נושא קהל
Re: נושא קהל
יש לך פיתרון יותר טוב?סניור כתב:עד מתי נשמע הצעות לפיזור הארגון ביציעים שהם לא יציעי עידוד. מעניין אם יש עוד קהל בעולם שחושב שצריך לשים אנשי גדר ביציע כבוד ולא חושב על האופציה פשוט להצטרף.
אין הנהגה במזרחי ואפילו להצטרף הם לא יודעים.
במקרה שלהם, רק בכוח אפשר להזיז אותם.
- The red one
כן, לי יש פיתרון:E.H.A כתב:
יש לך פיתרון יותר טוב?
אין הנהגה במזרחי ואפילו להצטרף הם לא יודעים.
במקרה שלהם, רק בכוח אפשר להזיז אותם.
תעזוב את המזרחי והמערבי. הם לא באו בשביל לעודד. תמצא פתרונות לעשות שכ-ל הדרומי יעודד 90 דקות. זה ידביק את כולם, תאמין לי.
אתה אופטימי מדיThe red one כתב: כן, לי יש פיתרון:
תעזוב את המזרחי והמערבי. הם לא באו בשביל לעודד. תמצא פתרונות לעשות שכ-ל הדרומי יעודד 90 דקות. זה ידביק את כולם, תאמין לי.
אתה רוצה אנשי גדר ועידוד ביציעי ישיבה וטוען שזה שמדבר על עידוד ביציע העמידה הוא אופטימי?E.H.A כתב: אתה אופטימי מדי
האיצטדיון כבר קיים שנה וחצי ועוד לא ראיתי את היציע המזרחי מצטרף אל הדרומי בעידוד אפילו לא 10 דקות מסך דקות המשחקסניור כתב: אתה רוצה אנשי גדר ועידוד ביציעי ישיבה וטוען שזה שמדבר על עידוד ביציע העמידה הוא אופטימי?
- The red one
כי הם לא אמורים. די, צא מהסרט הזה של טרנר על הרגליים בטירוף כל משחק 90 דקות. יש פיקים, אבל זה לא קורה בדרך כלל ורק פעם בכמה משחקים.E.H.A כתב: האיצטדיון כבר קיים שנה וחצי ועוד לא ראיתי את היציע המזרחי מצטרף אל הדרומי בעידוד אפילו לא 10 דקות מסך דקות המשחק
וזה בסדר גמור. אנשים שילמו יותר וידעו שהם רואים משחק בישיבה ולא מעודדים או דגלים. אתה צריך לתעל את כל האנרגיה שלך בלגרום לאלה שמגיעים ליציע העידוד לעודד, ולא לנסות לשנות את אלה שמלכתחילה לא אמורים לעודד.
אכן.The red one כתב: כי הם לא אמורים. די, צא מהסרט הזה של טרנר על הרגליים בטירוף כל משחק 90 דקות. יש פיקים, אבל זה לא קורה בדרך כלל ורק פעם בכמה משחקים.
וזה בסדר גמור. אנשים שילמו יותר וידעו שהם רואים משחק בישיבה ולא מעודדים או דגלים. אתה צריך לתעל את כל האנרגיה שלך בלגרום לאלה שמגיעים ליציע העידוד לעודד, ולא לנסות לשנות את אלה שמלכתחילה לא אמורים לעודד.
ביננו, אולי 500-600 מתוך ה3200 של הדרומי מעודדים 90 דקות.
והמספרים האלה לא שונים בהרבה ממה שהיה בוסרמיל(בשנתיים הטובות לפני שעברנו לטרנר), ההבדל בעיקר באצטדיון מבחינת דציבלים.
אני מסכים איתך לגבי המספרים אבל זה יותר הרבה ממה שהיה מוורסמיל ששם בערך רק 100 היו מעודדים 90 דקותNoam98 כתב: אכן.
ביננו, אולי 500-600 מתוך ה3200 של הדרומי מעודדים 90 דקות.
והמספרים האלה לא שונים בהרבה ממה שהיה בוסרמיל(בשנתיים הטובות לפני שעברנו לטרנר), ההבדל בעיקר באצטדיון מבחינת דציבלים.
לי זה הרגיש איזה 300-400 יכול להיות שאני טועה.a-t כתב:
אני מסכים איתך לגבי המספרים אבל זה יותר הרבה ממה שהיה מוורסמיל ששם בערך רק 100 היו מעודדים 90 דקות
זאת לא הנקודה בכל מקרה, הנקודה היא שכרגע אחוז קטן מאוד מיציע העידוד באמת מעודד.
צאו כבר מהסרט הזה של 90 דקות עידוד ואיצטדיון שלם מעודד.
המצב הרגיל מעולה, מאז הפלייאוף טרנר לוהט ויוצא דופן בכל קנה מידה.
יאללה סבבה אני איתך.E.H.A כתב: האיצטדיון כבר קיים שנה וחצי ועוד לא ראיתי את היציע המזרחי מצטרף אל הדרומי בעידוד אפילו לא 10 דקות מסך דקות המשחק
מתי מעבירים כבל תת ימי מתחת למזרחי?
לא טענתי אחרת.הפועלעולה כתב:צאו כבר מהסרט הזה של 90 דקות עידוד ואיצטדיון שלם מעודד.
ואם יש לך איזה חבר שאוהד קבוצה אחרת ואומר שכל היציע עידוד שלו מעודד וגם הרבה ביציע משפחות אתה מוזמן לצחוק עד שחיקת תיבת הצחוק.
אני יכול להגיד לכם שמהערבי היה עידוד טוב הרבה יותר מ90 אחוז מהמשחקים
חוץ מזה הקהלי חוץ שהכי הרעישו פה זה חיפה והפועל תל אביב
מכבי אתמול שתקו כמו דגים באקווריום
זה שי !
חוץ מזה הקהלי חוץ שהכי הרעישו פה זה חיפה והפועל תל אביב
מכבי אתמול שתקו כמו דגים באקווריום
זה שי !