המירוץ לאליפות במספרים - 20 נק' לצלחת!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
red bend
Title: קרייזי-רד

Re: המירוץ לאליפות במספרים - 20 נק' לצלחת!

שליחה על ידי red bend »

בחישוב גס זה אמור להיות כך :
6 נק' על רעננה
4 נק' על חיפה
4 נק' על בית"ר
4 נק' על סכנין
וכאן נשארו 2 מפגשים מול מכבי
במידה ולקחנו 3 מתוך 6 מולם
בחישוב סופי וריאלי זה 21 נק'
דאבל על חיפה וסכנין יביא אותנו ל 25 נק'
בפלייאוף רק להאמין הכל אפשרי !!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

מאוד חשוב לבוא מרוכזים ולעשות את זה step by step. כל משחק לגופו

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

טוב דיי אני אופטימי אבל לא עד כדיי כך.
צריך לעבור ממשחק למשחק ולא להסתכל קדימה אחרת גם אנחנו וגם השחקנים ניפול.
המשחק הקרוב הוא מול רעננה וכל השאר לא משנה בכלל!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

עבודה לענין. מעניין מאוד ומעשיר. כל הכבוד!
עם זאת,
רק רעננה, רק רעננה, רק רעננה, רק רעננה, רק רעננה, רק רעננה, רק רעננה, רק רעננה, רק רעננה, רק רעננה, רק רעננה, רק רעננה רק רעננה, רק רעננה, רק רעננה, רק רעננה!!!!!!

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

red bend כתב:בחישוב גס זה אמור להיות כך :
6 נק' על רעננה
4 נק' על חיפה
4 נק' על בית"ר
4 נק' על סכנין
וכאן נשארו 2 מפגשים מול מכבי
במידה ולקחנו 3 מתוך 6 מולם
בחישוב סופי וריאלי זה 21 נק'
דאבל על חיפה וסכנין יביא אותנו ל 25 נק'
בפלייאוף רק להאמין הכל אפשרי !!
חישוב יפה אני יקח בחשבון שהנקודה מביתר ו חיפה וסכנין זה ניקח בחוץ
לפי לוח המשחקים של מכבי הם לוקחים 15/15 בלי המשחק מולינו בטרנר ועד המשחק בבלומפילד
זאת אומרת אנחנו לוקחים 11/15 תיקו בטרנר מול מכבי אנחנו מגעים לבלומפילד במינוס נקודה
אפשר להפסיק עם החישובים המפגרים האלה ולהתרכז משחק משחק

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

כל כך מיותרים כל החישובים האלה.
כרגע הפער כולה 2.5 נק וצריך לחיות ממשחק למשחק.
רק רעננה!

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

אבל למה אבל למה לפתוח פוסט כזה למה??

כדי להראות שאתה ווינר ?? שאתה גבר ?? שיש לך ביצים להגיד "זה שלנו"

נשבר הלב כוסרברבק ערס העולם מאיפה האומץ הזה אחרי 40 שנה בלי תואר לפתוח פוסט כזה יהיר ושחצני.

אני בן בן זונה אם אתה לא מכביסט או שאתה טיפש ברמות על.

אין פה קשר למנחוס ואין פה קשר ללוזריות ולחוסר אמונה.

כולנו מאמינים כולנו רוצים ומקווים שזה יקרה וקופוץ לו בראש אדון רד אולטראס שטען שהארגון מעתיק שירים שהפגין ידע נרחב מאוד בתרבות האלוטראס והשירים בארץ בעיקר בלחנים משותפים לנו ולמכבי והפועל זה כל מה שעניין אותו

עכשיו הוא בא עם הפוסט הזה כשהוא יודע מראש כמה זה מפריע לאנשים שהוא יודע מראש כמה זה חופר אבל לא הוא עושה דווקא כי הוא ווינר.

2 אופציות:
1. אוהד מכבי - אני לא מאמין פשוט לבן אדם שטוען שהוא אוהד באר שבע ובמקרה הוא גם מכיר לחנים משותפים שלנו ושל מכבי והפועל וטען שהעתקנו מהם ולא ידע שמהרגע בו אותך הכרתי ביציע כבר כמה שנים טובות פשוט לא מסתדר לי סליחה.

