סוף הדרך :: הפועל ב״ש מודחת בפלייאוף האלופות
Re: סוף הדרך :: הפועל ב״ש מודחת בפלייאוף האלופות
היה ונגמר, כואב אבל בואו נמשיך הלאה.
בשם כל האוהדים מדושני העונג, יושבי שער 2 שמקללים ומזהמים את הסביבה עם הרפש שהם מוציאים אני רק מבקש דבר אחד, אל תתכחשו לאמת.
אנחנו נראים רע הרבה מאוד זמן והנה הגיע האסון שחבל שלא ראינו את כל זה לפניו אבל זה כבר עבר, בואו נודה באמת שאנחנו פשוט חלשים כבר תקופה ועוברים מכת פציעות נוראית, כאפה מאוד כואבת ומאוד מצלצלת אבל הגיע הזמן להכיר בעובדות ולהחזיר את הטירוף שאפיין אותנו והתחלף באדישות פושעת.
מעכשיו זה רק סמי עופר, שום דבר לא מעניין וצריך לזכור שהעונה רק התחילה, שתזדיין הקצפת של אופ"א יש עוד את הלחם והחמאה של הליגה ואם לא נעצור את המפולת גם זה יברח ואז אני באמת ימות.
יאללה יאללה יאללההההההה תמונות עם מסי ורונאלדו אפשר כל השנה אין שום דבר מרגש יותר מהצלחת.
דווקא עכשיו אני אוהב אותך יותר!
בשם כל האוהדים מדושני העונג, יושבי שער 2 שמקללים ומזהמים את הסביבה עם הרפש שהם מוציאים אני רק מבקש דבר אחד, אל תתכחשו לאמת.
אנחנו נראים רע הרבה מאוד זמן והנה הגיע האסון שחבל שלא ראינו את כל זה לפניו אבל זה כבר עבר, בואו נודה באמת שאנחנו פשוט חלשים כבר תקופה ועוברים מכת פציעות נוראית, כאפה מאוד כואבת ומאוד מצלצלת אבל הגיע הזמן להכיר בעובדות ולהחזיר את הטירוף שאפיין אותנו והתחלף באדישות פושעת.
מעכשיו זה רק סמי עופר, שום דבר לא מעניין וצריך לזכור שהעונה רק התחילה, שתזדיין הקצפת של אופ"א יש עוד את הלחם והחמאה של הליגה ואם לא נעצור את המפולת גם זה יברח ואז אני באמת ימות.
יאללה יאללה יאללההההההה תמונות עם מסי ורונאלדו אפשר כל השנה אין שום דבר מרגש יותר מהצלחת.
הבעיה היא שהשחקנים לא מוצאים התלהבות כבר חודשיים. מאיפה הם יביאו עכשיו את ההתלהבות בשביל הליגה? קשה לי לראות את זה קורה.
רק אני מאשים את הגול הדבילי בטרנר?!?
- The red one
הלו, אנחנו עדיין בשלב בתים בליגה אירופית..בוא לא נסחף..simply-red כתב:רק שההדחה לא תרסק אותנו בליגה
מסכים עם הרוח הכללית. בכר איכזב עם ההרכב. מאכזב. יחד עם זאת, מחצית שנייה היינו טובים מאוד, ולולא ההצלה של השוער הבן 40-מזנק-כמו-בן-17-שלהם, היינו חוגגים עכשיו באגמים...אז בואו...לא חטפנו בראש...
כל השבוע מפמפמים שזה המשחק הכי חשוב בתולדות המועדון ובסוף מגיעים בגישה כל כך לא מובנת.
אפשר להפסיד משחק על יכולת אבל כואב להפסיד על גישה.
וואלה יכולנו לאכול את הדשא ולהוציא אפס אפס כמו גדולים ובלי יכולת.
אפשר להפסיד משחק על יכולת אבל כואב להפסיד על גישה.
וואלה יכולנו לאכול את הדשא ולהוציא אפס אפס כמו גדולים ובלי יכולת.
טוב נבכה יום יומיים והפנים לסמי בלופר,
אסור לתת להדחה לחלחל בליגה..
לא רוצה לחשוב מה עוד איבוד נקודות יעשה.
אסור לתת להדחה לחלחל בליגה..
לא רוצה לחשוב מה עוד איבוד נקודות יעשה.

הוא ניסה להפיק לקחים מלודוגרץ, פתח הגנתיאדום זקן כתב: כשאתה מאמן כדורגל אתה לא יכול להמר.
