אליאל פרץ
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: אליאל פרץ
אין לקבוצה שלו בקפריסין פורום אוהדים שניתן לדעת מה חשבו עליו ובאיזה תפקיד שיחק? או אפילו לקבוצה ששיחק בה באוסטריה?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
שחקן שבעיקר עומד ומשחק בהליכה
- Melikson24
- Title: CrazyRed
בעונה הראשונה באוסטריה שיחק במגוון תפקידים בחלק ההתקפי. חלוץ, קשר שמאלי, מתחת לחלוץ.Sir Alex Ferguson כתב: ↑17 יולי 2024, 12:00אין לקבוצה שלו בקפריסין פורום אוהדים שניתן לדעת מה חשבו עליו ובאיזה תפקיד שיחק? או אפילו לקבוצה ששיחק בה באוסטריה?
בעונה השניה שיחק בעיקר באמצע. 27 משחקים כקשר. היו עוד כמה הופעות כקשר התקפי, שמאלי וחלוץ שני, אפילו פתח כקשר אחורי פעם אחת.
בקפריסין שיחק בעיקר '10'. 15 הופעות בעמדה.
4 פעמים פתח באמצע ופעם אחת כקשר שמאלי.
מעניין האם קוז׳וק מייעד אותו לרשת את שמיר או את אימראן.
בשני המקרים אני בספק אם זה יספיק להרכב ראשון.
במידה ומיועד להחליף את שמיר אני תוהה האם הוא מספיק טוב כדי לתפקד כ-50 50, אנחנו יודעים שעבודת הגנה ותנודתיות רבה על המגרש אלו לא הצדדים החזקים שלו.
במידה ומיועד לעמדת ה-10 אני חושב שזה די קונצנזוס שהיה צריך להגיע לשם זר שבמידה מסויימת יהיה אפילו הגו טו גאי שלנו והאחד שיידע לייצר מצב ממשי מכלום. גם לשם אני בספק אם פרץ מספיק.
אחלה רכש לרוטציה, בגילו ובמחיר הנוכחי ההימור עליו גם מאוד לגיטימי לאור עונות טובות יחסית שרשם בארץ ומעבר לים, לקרוא לו רכש בכיר? לא הייתי אומר.
בכל אופן שיהיה בהצלחה!
בשני המקרים אני בספק אם זה יספיק להרכב ראשון.
במידה ומיועד להחליף את שמיר אני תוהה האם הוא מספיק טוב כדי לתפקד כ-50 50, אנחנו יודעים שעבודת הגנה ותנודתיות רבה על המגרש אלו לא הצדדים החזקים שלו.
במידה ומיועד לעמדת ה-10 אני חושב שזה די קונצנזוס שהיה צריך להגיע לשם זר שבמידה מסויימת יהיה אפילו הגו טו גאי שלנו והאחד שיידע לייצר מצב ממשי מכלום. גם לשם אני בספק אם פרץ מספיק.
אחלה רכש לרוטציה, בגילו ובמחיר הנוכחי ההימור עליו גם מאוד לגיטימי לאור עונות טובות יחסית שרשם בארץ ומעבר לים, לקרוא לו רכש בכיר? לא הייתי אומר.
בכל אופן שיהיה בהצלחה!
אני זוכר שהרבה פה ריירו על אליאל פרץ ואילון אלמוג כאשר פרצו מנוער לבוגרים במכבי.
זהו, עכשיו הם איתנו!
בכל אופן, בהצלחה לאליאל , עכשיו הוא משלנו. בהצלחה לו ולנו!!!
זהו, עכשיו הם איתנו!
בכל אופן, בהצלחה לאליאל , עכשיו הוא משלנו. בהצלחה לו ולנו!!!
שנה שעברה היה חסר לנו מאוד שחקן בפרופיל שלו. יוספי כן בשנת חוזה ואי אפשר לדעת מה יהיה איתו בעתיד. מקווה בשבילנו ובשבילו שיצליח לרשת את גורדנה בעמדת 8 וינהל לנו את הקישור.
שיהיה בהצלחה!
שיהיה בהצלחה!
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
ברוך הבא לבאר שבע.
מאוד אהבתי את המחצית הראשונה שלו. אם ימשיך לשחק בקצב כזה הוא יהיה שחקן ליגה טוב מאוד.
מאוד אהבתי את המחצית הראשונה שלו. אם ימשיך לשחק בקצב כזה הוא יהיה שחקן ליגה טוב מאוד.
הקדמת אותי.
אחלה הופעה, הפתיע אותי לטובה.
הוא עוד ישמש אותנו העונה.
אחלה הופעה, הפתיע אותי לטובה.
הוא עוד ישמש אותנו העונה.
הפתיע אותי מאוד
אם ימשיך ככה אז יהיה לנו אחלה קישור
אם ימשיך ככה אז יהיה לנו אחלה קישור
הניע כדור בדיוק כמו שצריך
אחלה הופעה
אחלה הופעה
כאמור ממש לא מיותר.
בהחלט הסיר היום הרבה חלודה והיה נראה טוב, אהבתי את ההנעת כדור שלו ואת כניסה למאבקים, מה שבטוח תהיה תחרות טובה על עמדות הקישור העונה אחרי שנים שלא הייתה כזו.
בהחלט הסיר היום הרבה חלודה והיה נראה טוב, אהבתי את ההנעת כדור שלו ואת כניסה למאבקים, מה שבטוח תהיה תחרות טובה על עמדות הקישור העונה אחרי שנים שלא הייתה כזו.