2. אוהד באר שבע שלא מחובר לקבוצה ולאוהדים וכנראה גם עם רמה שכלית נמוכה מאוד כי אין שום דבר טוב שיכול לצאת מפוסט כזה.

לנעול למחוק להעיף לא בגלל מנחוס בגלל יהירות.

פוסטים כאלה מקומם בשחקן ה 12 לא בבית ספרנו אדון אולטראס לנו אין ארון תארים בגודל של אוטובוס רק שידה קטנה מעל הראש של אסי עם גביע ו 2 אליפויות, אין בט שאתה יכול להתפזר בפוסט כזה ובוא זמנית להיות אוהד באר שבע בריא בנפשו.

לדעתי לבדוק מי המשתמש הזה הוא עושה פה רק נזק.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

Oranu , אתה מגזים מלא. הוא לא פוגע אפילו קצת. זה פורום של אוהדים. אלה ששורקים בוז גם לא נמצאים פה. הלוואי היה משפיע.

אולי הדרך היא לא הדרך של עמה יעמיק? אולי לדבר בביטחון יתן ביטחון? כולנו רואים שהאוהדים נהיו יותר לחוצים מהשחקנים , וזה משפיע במגרש. אם כולם היו בטוחים בעצמם הם לא היו מלחיצים ככה !

ולגבי red ultras הוא אוהד ב"ש שנים רבות , כך שאני לא מבין מה אתה רוצה ממנו.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

יכול להיות באמת שכמה שנים במאבקים על תואר וגם זכייה פה ושם תתן בטחון לקהל, כרגע גם הקהל לחוץ ומלחיץ, זה טבעי.
נקווה שהשחקנים עשויים מחומר אחר

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

אז מה הדרך ? לשיר באר שבע לא תירד? עדיף שחצנות מאשר תבוסתנות .

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

yakar כתב:Oranu , אתה מגזים מלא. הוא לא פוגע אפילו קצת. זה פורום של אוהדים. אלה ששורקים בוז גם לא נמצאים פה. הלוואי היה משפיע.

אולי הדרך היא לא הדרך של עמה יעמיק? אולי לדבר בביטחון יתן ביטחון? כולנו רואים שהאוהדים נהיו יותר לחוצים מהשחקנים , וזה משפיע במגרש. אם כולם היו בטוחים בעצמם הם לא היו מלחיצים ככה !

ולגבי red ultras הוא אוהד ב"ש שנים רבות , כך שאני לא מבין מה אתה רוצה ממנו.
קשה לי להאמין עד שלא יוכח אחרת אולי אני טועה, בכל מקרה אמרתי כבר זה לא קשור לעמה יעמיק זה העתקת מנהגים מהשחקן ה 12 ופשוט מעפן ומפספס את המטרה.

אל תלמדו אותי מה היא אמונה ואל תספרו לי סיפורים על כל ההרים והגבעות שכבשתם בחייכם בזכות האמונה בעצמכם.

אני בן אדם שאפתן עם מטרות ומסלול חיים שמותאם להן, אין שום קשר בין זה לבין העובדה שפתיחת פוסט כזה פשוט מרתיחה הרבה אוהדים ולא תורמת בכלום וכן זכותכם לפתוח ולדון זכותי להגיד את דעתי.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

oranu כתב:
קשה לי להאמין עד שלא יוכח אחרת אולי אני טועה, בכל מקרה אמרתי כבר זה לא קשור לעמה יעמיק זה העתקת מנהגים מהשחקן ה 12 ופשוט מעפן ומפספס את המטרה.

אל תלמדו אותי מה היא אמונה ואל תספרו לי סיפורים על כל ההרים והגבעות שכבשתם בחייכם בזכות האמונה בעצמכם.

אני בן אדם שאפתן עם מטרות ומסלול חיים שמותאם להן, אין שום קשר בין זה לבין העובדה שפתיחת פוסט כזה פשוט מרתיחה הרבה אוהדים ולא תורמת בכלום וכן זכותכם לפתוח ולדון זכותי להגיד את דעתי.
ממבחן התוצאה - מכבי שחצנים כבר 3 שנים וזוכים בכל.
אנחנו כל שנה נזהרים לא להפגין ביטחון - לא זוכים בכלום.

