ההנהלה ועלילותיה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: ההנהלה ועלילותיה

שליחה על ידי bs war »

הראל כתב:לא ראיתי שסבע נלחם יותא מדי ועוזר להגנה יותר מדי מלבד איזה גליץ בסמי עוםר מול הפועל חיפה ועוד פה ושם.
שהוא היה בהרב עם מליקסון נייג'ל ושהר היה ברור לכולם כמה ארבעתם לא עוזרים להגננה במיוחד, נכון אי אפשר להגיד שרק דיע סבע אשם פה אבל גם לא ראיתי ממנו תרומה התקפית קבוצתית יותר מדי.

להבדיל מאלונה אייל סגל פעיל הפייסבוק בקבוצות של נתניה ואמר להם במפורש שהעדיף למכור את דיע בתחילת העונה מאשר בינואר ואז להתחיל לחפש לו מחליף ולגרום לקבוצה בעיות.

מבחינתנו האקזיט היה מצויין, וזה שאין מאבק אליפות גורם לתמיכה במכירה של כמעט כל האוהדים שלנו.
אני מאוד מקווה שהמעבר שלו זה מה שכולם חושבים ולא מה שרן מנסה לחלחל לנו, ואנחנו יודעים מה רן שווה במה שהוא רושם.
לא נעים לי לפגוע בפרות קדושות, אבל לא הרגשתי העונה שדיא סבע מתאמץ פחות ממליקסון לדוגמה.
לא שאני בא בטענות למאור, רק רוצה לומר שאין שום ביסוס לטענה שדיא "שמר על הרגליים" או משהו בסגנון

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הראל כתב:לא ראיתי שסבע נלחם יותא מדי ועוזר להגנה יותר מדי מלבד איזה גליץ בסמי עוםר מול הפועל חיפה ועוד פה ושם.
שהוא היה בהרב עם מליקסון נייג'ל ושהר היה ברור לכולם כמה ארבעתם לא עוזרים להגננה במיוחד, נכון אי אפשר להגיד שרק דיע סבע אשם פה אבל גם לא ראיתי ממנו תרומה התקפית קבוצתית יותר מדי.

להבדיל מאלונה אייל סגל פעיל הפייסבוק בקבוצות של נתניה ואמר להם במפורש שהעדיף למכור את דיע בתחילת העונה מאשר בינואר ואז להתחיל לחפש לו מחליף ולגרום לקבוצה בעיות.

מבחינתנו האקזיט היה מצויין, וזה שאין מאבק אליפות גורם לתמיכה במכירה של כמעט כל האוהדים שלנו.
אני מאוד מקווה שהמעבר שלו זה מה שכולם חושבים ולא מה שרן מנסה לחלחל לנו, ואנחנו יודעים מה רן שווה במה שהוא רושם.
אייל סגל כתב במפורש שלא הייתה הצעה בקיץ אלא רק דיבורים והוא העדיף ציפור אחת ביד משתיים על העץ.
הוא הוסיף שאחד השיקולים היה לבנות כבר בקיץ ולא לקחת סיכון שדיא יקבל הצעה באמצע העונה.

נחשו מה? שחקנים טובים מעוררים התעניינות ונמצאים ב"סכנה" תמידית לקבל הצעות.
היום זה דיא ומחר זה מישהו אחר.

יש מספיק על מה להעביר ביקורת.
אל תחפשו איפה שלא צריך.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

גם הייתה כוונה גמורה לגזור קופון, עסקה מצוינת. גם אני הייתי הולך על זה בעיניים עצומות.
רווח של 3 מיליון יורו זה משהו שמועדון בסדר הגודל שלנו פשוט חייב לעצמו.
בטח אנחנו שעושים בוטנים על שחקנים שעוזבים וקנינו בכמה מיליונים טובים שחקנים שלא קרובים להצדיק את התמורה.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

לודוגורץ.
דוגמה לקבוצה שקונה שחקנים במטרה לעשות עליהם אקזיט. זה לא מונע מהם לקחת 5,000 אליפויות ברצף ולהשתתף כדרך קבע באירופה...

