אינטר מילאנו- הפועל ב"ש, מח' 1, חמישי, 22:05, סן סירו
- yanivnew91
Re: אינטר מילאנו- הפועל ב"ש, מח' 1, חמישי, 22:05, סן סירו
יום לפני זה אני ביובנטוס נגד סביליה אבל אני לא מצליח לחשוב על משהו אחר חוץ מהרצון לראות את השחקנים עם החולצות האדומות(שהם לא ממילאן) רצים על הדשא באצטדיון העצום הזה שמגיל 6 אני רואה אותו בטלוויזיה..
אני הייתי בא לסגור חזק במחצית ראשונה ולקוות לרדת בתיקו לפחות למחצית. מחצית שנייה מכניס את מאור ומנסה לעקוץ
אני הייתי בא לסגור חזק במחצית ראשונה ולקוות לרדת בתיקו לפחות למחצית. מחצית שנייה מכניס את מאור ומנסה לעקוץ
מנצחים !!!
גורש
ביטון צדק ויטור טאהה קורהוט
אוגו הובאן ראדי
טוני לוסיו
גורש
ביטון צדק ויטור טאהה קורהוט
אוגו הובאן ראדי
טוני לוסיו
- simply-red
- The red one
ככה לא נגיע רחוקsimply-red כתב:רק חיפה בראש.
נכון שבוזגלו הביא משחק טוב והוא בכושר.
אבל מסוכן לפתוח איתו במשחק כזה.
3-5-2, אם מליקוסן כשיר אז הוא בהרכב, אם לא אז ההרכב הבא:
צדק ויטור טהאא
מיחאי ביטון
אוגו
בראון הובאן
שהר נוואקמה
אבל מסוכן לפתוח איתו במשחק כזה.
3-5-2, אם מליקוסן כשיר אז הוא בהרכב, אם לא אז ההרכב הבא:
צדק ויטור טהאא
מיחאי ביטון
אוגו
בראון הובאן
שהר נוואקמה
להוציא את בוזגלו מההרכב זה לאבד אותו להמשך העונה.
איזה מין מסר זה לשחקן ולא משנה איך קוראים לו,שנותן את אחד המשחקים הכי טובים שלו ומושיבים אותו על הספסל?
בטח ובטח שהעונה כולה כמכלול חשובה יותר מהמשחק הספציפי הזה שהסיכוי להוציא בו נקודות בו נגיד שואף למינוס.
מליקסון לא כשיר וגם אותו אנחנו נצטרך להמשך העונה,אין טעם לסכן אותו.
איזה מין מסר זה לשחקן ולא משנה איך קוראים לו,שנותן את אחד המשחקים הכי טובים שלו ומושיבים אותו על הספסל?
בטח ובטח שהעונה כולה כמכלול חשובה יותר מהמשחק הספציפי הזה שהסיכוי להוציא בו נקודות בו נגיד שואף למינוס.
לא חושב שבוזי מתאים למשחק שכזה, משחק שרוב כולו יתמקד בהגנה
הוא לא בלם.dov0211 כתב:לא חושב שבוזי מתאים למשחק שכזה, משחק שרוב כולו יתמקד בהגנה
הוא צריך לנצל את השטחים שיהיו לו ולא יהיו לא הרבה בשביל לנסות ולעקוץ.
אם מלכתחילה נעלה עם הרכב שכולו הגנתי עדיף שלא ניסע.
ומספיק כבר עם האגדה הזאת.
- simply-red
בגלל זה מזלנו שבכר מאמן ולא אלישע.אדום זקן כתב:להוציא את בוזגלו מההרכב זה לאבד אותו להמשך העונה.
בכר משחק עם השחקנים שהכי מתאימים ליריבה, וזה לא משנה איך קוראים להם ומה עשו משחק לפני.
מבחינה מקצועית, לטעמי, בוזגלו לא מתאים למשחק חוץ בסן סירו כי הוא רך מידי ולא ממושמע טקטית.
לא יודע אם מליקסון יפתח במשחק כזה אחרי העדרות כל כך ארוכה, לכן נראה לי שבכר כן יתן את הצ'אנס לבוזגלו. מקווה לאכול את הכובע.
אם מליקסון לא כשיר, גם אני עולה עם בוזי.
אתם חושבים שבוזי יעשה במילאנו את מה שהוא עשה מול סכנין.
קשה לי להאמין שהוא יעשה את אותם דברים מול מכבי אז מול אינטר בחוץ?. ומבחינת ההבנה הטקטית שלו, בואו נהיה רציניים, אין טעם להמשיך להכחיש את זה, הבנאדם לא עושה הגנה ולא יעשה, הוא גם לא יהיה אפקטיבי במתרפצות מול שחקנים הרבה יותר חזקים ומהירים. עדיף להגיע כמה שיותר הגנתיים ולקוות לטוב, עדיף לסיים את המשחקים האלו בכבוד, תבוסות יכולות לגמור אותנו מנטלית.
קשה לי להאמין שהוא יעשה את אותם דברים מול מכבי אז מול אינטר בחוץ?. ומבחינת ההבנה הטקטית שלו, בואו נהיה רציניים, אין טעם להמשיך להכחיש את זה, הבנאדם לא עושה הגנה ולא יעשה, הוא גם לא יהיה אפקטיבי במתרפצות מול שחקנים הרבה יותר חזקים ומהירים. עדיף להגיע כמה שיותר הגנתיים ולקוות לטוב, עדיף לסיים את המשחקים האלו בכבוד, תבוסות יכולות לגמור אותנו מנטלית.
אם אתה חושב שבכר לא עושה את השיקולים הללו אתה טועה.simply-red כתב: בגלל זה מזלנו שבכר מאמן ולא אלישע.
בכר משחק עם השחקנים שהכי מתאימים ליריבה, וזה לא משנה איך קוראים להם ומה עשו משחק לפני.
מבחינה מקצועית, לטעמי, בוזגלו לא מתאים למשחק חוץ בסן סירו כי הוא רך מידי ולא ממושמע טקטית.
לא יודע אם מליקסון יפתח במשחק כזה אחרי העדרות כל כך ארוכה, לכן נראה לי שבכר כן יתן את הצ'אנס לבוזגלו. מקווה לאכול את הכובע.
נכון שהוא לא עושה אותם בצורה מוחצנת ושקופה כמו אלישע,אבל גם אצלו זה עובר בראש.
בוזגלו עם כמה שחלקכם מזלזלים בו הוא כלי נשק משמעותי מאוד לקבוצה והחלטה לא נכונה יכולה להפוך אותו ללא יעיל.
דווקא במשחק כזה שבו אחת האפשרויות הבודדות שלך לשים גול זה מצבים נייחים,בוזגלו חייב לשחק.
אני ממה שראיתי אתמול בכר הצליח לחנך אותו.
מליקסון משמעותי הרבה יותר להמשך העונה וחבל לסכן אותו.
בדיוק.אדום זקן כתב:להוציא את בוזגלו מההרכב זה לאבד אותו להמשך העונה.
גורש
קורהוט צדק ויטור ביטון
הובאן אוגו ראדי
טוני שהר בוזגלו
לא רואה הרכב אחר. אולי לוסיו במקום שהר, למרות ששהר היה מצוין אתמול ונראה חד.
קורהוט צדק ויטור ביטון
הובאן אוגו ראדי
טוני שהר בוזגלו
+1CrazyRed7 כתב:גורש
קורהוט צדק ויטור ביטון
הובאן אוגו ראדי
טוני שהר בוזגלו
זה שי !