מכבי תל אביב- הפועל באר שבע, ראשון, 21:00, נתניה
Re: מכבי תל אביב- הפועל באר שבע, ראשון, 21:00, נתניה
אף אחד לא אכל ואף אחד לא שתה כלום.
לאלונה לא נוגעים בצלחת
ואני אומר לך שיש שינוי גישה אצלם. ואנחנו עוד נראה המשכיות לזה.
מה שאני אומר זה שאחרי יותר מדי זמן התחילו לספור אותך כיריב בהא' הידיעה. ואם יש אפשרות לשבש לך מהלך זה חצי נצחון.
אין יוצר מדי מה לעשות נגד זה אבל אי אפשר להתעלם
זה שיטות העבודה אצלם מימים ימימה עוד מהימים שג'ורדי היה יושן בבית של אבא.
לאלונה לא נוגעים בצלחת
ואני אומר לך שיש שינוי גישה אצלם. ואנחנו עוד נראה המשכיות לזה.
מה שאני אומר זה שאחרי יותר מדי זמן התחילו לספור אותך כיריב בהא' הידיעה. ואם יש אפשרות לשבש לך מהלך זה חצי נצחון.
אין יוצר מדי מה לעשות נגד זה אבל אי אפשר להתעלם
זה שיטות העבודה אצלם מימים ימימה עוד מהימים שג'ורדי היה יושן בבית של אבא.
- The red one
זה שזאת שיטות עבודה זה ברור (הם אשכרה *החתימו* שחקן לפני משחק מולם ועוד מהיריבה העירונית!!) אבל לא חושב שזה המקרה אצל אצילי, אופיר וכנראה גם לא אצל קבהא.
בלי קשר זה לא אמור להוריד מהרצון להביס אותם בכל משחק (חוץ מגביע הטוטו על כל שלביו)
בלי קשר זה לא אמור להוריד מהרצון להביס אותם בכל משחק (חוץ מגביע הטוטו על כל שלביו)
לא משנה מי תיקח אליפות השנה, ג׳ורדי לא ישאר כאן בעונה הבאה. אל תקחו את זה אישית, עשינו את אותו דבר עם חנן ממן ויובל שבתאי. זה המשחק וזה בסדר. הכל ביזנס, ותסמכו על אלונה שיודעת לשחק את המשחק.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
מאוד דומה שחקנים שמסיימים חוזה והצענו להם הצעה לפי החוק לבין לפנות לשחקן בעל חוזה ל3 וחצי שנים נוספות מאחורי הגב של הקבוצה.אסי, דגים כתב:לא משנה מי תיקח אליפות השנה, ג׳ורדי לא ישאר כאן בעונה הבאה. אל תקחו את זה אישית, עשינו את אותו דבר עם חנן ממן ויובל שבתאי. זה המשחק וזה בסדר. הכל ביזנס, ותסמכו על אלונה שיודעת לשחק את המשחק.
מאוד דומה.
פנית לשחקן מוביל (קפטן) של קבוצה שמתמודדת איתך (כביכול) על האליפות. מה משך החוזה קשור לזה? פנית לדור אלו בזמן ששיחק מולך בפלייאוף העליון. אני האחרון שיגן על ג׳ורדי אבל זה המשחק ואלונה גם משחקת אותוCrazyRed7 כתב: מאוד דומה שחקנים שמסיימים חוזה והצענו להם הצעה לפי החוק לבין לפנות לשחקן בעל חוזה ל3 וחצי שנים נוספות מאחורי הגב של הקבוצה.
מאוד דומה.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
אתם יותר מדי רגשיים.
כדורגל זה ביזנס ותחרות ואחד האלמנטים של תחרות זה לפגוע ביריבה שלך וזה בסדר.
אין כללים ואל תחפשו כללים.
היום מכבי עושה את זה לב"ש,מחר ב"ש תעשה את זה למכבי חיפה,הכל טוב.
התגובה של המועדון והמהלכים שלו הם מה שיגדירו אותו כמועדון גדול או לאו.
כדורגל זה ביזנס ותחרות ואחד האלמנטים של תחרות זה לפגוע ביריבה שלך וזה בסדר.
אין כללים ואל תחפשו כללים.
היום מכבי עושה את זה לב"ש,מחר ב"ש תעשה את זה למכבי חיפה,הכל טוב.
התגובה של המועדון והמהלכים שלו הם מה שיגדירו אותו כמועדון גדול או לאו.
מה אכפת לי שהוא קפטן?הוא שחקן חופשי בקיץ ורשאי לנהל מו״מ מ1 בינואר.אסי, דגים כתב:
פנית לשחקן מוביל (קפטן) של קבוצה שמתמודדת איתך (כביכול) על האליפות. מה משך החוזה קשור לזה? פנית לדור אלו בזמן ששיחק מולך בפלייאוף העליון. אני האחרון שיגן על ג׳ורדי אבל זה המשחק ואלונה גם משחקת אותו
לגבי אלו - הפניה נעשתה קודם כל למכבי פ״ת וכשהם אישרו, במועדון ניהלו מו״מ מול מכבי.
לא צריך להיות יפה נפש בכוח. ועוד לחרטט מציאות לא נכונה.
