מיני מנויים לפלייאוף
Re: מיני מנויים לפלייאוף
אפילו אוהדי חיפה הכי אופטימיים לא האמינו שזה הולך להיות כזה אקזיט.
אני מקווה שהמועדון לא יחרבן עלינו שוב ונראה חיפאים עוברים לנו בפנים לצפוני.
קשה לי להאמין שיוציאו אוהדים שלהם, מעריך שיהיו 3 אלף חיפאים לפחות בטרנר.
מביך,עצוב ותעודת עניות למועדון ולקהל.
קשה לי להאמין שיוציאו אוהדים שלהם, מעריך שיהיו 3 אלף חיפאים לפחות בטרנר.
מביך,עצוב ותעודת עניות למועדון ולקהל.
זה תלוי רק באוהדים שלנו. אם לא ימכרו לאוהדי חיפה כמו שרמוטות אז אף אחד לא יעבור לצפוני.
וסרמיליה וכו' חייבים להתחיל קמפיין בנוגע לזה.
יש אוהדים שהם לא אוהדים והם ימכרו, כמו שחיפה מכרו לנו בעונת האליפות הראשונה וכמו שמכבי מכרו לנו.
המועדון צריך לאכוף את זה ולמנוע מאוהדי היריבות לצחוק לנו בפנים
המועדון צריך לאכוף את זה ולמנוע מאוהדי היריבות לצחוק לנו בפנים
זה כבר הצד של המועדון בסיפור.
לשלול מנויים למי שימכור לאוהדי מכבי חיפה.
לשלול מנויים למי שימכור לאוהדי מכבי חיפה.
לפני השלילה ,להעיף אוהדי חיפה מטרנר.
זה לא קרה בוסרמיל מוח מכבי תל אביב פעמיים , זה לא קרה נגד חיפה שנה שעברה והשנה וזה לא יקרה גם השבת.
זה לא קרה בוסרמיל מוח מכבי תל אביב פעמיים , זה לא קרה נגד חיפה שנה שעברה והשנה וזה לא יקרה גם השבת.
אוהדי הפועל בש הם אוהדי מצב רוח,שהקבוצה רצה כולם בוכים למה אין כרטיסים,שהיא קצת מג׳עג׳ת כולם נשארים בבית.
זה נכון שזה קיים בכל קבוצה אבל דווקא במועדון שנקרא גדול עם קהל רב זה אמור להיות מינורי ואצלנו זה יחסית גדול.
כל אוהד שימכור את המנוי שלו למשחק הזה הוא בגדר פושע,בוגדני ותבחרו אתם את המילים.
מעבר לעניין הכרטיסים יש כאן הזדמנות בפעם האחרונה העונה למלא את טרנר ולהודות לקבוצה.
להודות לה על עונה שאף אחד לא ציפה ממנה להיות בכלל פקטור למאבק,להודות לה על עונה שהיו בה המון התעלויות שלא ציפינו להם ולהגיד לשחקנים ולאלונה אנחנו מאחוריכם.
מעבר לזה יש כאן עניין של כבוד של מועדון שמונח על הכף וצריך לעשות הכל שהיריבה שאיתה התמודדנו במשך כל העונה לא תגיע לכאן לחגיגות אין משפיל מזה.
זה נכון שזה קיים בכל קבוצה אבל דווקא במועדון שנקרא גדול עם קהל רב זה אמור להיות מינורי ואצלנו זה יחסית גדול.
כל אוהד שימכור את המנוי שלו למשחק הזה הוא בגדר פושע,בוגדני ותבחרו אתם את המילים.
מעבר לעניין הכרטיסים יש כאן הזדמנות בפעם האחרונה העונה למלא את טרנר ולהודות לקבוצה.
להודות לה על עונה שאף אחד לא ציפה ממנה להיות בכלל פקטור למאבק,להודות לה על עונה שהיו בה המון התעלויות שלא ציפינו להם ולהגיד לשחקנים ולאלונה אנחנו מאחוריכם.
מעבר לזה יש כאן עניין של כבוד של מועדון שמונח על הכף וצריך לעשות הכל שהיריבה שאיתה התמודדנו במשך כל העונה לא תגיע לכאן לחגיגות אין משפיל מזה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לפעמים נדמה לי שאולי אני מיושן או פאתטי. שמח שלא רק אני חושב ככה.Red Tiger כתב: ↑02 מאי 2022, 10:17אוהדי הפועל בש הם אוהדי מצב רוח,שהקבוצה רצה כולם בוכים למה אין כרטיסים,שהיא קצת מג׳עג׳ת כולם נשארים בבית.
לא פוחד מהחגיגות שלהם, רק חשוב לתת פייט על המגרש וביציעים!!!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כרגע לא נפתחה מכירה לצפוני ולפי שפע שאר היציעים (דרומי, מזרחי ומערבי) סולד אואט.