שכחתי להוסיף את ריקן.
אגב הייתי מחליף את ריקן בראדי את טב"ח הבלם בסוארס את ראיקוביץ בגורש את זהבי לקחת איך שהוא בלי החלפות ואת אלברמן בלי החלפות.
ואז יש לכם סגל מושלם.
לא התכוונתי שאני מעדיף שחקנים ממכבי על פני מי מהשחקנים שלנו, התכוונתי שכמעט כל אחד מהסגל של מכבי יכול להיות שחקן הרכב אצלנו, זה לא משנה אצלם אם שחקן x או y חסרים הרמה נשארת גבוהה.
זהבי ואולי איגבור וטב"ח הבלם יוצאי דופן.
שחררו מהבלבולי ביצים,הסגל שלנו לא פחות טוב משל מכבי ובחלק ההתקפי יותר טוב.
כולם שם נגרים.
מה לעשות שיש להם אחד עם הספרה 7 שנמצא בזון מטורף,אבל הוא לא יכול להמשיך ככה כל העונה,מתישהו תבוא הדעיכה שלו.
הדבר היחיד שמבדיל זה האופי וגם זה ישתנה אם נמשיך ככה.
ForeverRed כתב:
את אותו הדבר אפשר להגיד על השחקנים שלנו.
כרגע יש הבדל אחד בין הקבוצות וקוראים לו ערן זהבי.
הנקודה היא שהחיסורים לא מהווים פקטור. בדיוק כמו שהם לא היוו פקטור כשאייבינדר עולה בלם, נוסא לא משחק וכו׳ בגמר הגביע. בדיוק כמו שאומרים איזה מדהים שמלבד זהבי ואולי נוסא כל שחקני הסגל שלהם פחות או יותר שווים והם מרשימים גם בלי שחקני ההרכב צריך לתת להם על הראש כשהם מפשלים.
כמו שאנחנו בשנתיים האחרונות תמיד הגענו עם חיסורים לבלומפילד וקיבלנו בראש וכשמישהו מנה את החיסורים אמרו לו אל תרמה אחי לא בגלל זה הפסדנו ככה גם הם.
שום צ׳מפיונס ושום חיסורים לא ייקחו את העובדה שהיינו הרבה יותר טובים ושום שופט לא ייקח את העובדה שהפסדנו בגלל שהחמצנו
זה לא משנה אם נפסיד להם או לא עובדה שניצחנו אותם שלוש שנים בפתיחת הליגה וזה לא עזר אליפות ניקח ב נתניה ועכו,
מתי ניצחנו שלושה משחקים ברצף אני כבר לא זוכר?
נדבר עוד חודש אחרי עכו עם רצף של נצחונות אם לא אז עוד שנה נהייה בסביבה אבל לא ניקח.
ראיתי את המשחק פעמיים גם בשידור חוזר וגם בפעולות הפשוטות עלינו עליהם בחילוצי כדור בהנעת כדור בכמעט כל מגע פיזי מתי בעטנו לשער של מכבי 15 פעמיים מתי קבוצה בעטה מולה כמות כזו , אין לי ספק שב״ש השנה הרבה הרבה יותר טובה ,זה שי !
כמה תובנות אחרי שסוף סוף יצא לי לראות את היום את השידור החוזר ביוטיוב-
גורש- עד עכשיו מבסוט ממנו, לטעמי שדרוג מאג'ידה. אחלה עסקה מבחינת עלות-תועלת וההיצע הקיים בשוק.
אוגו- שחקן מעל הליגה, לדעתי בשלב מסויים יחטף מפה לאירופה בסכום נאה.
הובאן- היה מאוד לא מדויק התקפית, הגנתית עשה עבודה טובה עם כמה חילוצים יפים.
בוזגלו- חלש במחצית הראשונה, במחצית השניה היה יותר טוב ויכל לסיים עם 2 בישולים לפחות.
אלוהים יודע איך הוא לא שם את הגול שהוא ניסה לגנוב בבעיטה חופשית. בעט הכי שמאלה שאפשר שכל הצד הימיני של השער פרוץ.
לא אוהב את המונופול שיש לו על הקרנות. ראדי ומליקסון יכולים וצריכים לקחת קרנות מדי פעם.
עוד יעשה את שלו העונה
דוויזאדה- שיחק בסדר גמור, אבל צר לי, זה לא זה.
עם כל האהבה אליו, מגן שאפשר לספור על יד אחת את מספר ההרמות המדוייקות שלו בעונה זה לא מספיק.
עם נצליח להשתדרג מתישהו בזר איכותי בעמדה הזו נרוויח.
חדות ומחץ- לא קיים אצלנו. כל הרבה הזדמניות מחוץ לרחבה (וגם כמה דרדלה איומים מתוך הרחבה). משהו מזה חייב להיכנס.
איווניר וכהן- שידור שלם גומרים על שוער שבאמת לא עשה שום דבר חוץ מלהדוף כמה בעיטות למרכז השער. פתטי ברמות קשות.