2-0 על לודוגורץ :: סיכום
- dardasmiley
Re: 2-0 על לודוגורץ :: סיכום
קבוצה עם כישרון התקפי אדיר, אבל הגנה של הפועל ת''א. בעצם זה לא קבוצה זה אוסף של יחידים. כשבוחנים קבוצה מול קבוצה אנחנו עדיפים לדעתי. כי אנחנו ק-ב-ו-צ-ה
- yanivnew91
נמאס כבר מהשופטים האלה שבאים ומשחקים אותה גברים מולנו
כל שריקה של 50 50 הלכה לטובתם.
יש לנו קבוצה עוצמתית.
מעבר ל2 גולים שכבשנו, לא ספגנו וזו הייתה המטרה העיקרית.
הלכתי להתפלל שויטור יהיה כשיר לגומלין
כל שריקה של 50 50 הלכה לטובתם.
יש לנו קבוצה עוצמתית.
מעבר ל2 גולים שכבשנו, לא ספגנו וזו הייתה המטרה העיקרית.
הלכתי להתפלל שויטור יהיה כשיר לגומלין
לכבוד הוא ליאדום זקן כתב: חחחחחחחחחח אני מתחיל להעריץ אותך.
ואל תיקח את זה כמובן מאליו.
ממש לא גמור ואכן כדאי שנכניס את זה לראש למרות שהתוצאה מצויינת.South Boy כתב:אנחנו נראה כמה הם לא קבוצה בגומלין, נראה שאנשים שכחו שיש עוד משחק. תרגעו ותשמחו מהרגע, ממחר מתכוננים לגומלין שבשביל להשיג אליו מקדמה טובה עבדנו קשה היום. זה לא נגמר ולמזלנו זה תלוי בנו.
הם הראו שהם קבוצה שיכולה לכבוש 2-3 שערים לפחות בכל משחק נתון.
המזל היה קצת איתנו היום, גם בניצול המצבים שלנו וגם בשני החמצות גדולות שלהם.
צריכים לזכור את זה.
את סגנון המשחק שלהם הם לא ישנו וכמו שהפקירו את האמצע היום יפקירו אותו גם במשחק הבא (מרסליניו וואנדרסון רכים).
השאלה מה נעשה עם זה. גול 1 שלנו שם יחייב אותם לשים 4. גול כזה יכניס קבוצה מבולגנת כמוהם לסחרור.
שער חוץ והם יצטרכו לתפור רביעייה בשביל לעלות
מאוד כישרוניים,אני חושב שזו הקבוצה הכי כשרונית שראיתי בטרנר,אבל עדיין המשמעת שם היא בגדר שכונה לא צריך לייפות את זה.הראל כתב:צמד הבלמים שלהם איטי וחלש וגאדיר היה חייב לנצל את המהירות שלו מול ולהעניש .
עם השכונה הזאת כמו שחלק מפה קוראים לה , הברזילאים הגיעו למצבים של קצת ריכוז ושמים שני כדורים לפחות ברשת של חיימוב .
היא לא קבוצה מושלמת , הגנתית היא חשופה ,אבל כשהם רוצים לעשות דריבל ולהגיע לשער קשה לעצור אותם אל תבטלו את זה .
תוצאה מעולה לנו , מחצית שנייה לא הופענו כל כך אבל ידענו לגנוב גול חשוב מאוד .
גם לנו היו 2-3 מצבים בעיקר בחצי הראשון שהיו חייבים להיגמר בגול.
אחרי שתנוחו קצת ויירד לכם האנדרלין מהמשחק המטורף הזה אתם תראו תמשחק שוב ותהינו שהיינו חייבים לשים עוד אחד לפחות.
- The red one
לודוגורץ פשוט שחקנים בלי קבוצה. משהו הזוי וזה שיחק לגמריי לטובתנו, כי יש להם יותר שחקנים בסגנון של וואקמה ומליקסון מאיתנו.
היה משחק נהדר שלנו וזה עוד בתצוגה חלשה של מרכז ההגנה, ראדי-אוגו-איינבינדר (שמתי לב שהוא מאוד מאוד חי את המשחק, זה כיף לראות).
בכל זאת - זה לא נגמר, כי לודוגורץ בהחלט בהחלט יכולים לכבוש שער מהיר בבולגריה ומשם ה' ישמור
היה משחק נהדר שלנו וזה עוד בתצוגה חלשה של מרכז ההגנה, ראדי-אוגו-איינבינדר (שמתי לב שהוא מאוד מאוד חי את המשחק, זה כיף לראות).
בכל זאת - זה לא נגמר, כי לודוגורץ בהחלט בהחלט יכולים לכבוש שער מהיר בבולגריה ומשם ה' ישמור
עד כמה התוצאה הזאת גדולה?
מתוך 413 משחקים שנגמרו בתוצאה הזו, 74 פעמים הצליחו להפוך. 82% הצלחה.
עדכני עד לפני שנתיים פלוס מינוס.
רק תנו לי ויטור כשיר. בלי מליקסון עוד אפשר להסתדר.