וואלה למרות כך מה שאתה אומר אני חושב הפוך, מותר לבעל הבית לזהות הזדמנות עסקית וללכת עליה, גם אם האוהדים חושבים שזה פגיעה מקצועית.

ו-וואלה יש פה גם את רצון השחקן... סתם משהו שולי

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

הגיון פשוט שסותר את כל התזה של רן...

סגל הוא אדם ואיש עסקים בכיר וכנראה לא סובל מחסרון במזומנים.
אם באוגוסט היו לו שתי חלופות: 5 מיליון בינואר או 2 מליון ביולי, במה היה בוחר????

במקרה הזה אני מאמין שברקע הייתה השאיפה של השחקן להתקדם, כמו השאיפה של אוחנה למשל או כמו של פרץ במכבי, אלונה לקחה סיכון, סיכון שסגל לא לקח. התוצאה היא נוקאאוט של הברקתים.

ושוב, מקווה שיעשה שימוש מושכל בכסף לרכש של חלוץ

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

מליקסון אומנם פרה קדושה אבל הוא רחוק מלשמור על הרגליים ונלחם הרבה וכן היו לו כמה וכמה משחקים שהוא היה חושך מצרים אבל הוא לא שמר על הרגליים .

הלוואי וניהיה כמו לודוגרץ (או שחטיור אפילו) , פשוט האקזיט שלהם זה שאין להם תחרות בליגה אז האקזיט שלהם הם עושים עם סקאוט מצויין שמביא להם את השחקנים ששיארו אצלהם שנתיים שלוש וימשיכו ליעד הבא תמורת 8-20 מיליון יורו .
תמונה

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

כמו שאנחנו לא נכנסים לארנק של אלונה כשהיא קונה במיטב כספה שחקנים כך צריך לקבל את המכירה שלהם.
היא לא אלי זינו אבל גם לא הנדיב הידוע בכינוי הברון רוטשילד.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

המצב גם ככה ולא משהו ופשוט חבל להוסיף עוד שמן למדורה עם כל הקונספירציות האלה.
שום סיכוי בעולם שהעסקה הזאת סגורה מהקיץ. סביר מאוד שהאופציה הזו הייתה על השולחן, אבל אם זה סגור נעול חתום כבר בקיץ, זה היה קורה בקו נתניה-גוואנז'ו ולא בקו נתניה-באר שבע-גוואנז'ו.
גם מהדברים של סגל אפשר להבין את זה.
סגל אמר שהוא מעדיף 100% וודאי מ150% אולי.
אפשר לשחק עד מחר באם היינו רצים אליפות אלונה מוכרת או לא.
סתם מיותר ובנוסף ההיסטוריה הלא רחוקה מוכיחה אחרת.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

maxkid22 כתב: כדי לבנות את הקבוצה שלו מחדש עוד בקיץ, ולא להגיע למצב שבאמצע ינואר הכוכב הכי גדול של הקבוצה שלך, שבנית סביבו את כל הקבוצה, עוזב
חחחח אז למה לעזאזל סגל לא חיכה לינואר ומכר אותו בפאקינג 5 מיליון יורו?????
יש בעיה אחת בכל התיאוריה ההזויה שלכם -
סגל לא מוכר לנו את סבע ב 2 מיליון גם אם אמא שלו משטחת על קבר רבי נחמן וצועקת כפרה כפרה כפרה תמכור את דיא בשביל הרבי.

הוא מחכה לינואר ומקבל עוד 3 מיליון יורו!!
אני חוזר על המספר- 3 מיליון יורו!

לא מכרו אתכם ולא נעליים ואתם בניתם פה תיאוריה הזויה לגבי אלונה.
ידעו שהייתה התעניינות וידעו שזה הימור ושיש סיכוי שהוא יעזוב בינואר וזה תלוי במשא ומתן אם יבשיל לעסקה או לא.

