחירה מצוינת ואחלה שוער שאני מקווה שתיהיה לו חוליית הגנה חזקה לליגת העל.
2.ארז מסיקה= תעלומה,הבחור לא שיחק כדורגל כמעט שנתיים אז תרשו לי לא להתלהב ממנו וכרגע לא להחזיק ממנו והלוואי שהוא יהיה תגלית העונה.
3.אייל שן= שעזב אותנו ידע ללכלך עלינו ועכשיו הוא חוזר כמו כלב אלינו והוא יבין שאני באופן אישי לא סולח לו כל כך מהר.
שיחרורים:
1.אופיר חיים= לפי דעתי ותגידו שאני משוחד ואני הכל,אבל לשחרר את אופיר זה טעות חמורה,אפילו בגילו הוא יותר טוב מהרבה שחקנים ומה שבטוח שהוא הווינר הכי גדול שהיה פה.
יש לו הרבה מניות בשערים של אוהד קדוסי ובלעדיו אוהד קדוסי היה אכזבת העונה ולא מלך שערים,הגיע הזמן שבמועדון ייתנו כבוד לשחקנים כמו אופיר.
2.דודי פדלון= מגן שמאלי מעולה מכיוון שבראש ובראשונה הוא מגן ולא קשר,נכון שהוא לא עולה למעלה כמעט אבל מישהו שאל למה הוא לא עולה?
ו

אני חושב שהאחרון היה שמעון ביטון.משה אוחיון כתב: אני חושב שבנוגע לסוגיית פדלון באמת שאנחנו צריכים לחכות ולראות מה יקרה בעתיד.
האם נראה כאן את גפני? אולי מגן שמאלי בעל שם (מגרשוילי, דדי בן דיין)? אולי שחקן זר? אולי אל-סנע?
רק הצעדים שיעשו בהמשך יגידו האם ההחלטה תתברר כמוצלחת או לא.
בנוגע לאל סנע, אני מנסה להיזכר מתי בפעם האחרונה גדל לנו במחלקת הנוער מגן שמאלי לקבוצה הבוגרת. אפילו בתקופה של ברדה, כשהקבוצה הייתה מוצפת בשחקני בית (אסי, סתיו, רמי, אלול, יפרח, חליבה, ובונפלד) אני לא זוכר אחד כזה. נראה לי צריך לחזור אפילו יותר מעשור אחורה כדי למצוא אחד כזה...
בהתחלה הוא שיחק בתור חלוץ, אחר כך הוא עבר לקישור, בסוף הוא סיים את הקריירה בתור מגן שמאלי....זה דרך אגב המסלול של הרבה מגינים בארץ.
אני מאחל לדודי פדלון הרבה הצלחה בהמשך דרכו, להפועל באר שבע אני מאחל שנמצא לעמדה הזאת מחליף ראוי, אני בכל מקרה יתמולך במי שזה לא יהיה , הצלחתו היא הצלחת כולנו.
או סוף סוף דברי טעם. מסכים עם אריק, משה ורונן. הסבר.
א. לאור היכולת בשנה שעברה, הייתי מציע לו חוזה בכל מקרה. בוודאי שהרמה הממוצעת בליגת העל תהיה נמוכה מבשנים עברו.
ב. מצב המגנים בישראל לא טוב. באגף שמאל הוא פשוט רע. דודי ראוי גם ראוי לליגת העל לאור מצוקת המגנים השמאליים.
ג. גם אם יובא לכאן תותח על בעמדה, דודי יהיה מחליף למעלה מראוי.
ד. תגידו, לא נלמד כלום מהעונה הקודמת? לא מקפיאים/משחררים אף שחקן כאשר אין חלופה ראויה ביד. כאן השגיאה היא כפולה, שכן סוכנים ימתגו את המגנים שיוצעו גבוה, מתוך ידיעה שפשוט אין לנו מגנים שמאליים טבעיים בסגל. בלשון המעטה מדובר לעניות דעתי בצעד לא חכם.
א. לאור היכולת בשנה שעברה, הייתי מציע לו חוזה בכל מקרה. בוודאי שהרמה הממוצעת בליגת העל תהיה נמוכה מבשנים עברו.