מתוך 413 משחקים שנגמרו בתוצאה הזו, 74 פעמים הצליחו להפוך. 82% הצלחה.
עדכני עד לפני שנתיים פלוס מינוס.
רק תנו לי ויטור כשיר. בלי מליקסון עוד אפשר להסתדר.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 26 יולי 2017, 22:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
אדום זקן כתב: מאוד כישרוניים,אני חושב שזו הקבוצה הכי כשרונית שראיתי בטרנר,אבל עדיין המשמעת שם היא בגדר שכונה לא צריך לייפות את זה.
גם לנו היו 2-3 מצבים בעיקר בחצי הראשון שהיו חייבים להיגמר בגול.
אחרי שתנוחו קצת ויירד לכם האנדרלין מהמשחק המטורף הזה אתם תראו תמשחק שוב ותהינו שהיינו חייבים לשים עוד אחד לפחות.
מסכים עם כל מילה
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
עשו את זה שבוע שעברdor69 כתב:שער חוץ והם יצטרכו לתפור רביעייה בשביל לעלות
אגב, הארגון עם תפאורה בקונספט הסרט הטוב ביותר בהיסטוריה של הקולנוע. תפאורה מדהימה ושאפו ענק.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
משחק קשה הולך להיות שבוע הבא.
אם אנחנו עוברים זה בהחלט יהיה נהדר.
אם אנחנו עוברים זה בהחלט יהיה נהדר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- נתחזק בינואר
- Title: קרייזי-רד
וואלה? איפה ראית את המסקנות הנפלאות האלה? כי זה בדיוק מה שציינתי בדו"ח. את ההגנה הלקויה של סאשה ואת חוסר הירידה למטה של נתנאל (שלא צילם אגב, אלא פשוט לא היה שם). אני פשוט חושב להגיד על שחקן נפלא שהוא צלם זה גם לא מכבד וגם לא נכון. כמו שכתבתי לך מוקדם יותר היום - לא מדובר במגן הראשון בעולם שלא עושה הגנה.shacharb כתב:לטובת הקורא "נתחזק בינואר" , בגול הראשון המגן השמאלי וסשה, שלא כיסה את וואקמה, עשו בית ספר לצלמים.
יחד עם ה 3.5 מיליון יורו של השמאלי.
הגול השני היה די מזל, אל כיסוי רע מאוד של הבלם. אמרנו שההגנה שלהם פח.
עם כל זאת, היה לנו המון מזל
הזלזול בכם? לודוגורץ קבוצה יותר טובה, גם אחרי הערב. זה לא אומר שאי-אפשר לעבור. את הכבוד שלי מקבל ברק בכר, כמו בכל משחק. קרא קצת את התגובות על לודוגורץ כאן בפורום ובכלל ברשת בימים שלפני המשחק. הדו"ח מגיע כדי להראות שמדובר בקבוצה מצוינת.dardasmiley כתב:
אין ויכוח שצדק בדוח שלו. הבעיה היא בגישה, הציג את לודוגורץ כפלצת בלתי עבירה, עצרנו אותם יפה מאוד, לא ראיתי הבדלי רמות כמו שהוא הציג. מעצבן בזלזול שלו בנו זה כל העניין, הציג מצב של נבחרת ישראל מול ספרד. וואלה לא דובים ולא יער. תן כבוד פעם הבאה.
shacharb כתב:
יחביבי, תקרא מה שכתבתי. לא אמרתי שאנחנו יותר טובים, להיפך. אם הוא עושה את הסיכומים והכתבות בשביל לקבל ה צל"שים מאנשים, אז יש לנו בעיה. מותר להעיר על מה שכל אחד כותב, כולל על מה שאני כותב, ולי אין בעיה עם זה.
הוא עשה מהם קבוצה מפלצת, והם טובים מאוד, אבל חרא הגנה.
הם שיחקו בפראות מהדקה הראשונה, ואני לא מבין איך סשה לא גמר את המשחק עם לפחות צהוב, או לחילופין עם רגל שבורה.
המשמעת הטקטית שלהם זוועה.
ודבר נוסף, תגובות של אנשים לגופו של עניין זה לא רעל. תתבגרו
אני מסכים מאוד עם כל מילה. לא נפגע או נעלב (היחיד שנכנס על רקע אישי הוא גם היחיד שאני לא ממש סופר), הדיון כאן מקצועי. הכתבות לא מיועדות לקבל צל"שים וגם לא נועדו לפורום, זה סתם נחמד להחשף לעוד תגובות (וכשהתחלתי לכתוב פה היה לי ברור שהן יהיו קיצוניות. ככה זה בפורום אוהדים, אין אובייקטיביות).
כותב את בלוג הכדורגל העצמאי "נתחזק בינואר". טקטיקה הארדקור
https://www.facebook.com/LehaviBlog/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/LehaviBlog/" onclick="window.open(this.href);return false;
המשחק הכי קשה שהיה בטרנר, לא מאמין שיצאנו ב2-0. הולך להיות סבל גדול בגומלין.