אם הכל היה סגור מראש במיליוןןןןן אחוז כמו שרשמו פה אז דיא לא נוחת מעולם בהפועל באר שבע כי כדי לסגור במיליוןןןןן אחוז עסקה לינואר לפני שקנינו אותו מנתניה היו צריכים לסגור את העסקה עם נחשו מי?
מכבי נתניה שבשורותיה נכלל דיא סבע.

מסכים לגבי האגואיזם שלו והרצון למספרים ולקלטת, רואים שתמיד המחשבה הייתה בראש שלו ושיחק בהתאם ובהחלט הייתה פה פגיעה.

אבל כל מי שמדבר על מהלך כלכלי נטו של אלונה מלכתחילה פשוט מדבר שטויות.
לקחה הימור מושכל, שמה הרבה מאוד כסף על סופרסטאר ישראלי וידעה שאו שהוא יימכר בינואר בסכום שלא מסרבים לו (ולא מסרבים לפאקינג 5 מיליון יואו) או שהוא יישאר בקבוצה והיא הייתה מוכנה לחיות עם עלות הרכישה והשכר שלו.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

ran כתב:כן אבל נראה שאין שום תכנית חלופית לסבע.
מנסים כבר שנתיים להחתים פה חלוץ ולא מצליחים.
אין זרים ספציפיים על הכוונת ואומר לכם את זה ממידע פנימי.
נכנסים לינואר בלי שום שם קונקרטי שיכול לחתום פה ולחזק את הקבוצה.
אלופת המדינה מרימה ידיים עוד בינואר גם על המקום ה-2 מבחינתי.
חייב פה דם חדש שירענן ויכניס אנרגיות ברעל ובגועל נפש שהולך בחדר ההלבשה העונה.

בואו חברים אל תהיו תמימים, במהלך ההחתמה של דיא בקיץ היה ידוע וברור לכולם שהוא יימכר לסין, זו הייתה הצעה שהוא קיבל מראש ונדחתה בעבר בגלל סכום נמוך יותר שהציעו הסינים.
רכשנו שחקן במטרה נטו להרוויח עליו כסף ולא להרוויח אותו מקצועית. אז שוב, עכשיו זה מתקבל בשקט ויפה בגלל שהוא לא מועיל לנו ואנחנו לא במאבק אליפות, אבל אם היינו במאבק כזה והוא היה משוחרר (כי מי יסרב להצעה כזאת?) אז זה לעשות צחוק מעבודה.
אתם יכולים לקחת את זה לאן שתרצו, אולי חוסר מאמץ של השחקן שבולט לעין של כל אוהד, חוסר מאמץ ופחד אולי מפציעה שתמנע מעבר כזה, מהרגע שהגיע אלינו הוא פחד להיכנס לתאקלים ולא ממש התאמץ בעזרה להגנה וגם התקפית עשה טובה שרץ.
לעשות החתמה כזאת זה לפגוע בקבוצה מקצועית. אלה דברים מקולקלים שאסור שיהיו פה אם אנחנו רוצים שהקבוצה שלנו תפרח. כשצריך לפרגן נפרגן, כמו שאלונה דחתה הצעות על טוני בזמנו בשיא המאבק, אבל אם במקרה שלנו עכשיו זה היה ידוע מראש זה החלטה מאוד מוזרה של ההנהלה שחשבה נטו על כסף. אני לא רואה את זה ורוד כמוכם, זאת קבוצת כדורגל לא חברת הייטק שמנסה לעשות אקזיטים. אותי זה מאכזב. רק המחשבה שידעו שהוא עוזב כאשר הוא חתם בקיץ ופיזר לנו הבטחות שהוא רוצה להוביל אותנו לאליפות.
בסופו של דבר מצטברות פה טעויות ניהוליות ומקצועיות רבות שיתפוצצו מצד הקהל מתישהו.
אתה כותב שטויות (בפעם הראשונה כי תמיד כיף לקרוא אותך ולא רק במלפפונים) ומאשים האשמות חסרות ביסוס.
הגבתי כבר למקסקיד אז תקרא תגובה אחת למעלה, שום דבר לא היה סגור מראש ולא יכול היה להיות סגור מראש.
היה סיכוי והתעניינות, thats it.
בכל סנריו אחר כמו שאתה מתאר סגל לא משחרר את דיא בחיים בידיעה שיקבל עוד 3 מיליון יורו עליו בינואר.