ב. מצב המגנים בישראל לא טוב. באגף שמאל הוא פשוט רע. דודי ראוי גם ראוי לליגת העל לאור מצוקת המגנים השמאליים.
ד. תגידו, לא נלמד כלום מהעונה הקודמת? לא מקפיאים/משחררים אף שחקן כאשר אין חלופה ראויה ביד. כאן השגיאה היא כפולה, שכן סוכנים ימתגו את המגנים שיוצעו גבוה, מתוך ידיעה שפשוט אין לנו מגנים שמאליים טבעיים בסגל. בלשון המעטה מדובר לעניות דעתי בצעד לא חכם.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ארז ברוך השב, כיף לראות אותך שוב איתנו. אנחנו צריכים להיפגש ולדבר, אבל זה למקום אחר.ארז3333 כתב:או סוף סוף דברי טעם. מסכים עם אריק, משה ורונן. הסבר.
אני חושב שאולי מדובר בטעות של המערכת בנושא גיא עזורי. האם חיכה לגיא עזורי דוח מפורט של כל מערכי הקבוצה ושל כל שחקני הקבוצה כשהוא הגיע לקבוצה? האם לצד גיא עזורי עומד מישהו מהצוות המקצועי של שנה שעברה (אדם כמו אסי למשל, או חנן אזולאי) בזמן הקיץ הנוכחי בכל צעד וצעד בנוגע לשחקנים מהסגל של שנה שעברה? אני בטוח שאם היה דוח כזה, או אדם כזה, אביתר אילוז לא היה מוחתם לעונה נוספת כמגן ימני. אופיר חיים לא היה משוחרר. ויתכן שאולי יניב אלול היה מוצא את הדרך החוצה ולא זרקו למשל.
מהצד זה אכן נראה לפעמים כאילו גיא עזורי הגיע ללוח חלק והוא מקבל החלטות ללא מידע מוקדם מסוים. אם אכן כך הדבר, אני צופה שהטעויות של שנה שעברה (למשל בנוגע לעמדת המגן הימני) יחזרו גם השנה, וחבל שכך.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
גל סתם בשביל הקטע, המגן בצד ימין כמה בישולים ושערים עשה העונה? כמה חורים? לפחות דודי לא מתהדר במה שהוא לא יודע,
היה טוב בהגנה, בצד ימין היו הרבה מאוד חורים.
הזכרון של האוהדים פה זה משהו.
למה אתה אומר שאייל שן ליכלךרונן כהן כתב:על כל דבר אנחנו אומרים טעות אבל השאלה היא מה אנחנו בתור אוהדים צריכים לעשות?
נתחיל מהחתמות של המאמן:
שיחרורים:
ו
מה הוא אמר?
תאמין לי שאני לא סתם אומר,אני מחפש את הראיון איתו לאחר שעזב את באר שבע וברגע שאני ימצא אני יראה אותו לכולם.
בקצרה הוא ליכלך על הקבוצה ועל האוהדים ועל זה שהוא לא נהנה פה בכלל אבל הוא לא דיבר על זה שהוא עשה חוזה כפול בבאר שבע ובגללו הפחיתו לבאר שבע נקודת ליגה.
בקצרה הוא ליכלך על הקבוצה ועל האוהדים ועל זה שהוא לא נהנה פה בכלל אבל הוא לא דיבר על זה שהוא עשה חוזה כפול בבאר שבע ובגללו הפחיתו לבאר שבע נקודת ליגה.

sumsum כתב:גל סתם בשביל הקטע, המגן בצד ימין כמה בישולים ושערים עשה העונה? כמה חורים? לפחות דודי לא מתהדר במה שהוא לא יודע,
אמרתי משהו על מגן ימני? אם אתה שואל אותי לספסל במהירות, הייתי מביא את אסי משיח מגן ימני
אבל בנוגע לפדלון, שחקן חלש מאוד...
פדלון אולי לא הבינו אותך פה מספיק, אבל אני מאחל לך בהצלחה.