אתה צריך ללכת עם מה שעובד.
לא עברתי קורס פרו ואני לא מאמן אבל זה מאוד פשוט בעיניי.
ההרכב שפתח היום היה צריך לפתוח נגד לודוגורץ בחוץ וההרכב שפתח שם היה צריך לפתוח היום זהו.
אם היה פותח כמו בלודוגורץ כולם היו עפים עליו
בלי קשר, מתחילת השנה אנחנו לא מזכירים את שנה שעברה, כולל עם ויטור, לא מבין למה
yanivnew91 כתב:יש למישהו ספק שאם זה הפוך אין שום סיכוי בעולם שחיימוב לוקח את הנגיחה של טוני בסוף?
10 דקות אחרי המשחק אין מה לבלבל את המוח ולחפש אשמים יותר מידי. אם הכדור של טוני נכנס אנחנו חוגגים ברחובות עכשיו.
חשוב מאוד לדעת לקום מזה כי ההדחה הפעם אפילו יותר כואבת משנה שעברה
בשנה שעברה שיחקת נגד סלטיק, הקבוצה הגדולה, ולפחות הצגת כדורגל טוב, החמצת פנדל אבל בסוף המשחק יצאת גאה.
פה שיחקת נגד קבוצה בינונית מינוס, עקצה אותך בטרנר, ופשוט הורידו את השחקנים לקרקע שהשופט שרק
וויתרו על המשחק בליגה לטובת המשחק הזה שעכשיו בדיעבד הוריד אותם לרצפה לגמרי
ברק מדבר מהלב, לא מהראש.
הגענו למצב וחצי היום. ולא "3-4 מצבים"
הגענו למצב וחצי היום. ולא "3-4 מצבים"
מאוד מסכים.South Boy כתב:היה ונגמר, כואב אבל בואו נמשיך הלאה.
יש עבודה מנטלית לא פשוטה לצוות המקצועי.
חייבים להחזיר את האש לשחקנים ולהגיד "לא נורא".
והאמת,לא נורא.
לא התחברתי למשפט "המשחק הכי חשוב בתולדות המועדון".
בעיניי זה ממש לא ככה,קצפת וטו לא.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
צהוב צהוב אבל צודקLIAV00S כתב:
בשנה שעברה שיחקת נגד סלטיק, הקבוצה הגדולה, ולפחות הצגת כדורגל טוב, החמצת פנדל אבל בסוף המשחק יצאת גאה.
פה שיחקת נגד קבוצה בינונית מינוס, עקצה אותך בטרנר, ופשוט הורידו את השחקנים לקרקע שהשופט שרק
וויתרו על המשחק בליגה לטובת המשחק הזה שעכשיו בדיעבד הוריד אותם לרצפה לגמרי
מי צריך ליגת האלופות כשאפשר לקבל את
ארסנל, אברטון ודינמו
ארסנל, אברטון ודינמו

מאמן,התפקיד שלו זה להריח.ns75 כתב:
הוא ניסה להפיק לקחים מלודוגרץ, פתח הגנתי
אם היה פותח כמו בלודוגורץ כולם היו עפים עליו
בלי קשר, מתחילת השנה אנחנו לא מזכירים את שנה שעברה, כולל עם ויטור, לא מבין למה
להריח מה קורה עם השחקנים שלו,להריח את העובדה שזה לא מה שהיה שנה שעברה ולהתאים עצמו למה שקורה כרגע.
משהו בבטחון שלו נסדק והוא צריך להתעורר כי יש בו המון כדורגל.
לחזור ולשים ז** על מה שאומרים ולהשתמש הכי נכון בכלים שלו.
אברטון וארסנל לא תקבל. מאותה מדינה.
אולי ארסנל, סוסיאדד והופנהיים. "גם טוב".
אולי ארסנל, סוסיאדד והופנהיים. "גם טוב".
אח שלי הוא לא גאון הדור בכדורגל. גם בכר טועה לפעמים.אדום זקן כתב: מאמן,התפקיד שלו זה להריח.
להריח מה קורה עם השחקנים שלו,להריח את העובדה שזה לא מה שהיה שנה שעברה ולהתאים עצמו למה שקורה כרגע.
משהו בבטחון שלו נסדק והוא צריך להתעורר כי יש בו המון כדורגל.
לחזור ולשים ז** על מה שאומרים ולהשתמש הכי נכון בכלים שלו.
מאמין שהוא ילמד גם מהמשחק הזה.