לא צריך להאשים ולבוא בטענות על כל דבר, מהלך מצוין של אלונה וההנהלה (ראשון אחרי הרבה מאוד טעויות) גם מקצועית (בקיץ) וגם כלכלית (עכשיו).
כשצריך לפרגן תפרגנו, עם כל העצבים על המצב לא צריך לחפש בכח לירות חיצים.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

די חלאס.
א. רן מקור אדיר במלפפונים, הקביעה שלו על הידיעה ש"עסקה הייתה סגורה" היא דעתו בלבד ואין לו שום מקור לזה (כי זה לא נכון).
אתה מוזמן לשאול אותו אם זו דיעה או עובדה.

ב. באמת נראה לך שסגל העדיף למכור ב 2 מיליון בקיץ ולא ב 5 בינואר כדי "לא לשחרר שחקן'מרכזי באמצע העונה" ???
חחח הצחקתני, זה תירוץ מטומטם ומזלזל'באינגטילגנציה של אוהדי נתניה כדי לנסות להמתיק את הגלולה.
שורה תחתונה עשו עליו סיבוב של 3 מיליון יורו כי לא היו לו את הביצים שהיו לאלונה והעדיף 2 מיליון יורו ביד ולא 4-5 מיליון על העץ והם היו לגמרי על העץ ולא מובטחים.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

oranu כתב: די חלאס.
א. רן מקור אדיר במלפפונים, הקביעה שלו על הידיעה ש"עסקה הייתה סגורה" היא דעתו בלבד ואין לו שום מקור לזה (כי זה לא נכון).

ב. באמת נראה לך שסגל העדיף למכור ב 2 מיליון בקיץ ולא ב 5 בינואר כדי "לא לשחרר שחקן'מרכזי באמצע העונה" ???
חחח הצחקתני, זה תירוץ מטומטם ומזלזל'באינגטילגנציה של אוהדי נתניה כדי לנסות להמתיק את הגלולה.
שורה תחתונה עשו עליו סיבוב של 3 מיליון יורו כי לא היו לו את הביצים שהיו לאלונה והעדיף 2 מיליון יורו ביד ולא 4-5 מיליון על העץ והם היו לגמרי על העץ ולא מובטחים.
לא צריך לזלזל במה שסגל עשה.
עדיף ציפור אחת ביד משתיים על העץ איך אומרים. בנוסף לכך, אני בספק גדול אם מנתניה היה יוצא בסכום שמתקרב למה שקיבלנו עליו. עצם החתימה שלו על חוזה חדש אצלנו ל4 שנים בשכר גבוה הקפיצו את תג המחיר משמעותית.

בכל מקרה, מה שאמר סגל רק מחזק את זה שכל הקונספירציה הזו היא שטות.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

ReDo כתב: לא צריך לזלזל במה שסגל עשה.
עדיף ציפור אחת ביד משתיים על העץ איך אומרים. בנוסף לכך, אני בספק גדול אם מנתניה היה יוצא בסכום שמתקרב למה שקיבלנו עליו. עצם החתימה שלו על חוזה חדש אצלנו ל4 שנים בשכר גבוה הקפיצו את תג המחיר משמעותית.

