0-0 אדיר בפיראוס :: סיכום המשחק
Re: 0-0 אדיר בפיראוס :: סיכום המשחק
בפינת הביקורת המעטה - מה יהיה עם המתפרצות שלנו?
היו כמה הזדמנויות מצוינות. נוואקמה מדרבל כמו מסי ומוסר רוחב כמו אייל שן
היו כמה הזדמנויות מצוינות. נוואקמה מדרבל כמו מסי ומוסר רוחב כמו אייל שן
עוד פעם ברדה?
לשחקן אסור להתבאס מחילוף?
הוא לא שיחק טוב והתבאס על עצמו ועל היכולות שלו.
די לפרש כל דבר לצד השלילי
לשחקן אסור להתבאס מחילוף?
הוא לא שיחק טוב והתבאס על עצמו ועל היכולות שלו.
די לפרש כל דבר לצד השלילי
הכי אדיר היה לראות את שגיא כהן נע באי נוחות בכסא.
וובה באמת נתן משחק הקרבה יוצא דופן אבל לא ראיתי ממנו יותר מידי מבחינה התקפית, בגומלין רק הובאן
דווקא בראון היה מעולה בהתקפה. נתן כמה כניסות יפות, שיחק לרוב בנגיעה והיה מדויק. נתן כל מה שאפשר לצפות מקשר. חייב לפתוח על חשבון הובאן.
הורגים אותי פה אנשים שאומרים על שחקן עם אולי הכי הרבה הופעות באירופה לשחקן ליגה ישראלית שהוא לא ברמה(בערך 50 במספר). גם בגיל 60 הוא יהיה ברמה, כמו דומינגז המוערך באולימפיאקוס.
שגיא כהן הזה מעצבן תחיים, במקום לתת שאפו על התמודדות במשחק כזה, שבעייני לא פחות גדול מבאזל מכבי שנה שעברה, הוא טוען שהיה מכוער.
שגיא כהן הזה מעצבן תחיים, במקום לתת שאפו על התמודדות במשחק כזה, שבעייני לא פחות גדול מבאזל מכבי שנה שעברה, הוא טוען שהיה מכוער.
הבעלים של אולימפיאקוס נכנס לחדר הלבשה אחרי המשחק"אל תחזרו ליוון עם אתם לא מנצחים בישראל"
הובאן יותר מסוכן ממנו בחלק ההתקפי ובמשחק בטרנר ניהיה חייבים יתר התקפההפועלעולה כתב:דווקא בראון היה מעולה בהתקפה. נתן כמה כניסות יפות, שיחק לרוב בנגיעה והיה מדויק. נתן כל מה שאפשר לצפות מקשר. חייב לפתוח על חשבון הובאן.
ברק בכר וואו!!
זכינו שזה המאמן שלנו.
גאה בבחורים, אחד אחד גבר על שם.
זכינו שזה המאמן שלנו.
גאה בבחורים, אחד אחד גבר על שם.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
אל תגיד לי...לוזוניקיסhb7 כתב:הבעלים של אולימפיאקוס נכנס לחדר הלבשה אחרי המשחק"אל תחזרו ליוון עם אתם לא מנצחים בישראל"
קוראים לו נחמן והוא מגמ מגמגם.talb55 כתב:הורגים אותי פה אנשים שאומרים על שחקן עם אולי הכי הרבה הופעות באירופה לשחקן ליגה ישראלית שהוא לא ברמה(בערך 50 במספר). גם בגיל 60 הוא יהיה ברמה, כמו דומינגז המוערך באולימפיאקוס.
מה קשור מה שהוא עשה לרמה היום, שחקן אדיר בעיניי אבל לא מספיק כדי לנצח את אולימפיאקוס ביווןtalb55 כתב:הורגים אותי פה אנשים שאומרים על שחקן עם אולי הכי הרבה הופעות באירופה לשחקן ליגה ישראלית שהוא לא ברמה(בערך 50 במספר). גם בגיל 60 הוא יהיה ברמה, כמו דומינגז המוערך באולימפיאקוס.
אוהב אותו בכל מקרה
- simply-red
!!!xboy כתב:הכי אדיר היה לראות את שגיא כהן נע באי נוחות בכסא.
מה אתה מצפה מאוהד נתניה?
המגינים הפתיעו לטובה, שאפו.
גורש מצוין, ווקאמה ןבראון נתנו משחק אדיר.
רוצה לראות יותר יצרתיות ממליקסון, הוא אמור להיות השןבר שיוויון שלנו.
מעל כולם ווילי, צריך לאזרח אותו בכח.
בכר מאמן ענק, ענקקק.
תודה אלונה!
שמע הוא נראה מפחיד רצח,אם הוא אומר לך אני יחליף את כולם אני הייתי מאמין לואביאל כתב: אל תגיד לי...לוזוניקיס
- simply-red
וזו רק מחצית אחת, מקווה שלא נצטער שלא עקצנו בשער חוץ. היוונים עדיין פייבוריטים לעבור לשלב הבא.
נערך לאחרונה על ידי simply-red ב 27 יולי 2016, 23:49, נערך פעם 1 בסך הכל.