לא usmaor20094 כתב:מישהו יודע מי אלה ?
לא נראים כמו הUS...
ארגון חדש או משהו?
נושא סיכום :: 2-0 על הזהובים
Re: נושא סיכום :: 2-0 על הזהובים
לא מבין מה זה הקטע הזה של לכסות את הפנים
מה זה חמאס, חיזבאללה, דאעש
מטופש
מטופש
- dardasmiley
זה כי הפ עושים דברים פליליים. פעם אחרונה שבדקתי גניבה או התפרצות או השחתת רכוש מופיעים בספר החוקים כפשע.שמעון א כתב:לא מבין מה זה הקטע הזה של לכסות את הפנים
מטופש
מסכים איתך לחלוטין, לא בעד לקחת את הדברים הרעים מתרבות האולטראס של מזרח אירופה (את הדברים הטובים ויש הרבה, אני דווקא מאוד אוהב ורואים את זה אצלנו בתצוגות עידוד)
זה בכל העולם, גם אני לא מבין את הקטע הזה.שמעון א כתב:לא מבין מה זה הקטע הזה של לכסות את הפנים
מטופש
בכל מקרה, רק שלא נהפוך למכבי חיפה עם 200 ארגונים, כל יומיים 5 איש יפתחו פה ארגון עם אגנד'ה ימנית/שמאלנית.

- OMERREMO33
מישהו זוכר/יודע באיזה דקה הגול שפסלו לנו?
לגמרי ככה!dardasmiley כתב:
זה כי הפ עושים דברים פליליים. פעם אחרונה שבדקתי גניבה או התפרצות או השחתת רכוש מופיעים בספר החוקים כפשע.
מסכים איתך לחלוטין, לא בעד לקחת את הדברים הרעים מתרבות האולטראס של מזרח אירופה (את הדברים הטובים ויש הרבה, אני דווקא מאוד אוהב ורואים את זה אצלנו בתצוגות עידוד)
- red and white
- Title: Almog
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 5512523104" onclick="window.open(this.href);return false;
בהמשך לדיון , כנראה שמדובר בפירמה חדשה בדרומי
בהמשך לדיון , כנראה שמדובר בפירמה חדשה בדרומי
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מאוד מקווה שאין פה התחלה של לה פאמיליה...maor20094 כתב:מישהו יודע מי אלה ?
לא נראים כמו הUS...
ארגון חדש או משהו?
צריך לעקור ארגונים כאלו מהשורש ולקדם ארגוני אוהדים שיעודדו נטו בלי כל השופוני יאנאס...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
כל מילה בול!דר אדום בנשמה כתב:מאוד מקווה שאין פה התחלה של לה פאמיליה...
צריך לעקור ארגונים כאלו מהשורש ולקדם ארגוני אוהדים שיעודדו נטו בלי כל השופוני יאנאס...
שאלתי חבר מהארגון, אמר שהם פירמה(לא ארגון אולטראס) חדשה שהארגון מכיר, אבל איו להם קשר אליהם.maor20094 כתב:מישהו יודע מי אלה ?
לא נראים כמו הUS...
ארגון חדש או משהו?
בכל מקרה מיותר לגמרי,זה סך הכל כמה ילדים אוהדי בני יהודה שבאו לעודד תקבוצה שלהם עם דגל...
לא מתאים הדברים האלה. לא הורסים לילדים חוויה ספורטיבית כדי להצטלם כמו מושפעים בפייסבוק. לא אשכח אף פעם איך בגיל עשר חבורה של בבונים מביתר לקחו לי צעיף ובטח אחר כך צילמו אותו כשהם שורפים אותו. עד היום יש לי שנאה לחיות אדם האלה. בואו לא נגרום לשנאה מיותרת אצל אף אחד.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

בכל העולם לוקחים שלל אחד מהשני, לה פמיליה זה ארגון טרור לא ארגון אולטראס והם גם לא קוראים לעצמם אולטראס,דר אדום בנשמה כתב:מאוד מקווה שאין פה התחלה של לה פאמיליה...
לא חושב שלUS יש רצון לקחת מכמה ילדים מבני יהודה דגל, מילא היו אוהדי מקקי או ביתר.

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
החברה הללו לא קשורים לUS והם פירמה חדשה.maor20094 כתב:
בכל העולם לוקחים שלל אחד מהשני, לה פמיליה זה ארגון טרור לא ארגון אולטראס והם גם לא קוראים לעצמם אולטראס,
לא חושב שלUS יש רצון לקחת מכמה ילדים מבני יהודה דגל, מילא היו אוהדי מקקי או ביתר.
ומה זה הבולשיט הזה לגנוב מארגונים אחרים?
זה פשע לכל דבר ועניין ככה שזה ממש לא לגטימי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!