מכבי ת"א- הפועל באר שבע, שני, 21:00, נתניה
Re: מכבי ת"א- הפועל באר שבע, שני, 21:00, נתניה
מה הולך באמת אצל מנויי מכבי? מספסרים חופשי?
לא . הטענה שלי שאוגו נגד מכבי בתפקיד שמצריך ממנו הכי הרבה נגיעות והתגוששות במגרש זה מתכון לפיצוץ עצבים ואם יישבו עליו לפני המשחק שיילמד לקח מהמשחק שעבר אז נקבל אוגו מסורס.Sir Alex Ferguson כתב: רגע, הטענה שלך שאוגו צריך לשחק בלם בגלל שהוא לא פיזי? באמת?
זה נוגד כל קשר עם המציאות, בטח כשאוגו הורחק במשחק שבו הוא תפקד כמו הובאן בשנה שעברה, נע בין בלם שלישי לקשר אחורי.
צריך מישהו פיזי בקישור וכשאוגו לא שם אז אלחמיד זה פיזי ואתלטי הכי קרוב לשם ופחות קריטי הטעויות שלו בקישור מאשר כבלם.
כדאי שלא תעסוק במקצוע שמצריך שימת לב לפרטים או חתימה על חוזים כי לקרוא עד הסוף אתה לא קוראמסמאקסייי כתב: כדאי שתעבור לענף אחר (הוקי זה אחלה) כי בכדורגל אתה לא כלכך מתמצא
משחק על תיקו זה מתכון להפסד אצלנו השנה והוכח מספר פעמים בליגה ובאירופה,מצד שני לבוא לנצח בכל מחיר ולאפשר להם מתפרצות זה לשחק לידיים של קרוייף שאוהב מאוד לשחק ככה נגדנו.
הגישה צריכה להיות שצריך לבוא לנצח כשבראש יושב שגם תיקו טוב.
מנסיוני בכדורגל אתה יכול לבוא לנצח בכל מחיר גם בלי קשר לצורת המשחק שלך שתשחק או לא לידיים של היריב. אני בטוח שברק מבין ש60% החזקת כדור וטיקי טקה לא נראה מול קבוצה שיודעת להתמודד עם הדברים האלהRedbull כתב: לא . הטענה שלי שאוגו נגד מכבי בתפקיד שמצריך ממנו הכי הרבה נגיעות והתגוששות במגרש זה מתכון לפיצוץ עצבים ואם יישבו עליו לפני המשחק שיילמד לקח מהמשחק שעבר אז נקבל אוגו מסורס.
צריך מישהו פיזי בקישור וכשאוגו לא שם אז אלחמיד זה פיזי ואתלטי הכי קרוב לשם ופחות קריטי הטעויות שלו בקישור מאשר כבלם.
כדאי שלא תעסוק במקצוע שמצריך שימת לב לפרטים או חתימה על חוזים כי לקרוא עד הסוף אתה לא קורא
משחק על תיקו זה מתכון להפסד אצלנו השנה והוכח מספר פעמים בליגה ובאירופה,מצד שני לבוא לנצח בכל מחיר ולאפשר להם מתפרצות זה לשחק לידיים של קרוייף שאוהב מאוד לשחק ככה נגדנו.
הגישה צריכה להיות שצריך לבוא לנצח כשבראש יושב שגם תיקו טוב.
שום סיבה שנחשוב על תיקו.
לעלות עם לחץ גבוה על פרץ ומרכז ההגנה. שהר צריך לבוא באותה פורמה, עם המהירות שלו יכול לעשות להם הרבה צרות.
נראינו לא טוב בשני המפגשים האחרונים בנתניה, הפעם צריך לראות תצוגה שונה לגמרי.
פתיחה חזקה ולעלות ראשונים על הלוח יעשו לנו את כל המשחק.
אפרופו מפגש קודם בנתניה - כשישאלו על אופי מהו, נחזור לאותו מפגש.
נראינו נורא, הם חיברו עלינו ניצחון שני זמן קצר לאחר גמר הגביע שגרם להחלפת מקומות בפסגה. ולא מספיק הנוק-אווט שקיבלנו על הדשא, קיבלנו גם עוד מכה בדמות הרחקת שחקן מרכזי כמו אוגו למשך זמן לא מבוטל של 4 משחקים.
מה קרה מאז?
אנחנו עם ריצה של 19/21, הם עם 10/21.
יהיה סמלי אם נסגור מעגל דווקא שם עם ניצחון נוסף שיהווה צעד משמעותי לצלחת שלישית ויזרוק את קרויף אל מתחת הגלגלים של הרכבת האדומה הדוהרת.
לעלות עם לחץ גבוה על פרץ ומרכז ההגנה. שהר צריך לבוא באותה פורמה, עם המהירות שלו יכול לעשות להם הרבה צרות.
נראינו לא טוב בשני המפגשים האחרונים בנתניה, הפעם צריך לראות תצוגה שונה לגמרי.
