אלונה נכנסת לפוליטיקה
Re: אלונה לכנסת?
היא שכנה של איילת שקד
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
שום דבר טוב לא יכול לצמוח מזה.
אם יש בעיה של ניגוד עניינים, אז לפי אותו עקרון, אולי גם יש בעייה להכניס את היד לכיס?
אם יש בעיה של ניגוד עניינים, אז לפי אותו עקרון, אולי גם יש בעייה להכניס את היד לכיס?
אין שום סיכוי שהיא תוותר על מפעל החיים שלה.yanivnew91 כתב: מנקודת המבט שלי כמובן שבטווח הקצר ולאור המצב שלנו עכשיו, מינוי של אנשי מקצוע(אליניב?) יכול להיות צעד מעולה אבל מבחינת הסבלנות לכשלונות העניין הוא שונה.
אתה רואה את אלונה סבלנית לכשלונות של אחרים ש"משחקים" לה בכסף כמו שהיא הייתה סבלנית לכשלונות שלה עד לעונת האליפות הראשונה?
יהיו שינויים זה בטוח,אבל לא תהיה שום הרמת ידיים או מצב שבו אלונה לא שואפת לטופ.
היום במסיבת עיתונאים היא גם תרגיע את כולם,תהיה בטוח.
זה מלכ"ר,היא יכולה לעשות מה שבא לה,היא לא מתפרנסת מזה,היא תורמת.gooner כתב:שום דבר טוב לא יכול לצמוח מזה.
טביב פנוי
אם היא מקבלת את תיק הספורט הולכת להיות רעידת אדמה
רק שהערבים לא יעשו מרד בקבוצה עכשיו.
נראה לי יחרימו אותה.
נראה לי יחרימו אותה.
כמה הם מקבלים בסקרים בכלל מתחת ל10 לא?
סתם מפלגת היורים בנגמ"ש אלה.galaaa כתב:כמה הם מקבלים בסקרים בכלל מתחת ל10 לא?
לא מבין אותה.
הייתה הולכת לליכוד,מקבלת מקום גבוה והיידה.
היא יכולה למצוא את עצמה גם באופוזיציהאדום זקן כתב: סתם מפלגת היורים בנגמ"ש אלה.
לא מבין אותה.
הייתה הולכת לליכוד,מקבלת מקום גבוה והיידה.
עם ביבי בראש ובלי אבל לא נגרר לדיון פוליטי.
אחח.. איזה חדשות לא רצויות.
- ForeverRed
בשלב ראשוני לא צריך להיות חשש.
הדאגה היא לגבי ההמשך.
עד היום הפועל באר שבע הייתה עיסוקה העיקרי של אלונה ולא הייתה סכנה שתקום ותלך פתאום.
מרגע שתקבל תפקיד משמעותי בכנסת, סדרי העדיפויות משתנים ומה שנראה לא סביר לפני מספר שנים יכול להפוך לריאלי.
אי אפשר לדעת מה ההשלכות העתידיות של המהלך הזה.
לא רואה שום טוב שיכול לצמוח ממנו.
הדאגה היא לגבי ההמשך.
עד היום הפועל באר שבע הייתה עיסוקה העיקרי של אלונה ולא הייתה סכנה שתקום ותלך פתאום.
מרגע שתקבל תפקיד משמעותי בכנסת, סדרי העדיפויות משתנים ומה שנראה לא סביר לפני מספר שנים יכול להפוך לריאלי.
אי אפשר לדעת מה ההשלכות העתידיות של המהלך הזה.
לא רואה שום טוב שיכול לצמוח ממנו.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
לא מאמין שהיא תעזוב כל כך מהר כי הרי בפוליטיקה היא יכולה כל יום למצוא את עצמה בחוץ לא רואה אותה מוותרת על הבייבי שלה. כמובן שזה שלא יהיה עיסוק המרכזי שלה זה בעייתי אבל בצד החיובי אני מקווה שהיא תמנה איש מקצוע שימלא את מקומה ובהיבט הנוסף שופטים/התאחדות וכל הצהבת ששולטת בעולם הכדורגל תתן לה קצת יותר כבוד ויחששו ממנה כי לא כיף להתעסק עם חבר כנסת שלא לדבר על שר
מעריך שבטווח הקצר לא יקרה משהו דרמטי , היא תכבד חוזים ותמנה מישהו/תרחיב סמכויות.
בטווח הארוך של שנה וחצי שנתיים אני כמעט בטוח שיכינו את הקבוצה להעברת בעלות, אלא אם
הפרק הפוליטי שלה יהיה קצר והיא תחליט לחזור.
בטווח הארוך של שנה וחצי שנתיים אני כמעט בטוח שיכינו את הקבוצה להעברת בעלות, אלא אם
הפרק הפוליטי שלה יהיה קצר והיא תחליט לחזור.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מסיבת העיתונאים תעסוק בעתיד המועדון.
*
מעיריית באר שבע נמסר:
״הנחיות העירייה ברורות שלא ייעשה שום שימוש או אמירה פוליטיים במתקנים עירוניים.
מבדיקה שערכנו מול הנהלת המועדון הובהר חד משמעית, כי לא ייעשה שום שימוש פוליטי במתקן ומסיבת העיתונאים לא תעסוק בנושאים פוליטיים.
מסיבת העיתונאים תעסוק אך ורק בעתיד המועדון.״
הפועל באר שבע בתגובה: "במסיבת העיתונאים שתתקיים היום בשעה 13:00 בטוטו טרנר, תתייחס אלונה רק לנושא הפועל ב"ש ולא לנושאים פוליטיים".
*
מעיריית באר שבע נמסר:
״הנחיות העירייה ברורות שלא ייעשה שום שימוש או אמירה פוליטיים במתקנים עירוניים.
מבדיקה שערכנו מול הנהלת המועדון הובהר חד משמעית, כי לא ייעשה שום שימוש פוליטי במתקן ומסיבת העיתונאים לא תעסוק בנושאים פוליטיים.
מסיבת העיתונאים תעסוק אך ורק בעתיד המועדון.״
הפועל באר שבע בתגובה: "במסיבת העיתונאים שתתקיים היום בשעה 13:00 בטוטו טרנר, תתייחס אלונה רק לנושא הפועל ב"ש ולא לנושאים פוליטיים".
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!