סיכום סיבוב

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

Re: סיכום סיבוב

שליחה על ידי Noam98 »

adomi כתב: יכול פשוט להיות שאנחנו לא באותו ראש
בחרתי 6 מצטיינים כי אני חושב שהם התעלו על עצמם עד עכשיו ואף אחד לא עשה את זה יותר מהשני. הכולכם טועים לא נכתב כדי שתיקחו את זה ברצינות כפי שנראה שחלק מכם לקחתם.
הילד כמה פעמים נועד להדגשה.. כי רק התנהגות ילדותית מחפשת מגיב ספציפי להתעלק עליו ולנסות להיתפס לכל שטות בצורה קטנונית.

אתה עף יותר מידיי על תגובה שהיא סוג של הלצה וכך גם המגיב הקודם שהעיר, בחרתי להתעלם ממנו כי אז זה היה קטנוני מצידי אבל אני רואה שעוד כמה "לקחו ללב".. אז כדאי שאסביר את עצמי.

ואם אתה רוצה תגובה רצינית ענינית אז בבקשה :קפוץ לי!

ותחשבו על זה :)
אף אחד לא חיפש מגיב אחד להתעלק עליו, אם כמו שאתה בעצמך אמרת, יותר מאדם אחד אמר משהו על התגובה שלך, יכול להיות אולי שבאמת הבעיה הייתה בתגובה ולא בביקורת עליה?
אתה לוקח יותר מדי ללב. כולנו אוהדים של אותה קבוצה(או אולי לא ;)) ואף אחד לא בא להתנגח באחר.

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

Noam98 כתב: אף אחד לא חיפש מגיב אחד להתעלק עליו, אם כמו שאתה בעצמך אמרת, יותר מאדם אחד אמר משהו על התגובה שלך, יכול להיות אולי שבאמת הבעיה הייתה בתגובה ולא בביקורת עליה?
אתה לוקח יותר מדי ללב. כולנו אוהדים של אותה קבוצה(או אולי לא ;)) ואף אחד לא בא להתנגח באחר.
אוקיי אז אם אתה לא מחפש ועדיין ביקרת סימן שלא ירדת לסוף דעתי בתגובה.
מה שהגיבו השניים האחרים היה לתגובה שלי לתגובה שלך לא לתגובה הראשונה שלי.
ואם תאמר ששלושתכם הגבתם לתגובה הראשונה אזי יש להגיב באותה צורה לתגובה דומה שקיימת פה.ומשלא כך כנראה שאני צודק

מ.ש.ל

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

Noam98 כתב: אף אחד לא חיפש מגיב אחד להתעלק עליו, אם כמו שאתה בעצמך אמרת, יותר מאדם אחד אמר משהו על התגובה שלך, יכול להיות אולי שבאמת הבעיה הייתה בתגובה ולא בביקורת עליה?
אתה לא תצא מזה

סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Noam98 »

adomi כתב: אוקיי אז אם אתה לא מחפש ועדיין ביקרת סימן שלא ירדת לסוף דעתי בתגובה.
מה שהגיבו השניים האחרים היה לתגובה שלי לתגובה שלך לא לתגובה הראשונה שלי.
ואם תאמר ששלושתכם הגבתם לתגובה הראשונה אזי יש להגיב באותה צורה לתגובה דומה שקיימת פה.ומשלא כך כנראה שאני צודק

מ.ש.ל
וחשבתי שאני ילד

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

Noam98 כתב: וחשבתי שאני ילד
מיצינו

שלח תגובה