קודם כל תירגע, הכל טוב. לא חירטטתי כלום, כל מה שכתבתי זה עובדה. אתה חושב שמה שג׳ורדי עשה חמור יותר בהרבה, אני חושב שמבחינת ״מוסר ספורטיבי״ זה לא כל כך שונה. זכותך לא להסכים. מקווה שאלונה פועלת אחרי מחשבה ולא מהבטןCrazyRed7 כתב: מה אכפת לי שהוא קפטן?הוא שחקן חופשי בקיץ ורשאי לנהל מו״מ מ1 בינואר.
לגבי אלו - הפניה נעשתה קודם כל למכבי פ״ת וכשהם אישרו, במועדון ניהלו מו״מ מול מכבי.
לא צריך להיות יפה נפש בכוח. ועוד לחרטט מציאות לא נכונה.
לא הבנתי על מה אתה מדבר.
לממן ושבתאי נגמר החוזה בקיץ. אנחנו פנינו אליהם בינואר והודענו על כך לקבוצות שלהם. 100% חוקי, ישר, כל מה שתרצה.
עם דור אלו הלוזונים רצו את העסקה לא פחות מאיתנו והכל נעשה איתם בשת"פ מושלם.
אוחנה זה מקרה שונה לגמרי. ג'ורדי *כנראה* בלבל לו את השכל מאחורי הקלעים, סיפר לו סיפורים וגרם לאוחנה לפנות לאלונה לקנות את כרטיס השחקן שלו כדי שהמעבר ייעשה בצורה אנונימית. כל זה כשיש לו חוזה לעוד כמה שנים והמועדון בכלל לא יודע על מה מדובר.
איך אפשר להשוות בין שני המקרים? בחייאת.
לממן ושבתאי נגמר החוזה בקיץ. אנחנו פנינו אליהם בינואר והודענו על כך לקבוצות שלהם. 100% חוקי, ישר, כל מה שתרצה.
עם דור אלו הלוזונים רצו את העסקה לא פחות מאיתנו והכל נעשה איתם בשת"פ מושלם.
אוחנה זה מקרה שונה לגמרי. ג'ורדי *כנראה* בלבל לו את השכל מאחורי הקלעים, סיפר לו סיפורים וגרם לאוחנה לפנות לאלונה לקנות את כרטיס השחקן שלו כדי שהמעבר ייעשה בצורה אנונימית. כל זה כשיש לו חוזה לעוד כמה שנים והמועדון בכלל לא יודע על מה מדובר.
איך אפשר להשוות בין שני המקרים? בחייאת.
אין לי כוח יותר להתווכח, בעיני בשני המקרים פנו לשחקן בקבוצה שמשחקת מול אותה קבוצה. אתה גם דיברת עם סוכן של המאמן שלך שהתחרה מולך על המקום השני ולא עברת דרך איזי שרצקי.
ואין לי בעיה עם זה, זה ממש לא ביקורת, להיפך, המשחק הזה עושה אותנו מועדון גדול ולא מועדון קטן
ואין לי בעיה עם זה, זה ממש לא ביקורת, להיפך, המשחק הזה עושה אותנו מועדון גדול ולא מועדון קטן
כן. אחרת אין הסבר אחר לעובדה שעובר כל החלון כמעט בלי רכש מצידם ודווקא כששחקן מסכם פה הם פתאום רוצים. זאת גם לא פעם ראשונה שעשו את זה ככה שאני לא מבין מה ההיתממותThe red one כתב:בחייך..אתה באמת חושב שקרויף רצה את דודזאדה רק כי אלונה רצתה אותו גם?
- red ultras
אז אין יותר מדי אפשרויות להפתעה.
מניח שנראה את ההרכב הרגיל. לא רואה את בכר פותח עם ממן באמצע במשחק כזה
מניח שנראה את ההרכב הרגיל. לא רואה את בכר פותח עם ממן באמצע במשחק כזה
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
שופט: לירן ליאני
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 24&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
צפו להרבה הצגות שופט. כנראה גם יעצב את הגבות במיוחד לארוע.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 24&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
צפו להרבה הצגות שופט. כנראה גם יעצב את הגבות במיוחד לארוע.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אנחנו קבוצה טובה יותר, צריכים לעלות מולם כמו שעלינו מולם בטרנר וכמו שעלינו מול בית"ר בטדי, קישור של שלושה שחקנים באמצע (קשה לי להאמין שקבהא/ממן יכנסו להרכב דווקא עכשיו, זה יהיה אוגו, ראדי ואייבנדר שיפתחו), טוני ומאור בכנפיים, שהר בשפיץ, כשאני גם הייתי מחזיר את בן ביטון לאגף ימין על חשבונו של דור אלו.
שיטת משחק? לנסות לבודד את טוני כמה שיותר על שפונגין, וגם בצד ימין לנסות לתת למאור שטח מול דוידזאדה, פלוס לנסות לנצל את המהירות של שהר לעומת מרכז ההגנה החלש שלהם, ויהיה בסדר.
שיטת משחק? לנסות לבודד את טוני כמה שיותר על שפונגין, וגם בצד ימין לנסות לתת למאור שטח מול דוידזאדה, פלוס לנסות לנצל את המהירות של שהר לעומת מרכז ההגנה החלש שלהם, ויהיה בסדר.