פתיחה חזקה ולעלות ראשונים על הלוח יעשו לנו את כל המשחק.
אפרופו מפגש קודם בנתניה - כשישאלו על אופי מהו, נחזור לאותו מפגש.
נראינו נורא, הם חיברו עלינו ניצחון שני זמן קצר לאחר גמר הגביע שגרם להחלפת מקומות בפסגה. ולא מספיק הנוק-אווט שקיבלנו על הדשא, קיבלנו גם עוד מכה בדמות הרחקת שחקן מרכזי כמו אוגו למשך זמן לא מבוטל של 4 משחקים.
מה קרה מאז?
אנחנו עם ריצה של 19/21, הם עם 10/21.
יהיה סמלי אם נסגור מעגל דווקא שם עם ניצחון נוסף שיהווה צעד משמעותי לצלחת שלישית ויזרוק את קרויף אל מתחת הגלגלים של הרכבת האדומה הדוהרת.
- סתיו אלימלך
מכבי עולה למשחק די משוחררת מלחץ וציפיות, אבל אני מאמין שירצו מאוד לשקם את כבודם שנרמס לאחרונה.
אסור לנו לרגע להיות שאננים. אני מקווה שכל השחקנים נרגעו משמחת הניצחון ומהמימונה ושיבואו מרוכזים- כי בכדורגל נטו- אנחנו יותר טובים!
דווקא הייתי שוקל להכניס להרכב שחקנים שלא שיחקו לאחרונה- טוני, ראדי- יבואו במוטיבציית שיא עם הרבה אנרגיות טובות( מאוד אהבתי את המשחק שלהם כמחליפים מול ביתר).
אסור לנו לרגע להיות שאננים. אני מקווה שכל השחקנים נרגעו משמחת הניצחון ומהמימונה ושיבואו מרוכזים- כי בכדורגל נטו- אנחנו יותר טובים!
דווקא הייתי שוקל להכניס להרכב שחקנים שלא שיחקו לאחרונה- טוני, ראדי- יבואו במוטיבציית שיא עם הרבה אנרגיות טובות( מאוד אהבתי את המשחק שלהם כמחליפים מול ביתר).
ידוע כבר מי השופט ששובץ למשחק?
מכבי יבואו ברעל איזה משוחררים, הם יעשו הכל להרוס לנו.
וניצחון איכשהו יכול להחזיר אותם לתמונה, הפליאוף הזה קשה מושום משחק לא נצחון בטוח
וניצחון איכשהו יכול להחזיר אותם לתמונה, הפליאוף הזה קשה מושום משחק לא נצחון בטוח
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ההיגיון אומר שכן. לא חופשי חופשי אבל פה ושם בטוח.yedidel כתב:מה הולך באמת אצל מנויי מכבי? מספסרים חופשי?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מכבי לא תוותר על אף משחק, בטח מולנו
לא רואה מצב שמכבי לא מתאבדים עלינו, אם עוד איכשהוא יש להם צ'אנס זה האחרון שבהם.
1 קל
1 קל
נערך לאחרונה על ידי E26 ב 08 אפריל 2018, 14:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא הבנתי מה הם ריאל? בארסה? ליברפול?E.Z כתב:לא רואה מצב שמכבי לא מתאבדים עלינו, עם עוד איכשהוא יש להם צ'אנס זה האחרון שבהם.
1 קל
כולה מכבי תל אביב. אם לא הפנדל המומצא הם לא כובשים נגד נתניה עם הגנה מאולתרת.
משחק שתיקו יהיה כמו ניצחון ואני אפילו מאמין שלא יהיה להם קהל מלא ודוחף.
משחק עונה אמיתי לבוא ול**** אותם ולהוציא אותם סופית מהמירוץ.
הם יתקפו עם כמה שחקנים בודדים אין להם אומץ לבוא לשחק פתוח לגמרי. צריך רק להיות מרוכז 90 דקות וזהו.
הייתי הולך על 3 בלמים ואמצע מעובה כבר בפתיחה להרגיע את ההתלהבות, כשהם ינסו ללכת על כל הקופה עוקץ אותם וגומר סיפור.
- simply-red
מה אתה מנסה להסביר לערן זהבי?Redbull כתב: לא הבנתי מה הם ריאל? בארסה? ליברפול?
הם יתקפו עם כמה שחקנים בודדים אין להם אומץ לבוא לשחק פתוח לגמרי. צריך רק להיות מרוכז 90 דקות וזהו.
הייתי הולך על 3 בלמים ואמצע מעובה כבר בפתיחה להרגיע את ההתלהבות, כשהם ינסו ללכת על כל הקופה עוקץ אותם וגומר סיפור.
מכביסט
אחח, איזה ימים טובים שליברפול מוזכרת באותו משפט עם ריאל וברסה.Redbull כתב: לא הבנתי מה הם ריאל? בארסה? ליברפול?
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;