- מתי אדום עתיק
באמת מוזר. אביתר חלש ונשאר. פדלון הטוב הבריא והיציב מבין כל שחקני ההגנה שלנו בשנה שעברה. נכון יש לו חסר במשחק ההתקפה הגבהות וכו' אבל גם אם אם מביאים מגן שמאלי מצוין יכול היה לשמש כמחליף. ממילא רוצים שני שחקנים לכל עמדה. אם דיברו איתו על סכום נמוך יותר ולא הסכים זה משהו אחר.לפי הבנתי ארז מסיקה צריך להיות בקישור ולא מגן שמאלי.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
חברים לא הפנימו שכול מי שהיה שותף לעונה הבנונית מינוס. לא זכאי ולא ראוי ללבוש את חולצת המועדון.ארז3333 כתב:או סוף סוף דברי טעם. מסכים עם אריק, משה ורונן. הסבר.
העונה הזו הם שיחקו כך בליגה הלאומית אז תתעוררו חברים הם לא ראויים.
אריק משה רונן וארז תתעוררו מהסרט שאתם נמצאים בו.כול אחד בלי יוצא מן הכלל קיבל את השיחרור בזכות ולא בחסד.
כולם כולל כולם זוכר כול דקה וכול רגע שהם מילאו אותי בצפיות שהנה מגיע החיבור והנה נזכה לראות אותם משקעים בשבילנו.
אבל לצערי כול פעם התאכזבנו מחדש.והתסכול היה מנת יום השישי והשבת שלנו.
אז תודה לכולם שלום ולא להתראות.
הילאל (אל צנע) לא שיחק בעונה שעברה בשום קבוצה, גם לא בליגות הנמוכות.
רוב הסיכויים שבהחלט יחזור העונה לקבוצה, עזורי עוד ראה אותו בימי הנוער והורשם ע"י הילאל.
לגבי דודי, בעיניי מגן מצויין. שיהיה בהצלחה, אחלה בנאדם.
ואגב, מישל. אני לא מתכוונת להתווכח איתך על זה כי קצת קשה לדון עם מתפלל כמוך , אבל קצת לא במקום השורה האחרונה שלך.
מותר גם לא להסכים שם עם הכל, אתה לוקח את הסגידה צעד אחד קדימה.
רוב הסיכויים שבהחלט יחזור העונה לקבוצה, עזורי עוד ראה אותו בימי הנוער והורשם ע"י הילאל.
לגבי דודי, בעיניי מגן מצויין. שיהיה בהצלחה, אחלה בנאדם.
ואגב, מישל. אני לא מתכוונת להתווכח איתך על זה כי קצת קשה לדון עם מתפלל כמוך , אבל קצת לא במקום השורה האחרונה שלך.
מותר גם לא להסכים שם עם הכל, אתה לוקח את הסגידה צעד אחד קדימה.
נערך לאחרונה על ידי הילה חדד ב 22 יוני 2009, 21:25, נערך פעם 1 בסך הכל.

דודי בהחלט מגן מחליף ראוי בליגת העל.
חוצמזה, בהנחה שאי אפשר להחליף קבוצה שלמה בקיץ, הוא אולי האחרון שהיה צריך לשחרר.
חוצמזה, בהנחה שאי אפשר להחליף קבוצה שלמה בקיץ, הוא אולי האחרון שהיה צריך לשחרר.
מישל, ידידי, לא מסכים איתך חזק. כתיבתך לא מאוזנת ויש בה סתירות. אתה מצטייר לי מעט כיס מן של ההנהלה. עכשיו הסבר.
אחד הטופיקים שנהניתי לקרוא באינסברוק היה של אריק, בענין אלעד ואביתר. אם אכן כל שחרור הוא פגיעה בול, עקב היות המשוחרר שותף לדברים פחות חיוביים, איך ל ע ז א ז ל (!!!) אביתר שום דבר ויניב (הפייטן) אלול עדין בקבוצה? איך? איך? איך ינענדינק? סליחה על הסגנון, אבל "ריגשת" אותי ידידי המתולתל.
