מח' 22 : מ.ס אשדוד - הפועל ב"ש, 8.2, שבת, 19:30, אשדוד
Re: מח' 22 : מ.ס אשדוד - הפועל ב"ש, 8.2, שבת, 19:30, אשדוד
יותר חשוב לי לראות שינוי גישה.
עבר זמן מאז, אבל חיפה למשל פירקה את אשדוד דרך האמצע בסגנון שיכול להתאים לנו שאנחנו עם 3 בלמים.
אשדוד היא לא קבוצה מתבנקרת, אחת שאוהבת לשחק ונוטה להתפזר.
חיפה נתנה לה לצאת ולשחק, בכל חטיפה העברת כדור מהירה לסבע - דוד יצרה שם מהלך שיש להם הרבה שטח ומקום לרוץ ולשחק בו.
וזה שינוי כיוון שהייתי רוצה לראות אצלנו. לא 10 מסירות בין הבלמים ולתת ליריב נצח להתארגן מאחור, אלא חוטפים ויוצאים מהר קדימה. במיוחד במשחק כזה שהיריב די מזמין את זה.
ביטון בעיניי חייב לשחק במרכז ולא שוב רגל על הקו. אני רוצה לידו גם את גריטה + שחקן מהיר שנע לעומק.
הייתי גם רוצה לפתוח עם גאנח, אבל זה אומר לוותר על אליאל ואני לא בטוח שזה דבר נכון לעשות.
התלבטות נוספת זה הקווים. אני לא אוהב שם את לופז כשהוא משחק ללא גאנח, הורג לנו את כל אגף שמאל, ואני לא הכי סומך על סטויאנוב שישחק על עזו.
אולי הייתי מפתיע ועולה עם סטויאנוב בשמאל ואחמד בימין. ככה גם אפשר לקבל לפחות אחד מהם גבוה עם אפשרות לתנועה לעומק וגם לא לוותר על אליאל על אף המשחק הפחות טוב שלו מול ריינה.
דבר אחרון חשוב - ונטורה חייב לקבל צהוב.
עבר זמן מאז, אבל חיפה למשל פירקה את אשדוד דרך האמצע בסגנון שיכול להתאים לנו שאנחנו עם 3 בלמים.
חיפה נתנה לה לצאת ולשחק, בכל חטיפה העברת כדור מהירה לסבע - דוד יצרה שם מהלך שיש להם הרבה שטח ומקום לרוץ ולשחק בו.
וזה שינוי כיוון שהייתי רוצה לראות אצלנו. לא 10 מסירות בין הבלמים ולתת ליריב נצח להתארגן מאחור, אלא חוטפים ויוצאים מהר קדימה. במיוחד במשחק כזה שהיריב די מזמין את זה.
ביטון בעיניי חייב לשחק במרכז ולא שוב רגל על הקו. אני רוצה לידו גם את גריטה + שחקן מהיר שנע לעומק.
הייתי גם רוצה לפתוח עם גאנח, אבל זה אומר לוותר על אליאל ואני לא בטוח שזה דבר נכון לעשות.
התלבטות נוספת זה הקווים. אני לא אוהב שם את לופז כשהוא משחק ללא גאנח, הורג לנו את כל אגף שמאל, ואני לא הכי סומך על סטויאנוב שישחק על עזו.
אולי הייתי מפתיע ועולה עם סטויאנוב בשמאל ואחמד בימין. ככה גם אפשר לקבל לפחות אחד מהם גבוה עם אפשרות לתנועה לעומק וגם לא לוותר על אליאל על אף המשחק הפחות טוב שלו מול ריינה.
גם ויטור בסכנת צהוביםyossi כתב: ↑06 פברואר 2025, 07:33יותר חשוב לי לראות שינוי גישה.
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]

פשוט זה לא ההגדרה לפיל לבן
בכל מקרה, אני בטוח שהאצטדיון באשדוד יארח עוד משחקים במהלך העונה מלבד המשחקים של האשדודיות. רדיוסים וכדו'.
וגם עוד אצטדיון חדש שיהיה כיף לאוהדים בארץ להגיע אליו ולראות כדורגל.
המשחק בסיבוב הקודם היה החלש ביותר של ונטורה, שראה את אנדזיי מתגבר עליו כמה פעמים.
מקווה שיבוא חם
מקווה שיבוא חם
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
נו אז? זה מצדיק הוצאה של כמעט חצי מיליארד?! עלות מול תועלת...
תודה רבה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
כמובן שמצדיק.אורי אדום בנשמה כתב: ↑07 פברואר 2025, 02:18נו אז? זה מצדיק הוצאה של כמעט חצי מיליארד?! עלות מול תועלת...
אז לבנות אצטדיון קטן של 8,000 מקומות העיקר שיהיה חדש?
עיריית אשדוד תוכל לארח משחקים של קבוצות אחרות(גדולות) ולעשות כסף.
ולא רק כדורגל. הופעות וכו'.
מה קורה עם הכרטיסים? לא תהיה עוד הקצאה?
- simply--red
- Title: CrazyRed
הוא היה תקופה האצטדיון המפחיד והביתי בארץ, תחשוב איזה עוצמתי יותר יכל להיות
טרנר שמכיל 20-22K זה סדר הגודל שמתאים לקבוצה שלנו
זה גם יכול להיות בוסט כלכלי לאלונה
יותר מנויים, יותר כרטיסים
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
עם 22 אתה באצטדיון חצי ריק 50% מהזמן, דכאוןsimply--red כתב: ↑07 פברואר 2025, 10:08הוא היה תקופה האצטדיון המפחיד והביתי בארץ, תחשוב איזה עוצמתי יותר יכל להיות
טרנר שמכיל 20-22K זה סדר הגודל שמתאים לקבוצה שלנו
זה גם יכול להיות בוסט כלכלי לאלונה
יותר מנויים, יותר כרטיסים
מבאס את האווירה
מדברים הרבה על פוטנציאל ועוד סיסמאות
בפועל לא מצליחים לעשות סולד אאוט באצטדיון של 16 (נטו 14000)
כשמובילים את הליגה ומשחקים כדורגל יפה
רץ ברשת שפונק צפוי לפתוח מחר
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
לפחות את המנויים תמכור וההכנסה תגדל
אבל זה כבר מגיל מתחת לגשר היינו בדיון הזה
- Melikson24
- Title: CrazyRed
הספקתי לקנות, הבנתי שכבר הספיק להיגמר.
או שאוהדי אשדוד התעוררו או שלא ברור למה הם פתאום מתקמצנים עם ההקצאות. היו משחקים שהם נתנו 80-90 אחוז מהכרטיסים ליריבה.
או שאוהדי אשדוד התעוררו או שלא ברור למה הם פתאום מתקמצנים עם ההקצאות. היו משחקים שהם נתנו 80-90 אחוז מהכרטיסים ליריבה.