כשאתה אופטימי אני מתחיל לדאוג.שמעון א כתב:מחר בבוקר הכל יסתדר ויקבלו אישור בע"ה
אולטרסאות׳ מודיע - המשחק היום... לא מוחרם!
- ForeverRed
Re: אולטרסאות׳ מודיע - המשחק מחר מוחרם!
- The red one
וואלה .. מקווה שזה לא יהיה ככה...YallaHapoel כתב: הנפה במשחק מול סכנין עם המנואלה ברקע תהיה פי אלף יותר מתוקה.
בא לי לראות את ההנפה

- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
מאמין שאם המנהלת תרים את הבמות וברדה לא יניף זה יביא אפילו יותר רייטינג ורעש ככה שלא נראה לי שיהיה להם אכפת.Eelect כתב:זה אפשרי בכלל מבחינת זכויות שידור לדחות את ההנפה למשחק אחר?
ספורט 1 הכינו אולפן מיוחד.
זה כבר תסריט דמיוני. אף אחד מהקבוצה לא יעשה דבר כזה אחי. לא בגלל מנואלה. לא כשרוב האיצטדיון יהיה בכל זאת מלא.YallaHapoel כתב: מאמין שאם המנהלת תרים את הבמות וברדה לא יניף זה יביא אפילו יותר רייטינג ורעש ככה שלא נראה לי שיהיה להם אכפת.
לא חייב לעשות. לפעמים מספיק לאיים.Eelect כתב: זה כבר תסריט דמיוני. אף אחד מהקבוצה לא יעשה דבר כזה אחי. לא בגלל מנואלה. לא כשרוב האיצטדיון יהיה בכל זאת מלא.
- ForeverRed
איימו לא פעם ולא פעמיים.אריאל2 כתב: לא חייב לעשות. לפעמים מספיק לאיים.
גם לארגון יש גבול.
לאיים זה בסדר, זה עשה את שלו, כל התקשורת פרסמה ובוודאי יש לחצים מאחרי הקלעים. ואני מקווה שייסתדר בסוף.
אבל תגיעו מחר!!! יש לכם מניות באליפות הזו!
אי הגעה שלכם לא יזיז לאף אחד ותפסידו חוויה שלא תישכח...
החויה הבלתי נשכחת היתה בשבת שעברה...MikiRed כתב:לאיים זה בסדר, זה עשה את שלו, כל התקשורת פרסמה ובוודאי יש לחצים מאחרי הקלעים. ואני מקווה שייסתדר בסוף.
עכשיו זה השלב המבוים. מוכן להפסיד את זה בשביל המשך הדרך.delta7 כתב: החויה הבלתי נשכחת היתה בשבת שעברה...
נכון, לספונטניות יש קסם, אבל מחר זה רשמי... וגם זו חוויה. מקווה שייסתדר.
- dardasmiley
במדינה המ*וינת הזאת רק כוח הוא הפתרון.
לפתוח קמפיין אישי כנגד המנוול עם האינטרס הנסתר (כנראה לא קיבל את השוחד שציפה לו לכאורה), באותה עוצמה כמו הקמפיין של מליקסון, לפתוח לו את כל השלדים מהארונות הרקובים שלו, כל דודה, אח או גיס שהתקדמו בזכותו במנהל הציבורי, כל אישור שאי פעם נתן, כל דיון שאי פעם ערך צריכים להיות על הכוונת. להראות לכל מושחתי המדינה (לכאורה) מה הכוח של הקהל הב"שי ומה קורה כשפוגעים בנו. אישי, אישי, אישי!
*פוסט זה לא מהווה קריאה לאלימות פיזית או מילולית או כל עבירה אחרת על חוקי המדינה.
לפתוח קמפיין אישי כנגד המנוול עם האינטרס הנסתר (כנראה לא קיבל את השוחד שציפה לו לכאורה), באותה עוצמה כמו הקמפיין של מליקסון, לפתוח לו את כל השלדים מהארונות הרקובים שלו, כל דודה, אח או גיס שהתקדמו בזכותו במנהל הציבורי, כל אישור שאי פעם נתן, כל דיון שאי פעם ערך צריכים להיות על הכוונת. להראות לכל מושחתי המדינה (לכאורה) מה הכוח של הקהל הב"שי ומה קורה כשפוגעים בנו. אישי, אישי, אישי!
*פוסט זה לא מהווה קריאה לאלימות פיזית או מילולית או כל עבירה אחרת על חוקי המדינה.
למה לא בעצם?dardasmiley כתב: *פוסט זה לא מהווה קריאה לאלימות פיזית או מילולית או כל עבירה אחרת על חוקי המדינה.

התייחסתי לקבוצה, לא לארגון האוהדים.ForeverRed כתב: איימו לא פעם ולא פעמיים.
גם לארגון יש גבול.
צריך קצת להלחיץ אנשים כדי להזיז דברים, והמבין יבין.
מחר נחגוג כולנו בטרנר
מחר נחגוג כולנו בטרנר
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
ידיעה או משאלה?ran כתב:צריך קצת להלחיץ אנשים כדי להזיז דברים, והמבין יבין.
מחר נחגוג כולנו בטרנר