בכל מועדון המכבד את עצמו, אביתר שאיים להכות אוהדים היה מועף על טיל מהקבוצה. כן מישל, על טיל שיוט, עם כתובת באלבקורקי בלי כרטיס חזרה. וזה עוד מבלי להזכיר את המקצועיות הנמוכה להחריד בהגנה בצד ימין. כאן ידידי יש הסכמה מקיר לקיר, גם בקרב אוהבי הסורוקאים (כפי שמכנה אותם אריק) דודו, משה ואחרים ובקרב הציניקנים הגדולים כאריק וחבריו. אביתר לא צריך להיות כאן. נקודה.
אלול בכלל פייטן ולא בלם. מצטער מישל לא מבין אותך. יניב אלול אחראי על לפחות 8 גולים העונה עקב יכולת מ ז ע ז ע ת כבלם. ינענדינק.
לילה טוב!
אחד הטופיקים שנהניתי לקרוא באינסברוק היה של אריק, בענין אלעד ואביתר. אם אכן כל שחרור הוא פגיעה בול, עקב היות המשוחרר שותף לדברים פחות חיוביים, איך ל ע ז א ז ל (!!!) אביתר שום דבר ויניב (הפייטן) אלול עדין בקבוצה? איך? איך? איך ינענדינק? סליחה על הסגנון, אבל "ריגשת" אותי ידידי המתולתל.
בכל מועדון המכבד את עצמו, אביתר שאיים להכות אוהדים היה מועף על טיל מהקבוצה. כן מישל, על טיל שיוט, עם כתובת באלבקורקי בלי כרטיס חזרה. וזה עוד מבלי להזכיר את המקצועיות הנמוכה להחריד בהגנה בצד ימין. כאן ידידי יש הסכמה מקיר לקיר, גם בקרב אוהבי הסורוקאים (כפי שמכנה אותם אריק) דודו, משה ואחרים ובקרב הציניקנים הגדולים כאריק וחבריו. אביתר לא צריך להיות כאן. נקודה.
אלול בכלל פייטן ולא בלם. מצטער מישל לא מבין אותך. יניב אלול אחראי על לפחות 8 גולים העונה עקב יכולת מ ז ע ז ע ת כבלם. ינענדינק.
לילה טוב!
שוב סיסמאות ריקות מתוכן. יש לא מעט שחקנים שהיו שותפים לעונה "הבינונית" וראויים ללבוש אתהסניגור האדום כתב: חברים לא הפנימו שכול מי שהיה שותף לעונה הבנונית מינוס. לא זכאי ולא ראוי ללבוש את חולצת המועדון.
העונה הזו הם שיחקו כך בליגה הלאומית אז תתעוררו חברים הם לא ראויים.
אריק משה רונן וארז תתעוררו מהסרט שאתם נמצאים בו.כול אחד בלי יוצא מן הכלל קיבל את השיחרור בזכות ולא בחסד.
כולם כולל כולם זוכר כול דקה וכול רגע שהם מילאו אותי בצפיות שהנה מגיע החיבור והנה נזכה לראות אותם משקעים בשבילנו.
אבל לצערי כול פעם התאכזבנו מחדש.והתסכול היה מנת יום השישי והשבת שלנו.
אז תודה לכולם שלום ולא להתראות.
חולצת המועדון (מליקסון,קדוסי,דנדי,כבדה ועוד). אם מדברים על שחקנים שלא ראויים ללבוש את
חולצת המועדון אפשר לעשות סיפתח עם אילוז ואלול שנשארים במועדון כתוצאה מאפליה מתקנת
עקב היותם סורוקאים.דודי פדלון ראוי ללבוש את המדים האדומים הרבה לפני 2 הליצנים שציינתי
ולפני עוד מספר שחקנים. השחרור של סבג וזרקו מוצדק.
בינתיים מי שחי בסרט זה אתה שמנסה בכוח לפלס לסגל שחקנים מקומיים לא ראויים ובעיקר לא
מחוייבים (למשל אילוז)שלא כמו דודי פדלון שאת עבודתו כמגן עשה מצוין, היה מחויב ונתן את הנשמה
בכל משחק ומשחק. בניגוד לליצן בצד השני שחש לעיתים דני אלבס (מס' 14) דודי היה מודע למגבלות שלו
ולא ניסה לעשות דברים שהוא לא מסוגל, אז לפני שמשחררים אותו הרשימה עוד ארוכה.