בכל מקרה , הדיון לא עושה שום נזק. הלוואי והאוהדים שלנו היו שחצנים , ככה לא היו לחוצים ומלחיצים כל עוד אנחנו לא מובילים.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

yakar כתב:
ממבחן התוצאה - מכבי שחצנים כבר 3 שנים וזוכים בכל.
אנחנו כל שנה נזהרים לא להפגין ביטחון - לא זוכים בכלום.
+1

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

oranu כתב:אבל למה אבל למה לפתוח פוסט כזה למה??

כדי להראות שאתה ווינר ?? שאתה גבר ?? שיש לך ביצים להגיד "זה שלנו"

נשבר הלב כוסרברבק ערס העולם מאיפה האומץ הזה אחרי 40 שנה בלי תואר לפתוח פוסט כזה יהיר ושחצני.

אני בן בן **** אם אתה לא מכביסט או שאתה טיפש ברמות על.

אין פה קשר למנחוס ואין פה קשר ללוזריות ולחוסר אמונה.

כולנו מאמינים כולנו רוצים ומקווים שזה יקרה וקופוץ לו בראש אדון רד אולטראס שטען שהארגון מעתיק שירים שהפגין ידע נרחב מאוד בתרבות האלוטראס והשירים בארץ בעיקר בלחנים משותפים לנו ולמכבי והפועל זה כל מה שעניין אותו

עכשיו הוא בא עם הפוסט הזה כשהוא יודע מראש כמה זה מפריע לאנשים שהוא יודע מראש כמה זה חופר אבל לא הוא עושה דווקא כי הוא ווינר.

2 אופציות:
1. אוהד מכבי - אני לא מאמין פשוט לבן אדם שטוען שהוא אוהד באר שבע ובמקרה הוא גם מכיר לחנים משותפים שלנו ושל מכבי והפועל וטען שהעתקנו מהם ולא ידע שמהרגע בו אותך הכרתי ביציע כבר כמה שנים טובות פשוט לא מסתדר לי סליחה.

2. אוהד באר שבע שלא מחובר לקבוצה ולאוהדים וכנראה גם עם רמה שכלית נמוכה מאוד כי אין שום דבר טוב שיכול לצאת מפוסט כזה.

לנעול למחוק להעיף לא בגלל מנחוס בגלל יהירות.

פוסטים כאלה מקומם בשחקן ה 12 לא בבית ספרנו אדון אולטראס לנו אין ארון תארים בגודל של אוטובוס רק שידה קטנה מעל הראש של אסי עם גביע ו 2 אליפויות, אין בט שאתה יכול להתפזר בפוסט כזה ובוא זמנית להיות אוהד באר שבע בריא בנפשו.

לדעתי לבדוק מי המשתמש הזה הוא עושה פה רק נזק.
אורן היקר, חבל שאתה יורד לרמה נמוכה ומוציא את התסכול שלך על האנשים הלא נכונים. זה פורום אוהדים וכל אחד יכול לכתוב כל מה שבא לו. לא בגלל הפוסט הזה בוזגלו חירבן במכנסיים ולא בגלל הפוסט הזה נפסיד את האליפות. אם נפסיד אותה זה בגלל שיש לנו קהל מסריח שמשדר לחץ על כל מסירה לא מדוייקת.

אתה חושב שאם אתה בארגון אז אתה אוהד יותר טוב ממני או ממישהו כאן, אז יש לך טעות חבר. יש פה מספיק אנשים שמכירים אותי גם מחוץ לפורום ויודעים טוב את מי אני אוהד אני לא צריך להוכיח כלום לאף אחד.

אני בנאדם אופטימי מטבעי ותמיד מאמין וגם פה לא הייתה שום כוונה להיות יהיר, בסך הכל ראיתי איך אנשים כאן בדיפרסיה בגלל תיקו מול סכנין ורציתי להכניס לאנשים מעט אופטימיות. אין כאן לא זלזול ולא יהירות!

רמה שכלית נמוכה? אתה מכיר אותי? יודע מה אני עושה בחיים שלי ובמה אני עוסק? יש לך בעיה חבר.

בקיצור, בפעם הבאה שארצה לכתוב פוסט אבקש ממך אישור בכתב.

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

oranu כתב:

אחשלי אתה לא חייב להאמין, ואני לא חייב להוכיח. אבל מספיק שתיכנס לפרופיל שלי ותראה מאיזה שנה אני רשום פה תבין שאתה טועה ונופל על הבנאדם הלא נכון.

שלח תגובה