חאתם עבד אלחמיד
Re: חאתם עבד אלחמיד
זה די אומר שיש לנו יתרון מובהק בענינו בליגה הישראלית. מעודד
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אולי טרייד סוארס וכסף על אלחמיד? יכול להיות מעניין ורווחי לשני הצדדים.
אז להחזיר ליגיונרים לאשדוד ומשם הדרך אלינו קצרהTotti כתב:זה די אומר שיש לנו יתרון מובהק בענינו בליגה הישראלית. מעודד
- ForeverRed
לא יודע איך הגעתם למסקנה שהוא קרוב/מתקרב אלינו.
לא רואה את זה קורה בקרוב, אם בכלל.
אין לי ספק שאם נרצה הוא יגיע, אגב לדעתי גם אינברום יחזור רק אלינו אם וכאשר לא ילך לו שםForeverRed כתב:לא יודע איך הגעתם למסקנה שהוא קרוב/מתקרב אלינו.
- ForeverRed
תגדיר מה אומרות צמד המילים "אם נרצה".שיש כתב: אין לי ספק שאם נרצה הוא יגיע, אגב לדעתי גם אינברום יחזור רק אלינו אם וכאשר לא ילך לו שם
כמובן שאם נרצה הוא יהיה פה, השאלה מה יהיה המחיר והאם נהיה מוכנים לשלם אותו.
אני רק מזכיר שאשדוד "רכשה" אותו בחצי מיליון יורו לפני מספר ימים.
מי שלא מריח מעבר שלו תמורת סוארס וכסף, שיבדוק את עצמו (גם בלי שמועות שרצות מ-"מקורות").
אינטואיציה והכרות עם אלונה והתנהלותה
סוארס וכסף תמורת אלחמיד.Totti כתב:מי שלא מריח מעבר שלו תמורת סוארס וכסף, שיבדוק את עצמו (גם בלי שמועות שרצות מ-"מקורות").
השוק השתגע
לא השתגע בכלל, סוארס הגיע לפיק שלו כבר והוא רק נמצא בדעיכה...bs war כתב:
סוארס וכסף תמורת אלחמיד.
השוק השתגע
אני מסכים שעדיין הוא רמה מעל אלחמיד, אבל אפשר להבין את המחשבה להשקיע בצעיר...
את סוארס ראיתי כמה פעמים העונה, את אלחמיד במשחק נגדנו ב-י"א ובעוד כמה מקרים בודדים, ואני יכול לומר לך בלי לחשוב יותר מדי שאלחמיד לא רואה את סוארס של היום בשום פרמטר.bs war כתב:
סוארס וכסף תמורת אלחמיד.
השוק השתגע
אלחמיד הרבה יותר פיזי, יותר אתלטי, יותר אגרסיבי, יותר הכול מסוארס של היום. גם מחוץ למגרש אין לסוארס שום יתרון עליו, אלחמיד ישראלי וסוארס זר, אלחמיד יותר צעיר, אלחמיד יותר ורסטילי ממנו ויכול לשחק בכמה תפקידים.
סוארס גם הגיע בתור שחקן חופשי לבאר שבע בעוד את אלחמיד אשדוד רכשה בכסף ובמקרה הזה זה כן משחק תפקיד, ועדיין למרות כל זה בלם ברמה של סוארס אשדוד לא תוכל להביא ולכן מצב שבו אשדוד גם מרוויחה שחקן מצוין בשבילה וגם כסף ואנחנו מרוויחים שחקן ישראלי צעיר יותר וטוב יותר ונפטרים מזר. טרייד מושלם לשני הצדדים לדעתי.
כן כן חאתם עבד אלראמוס לא רואה את סוארס. לא נמאס לכם מההגזמות?
מה גם אם יגיע זה יהיה בהמון כסף שלא שווה את זה כשמדובר בסתם חורים ולא מעבר. אלא אם כן מוותרים גם על טאהא, לא רואה אותו או את גוטליב מגיעים.
מה גם אם יגיע זה יהיה בהמון כסף שלא שווה את זה כשמדובר בסתם חורים ולא מעבר. אלא אם כן מוותרים גם על טאהא, לא רואה אותו או את גוטליב מגיעים.
חאתם במקום סוארז + חלוץ, וזה קיץ מושלם.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הייתי מוביף גם אתמרוואן קבהא אבל זה רק אניzivmay כתב:חאתם במקום סוארז + חלוץ, וזה קיץ מושלם.

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הייתי חוסם אותך ואת דומיך לצמיתות, אבל זה רק אני (-;דר אדום בנשמה כתב: הייתי מוביף גם אתמרוואן קבהא אבל זה רק אני
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כנ"ל.Totti כתב: הייתי חוסם אותך ואת דומיך לצמיתות, אבל זה רק אני (-;
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!