בכל מקרה, מה שאמר סגל רק מחזק את זה שכל הקונספירציה הזו היא שטות.
אני בכלל לא מזלזל בהחלטה שהוא לקח,
הוא לקח החלטה עסקית נכונה לנקודת הזמן שבה היא נלקחה.
אני מזלזל בניסיון שלו להציג את זה כאילו הוא עשה זאת מבחירה "כי לא רצה לשחרר שחקן מרכזי בינואר" כדי להשתיק את הטענות של הקהל שלו.

ואני לגמרי איתך בעניין -
ההעברה של דיא אלינו תמורת 2 מיליון יורו והחוזה שקיבל לגמרי הקפיצו את המחיר והיוו פקטור משמעותי ברכישה שלו בסכום שנרכש.
הקונספירציה הזו היא שטות אחת גדולה וחבל מאוד שהיא נכתבה על ידי משתמש מאוד מוערך ומתון בדרך כלל כי גם לוקחים אותה יותר ברצינות בגלל זה.

ההנהלה ממש אבל ממש לא חפה מטעויות ומי כמוני ביקר את ההתנהלות מספר לא מבוטל של פעמים, במקרה הזה אין על מה.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

oranu כתב: די חלאס.

איתך לגמרי.
שטויות מי שאומר שהייתה עסקה מוכנה מהרגע שדיא חתם, ההצעות שהיו לו היו מקבוצות אחרות ובסכומים אחרים(איזור ה3).

חושב שדווקא רן ככותב שדיי מוערך כאן ולא אחת הוכיח שיש לו ידע אמין הפעם שגה, בשום דרך אין לו אפשרות להגיד שהוא יודע את מה שהוא טוען בודאות אלא הערכה/השערה שלו שסתם מלבה עוד את האש הגם ככה לא קטנה כלפי המועדון והעומדים בראשו.

זה תקופה שבה צריך לתת למערכת הזדמנות לשנות ולעשות מה שהם חושבים שיחזיר את הספינה למסלול ולא צקצק על כל מהלך וללכלך על כל דבר שנעשה(רן זה לא נאמר אישית כלפייך).

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

בקיצור חברים.

טעות לא טעות זה לא משנה.
מה שהיה נגמר מת.

אני בטוח שאלונה הבינה את הנזק של החתמה כלכלית.
אני בטוח שאלונה תשתמש בכסף הזה בחכמה (לטובת המועדון!!)

אני חושב שהמכירה של סבע היא חלק מהפתרון שלנו לצמוח שוב.

אני יורד לסוף דעתו של רן ומבין מה הוא אומר.
יחד עם זאת הטעויות של המועדון גדולות הרבה יותר מהחתמת סבע לצורך אקזיט.

אם היו מחתימים שחקנים אחרים שמתאימים להפועל בש. דיא סבע היה טיפה בים.

עוד ביקורת ועוד ביקורת לא מוסיפים למועדון לצאת מהסחרחורת.
יש רגעים שצריך להגיד חלאס וצריך לחשוב איך צומחים מכאן.
————
ורן לגבי מה שכתבת, שהמועדון לא מגיע על תוכנית מסודרת לינואר או לקיץ זה שטויות!!!!

אני יודע (ממקור ראשון) שהפועל בש הציע על שחקן זר מהליגה הישראלית סכום כסף והמועדון של השחקן קפץ על המציאה והחליט לנסות לסחוט את אלונה וביקשו 1.5 מליון יורו.

אני יודע על שחקנים שכנראה יגיעו לבש בקיץ, ואם זה יתפרסם העסקה תיפול. אז תאמין לי, שבמקרה הזה אני יודע טוב מאוד מה קורה מתחת לקרקע.

אם פעם היה מס באר שבע. אז היום יש מס ״קבוצה אלופה״
חושבים שיש כאן פרה חולבת. עם כל הכבוד, טוב מאוד שאלונה לא נופלת בפח הזה שהאכילו את יעקב שחר שנים.
נערך לאחרונה על ידי אלדר ב 30 ינואר 2019, 12:49, נערך פעם 1 בסך הכל.

שלח תגובה