מבין שספורי לא בתוכניות אצלך?oranu כתב: ↑07 ספטמבר 2022, 02:13אתה צודק ולכן צריכים לבנות את הסגל בהתאם.
להביא זר אכזר לאמצע במקום מרטינש, מקום נוסף של זר לנצל לעמדת מגן ימין, להחליף אנסה בזר לכנף שמאל, ולשפר את האיכות בספסל (בעיקר מגן שמאלי).
אם נתחיל מעכשיו נוכל להגיע לקיץ אחרי שהבאנו מגן ימני וזר אכזר לאמצע/ כנף ונהיה במרחק בינגו אחד בזר לאמצע/כנף להעמדת סגל שיוכל לרוץ עד הסוף.
כמובן שיצטרכו לשמר ולשפר תוך כדי תנועה אבל אני לגמרי אחיה עם סגל כזה בתחילת עונה הבאה:
גלזר (הרוש)
לופס (מחליף סביר), ויטור (טיבי), אלחמיד (אבו עביד), זר (דדיה).
באריירו (אליאס, מדמון), שמיר (גורדנה/תואם גורדנה), זר אכזר (מיכה).
שפי (סטויאנוב/תואם סטויאנוב), סלמאני/חלוץ זר אחר (חמד, שכטר/תואם שכטר), זר כנף שמאל (חטואל).
תוך כדי התקדמות אולי ייפתחו אופציות לישראלים איכותיים ו/או זרים עם פוטנציאל ו/או מושאלים שיתבשלו טוב.
מבחינתי משחרר קלטינס, אנסה, יחזקאל ומרענן לרוטציה בשחקנים נוספים.
אם לא נתחיל לכוון לשם עכשיו לא נהיה שם בעונה הבאה.
אוסטריה וינה- הפועל באר שבע, חמישי, 19:45, ג'נרלי ארנה
Re: אוסטריה וינה- הפועל באר שבע, חמישי, 19:45, ג'נרלי ארנה
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
- ForeverRed
מה שכתבת למעלה מדויק להפליא.oranu כתב: ↑07 ספטמבר 2022, 02:15היא עושה את זה עם עלי מוחמד ונטע לביא/אבו פאני לידו.
והוא לא תמיד פתח בהרכב היו הרבה משחקים באליפות הראשונה שלהם עד שלביא נפצע שפתחו לביא מוחמד ואבו פאני ושרי על הספסל או באגף כשאצילי/חזיזה היו פצועים/מושהים.
תפגע בזר אחד לאמצע ברמת המוחמד/שרי ואז גם אתה תוכל לשחק ככה ולזוז בין מערכים ותישאר דומיננטי.
שרי היום הוא המליקסון שלהם, ברומטר במשחק ההתקפי כשמאחוריו מוחמד שהוא הברומטר בקישור, זה שני שחקנים שהם גיים ציינגרס.
ספורי ומיכה זה לא זה ולא מספיק ולכן אני מסכים איתך שחסרים 2-3 כאלה וזה מה שצריך להביא - 2 זרים אחד בינגו בהתקפה ואחד בינגו באמצע (אם היית שואל אותי הייתי מתאבד על טומאסי להתקפה ולאמצע מביא מבחוץ שחקן מוכח).
אם לא יתחילו כבר היום, אנחנו נשמע בקיץ הבא ש"אי אפשר להספיק הכל בחלון אחד". גרירת הרגליים הזו עולה בזמן יקר.
כדי באמת להיות שם חייבים להתחיל לעבוד כבר עכשיו על שני זרים משדרגים. בינואר קשה מאוד למצוא כאלה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אורגינל אתה עוד מסתכל על המקום הראשון?

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
באר שבע אגרסיבית בצורה קיצונית........המאמן של וינה
דיברו עם חיפה?
דיברו עם חיפה?
תמיד . גם אם כולם לא מאמינים שזה אפשרי .
ראה דוגמא עונת 21/22 .
אבל זה לא העניין - ההייפ שהתקשורת תעשה אם זה יקרה יפרק לנו את רוח האוהדים .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
אני מקווה שהלחץ הפסיכולוגי של האוסטרים לא ישפיע על השופטים
"באר שבע קבוצה אלימה"
אנחנו חייבים להיזהר
אם ברדה התלונן על השופטים בישראל שלא נותנרים לנו כבוד, אז בחו"ל בכלל אין מה לדבר על כבוד
"באר שבע קבוצה אלימה"
אנחנו חייבים להיזהר
אם ברדה התלונן על השופטים בישראל שלא נותנרים לנו כבוד, אז בחו"ל בכלל אין מה לדבר על כבוד
מסכיםForeverRed כתב: ↑07 ספטמבר 2022, 08:47מה שכתבת למעלה מדויק להפליא.
אם לא יתחילו כבר היום, אנחנו נשמע בקיץ הבא ש"אי אפשר להספיק הכל בחלון אחד". גרירת הרגליים הזו עולה בזמן יקר.
כדי באמת להיות שם חייבים להתחיל לעבוד כבר עכשיו על שני זרים משדרגים. בינואר קשה מאוד למצוא כאלה.
חחחחח ברח לי אבל בגדול אם כדי להביא 2 זרים בעלות גבוהה נצטרך למכור אותו אני בעד.
שחקן מצוין שלא מתאים להוביל קבוצה שרצה לאליפות ואפשר לקבל עליו אחלה אקזיט.
אם יישאר אז אך ורק באחת מ 3 העמדות בהתקפה ברוטציה.
שלישייה חזקה באמצע כשלעיתים ובמשחקים מסוימים אפשר לפתוח עם קשר בסגנון מליקסון/שרי בעמדה של ה 10.
אחרת זה לא יעבוד ולא נראה מה שרוצים לראות
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
עונת אשתקד לא דוגמא.
העונה, להבדיל מאשתקד, מכבי ת''א תרוץ חזק ואנחנו לא צפויים לעשות קולות של סו קולד מאבק אליפות.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
זה בדיוק הנזק שמכבי חיפה , המועדון הבזוי והבכיין הזה , עושים לנו .
מפיצים ידיעות כוזבות בכל מקום אפשרי שעושות לנו נזק . שאלוהים ישלם להם על זה . בארץ אליניב נלחם בזה לבד לצערי . באירופה יש אירופאים תמימים שמוזנים מהתקשורת הבזויה בארץ . זה גם מה שהביא אותנו לשחק נגד לוגאנו בנתניה .
מכבי חיפה - הנפילה שלכם בסוף תהיה כואבת ואני הראשון שיהיה שם לצחוק עליכם

כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
מצד שני אם כל הסקאוטינג שלהם מתבסס על גוגל טרנסלייט של אתרי ספורט בארץ אנחנו במצב טוב
מזמן לא הייתי בתחושה רעה כמו היום.
מקווה שאתבדה.
מקווה שאתבדה.